NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Klopt


Chelsea klopt Newcastle en beleeft beste reeks van dit Premier League-seizoen
12 Maart, 00:04 NU.NL - Sport
Chelsea heeft maandag een 3-2-overwinning op Newcastle United geboekt. 'The Blues' bleven voor de vierde keer op rij ongeslagen in competitieverband en beleven daarmee hun beste reeks van dit Premier League-seizoen.


Congo klopt recordwinnaar Egypte na bloedstollende penaltyreeks op Afrika Cup
30 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
De Democratische Republiek Congo heeft zondag voor een grote verrassing gezorgd op de Afrika Cup. 'Les Leopards' waren in de achtste finales via een bloedstollende penaltyreeks te sterk voor recordwinnaar Egypte.


Superprestige Heusden-Zolder - Wout van Aert klopt Eli Iserbyt in slotronde
28 December 2023, 00:28 Skynet Belgie
Wout van Aert (Jumbo-Visma) heeft woensdag de Superprestigecross in Heusden-Zolder gewonnen. In de slotronde ontdeed hij zich van Eli Iserbyt (Pauwel Sauzen - Bingoal), die zijn leidersplaats in het regelmatigheidscriterium verstevigde. De Nederlander Joris Nieuwenhuis mocht als derde mee het podium op.


WB alpijnse ski - Vlhova klopt Shiffrin in Courchevel
22 December 2023, 00:00 Skynet Sport
De Slowaakse Petra Vlhova heeft donderdagavond de Wereldbekermanche slalom bij de vrouwen in het Franse Courchevel op haar naam geschreven.


Belgen in het buitenland - Rode kaart Caufriez nekt hekkensluiter Clermont tegen Rennes, PSG klopt Metz
21 December 2023, 00:01 Skynet
Op de zeventiende speeldag in de Ligue 1 heeft Paris Saint-Germain de heenronde op een positieve noot afgesloten. De leider pakte in het Parc des Princes een logische zege tegen Metz: 3-1.


Gulf 12H: Mercedes GruppeM klopt WRT
13 December 2023, 00:00 Autosport
Mercedes triomfeert in Abu Dhabi. De overwinning tijdens de laatste manche van de Intercontinental GT Challenge was voor de AMG van GruppeM, bestuurd door Maro Engel, Mikael Grenier en Luca Stolz, de titel was voor een andere Mercedes-rijder: Jules Gounon. WRT strandde met de BMW M4 GT3 van Dries Vanthoor, Nick Yelloly en Valentino Rossi op een dozijn seconden van de winnaars.

Lees meer: Gulf 12H: Mercedes GruppeM klopt WRT


GP Las Vegas: Max Verstappen vecht terug en klopt Charles Leclerc
22 November 2023, 00:01 Autosport
99 procent show en 1 procent competitie, zo labelde wereldkampioen Max Verstappen (Red Bull Racing) de Grote Prijs van Las Vegas. Het werd wel met voorsprong de beste race van het seizoen. De Nederlander won, maar moest daarvoor afrekenen met Charles Leclerc (Ferrari) en Red Bull-teamgenoot Sergio Perez. De Ferrari-rijder knokte zich in de laatste ronde terug naar de zilveren medaille.

Lees meer: GP Las Vegas: Max Verstappen vecht terug en klopt Charles Leclerc


Alcaraz klopt Rublev na wonderlijk moment, Medvedev bij laatste vier ATP Finals
16 November 2023, 00:08 NU.NL - Sport
Carlos Alcaraz heeft woensdag zijn tweede groepsduel op de ATP Finals in Turijn gewonnen. De Spanjaard rekende in twee sets af met Andrey Rublev, die zich niet van zijn beste kant liet zien. Daniil Medvedev won later op de dag van Alexander Zverev.


Leipzig dankzij prachtgoal Simons naar knock-outfase, AC Milan klopt PSG
9 November 2023, 00:04 NU.NL - Sport
RB Leipzig is door een 1-2-zege op Rode Ster zeker van een plek in de knock-outfase van de Champions League. Xavi Simons was belangrijk met een fraaie treffer. Manchester City gaat ook door. AC Milan won nipt van Paris Saint-Germain.


Eindelijk een zege: Ajax klopt Volendam in 'kelderkraker' en is weg van laatste plaats
3 November 2023, 00:01 HLN.BE
Ajax is niet langer laatste in Nederland. In de debuutmatch van (interim)trainer John van ?t Schip haalden de Amsterdammers het met 2-0 van laagvlieger Volendam. Voor de Amsterdammers betekende het hun eerste overwinning sinds 12 augustus.


KIJK. Antwerpfan klopt dakplaat van dug-out AA Gent, Vanhaezebrouck: ?Club moet toch eens nadenken wie het daar zet?
28 September 2023, 00:00 HLN.BE
En toen ging het dak eraf. Letterlijk. Rond de zeventigste minuut waren er plots herstelwerken nodig aan de Gentse dug-out op de Bosuil. Een fan van Antwerp die de frustraties in een teleurstellende topper (0-0) iets te fel botvierde en snel werd weggeleid.


Oschersleben: PK Carsport Audi klopt Belgium Racing Porsche #99 voor pole
25 September 2023, 00:02 Autosport
De PK Carsport Audi van Stienes Longin, Bert Longin en Peter Guelinckx heeft de pole bemachtigd voor de Belcar-manche in het Duitse Oschersleben. Belgium Racing had lange tijd de pole in handen; eerst met het exemplaar van Dylan Derdaele/Michael Cool, daarna met dat van Koen Wauters en Jos Menten en nadien terug met de #99, tot Stienes Longin in de absolute slotminuten orde op zaken stelde en de beste uitgangspositie greep. Een belangrijke eerste stap dus in de jacht op de eerste seizoenszege voor de leider in de BK-tussenstand.

Lees meer: Oschersleben: PK Carsport Audi klopt Belgium Racing Porsche #99 voor pole


Alcaraz stoot door naar kwartfinales US Open, Zverev klopt Sinner in thriller
6 September 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Carlos Alcaraz heeft maandag eenvoudig de kwartfinales op de US Open bereikt. De Spaanse titelverdediger was te sterk voor de Italiaan Matteo Arnaldi: 6-3, 6-3 en 6-4. Jannik Sinner redde het in een marathonpartij niet tegen Alexander Zverev.


Wiebes klopt Vos in massasprint na zenuwslopende finale derde Tour-etappe
26 Juli 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Lorena Wiebes heeft dinsdag de derde etappe van de Tour de France Femmes gewonnen. De Nederlandse van Team SD Worx was Marianne Vos de baas in de massasprint, nadat vlak daarvoor een Belgische vluchter was ingerekend.


Ajax toont veerkracht en klopt Unterhaching in doelpuntrijk oefenduel
26 Juli 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Ajax heeft dinsdag aangetoond over een behoorlijke portie veerkracht te beschikken. De Amsterdammers wonnen in een oefenduel met 5-3 van SpVgg Unterhaching, dat voor rust nog met 0-2 aan de leiding ging.


OEFENMATCHEN. Club Brugge scoort liefst 22 (!) keer tegen tweedeprovincialer - AA Gent klopt Zulte Waregem
20 Juli 2023, 00:07 HLN.BE
Het was moeilijker om niet te scoren dan wel te scoren. Club Brugge hield deze namiddag een schietoefening tegen de buren van KFC Heist. Blauw-zwart deed dat tegen de tweedeprovincialer voor de rust dan ook nog eens met de basisploeg. Het gevolg: 0-22, een uitslag waar best geen conclusies uit getrokken worden. Onder anderen Yaremchuk, Skov Olsen en Vermant lukten meerdere goals.


GP Oostenrijk: Max Verstappen klopt beide Ferrari-rijders in eerste kwalificatie
1 Juli 2023, 00:01 Autosport
Geen verandering aan de horizon van de Formule 1. Ook voor de Grote Prijs van Oostenrijk start WK-leider Max Verstappen (Red Bull Racing) op de polepositie. De Nederlander was een fractie van een seconde sneller dan Charles Leclerc (Ferrari) en diens teamgenoot Carlos Sainz. Sergio Perez (Red Bull Racing) kon geen geldige rondetijd neerzetten in Q2 en start zondag pas vijftiende.

Lees meer: GP Oostenrijk: Max Verstappen klopt beide Ferrari-rijders in eerste kwalificatie


Almere City klopt VVV na bizarre penaltyserie en is stap verwijderd van Eredivisie
4 Juni 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Almere City heeft zich zaterdag ten koste van VVV-Venlo geplaatst voor de finale van de play-offs om promotie/degradatie. Na 1-1 na 120 minuten sloeg de ploeg van trainer Alex Pastoor toe in een bizarre strafschoppenserie (2-0), waardoor het met FC Emmen om een plek in de Eredivisie strijdt.


Union klopt met 3-0 onmachtig Genk, dat nu plots ?de underdog? is, en houdt leider Antwerp in het vizier
15 Mei 2023, 00:01 HLN.BE
Union blijft in het spoor van leider Antwerp. Onder impuls van kapitein Teuma en krijger Burgess namen de Brusselaars vlot de maat van Racing Genk, 3-0. De Limburgers kijken met nog drie speeldagen voor de boeg tegen een achterstand aan van vier punten op de Great Old.


Cillessen schuldbewust: 'Het klopt dat ik de laatste tijd te veel fouten maak'
14 Mei 2023, 00:06 NU.NL - Sport
Jasper Cillessen geeft toe dat hij momenteel niet zijn topniveau haalt. De doelman van NEC maakt de laatste weken opvallend veel fouten. Zijn trainer Rogier Meijer ziet dat de international veel twijfel uitstraalt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn