NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Keulen

2News.be / Trefwoorden / Keulen

Nieuwe arrestatie in kader van verijdelde aanslag tegen Dom in Keulen
2 Januari, 00:02 Skynet
De Duitse politie heeft maandag een nieuwe verdachte gearresteerd in het kader van een mogelijk complot om op oudejaarsavond een aanslag te plegen op de Dom in Keulen. Drie andere verdachten die zondag werden gearresteerd, werden maandag door de rechter vrijgelaten, zo meldt de Frankfurter Allgemeine Zeitung op basis van de politie.


Ford wil in Keulen tot 3.200 banen afbouwen
25 Januari 2023, 00:13 Skynet Economie
De Amerikaanse autoreus Ford wil in zijn vestiging in het Duitse Keulen duizenden banen schrappen. "Als het management zijn plan uitvoert, kunnen tot 3.200 banen wegvallen", zegt vicevoorzitster van de ondernemingsraad van de Ford-fabriek, Katharina von Hebel, maandag aan het Duitse persagentschap dpa. Bij Ford in Keulen werken zowat 14.000 mensen.


Vinfast opent winkel in Keulen en Parijs
10 December 2022, 00:04 Autozine
VinFast heeft officieel zijn eerste twee VinFast-stores geopend in Keulen, Duitsland en Parijs, Frankrijk. VinFast Keulen in Duitsland en VinFast Madeleine in Frankrijk zijn officieel de eerste twee showrooms in Europa. VinFast Keulen en VinFast Madeleine, gelegen op zichtlocaties, zijn de ideale plek om de merkaanwezigheid te vergroten, waardoor VinFast snel een band kan opbouwen met zijn klanten in Europa.


Honderdtal leden van harde kern 1.FC Keulen maakt tijdens Youth League amok in Genk
20 Oktober 2021, 00:00 Skynet Sport
Bij de voetbalwedstrijd tussen KRC Genk en 1.FC Keulen in het kader van de Youth League kwam het dinsdagavond tot een confrontatie tussen de supportersgroepen. Een onverwacht grote supportersgroep van Keulen zakte af naar Genk, maakte de politie van de zone Carma (Genk, As, Oudsbergen, Zutendaal, Houthalen-Helchteren, Kinrooi, Bree, Bocholt) bekend.


Jupiler Pro League - Club Brugge leent woelwater Dennis uit aan FC Keulen
25 Januari 2021, 21:19 Skynet
Club Brugge leent zijn Nigeriaanse winger Emmanuel Dennis tot eind dit seizoen - zonder aankoopoptie - uit aan de Duitse eersteklasser FC Keulen, zo maakten beide clubs maandag bekend.


25 Januari 2021, 21:00 Gazet v. Antwerpen
Belgen in het buitenland - Bornauw gaat met FC Keulen kansloos onderuit in Hoffenheim
24 Januari 2021, 20:26 Skynet
FC Keulen heeft zondagavond de achttiende speeldag in de Duitse Bundesliga afgesloten met een droge 3-0 nederlaag op bezoek bij Hoffenheim.


Viervoudige kampioen Bundesliga degradeert naar derde klasse
27 April 2018, 20:42 Gazet v. Antwerpen

Kaiserslautern zakt naar de Duitse derde klasse. Het team, dat vier Duitse landstitels won, verloor vrijdag op bezoek bij Arminia Bielefeld met 2-3 en kan het behoud in de 2. Bundesliga niet meer verzekeren.




Wagen met Belgische nummerplaat veroorzaakt dodelijke ravage in Keulen
23 April 2018, 14:06 Gazet v. Antwerpen

Een Renault Mégane met Belgische nummerplaat is zondagochtend in Keulen betrokken geraakt in een zwaar verkeersongeval. Daarbij kwam één bestuurder om het leven. Een andere persoon is met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.




Bundesliga - Rode lantaarn Keulen wisselt volgend seizoen van coach
12 April 2018, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Keulen, de hekkensluiter in de Bundesliga, zal het contract van zijn trainer Stefan Ruthenbeck niet verlengen. Beide partijen hebben donderdag beslist de samenwerking na afloop van dit seizoen te beëindigen.




Belg gaat luchthaven van Keulen/Bonn leiden
19 Maart 2018, 16:36 Gazet v. Antwerpen

De Belgische luchtvaartingenieur Johan Vanneste, nu nog topman bij de luchthaven van het Groothertogdom Luxemburg, neemt ten laatste op 1 juni het roer in handen van de luchthaven van Keulen/Bonn. Dat meldt de Duitse luchthaven maandag.




Massale vechtpartij na duel tussen Keulen en Leverkusen: politie arresteert 180 fans
18 Maart 2018, 13:00 Gazet v. Antwerpen

De politie in Duitsland heeft zaterdagavond de handen vol gehad aan een massale vechtpartij tussen honderden supporters van Bundesligaclubs Bayer Leverkusen en Keulen. Een troepenmacht van tweehonderd agenten was nodig om de hooligans uit elkaar te drijven. Het is onduidelijk hoeveel gewonden er zijn gevallen, want volgens de politie zijn veel vechtersbazen ervandoor gegaan zonder zich te laten behandelen.




Meer dan veertig gewonden bij frontale botsing tussen trams in Keulen
15 Maart 2018, 22:18 Skynet
Meer dan veertig personen zijn donderdagavond gewond geraakt bij een frontale botsing tussen twee trams in Keulen. Een slachtoffer is er erg aan toe, zo meldt de politie.


Podcast: echte Siberische kou, Mensje van Keulen en de macht van de NRA
3 Maart 2018, 14:12 NOS nieuws

Protesten tegen de huidige wapenwetgeving na de schietpartij in Parkland, Florida maken veel los in de Verenigde Staten. Verschillende bedrijven snijden de banden door met de wapenbelangengroep NRA. De groep heeft veel invloed op politici in het land. Correspondent Arjen van der Horst legt uit waarom. "Ze hebben een hele simpele missie: zeg nee tegen elke wijziging van de wapenwetten."

Ook in Het beste uit het Oog: in Oost-Ghouta lijken de bombardementen maar niet op te houden. Er komen nauwelijks goederen in het gebied en zo'n 400.000 burgers zitten klem tussen de gevechten. Oost-Ghouta is het laatste strijdtoneel tussen de rebellen en de troepen van Assad. Maurits Berger, arabist en Syrië-kenner, ziet het niet snel verbeteren: "We hebben het gezien in Homs, het is in Aleppo nog eens overgedaan en we zien het nu weer in Oost-Ghouta. Ze gooien het gewoon plat."

Een dagboek publiceren uit de tijd waarin je man vreemdgaat met een andere vrouw. Waarom zou je zulke pijnlijke geschiedenis weer oprakelen? "Het is een gevecht. Het is wonderlijk. Zo gaat het met de liefde", vertelt Mensje van Keulen. Deze week verscheen haar boek Neerslag van een Huwelijk.

En Siberische kou in Nederland? Dat is niets vergeleken met het echte Siberië. Nederlander Ton van Hout was er een weekje op reis: "Op dit moment vriest het 33 graden."







Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn