NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Ketele

2News.be / Trefwoorden / Ketele

Kenny De Ketele en Michael Morkov winnen Zesdaagse in Kopenhagen
7 Februari, 00:36 Gazet v. Antwerpen

Een vierde keer deze winter bingo voor Kenny De Ketele. Met De Deen Michael Morkov, die de Zesdaagse van Kopenhagen een zevende keer won, was De Ketele in de finale te sterk voor Moreno De Pauw en de Nederlander Yoeri Havik.
Kenny De Ketele en Michael Morkov koploper op Zesdaagse in Kopenhagen

De Deen Michael Morkov, die de Tour Down Under afwerkte, had de eerste dag in de Super Ballerup Arena wat last van jetlag. Vrijdagavond was er daar geen spoor meer van te bekennen. Morkov won met Kenny De Ketele ploegenafvalling en de ploegkoers over 60?.
De Pauw en De Ketele verzorgen meteen het spektakel in Kopenhagen, deze keer als tegenstanders
2 Februari, 09:00 Gazet v. Antwerpen

De vlam sloeg meteen in de pan op de openingsavond van de zesdaagse in Kopenhagen. Met Belgen Moreno De Pauw en Kenny De Ketele deze keer als tegenstanders.
Zesdaagse Berlijn - De Ketele en De Pauw moeten eindzege aan Havik en Stroetinga laten
31 Januari, 10:00 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw zijn er dinsdag niet in geslaagd de Zesdaagse van Berlijn te winnen. Na een razend spannende slotdag viel de beslissing in de laatste koppelkoers. Het Belgische duo eindigde uiteindelijk op de tweede plaats, achter Yoeri Havik en Wim Stroetinga. De Nederlanders verlengden hun titel.


De Ketele en De Pauw moeten eindzege Zesdaagse Berlijn aan Nederlands duo laten

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben tijdens de Zesdaagse van Berlijn hun meerdere moeten erkennen in de Nederlanders Wim Stroetinga en Yoeri Havik.
Veel tegenwind voor Kenny De Ketele en Moreno De Pauw in Berlijnse Velodrom
29 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de vierde dag van de zesdaagse van Berlijn hebben de Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga de koppositie opnieuw overgenomen van Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. Met nog twee dagen te gaan, staan zes ploegen in de nulronde. De Zwitsers Selenati en Marguet lonken net als de Denen Hester-Morkov en de Duitsers Kluge-Reinhardt naar een winstronde.
Zesdaagse Berlijn - De Ketele en De Pauw gaan als leiders de slotnacht in

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben maandag de koppositie heroverd na afloop van de vijfde dag in de Zesdaagse van Berlijn. De Belgische tandem heeft een krappe voorsprong op eerste achtervolgers Yoeri Havik en Wim Stroetinga.
Titelverdedigers Havik en Stroetinga leiden in Berlijn, De Pauw en De Ketele liggen op de loer

De Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga zijn het best begonnen aan de 107e editie van de zesdaagse van Berlijn. De titelverdedigers namen donderdagavond na afloop van de eerste wedstrijddag de koppositie.
Zesdaagse van Bremen - Kenny Ketele wint met Duitser Theo Reinhardt Zesdaagse van Bremen
17 Januari, 01:24 Skynet
Kenny De Ketele heeft dinsdag samen met de Duitser Theo Reinhardt de 54e editie van de Zesdaagse van Bremen gewonnen. Het Belgisch-Duitse duo had een ronde voorsprong op de Duitser Achim Burkart en de Nederlander Yoeri Havik. De Duitser Christian Grasmann en de Deen Jesper Morkov werden eveneens op één ronde derde.


Kenny De Ketele moet leidersplaats alweer afgeven in Zesdaagse van Bremen
14 Januari, 19:30 Gazet v. Antwerpen

De Australiër Leigh Howard en de Fransman Morgan Kneisky zijn zondagavond na de vierde dag de nieuwe leiders in de zesdaagse van Bremen.
Van ploegmaats naar concurrenten: in Bremen staan De Ketele en De Pauw plots tegenover elkaar

Donderdag begint in Bremen (11-16/1/18) de zesdaagse. In de stad aan de Weser zorgt men voor een bijzonder deelnemersveld. Vaste teams werden uit elkaar gehaald. Zo kan het dat Kenny De Ketele met Theo Reinthardt de baan opgaat. Moreno De Pauw krijgt de Duitser Leif Lampater, twee keer al winnaar in Bremen, als gezel.
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw ook na derde dag aan kop in Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw voeren zaterdagavond na de derde dag nog altijd de Zesdaagse van Rotterdam aan. De Belgen verzamelden 127 punten, en houden de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (103 punten) op een ronde.
Zesdaagse Rotterdam: Kenny De Ketele en Moreno De Pauw na tweede dag steviger aan kop
6 Januari, 10:30 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben gisteravond na de tweede dag hun voorsprong als leider van de Zesdaagse van Rotterdam vergroot. De Belgen verzamelden 84 punten en zetten de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (58 punten) op twee rondes.


Kenny De Ketele en Moreno De Pauw delen klappen uit op Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw gooiden tijdens de eerste avond van de 36ste Wooning Zesdaagse Rotterdam hun troefkaarten meteen op tafel. Niki Terpstra en Dylan Van Baarle wonnen het eerste nummer, de korte ploegkoers met tussenspurten, met rondewinst. In de grote ploegkoers stond er geen maat op De Ketele-De Pauw.
De Ketele en De Vylder winnen ploegkoers op Track World Cup in Canada
3 December 2017, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Pistecoach Peter Pieters neemt met een minidelegatie aan de derde manche van de Track World Cup deel. Op de openingsdag eindigde Kenny De Ketele knap derde in de puntenkoers. Het Deense raspaardje Niklas Larsen, die als enige rondewinst versierde, won goud en totaliseerde 40 punten. De Brit Mark Stewart (19) en De Ketele (15) mochten mee op het erepodium.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be