NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Keuze


De keuze van Jan Verheyen: Image
Woensdag, 09:12 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen! Met ?Image? van Adil El Arbi en Bilall Fallah kiest Jan deze week voor een film van eigen bodem.


CD&V krijgt kritiek op keuze voor ultraorthodoxe jood op Antwerpse kieslijst
Dinsdag, 08:42 Skynet Belgie
Er komt kritiek op de keuze van de Antwerpse CD&V om de ultraorthodoxe jood Aron Berger een plaats te geven op de kieslijst. Vooral het feit dat de man wil vasthouden aan een aantal principes, zoals het weigeren om een hand te geven aan andere vrouwen uit respect voor zijn eigen echtgenote, doet stof opwaaien. Ook binnen de CD&V zelf klinkt er kritiek, onder meer bij Els Van Hoof en Hendrik Bogaert.


Een slachtoffer van Facebooks datalek vertelt: 'Het is niet mijn keuze geweest'
12 April, 20:48 Volkskrant
'Je openbaar profiel, pagina vind-ik-leuks, geboortedatum en huidige woonplaats zijn waarschijnlijk gedeeld met This Is Your Digital Life.' Het is dinsdagmiddag als Leo Koolhoven (56) in het helpcentrum van zijn Facebookaccount leest dat zijn gegevens waarschijnlijk bij Cambridge Analytica terecht zijn gekomen. Niet hij, maar een van zijn Facebookvrienden heeft zich in het verleden bij de app This


De keuze van Jan Verheyen: The Glass Castle
11 April, 09:42 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: ?The Glass Castle? is een aangrijpend drama met uitstekend acteerwerk van Woody Harrelson en Naomi Watts.


Van Aert bevestigt nog maar eens dat hij ook op de weg een topper is, maar maakt hij binnenkort al een definitieve keuze?
9 April, 17:12 Gazet v. Antwerpen

Met een dertiende plaats in Parijs - Roubaix sloot Wout van Aert zijn voorjaar op de weg af. Zonder lekke band op Carrefour de l?Arbre was hij zeker in de top tien geŽindigd. Opnieuw een knappe prestatie dus van de wereldkampioen veldrijden, die helaas werd overschaduwd door het zware ongeval van ploegmaat Michael Goolaerts. Maar wie er nog zou aan twijfelen: Van Aert heeft een toekomst op de weg.
Twee Belgen op de vijf houden rekening met terreurrisico bij keuze vakantiebestemming
5 April, 16:48 Skynet Belgie
Bij de keuze van vakantiebestemming houden twee Belgen op de vijf rekening met risico op een terreuraanslag en kiezen ze bewust voor landen waar dit risico laag is. Dat blijkt uit een enquÍte van Test-Aankoop waaraan 4.800 Belgen deelnamen. "Een indrukwekkend cijfer waar de toeristische sector ongetwijfeld de gevolgen van voelt", aldus de consumentenorganisatie in haar tijdschrift. Frankrijk (22 procent) is de populairste vakantiebestemming.


Twee Belgen op de vijf houden rekening met terreur bij keuze vakantiebestemming
5 April, 16:24 Gazet v. Antwerpen

Bij de keuze van vakantiebestemming houden twee Belgen op de vijf rekening met het risico op een terreuraanslag en kiezen ze bewust voor landen waar dit risico laag is. Dat blijkt uit een enquÍte van Test-Aankoop waaraan 4.800 Belgen deelnamen. ?Een indrukwekkend cijfer waar de toeristische sector ongetwijfeld de gevolgen van voelt?, aldus de consumentenorganisatie in haar tijdschrift. Frankrijk (22 procent) is de populairste vakantiebestemming.
De keuze van Jan Verheyen: Eye in the Sky
4 April, 09:30 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: deze week kiest Jan voor ?Eye in the Sky?, een verrassend sterke oorlogsthriller met Helen Mirren.


Vragen bij keuze voor Tongeren, maar "nood breekt wet", zegt Vandeurzen
28 Maart, 16:06 Skynet
Er komt kritiek op de keuze voor de jeugdgevangenis van Tongeren om het acute capaciteitsprobleem in de gesloten instelling van Everberg op te vangen. Maar volgens minister van Welzijn Jo Vandeurzen (CD&V) is Tongeren nu eenmaal de snelste oplossing. "Nood breekt wet", zei hij vandaag in het Vlaams Parlement in antwoord op vragen van Lorin Parys (N-VA), Freya Van den Bossche (sp.a), Ortwin Depoortere (Vlaams Belang), Martine Taelman (Open Vld) en Elke Van den Brandt (Groen).


De keuze van Jan Verheyen: It
28 Maart, 09:30 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: ?It? is een must-see voor liefhebbers van horror.


Vandeput opnieuw onder vuur: ?Keuze voor F-35 lag al in 2015 vast?
28 Maart, 06:48 Gazet v. Antwerpen

Minister van Defensie Steven ≠Vandeput ligt opnieuw onder vuur. Alweer heeft sp.a een vertrouwelijk document kunnen bemachtigen dat de positie van de N-VA?er onder druk kan zetten. Een interne nota van het kabinet-Vandeput zou wijzen op vooringenomenheid in het dossier rond de vervanging van de F-16?s. ?De geloofwaardigheid van de minister ligt aan diggelen?, zegt sp.a- Kamerlid Dirk Van der Maelen.
Rode Duivels - Martinez "moet bij WK-selectie juiste keuze voor het team maken"
28 Maart, 01:06 Skynet
Het meest opvallende moment in de interland tegen Saoedi-ArabiŽ kwam er dinsdagavond toen Radja Nainggolan op het uur mocht invallen.


De keuze van Jan Verheyen: The Hitman?s Bodyguard
21 Maart, 09:42 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: met ?The Hitman?s Bodyguard? gaat Jan deze week voor een brutale, maar zeer geestige actiefilm.


Rode Duivels en KBVB botsen opnieuw over portretrechten: spelers willen inspraak in keuze van campagnes
17 Maart, 12:12 Gazet v. Antwerpen

De Rode Duivels en de KBVB blijven maar van mening verschillen over de portretrechten. Eerder waren er al moeilijke onderhandelingen over de verdeling van de inkomsten uit commerciŽle activiteiten. Daar leek afgelopen zomer wel een akkoord over in de maak, maar dat werd nog steeds niet uitgewerkt. En nu vragen de internationals inspraak in de aard van de campagnes waarvoor zij gebruikt worden.
Dit zijn vier redenen waarom vooral Rutte opgelucht kan ademhalen na Unilevers keuze
15 Maart, 12:12 Volkskrant
Premier en VVD-leider Mark Rutte heeft minstens vier redenen waarom hij enigszins opgelucht kan ademhalen nu Unilever Rotterdam verkiest boven Londen. Niet vanwege een overwinning, maar omdat een nederlaag is afgewend. Politiek en symboliek gaan hand-in-hand. Tot ieders verrassing koos het kabinet er in het regeerakkoord voor om de dividendbelasting af te schaffen, een inkomstenderving voor de sta


Hebben we Unilevers keuze voor Rotterdam nou wel of niet te danken aan de Brexit?
15 Maart, 11:36 Volkskrant
Dankzij Brexit of niet? De beslissing van Unilever om na bijna een eeuw het hoofdkantoor in Rotterdam te vestigen, is in het Verenigd Koninkrijk meteen onderdeel geworden van de voortdurende Brexit-discussie. Dat zowel premier Theresa May als de multinational zelf benadrukken dat de Britse beslissing om de Europese Unie te verlaten er nŪets mee te maken heeft, doet daar niets aan af. 'Blow to Brex


Britse media: Unilever hakt knoop door en kiest voor hoofdkantoor in Rotterdam
14 Maart, 17:00 Volkskrant
Unilever kiest voor Rotterdam als locatie voor het hoofdkantoor. Dat meldt de Britse tv-zender SkyNews op basis van ingewijden. De commissarissen zijn woensdagmiddag bijeen om de knoop door te hakken. Het Brits-Nederlandse voedings- en verzorgingsmiddelenbedrijf zou de keuze voor Rotterdam donderdag bekend willen maken. Unilever heeft nu nog twee hoofdkantoren, in Londen en Rotterdam. Nadat het co


De keuze van Jan Verheyen: Tulip Fever
14 Maart, 09:30 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: deze keer stelt Jan een kostuumdrama met een sterrencast voor: Tulip Fever.


Belgische voetbalbond breekt toch met omstreden rapper van WK-lied
9 Maart, 08:30 NOS nieuws

De Koninklijke Belgische Voetbalbond heeft alsnog een einde gemaakt aan de samenwerking met Damso, dat melden Belgische media waaronder Sporza, de sportredactie van de VRT. De rapper was door de voetbalbond uitgekozen om het officiŽle WK-lied van de Rode Duivels te maken, maar de afgelopen dagen kwam daar steeds meer protest tegen.

De Belgisch-Congolese rapper Damso staat bekend om zijn grove, vrouwonvriendelijke teksten en in eerste instantie viel vooral de Belgische Vrouwenraad daarover. Die stuurde onder meer een brief naar sponsors van het Belgische nationale elftal en daardoor groeide de weerstand.

Ook politici en clubs tegen

Desondanks volhardde de voetbalbond in zijn keuze voor Damso. Maar gisteren bleek dat veel sponsors dat een verkeerde keuze vonden. Onder meer de topvrouw van Proximus, het grootste telecombedrijf in BelgiŽ, riep op om de samenwerking te stoppen en gistermiddag stelde minister van Telecom De Croo de zaak aan de orde in de Belgische Tweede Kamer.

Gisteravond laat bleek dat ook een lid van de raad van bestuur van de voetbalbond, voorzitter Allijns van voetbalclub KV Kortrijk, weinig heil meer zag in de samenwerking. Toen werd duidelijk dat ook de voetbalclubs afstand wilden nemen van de rapper, schrijft de Vlaamse krant De Morgen.

Sorry voor de beledigingen

De voetbalbond wil nu geen commentaar geven op de beslissing, schrijft Sporza. De website is onbereikbaar en de bond stuurde alleen een mededeling de wereld in: "We betreuren ten zeerste de maatschappelijke controverse die de afgelopen dagen is ontstaan" en "We wensen ons eerst en vooral uitdrukkelijk te verontschuldigen bij iedereen die zich beledigd, gediscrimineerd of gekleineerd heeft gevoeld door de keuze voor Damso."

Het gevolg is dat er nu geen WK-lied komt voor de Rode Duivels, melden de Belgische media.
De keuze van Jan Verheyen: Selma
7 Maart, 09:18 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: deze week kiest Jan voor Selma, een aangrijpend historisch drama van Ava DuVernay.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be