NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesKlanten

2News.be / Trefwoorden / Klanten

?Seksmagie en groepsmasturbatie?: Victoria en Danny gaan wel heel ver om hun klanten te helpen
Zaterdag, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Ze noemt zichzelf een ?tantrische heks en sekscoach die de relaties van haar klanten helpt transformeren door het bedrijven van ?seksmagie.? Samen met haar vriend Danny houdt ze workshops waarin ze onder meer in groep masturberen om dat te bewerkstelligen. ?Ik help anderen vrijheid te vinden via hun seksualiteit.?
Advocaat verduistert 860.000 euro van klanten: ?Om mijn belastingen te betalen?
Vrijdag, 12:00 Gazet v. Antwerpen

De voormalige advocaat P. R. moet zich vrijdag in de correctionele rechtbank verantwoorden voor het pluimen van de rekeningen van een 60-tal klanten. Als curator en als schuldbemiddelaar ging de 53-jarige Hasselaar er tussen 2007 en 2014 vandoor met 860.000 euro. P. R. verwees naar het overlijden van zijn vennoot en zijn uitstelgedrag, als oorzaken van het gesjoemel.
Apple betaalt klanten deels terug die in 2017 accu iPhone lieten vervangen
Donderdag, 10:36 Tweakers
Apple geeft klanten die in 2017 de accu van hun iPhone 6 of nieuwer hebben laten vervangen, 60 euro terug. Klanten krijgen hier een mail over. Apple verlaagde eind 2017 de prijs van de vervanging, omdat de fabrikant bewust iPhones trager had gemaakt om uitval te voorkomen.


Nieuwe privacywet komt klanten ten goede, maar bedrijven krijgen er hoofdpijn van
Donderdag, 08:30 Volkskrant
Bedrijven worstelen met de nieuwe Europese privacywetgeving die vrijdag van kracht wordt. Zowel de grote multinational als de kleine middenstander moet zijn klanten uitleggen wat er met hun gegevens gebeurt. Het Kaasmeisje in Oudewater was er dagen druk mee.


Telecombedrijven misleiden klanten met ?gratis? aanbiedingen en oneerlijke contracten
20 Mei, 20:24 Volkskrant
Veel Europese telecomaanbieders misleiden hun klanten met ?gratis? aanbiedingen. Bovendien ontbreekt op hun websites vaak informatie over het indienen van klachten en kunnen veel telecombedrijven hun contractvoorwaarden wijzigen zonder hun klanten het recht te geven dat contract vervolgens op te zeggen.


IKEA Place: AR laat klanten meubelen plaatsen
16 Mei, 15:54 Emerce
IKEA Place laat gebruikers hun woning door middel van Augmented Reality (AR) inrichten met virtuele meubels. De non-game AR-applicatie laat consumenten kiezen uit meer dan drieduizend virtuele meubelstukken. Het vormt een nieuwe stap in customer experience voor het Zweedse bedrijf.


Exmar onderhandelt met drie Caribbean-klanten
15 Mei, 19:12 De Tijd
18:55 Exmar onderhandelt met drie partijen over een contract voor de Caribbean FLNG, de drijvende lng-fabriek waarvoor het al meer dan twee jaar op zoek is naar een huurder. Dat zei topman Nicolas Saverys o...


?Porsche sjoemelt, klanten betalen minder belasting?
14 Mei, 11:06 AutoBlog
Deze vorm van sjoemelen pakt financieel goed uit voor de klanten. Met allerlei maatregelen worden auto’s flink belast. Hoe meer CO2 uitstoot, hoe dikker de ‘boete’ vanuit de overheid. Ook in het Verenigd Koninkrijk werkt men met een dergelijk systeem. Het land hanteert categorieŽn voor de uitstoot. Met de Europese uitstoot van de Porsche Cayman […]


Politie houdt taxichauffeur aan die 101 km/u reed in bebouwde kom: ?Klanten waren lastig?
13 Mei, 16:12 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse verkeerspolitie heeft in de nacht van zaterdag op zondag op twee plaatsen Wodca-controles gehouden. Van de 743 bestuurders die werden gecontroleerd, bliezen er elf positief. De politie trok acht rijbewijzen in: vijf waren onder invloed van drugs, drie hadden te veel gedronken. Opvallend: de politie hield ook een taxichauffeur aan die met 101 km/u door de bebouwde kom reed. Zijn verklaring dat zijn klanten lastig waren, werd niet aanvaard door de politie. De man zijn rijbewijs werd tevens ingetrokken.
Thomas Cook heeft voor meeste klanten al oplossing gevonden
11 Mei, 17:36 Skynet
Touroperator Thomas Cook heeft voor 95 procent van zijn klanten die getroffen zijn door de aangekondigde pilotenstaking bij Brussels Airlines, al een oplossing gevonden. Dat is vernomen van woordvoerster Leen Segers.


Piloten Brussels Airlines zetten door met staking, mogelijk ook staking bij De Lijn en spoor

De vakbonden bij luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines roepen de piloten op om maandag en woensdag het werk neer te leggen. Het ziet er bovendien sterk naar uit dat er vanaf 17 mei acties zullen zijn bij openbaarvervoermaatschappij De Lijn en ook de nieuwe spoorvakbond dreigt met stakingen in mei en juni.
Aantal mobiele klanten VodafoneZiggo stijgt met 30.000 bij dalende omzet
VodafoneZiggo heeft er in het eerste kwartaal van 2018 30.000 klanten met een postpaid mobiel abonnement bijgekregen. Desondanks nam de omzet uit mobiel op de consumentenmarkt af, onder andere door Europese roamingregels.


Kortingen lokken klanten naar Delhaize
9 Mei, 07:42 De Tijd
07:30 De verkoop van Delhaize is in de eerste drie maanden van 2017 met 5 procent gestegen. Voor het eerst in anderhalf jaar groeit de supermarktketen weer.


Dacia organiseert picknick voor klanten
4 Mei, 19:24 Skynet
Renault-dochter Dacia doet het steeds beter en het budgetmerk heeft een trouwe schare fans, die zich bij voorkeur met een Duster verplaatsen. Dit betaalbare SUV-model wordt langzaam maar zeker een cultobject, vergelijkbaar met de Lada Niva van weleer.


Proximus bindt klanten steviger aan zich
4 Mei, 08:54 De Tijd
08:33 De telecomoperator lokt met 'all-in' pakket Tuttimus steeds meer klanten en bindt die zo in een concurrentiŽle markt steviger aan zich.


Meer klanten voor Proximus
4 Mei, 07:24 Emerce
Proximus breidde het klantenbestand voor zijn belangrijkste producten in het afgelopen kwartaal verder uit.


Australische bank speelt gegevens van 20 miljoen klanten kwijt
3 Mei, 06:48 Skynet
De Commonwealth Bank, de grootste van AustraliŽ, is tapes met gegevens van bijna 20 miljoen klanten kwijtgespeeld. Dat heeft de bank toegegeven na berichtgeving door BuzzFeed.


NLE lokt vooral Ziggo klanten
2 Mei, 12:48 Emerce
NLE (voorheen Nederlandse Energie Maatschappij) heeft veel Ziggo klanten weten over te halen om over te stappen. NLE telde in het eerste kwartaal van dit jaar rond de 50.000 telecomklanten, zo blijkt uit onderzoek door Telecompaper Consumer Insights. Veertig procent komt van Ziggo.


Tele2 laat klanten mobiel bellen via wifi-verbinding
1 Mei, 13:48 Tweakers
Tele2 heeft een functie op het netwerk ingeschakeld om gebruikers mobiel te laten bellen via een wifi-verbinding. Dankzij bellen via wifi moeten gebruikers binnen bereikbaar zijn op plekken waar het mobiele netwerk geen bereik heeft.


'ING-klanten kunnen straks via Google met hun stem geld overboeken'
30 April, 11:54 NOS nieuws

Als de Google Assistant later dit jaar naar Nederland komt, moet het voor ING-klanten mogelijk worden om via spraakcommando's geld over te boeken. Dat schrijft het FD.

Tegenover de NOS wil de bank alleen bevestigen dat het de mogelijkheden van Google's slimme assistent onderzoekt. Het virtuele hulpje kan zowel via spraak als geschreven teksten worden bediend, ING zegt dat naar beide wordt gekeken. Wanneer er iets wordt gelanceerd, is onduidelijk.

De woordvoerder benadrukt wel dat ING veel verwacht van spraakgestuurde assistenten. Daarbij wordt gewezen op Inge, de assistent van de bank zelf, die sinds 2014 is verwerkt in de smartphone-app. Het is daarnaast mogelijk om via Apple's assistent Siri geld over te boeken.

Nog niet echt populair

Het gebruik van een dergelijke virtuele hulp is tot nu toe niet echt doorgebroken in Nederland. Dat komt vooral door een gebrek aan aanbod. De enige Nederlandstalige assistent is die van Apple. Siri is de oudste virtuele hulp, en bestaat al een paar jaar in Nederland, maar is volgens velen ingehaald door de concurrentie.

Die bestaat voornamelijk uit Amazon met Alexa en Google met de Assistant. Deze zitten niet alleen in smartphones, maar ook in speciale speakers. Bij Amazon heet dit de Echo, een speaker die de afgelopen jaren in de VS behoorlijk populair is geworden.

Tegen FD zegt ABN Amro ook bezig te zijn met Siri. Maar die bank ziet er in tegenstelling tot ING geen toekomst in. "De klantbehoefte is er niet", zegt ABN Amro tegen de krant.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be