NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kiest


Jinnih Beels kiest voor sp.a Antwerpen: ?Een hartverscheurende keuze?

Jinnih Beels komt als onafhankelijke kandidate op voor sp.a Antwerpen. Dat heeft ze donderdagavond bekendgemaakt op een persconferentie. ?Dit was voor mij een hartverscheurende keuze.?
Voortaan kiest u zelf of uw iPhone trager mag draaien
Gisteren, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Apple zal de eigenaars van een iPhone zelf de keuze laten of ze hun toestel trager willen laten draaien bij een versleten batterij. Dat kondigde topman Tim Cook donderdag aan bij de Amerikaanse zender ABC.
Talpa Network kiest voor Tealium
Gisteren, 11:00 Emerce
Het onlangs nieuw gepresenteerde Nederlandse mediabedrijf Talpa Network gaat de technologie van Tealium gebruiken om profielen van zijn digitale publiek op te stellen en te verrijken.


Sportraadvoorzitter Danny Verschaeren kiest voor CD&V-Boom
Dinsdag, 13:30 Gazet v. Antwerpen
CD&V-Boom heeft officieel Danny Verschaeren, al meer dan 14 jaar sportraadvoorzitter in Boom, weten te strikken met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen.


?Schauvliege kiest keer op keer voor verkeerde oplossingen?

De Inspectie van ­Financiën ?maakt brandhout? van het bosbeleid van minister van Omgeving Joke Schauvliege (CD&V). Zo reageert Vlaams parlementslid Elisabeth Meuleman (Groen) op het rapport van de Inspectie, waarover De Standaard dinsdag bericht. ?Schauvliege kiest keer op keer kiest de verkeerde oplossingen.?
Tine Embrechts kiest korte coupe voor tweede seizoen ?Zie Mij Graag?
Zondag, 02:06 Gazet v. Antwerpen

Tine Embrechts (42) is twee maanden na de bevalling van haar vierde kindje weer klaar om aan de slag te gaan. Binnenkort start ze met de opnames van het vervolg op de Eén-reeks Zie Mij Graag. En dat doet ze met een frisse coupe.
Lady chef Stephanie Wouters kiest voor pure keuken in piepklein restaurant June?s
Zaterdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Hoewel Stephanie Wouters nooit een culinaire opleiding voltooide, staat deze Antwerpse keukenprinses bekend als een professionele en gewaardeerde chef-kok.

Zo werd ze door het Belgische magazine Culinaire Ambiance drie jaar op rij genomineerd voor de titel van Lady Chef of the Year. In haar piepkleine huiskamerrestaurant June?s in Borgerhout bedenkt de 32-jarige Stephanie creatieve weekmenu?s op basis van verse seizoensproducten.
Voorzitter Dorpsraad kiest voor N-VA
12 Januari, 23:00 Gazet v. Antwerpen

Dirk Frans, de voorzitter van Dorpsraad Koningshooikt, krijgt een prominente plaats op de lijst van N-VA bij de gemeenteraadsverkiezingen.
Spanje kiest Krasnodar als uitvalsbasis op WK 2018
12 Januari, 18:12 Gazet v. Antwerpen

De Spaanse nationale voetbalploeg zal komende zomer op het WK in Rusland (14 juni - 15 juli) in Krasnodar zijn trainingskamp opslaan. Dat heeft de Spaanse voetbalbond (Rfef) vrijdag bekendgemaakt.
VPRO kiest opnieuw voor Janine Abbring als presentator Zomergasten
11 Januari, 12:12 Volkskrant
Janine Abbring keert deze zomer terug als presentator van het VPRO-programma Zomergasten. Abbring maakte in 2017 haar debuut als presentator van het interviewprogramma. Abbring werd door kijkers en recensenten geprezen om haar humor, empathie en haar betrokken manier van interviewen van gasten als primatoloog Frans de Waal, psychiater Glenn Helberg en cabaretier Claudia de Breij. Vooral haar uitze


Nigeria kiest in februari 2019 nieuwe president
10 Januari, 14:54 Skynet Buitenland
De volgende parlements- en presidentsverkiezingen in het West-Afrikaanse Nigeria zullen komend jaar op 16 februari plaatsvinden. Dat verklaarde de kiescommissie van het dichtstbevolkte land van het Afrikaans continent gisterenavond op Twitter.


Nederlands recordinternational kiest voor avontuur in de woestijn

Wesley Sneijder zet zijn voetbalcarrière voort in Qatar. De Nederlandse recordinternational heeft vandaag bevestigd dat hij de overstap maakt van het Franse OGC Nice naar Al-Gharaffa Sports Club.
Sven Vermant vandaag wellicht trainer Waasland-Beveren

Waasland-Beveren hoopt ­vandaag de nieuwe trainer voor te stellen. De topkandidaat is Sven Vermant en tot gisteravond laat werd onderhandeld.
Als je personeel de verkeerde woorden kiest, ben je alsnog gezien
4 Januari, 20:18 Volkskrant
Ik wilde een pak. Dat is een zeldzaamheid. Normaal gesproken móét ik een pak, en wel nú, vanavond is namelijk het Boekenbal. Hup, stalen ros zadelen, en in staande galop naar de Bijenkorf, we hebben nog een uur. Wat een genot, kleren kopen met een keiharde deadline, ineens zit alles als gegoten en spelen geld noch smaak een rol meer. Stippendas erbij? Manchetknopen? Sokken met een ruit? Gráág. Maa


Overweldigende meerderheid kiest voor De Bruyne in BBC Team van het Jaar
4 Januari, 10:30 Skynet
Drie Belgen kleuren het Premier League Team van 2017 dat is samengesteld door bezoekers van de BBC-website. Ruim 115.000 mensen brachten een stem uit en daarbij bleek vooral Kevin De Bruyne populair. De spelmaker van Manchester City kreeg een plaats in 90 procent van de ploegen. Geen enkele speler deed beter.


Publiek kiest deze naam voor kerstolifantje in Planckendael
3 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De stemming is nog niet helemaal rond, maar met 70% van de stemmen lijkt Suki het ruimschoots te halen als naam voor de olifantenbaby in Planckendael. Intussen maken de verzorgers zich klaar voor de bevalling van Kai-Mook.
Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer kiest voor Opel Combo op CNG
28 December 2017, 11:00 Skynet
Het Vlaams Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zet in op aardgas (CNG) als brandstof voor zijn voertuigen. Het agentschap bestelde zopas 45 Opel Combo's op deze brandstof, die schoner is dan benzine of diesel.


Mathieu van der Poel krijgt nieuw contract en laat de weg tot 2020 links liggen
27 December 2017, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Stoelendans in het team rond Mathieu van der Poel (22). Beobank-Corendon verandert per 1 januari in Beobank - Circus, fietsenconstructeur Stevens wordt vervangen door Canyon. Mathieu van der Poel zelf brak zijn contract open en zal zich tot 2020 concentreren op veldrijden en mountainbiken.
27 December 2017, 10:06 Gazet v. Antwerpen
Warenhuis Hudson's Bay kiest voor goedkopere merken
27 December 2017, 08:18 NOS nieuws

Warenhuisketen Hudson's Bay wil af van het dure imago en gaat goedkopere merken voeren. Dat zegt directeur Edo Beukema van de Canadese keten vanochtend in Het Financieele Dagblad.

"Klanten vinden de prijzen aan de hoge kant. We missen merken met lagere prijzen. Dat is één van de dingen die we vanaf januari gaan veranderen." Per winkel zal worden gekeken welke aanpassingen nodig zijn.

Hudson's Bay benadrukt dat het geenszins van plan is te stoppen in Nederland. Die geruchten doen de ronde. Een aandeelhouder heeft gezegd dat er in winkels toch geen droog brood meer is te verdienen, en dat Hudson's zich zou moeten terugtrekken uit Europa en zich zou moeten storten op de vastgoedmarkt.

Hudson's Bay opende in de herfst in één keer tien warenhuizen in Nederland, onder meer in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zwolle, Tilburg en Maastricht. Direct al verschenen er verhalen over tegenvallend bezoek en magere omzetten. Veel consumenten dachten dezelfde prijzen aan te treffen als bij het vroegere V&D, maar dat was niet het geval.

Kijken, niet kopen

Dat was ook de bedoeling van het Canadese bedrijf; het wilde met meer luxe tussen V&D en de Bijenkorf in te gaan zitten. Maar blijkbaar hebben Nederlanders daar geen behoefte aan en wordt de koers vanaf januari bijgesteld.

"Niet de hele keten gaat op de schop", benadrukt Beukema in het FD. Financiële resultaten mag hij van het beursgenoteerde moederbedrijf niet geven, maar hij ontkent dat de start van Hudson's in ons land tegenvalt.

"Ik ben absoluut niet ontevreden. Het publiek is er en de laatste tijd zien we dat er flink meer verkocht wordt. De eerste weken kwamen mensen vooral kijken."Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be