NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kim


Kim Vanreusel heeft "complex knieletsel" en moet in België onder het mes
Vandaag, 09:06 Skynet
Kim Vanreusel heeft vandaag bij haar crash in de afdaling van de olympische combiné een ernstige blessure aan de linkerknie opgelopen. Eens ze opnieuw in België is wacht haar een operatie.


OS 2018 - "Hart ging even wat harder kloppen", zegt Kim Vanreusel na afdaling
Kim Vanreusel eindigde woensdag als dertigste in de afdaling en behaalde zo haar beste resultaat tot dusver op de Winterspelen. "Het is zeker een mooie uitslag, maar het had nog harder gekund", vertelde de skiester na afloop.


OS 2018 - "Hart ging even wat harder kloppen", zegt Kim Vanreusel na afdaling
Gisteren, 07:06 Skynet
Kim Vanreusel eindigde woensdag als dertigste in de afdaling en behaalde zo haar beste resultaat tot dusver op de Winterspelen. "Het is zeker een mooie uitslag, maar het had nog harder gekund", vertelde de skiester na afloop.


OS 2018 - Oostenrijkse Siebenhofer snelste op derde training afdaling, Kim Vanreusel 43e
Dinsdag, 07:12 Skynet Belgie
De Oostenrijkse skiester Ramona Siebenhofer (1:40.67) heeft dinsdag in Jeongseon de snelste tijd laten optekenen op de derde training voor de olympische afdaling. De Zwitserse Michelle Gisin eindigde als tweede op twintig honderdsten, net voor de Italiaanse Nadia Fanchini (op 0.21). Lindsey Vonn (op 0.29) en Mikaela Shiffrin (op 0.34), beiden uit de Verenigde Staten, vervolledigden de top vijf.


Combiné voor vrouwen, met Kim Vanreusel, verzet naar donderdag
Maandag, 13:48 Gazet v. Antwerpen

De combiné voor vrouwen vindt donderdag in plaats van vrijdag plaats op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang. Er wordt vrijdag lichte sneeuwval en hevige wind verwacht, wat de skiesters zou kunnen hinderen. Dat hebben de organisatoren maandag bekendgemaakt.
OS 2018 - Oostenrijkse afdaalster Stephanie Venier snelste in tweede training, Kim Vanreusel 47e
Maandag, 10:36 Skynet Sport
De Oostenrijkse skiester Stephanie Venier heeft maandag in Jeongseon de snelste tijd laten optekenen in de tweede training voor de afdaling. Ze was acht honderdsten sneller dan de Italiaanse Sofia Goggia. De Amerikaanse Lindsey Vonn, zondag de snelste in de eerste training, klokte nu de derde tijd. De olympische kampioene van Vancouver 2010 was 35 honderdsten trager dan Venier.


OS 2018 - Oostenrijkse afdaalster Stephanie Venier snelste in tweede training, Kim Vanreusel 47e
Maandag, 06:18 Skynet
De Oostenrijkse skiester Stephanie Venier heeft maandag in Jeongseon de snelste tijd laten optekenen in de tweede training voor de afdaling. Ze was acht honderdsten sneller dan de Italiaanse Sofia Goggia. De Amerikaanse Lindsey Vonn, zondag de snelste in de eerste training, klokte nu de derde tijd. De olympische kampioene van Vancouver 2010 was 35 honderdsten trager dan Venier.


Schattig: zien we deze jonge fan van Kim Meylemans in 2034 terug op de Winterspelen?
Zondag, 14:24 Gazet v. Antwerpen

Kim Meylemans heeft met haar prestaties op de Olympische Winterspelen in Pyeongchang duidelijk een aantal Belgische harten veroverd. Dat blijkt uit dit filmpje van Lars, amper drie jaar oud, die vol overgave door het huis snelt op zijn slee met wieltjes. ?Hij moest en zou hetzelfde doen als haar?, luidde het bij zijn familie. Zien we op de Olympische Winterspelen van 2034 een volwassen Lars terug? Als we deze video zien, zou het zomaar kunnen...
Enkel Kim Huybrechts schaart zich bij laatste 32 op Players Championship in Barnsley

Dimitri Van den Bergh, Ronny Huybrechts en nieuwkommer Davy Van Baelen hebben een slechte beurt gemaakt op het Players Championship 1 dartstoernooi, dat plaatsvond in het Engelse Barnsley. Enkel Kim Huybrechts hield het twee ronden vol.
Kim Meylemans zet haar voorlopig snelste run neer, maar blijft veertiende
Zaterdag, 13:30 Skynet
Skeletoni Kim Meylemans heeft vandaag in haar derde run op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang de dertiende tijd gerealiseerd. Met een chrono van 52.34 zette de 21-jarige Limburgse haar voorlopig snelste tijd neer op deze Winterspelen. In de tussenstand blijft ze veertiende.


OS 2018 - Kim Vanreusel 40e in super-G, goud voor Tsjechische Ester Ledecka
Zaterdag, 06:24 Skynet Belgie
Kim Vanreusel is zaterdag op de Winterspelen in Pyeongchang 40e geworden in de super-G. De 20-jarige Antwerpse was 6.49 trager dan de Tsjechische Ester Ledecka, die verrassend de Oostenrijkse titelverdedigster Anna Veith van een nieuwe gouden plak hield. Veith strande op één honderdste van een seconde van de zege, de Liechtensteinse Tina Weirather werd op elf honderdsten derde.


Tv-journalist Piers Morgan verkozen tot 'villain of the year', boven Trump en Kim Jong-Un
Vrijdag, 18:54 Skynet
Brits journalist en tv-presentator Piers Morgan heeft van entertainmentmagazine NME de bedenkelijke titel van 'villain of the year' ('slechterik van het jaar') gekregen. Lezers van het magazine verkozen hem daarmee als meest gehate persoon van het jaar. Morgan 'verslaat' daarmee onder meer Donald Trump, Kim Jong-Un en Theresa May, allen genomineerd in dezelfde categorie.


Kim Jong-uns zus de Ivanka Trump van Noord-Korea? Alsjeblieft, zeg!
Vrijdag, 18:00 Volkskrant
Kim Jong-uns zus was bij de Winterspelen. Maar de Noord-Koreaanse zien als internationale flirt, dat gaat Frank Bruni te ver. Het gebeurt niet vaak dat ik me beledigd voel namens Ivanka Trump, maar nu bevind ik me toch in deze uiterst vreemde situatie. En heb ik duidelijk wat uit te leggen. Vorige week begonnen de Winterspelen in Zuid-Korea. De aartsvijand van dat land, Noord-Korea, stuurde een de


OS 2018 - Kim Meylemans staat na twee skeletonruns op de veertiende plaats
Vrijdag, 14:48 Skynet Sport
Kim Meylemans staat na de twee skeletonruns van vandaag op de Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang op de veertiende plaats.


Waarom er in Zuid-Korea zoveel mensen Kim, Lee of Park heten
Vrijdag, 02:24 Volkskrant
Als je op de berg Namsan in het centrum van Seoul een steen naar beneden gooit, raak je altijd wel iemand die Kim, Lee of Park heet, zo wil een bekend gezegde in Zuid-Korea. Bijna de helft van de 51 miljoen Zuid-Koreanen heeft een van deze drie achternamen. Vanaf het dak van de Koreaanse woontoren in het olympisch dorp zou je ook een goede kans maken. Van de 122 Zuid-Koreaanse atleten heten er 34


Jorik Hendrickx en Kim Meylemans moeten vrijdag kleur bekennen
15 Februari, 14:48 Skynet Sport
Zes Belgen komen morgen in actie op de Winterspelen in Pyeongchang. Het is vooral uitkijken naar kunstschaatser Jorik Hendrickx en skeletoni Kim Meylemans.


Gedoodverfde opvolgster Vonn pakt goud op reuzenslalom, Kim Vanreusel net binnen top 40
15 Februari, 08:24 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse Mikaela Shiffrin heeft donderdag goud veroverd in de reuzenslalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Voor onze landgenote Kim Vanreusel zat er bij haar olympisch debuut niet meer in dan de 39e plaats.
Kim Vanreusel 39e in reuzenslalom, goud voor Mikaela Shiffrin
15 Februari, 08:12 Skynet Sport
De Amerikaanse Mikaela Shiffrin heeft vandaag goud veroverd in de reuzenslalom bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Voor onze landgenote Kim Vanreusel zat er bij haar olympisch debuut niet meer in dan de 39e plaats.


OS 2018 - "Ben niet tevreden", zegt Kim Vanreusel na eerste run van reuzenslalom
15 Februari, 05:06 Skynet
Kim Vanreusel zette donderdag op de Winterspelen in Pyeongchang de 41e tijd neer in de eerste run van de reuzenslalom. Ze was bijna zeven seconden trager dan de Italiaanse Manuela Moelgg. Na afloop was Vanreusel niet erg tevreden over haar race.


OS 2018 - Kim Meylemans legt klacht neer tegen supersnelle Britse pakken
14 Februari, 10:00 Skynet Sport
Enkele dagen voor de start van de olympische skeletoncompetitie bij de vrouwen, is er beroering ontstaan over de nieuwe, hoogtechnologische pakken waarmee de Britten aantreden. Die zouden hen een enorm tijdsvoordeel opleveren tijdens de runs. Kim Meylemans, die België vertegenwoordigt in Pyeongchang, stapte samen met enkele concurrentes naar de internationale federatie om klacht neer te leggen. Zij vragen dat de zaak wordt onderzocht.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be