NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Klanten

2News.be / Trefwoorden / Klanten

T-Mobile Nederland: meer klanten, minder omzet
Vandaag, 07:54 Emerce
T-Mobile Nederland realiseerde afgelopen jaar een iets hogere omzet ten opzichte van 2016: 1,3 miljard euro, maar vooral het vierde kwartaal heeft de resultaten flink naar beneden getrokken: de omzet kwam met 342 miljoen euro 3,9 procent lager uit.


?Antwerpse restauranthouders voelen dat klanten wegblijven door werken: ?Ik mis de gele nummerplaten?
Vandaag, 02:12 Gazet v. Antwerpen

De uitbater van restaurant De Kleine Zavel in het centrum van Antwerpen legde de boeken neer. Andere restauranthouders waarschuwen: ?Door aanhoudende files en werken zien we steeds minder Nederlandse en Kempense klanten.?
Herrieschoppers rijden in op klanten bowlingzaak: ?Ik heb een week in het ziekenhuis gelegen?
Dinsdag, 20:00 Gazet v. Antwerpen

Twee klanten van Bowling Helios in Balen werden eind oktober opzettelijk aangereden door een auto. De daders zijn nog steeds spoorloos. Het VTM-opsporingsprogramma Faroek filmde daarom maandagavond een reconstructie.
Tesla-klanten teleurgesteld in Elon Musk, willen geld terug
Zondag, 09:18 AutoBlog
Hierbij nomineer ik de Model 3 productie voor een nieuwe “En jawel:” serie. Elon Musk zijn plannetje is op papier nog steeds geniaal. Eindelijk kunnen we genieten van een relatief betaalbare, alsook capabele elektrische auto. Ten minste, dat was het plan. In de praktijk loopt het allemaal net even anders. Goed, er zijn nu wel […]


Vrijwilligers Wereldwinkel merken nog geen ongerustheid bij klanten: hopen dat storm snel gaat liggen
15 Februari, 04:12 Gazet v. Antwerpen

De klanten van de Oxfam-Wereldwinkels kaarten de schandalen bij Oxfam niet aan, zeggen de vrijwilligers die de Wereldwinkels open houden. Ze hopen vooral dat de klanten beseffen dat het gaat om een paar rotte appels binnen de ngo.
FOTO. En toen konden de klanten plots de winkel niet meer in
15 Februari, 04:12 Gazet v. Antwerpen

Uitbater Luc Janssens van muziekwinkel Keymusic op de Frankrijklei krabde zich dinsdag even in het haar. Door de werken in zijn straat was zijn winkel een tijdlang volledig onbereikbaar voor klanten.
Klanten Guapa kunnen elkaar extensies verkopen
14 Februari, 11:42 Emerce
Magentospecialist Guapa E-commerce lanceert een zogeheten Marketplace waar zijn klanten aan elkaar extensies kunnen verkopen.


Klanten zijn thuis in Den Haas
10 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Marc Janssens had het goed voor mekaar, dacht hij: pensioentje binnen, vrouwtje erbij. Spanje wenkte. Maar toen lonkte restaurant Den Haas in Deurne. Het horecadier in hem werd klaarwakker, een overname was in de maak.
Telenet-klanten kunnen in heel België mobiel tv kijken
6 Februari, 18:36 De Tijd
18:33 Televisieklanten van de kabeloperator Telenet kunnen voortaan op alle Belgische netwerken tv kijken via de Yelo Play-app. Vanaf april kan dat in de hele Europese Unie.


Dataverbruik Nederlandse Tele2-klanten verviervoudigde eind 2017
2 Februari, 11:30 Tweakers
Nederlandse klanten van Tele2 verbruikten in het vierde kwartaal van 2017 vier keer zoveel data als in dezelfde periode een jaar eerder. De aanbieder haalde ook meer omzet binnen met zijn abo's met onbeperkt data.


Heraanleg Drie Eikenstraat vordert, maar... ?Aantal klanten is met de helft gedaald?
2 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De heraanleg van de Drie Eikenstraat is een kleine drie maanden aan de gang. De werken verlopen zoals het moet, maar de handelaars zien het klantenbestand afnemen. ?We houden de moed erin?, klinkt het in koor.
TomTom staakt ondersteuning oudere navigatiekastjes, klanten woedend
1 Februari, 13:30 Emerce
TomTom blijkt nog steeds modellen van navigatiekastjes aan te bieden, waarvan de ondersteuning wordt stopgezet. Ooit zijn gebruikers gelokt met de belofte van Lifetime Maps, maar afgelopen week heeft TomTom klanten geïnformeerd dat de kaarten van tientallen modellen die voor 2013 verschenen zijn niet meer worden bijgewerkt. Die klanten zijn woedend.


LG biedt Amerikaanse klanten met bootloops op smartphones geld of korting
1 Februari, 07:54 Tweakers
LG heeft de class action-rechtszaak van Amerikaanse klanten tegen de fabrikant geschikt. Klanten krijgen tot 425 dollar in cash of tot 700 dollar in korting op een volgende LG-smartphone, zo claimt de advocaat.


Hiermee kunnen 30.000 Proximus-klanten vergoeding eisen
31 Januari, 22:48 Gazet v. Antwerpen

Consumentenorganisatie Test-Aankoop heeft een belangrijke slag thuisgehaald in een groepsvordering tegen Proximus.
Ikea gaat nu ook pakjes naar klanten thuis sturen
31 Januari, 07:48 Gazet v. Antwerpen

De Zweedse meubelketen Ikea gaat binnenkort vanuit haar acht Belgische winkels en haar magazijn in Winterslag online bestelde pakjes naar de klanten thuis sturen. Dat schrijft De Tijd woensdag.
Klanten redden dorpscafé in Retie
30 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Het ?origineelste café van de Kempen? is voorlopig gered. Vrijdag gaat café Foli-A in Retie opnieuw open. De heropening komt er na een ultieme reddingsactie van enkele stamgasten.
Tussen onzekerheid en opluchting: zo reageren klanten en werknemers van de getroffen Carrefour-winkels in Turnhout, Westerlo en Schoten
25 Januari, 19:12 Gazet v. Antwerpen

1.233 jobs kunnen worden getroffen door de herstructurering van Carrefour Belgium. Dat is veel meer dan verwacht. Vooral de hypermarkten worden getroffen. Die in Genk en Angleur gaan bijvoorbeeld dicht. In de provincie Antwerpen moeten de hypermarkten van Westerlo en Turnhout inkrimpen, de hypermarkt in Schoten blijft gespaard. Wij gingen luisteren naar de reacties in deze vestigingen.
Rabobank-klanten hebben last van storing bij internetbankieren en bankapp
24 Januari, 09:06 Tweakers
Klanten van de Rabobank hebben last van een storingen bij zowel internetbankieren als bij bankieren met de mobiele Rabo Bankieren-app. De eerste problemen vertoonden zich woensdagochtend en duren nog voort. De oorzaak is niet bekend.


Zestig nieuwe klanten voor chatbotplatform Watermelon
23 Januari, 15:18 Emerce
De Nederlandse startup Watermelon heeft naar eigen zeggen zestig nieuwe klanten verwelkomd voor zijn chatbotplatform. Daaronder bekende namen als Randstad Nederland, Timing Uitzendbureau, het UWV en Alphabet Lease.


T-Mobile geeft klanten op zelfde adres tot 12,50 euro korting op Unlimited-abo
23 Januari, 10:54 Tweakers
Provider T-Mobile geeft Nederlandse klanten die hun abonnement registreren op hetzelfde adres, maximaal 12,50 euro korting op het Unlimited-abonnement van 35 euro. De 'Alles onder 1 Dak'-korting vervangt de Samen-korting.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be