NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Klasse

2News.be / Trefwoorden / Klasse

Gespot ? S-Klasse is af fabriek matgoud
Gisteren, 00:01 AutoBlog

Met deze kleur (Kalaharigoud Magno) maakt Mercedes wrappers overbodig.

Dit artikel Gespot – S-Klasse is af fabriek matgoud verscheen eerst op Autoblog.nl.




Gelekt: BMW Vision Neue Klasse X wordt nieuwe X3
Gisteren, 00:00 AutoBlog

BMW komt binnenkort met een X-versie van de Neue Klasse concept, die waarschijnlijk de aankomende X3 voorbeschouwt. Welke richting BMW binnenkort op gaat, lijkt geen verrassing meer. Na verschillende designprobeersels kwam BMW op de IAA van 2023 met de Vision Neue Klasse op de proppen. Een auto ter grootte van de 3 Serie op een […]

Dit artikel Gelekt: BMW Vision Neue Klasse X wordt nieuwe X3 verscheen eerst op Autoblog.nl.




Zeilsters Van Aanholt en Duetz heroveren wereldtitel in olympische klasse 49erFX
12 Maart, 00:07 NU.NL - Sport
Zeilsters Odile van Aanholt en Annette Duetz hebben zondag voor de kust van Lanzarote de wereldtitel in de olympische klasse 49erFX heroverd. Het Nederlandse duo had voldoende aan de derde plaats in de afsluitende medalrace.


Rijkhoff toont klasse bij Jong Ajax met twee goals tegen MVV, rentree Mannsverk
13 Februari, 00:03 NU.NL - Sport
Julian Rijkhoff heeft maandag zijn klasse laten zien bij Jong Ajax. Het negentienjarige talent, dat deze winter overkwam van Borussia Dortmund, nam tegen MVV twee van de drie goals van de Amsterdammers voor zijn rekening: 3-0. Sivert Mannsverk maakte zijn rentree.


Mercedes publiceert milieucheck E-Klasse
5 Februari, 00:01 Autozine
Mercedes-Benz publiceert sinds 2005 milieu-informatie over zijn producten. De zogeheten 360 graden-milieucheck is gebaseerd op een levenscyclusanalyse van het betreffende voertuig en wordt geverifieerd door onafhankelijke instanties. Bij de meest recente rapportage ligt de focus op de milieu-impact van de nieuwe E-Klasse, specifiek de E 300 e.


BMW Neue Klasse wordt gebouwd in Munchen
15 Januari, 00:00 Autozine
Een nieuw tijdperk breekt aan voor BMW Group Fabriek M?nchen: in de loop van 2026 start de productie van de Neue Klasse Sedan in deze iconische eerste fabriek van BMW. Een jaar later zullen er alleen nog elektrische modellen van de band rollen. Daarmee is de fabriek in M?nchen de eerste productielocatie van BMW Group waar eind 2027 met succes de transformatie naar E-mobility voltooid zal zijn.


Coach Popovic roept eigen fans tot de orde tijdens NBA-duel: 'Toon wat klasse'
24 November 2023, 00:07 NU.NL - Sport
Coach Gregg Popovich heeft woensdagavond voor een opmerkelijk tafereel gezorgd in de NBA. De coach van de San Antonio Spurs was het boegeroep van zijn eigen fans zat en greep midden in de wedstrijd de microfoon.


Prijs E-Klasse All-Terrain: krijg je geld terug bij een ton?
15 November 2023, 00:00 AutoBlog

De prijs van de E-Klasse All-Terrain is bekend. En nee, het is geen koopje, maar je krijgt wel geld terug als je betaalt met een 100.000 eurobiljet. Het is nuchter beschouwd het beste alternatief voor een SUV of crossover: de Mercedes-Benz E-Klasse All-Terrain. Dit is net als de Audi A6 Allroad een chique Duitse stationwagon […]

Dit artikel Prijs E-Klasse All-Terrain: krijg je geld terug bij een ton? verscheen eerst op Autoblog.nl.




Mercedes-Benz prijst nieuwe E-Klasse All
15 November 2023, 00:00 Autozine
Mercedes-Benz maakt de prijzen van de nieuwe E-Klasse All-Terrain bekend. Met zijn standaard 4MATIC-vierwielaandrijving en een grotere bodemvrijheid, tot 46 mm hoger dan de Estate, is de nieuwe E-Klasse All-Terrain uitgerust voor licht terrein. Eveneens standaard zijn de luchtvering AIRMATIC en een offroad-rijprogramma.


8H Indy: Twee wagens voor WRT in de Pro-klasse
2 Oktober 2023, 00:03 Autosport
Sinds de Crowdstrike 24 Hours of Spa viel de Intercontinental GT Challenge even stil, maar volgend weekend staat de volgende wedstrijd op het menu: de Indianapolis 8 Hours. Normaliter is dit geregeld een mix van Amerikaanse teams met de Europese die de oversteek maken, en dat zal dit jaar niet anders zijn. Zo is Team WRT weer van de partij op de Brickyard, waar het twee wagens zal inzetten in de Pro-klasse, hetzij met een lichtjes gewijzigde rijdersbezetting dan dat we al gewoon zijn.

Lees meer: 8H Indy: Twee wagens voor WRT in de Pro-klasse


BMW Neue Klasse oogt best puik als 2-Serie
26 September 2023, 00:02 AutoBlog

BMW slaat een nieuwe designweg in met de Neue Klasse. Deze vingeroefening voor een 2-Serie laat zien dat het best puik zou kunnen worden. BMW staat natuurlijk voor auto’s die lekker door de bocht kunnen scheuren. Maar in letterlijke zin, staat BMW voor Bayerische Motoren Werke. Oftewel, een Beierse fabriek waar ICE’s in elkaar geschroefd […]

Dit artikel BMW Neue Klasse oogt best puik als 2-Serie verscheen eerst op Autoblog.nl.




G-Klasse facelift wordt zeer ingrijpend
19 September 2023, 00:01 AutoBlog

De G-Klasse facelift gaat zeer ingrijpend worden. Dat de Mercedes-Benz G-Klasse op dit moment nog nieuw geleverd wordt, is eigenlijk een klein wonder. In tijden van downsizing, elektrificatie en duurzaamheid valt de auto lastig te verantwoorden. Alhoewel dat laatste niet helemaal waar is, natuurlijk. G-Klasses zijn onverwoestbaar, dus over tientallen jaren rijden die auto’s nog […]

Dit artikel G-Klasse facelift wordt zeer ingrijpend verscheen eerst op Autoblog.nl.




Mercedes-Benz prijst E-Klasse 214
5 September 2023, 00:01 Autozine
Mercedes-Benz maakt de prijzen van de nieuwe E-Klasse en E-Klasse Estate bekend. De nieuwe E-Klasse maakt de overgang van de verbrandingsmotor naar elektrische aandrijving. Tegelijkertijd biedt zijn nieuwe elektronica-architectuur nieuwe digitale mogelijkheden. De eerste sedan van de 214-serie arriveren in de herfst 2023 bij de Europese dealers.


BMW toont Vision Neue Klasse
5 September 2023, 00:00 Autozine
Met de nieuwste conceptauto, de BMW Vision Neue Klasse, toont BMW Group hoe de volgende generatie modellen van het merk BMW eruit gaan zien. De BMW Vision Neue Klasse, die voor het eerst voor het publiek te zien is op de IAA Mobility 2023 internationale autoshow in M?nchen, vertolkt een heldere designtaal met grote oppervlakken en slechts enkele karakterlijnen, die zijn teruggebracht tot de essentie. Deze benadering accentueert bekende BMW design features zoals de nierengrille en de Hofmeister knik bij de zijramen om het design een krachtige BMW uitstraling te geven.


Duurste G-Klasse van Marktplaats kost ?1,3 miljoen
1 Augustus 2023, 00:01 AutoBlog

We weten dat G-Klasses duur zijn, maar dit exemplaar slaat alles. De Mercedes G-klasse is al lang geen werkpaard meer. Daarom is het ook vrij logisch dat Mercedes geen pick-upvariant uitbrengt van de nieuwe G-klasse. Mensen gaan natuurlijk niet hun verse voorraad Louis Vuitton-tassen in een open laadbak gooien. Toch hebben we op Marktplaats een […]

Dit artikel Duurste G-Klasse van Marktplaats kost ?1,3 miljoen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Mercedes-Benz introduceert E-Klasse 214
6 Mei 2023, 00:00 Autozine
Mercedes-Benz introduceert de geheel nieuwe E-Klasse. De nieuwe E-Klasse heeft de proporties van een klassieke sedan: de korte overhang voor en de lange motorkap worden gevolgd door een ver naar achteren geplaatste greenhouse. Het cab-backward-design wordt afgerond door de goed geproportioneerde overhang achter. Een Black Panel-achtig oppervlak verbindt de grille met de koplampen. Dit inzetstuk in hoogglanzend zwart doet visueel denken aan de Mercedes-EQ modellen.


Seraing neemt afscheid van eerste klasse met gelijkspel tegen Westerlo
23 April 2023, 00:00 Skynet Sport
Seraing en Westerlo hebben zaterdag op de 34e en laatste speeldag van de reguliere fase van de Jupiler Pro League de punten gedeeld. De wedstrijd zonder inzet in het Pairaystadion eindigde op 1-1. Seraing was voor aanvang al zeker van de degradatie, de Kemphanen hadden hun plek in de Europe Play-offs (nummers 5-8) reeds veiliggesteld.


Mercedes G-Klasse nummer 500.000 is buitengewoon gaaf
22 April 2023, 00:02 AutoBlog

Mercedes doet iets leuks voor G-Klasse nummer 500.000 en wij vinden het tof. Je kunt kiezen voor evolutie en revolutie, Mercedes kiest al jaren met de G-Klasse voor evolutie. De […]

Dit artikel Mercedes G-Klasse nummer 500.000 is buitengewoon gaaf verscheen eerst op Autoblog.nl.




Duel in Nederlandse tweede klasse gestaakt nadat voorwerpen op veld worden gegooid
15 April 2023, 00:01 Skynet
De wedstrijd in de Nederlandse tweede klasse tussen NAC Breda en Willem II is vrijdagavond definitief gestaakt nadat voor de tweede keer voorwerpen op het veld waren gegooid. De scheidsrechter stuurde de spelers na zo'n 70 minuten voor de eerste keer naar de kleedkamers, nadat vanaf de tribunes een stuk vuurwerk op het veld was gegooid.


Sarah Bovy pakt in Portimao de zege in GTE-klasse
18 Oktober 2022, 00:02 Skynet Belgie
Sarah Bovy (Ferrari 488) heeft zondag de 4 uur van Portimao in Portugal gewonnen in de GTE-klasse.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn