NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kenny


Kenny De Ketele en Michael Morkov winnen Zesdaagse in Kopenhagen
7 Februari, 00:36 Gazet v. Antwerpen

Een vierde keer deze winter bingo voor Kenny De Ketele. Met De Deen Michael Morkov, die de Zesdaagse van Kopenhagen een zevende keer won, was De Ketele in de finale te sterk voor Moreno De Pauw en de Nederlander Yoeri Havik.
Kenny De Ketele en Michael Morkov koploper op Zesdaagse in Kopenhagen

De Deen Michael Morkov, die de Tour Down Under afwerkte, had de eerste dag in de Super Ballerup Arena wat last van jetlag. Vrijdagavond was er daar geen spoor meer van te bekennen. Morkov won met Kenny De Ketele ploegenafvalling en de ploegkoers over 60?.
Veel tegenwind voor Kenny De Ketele en Moreno De Pauw in Berlijnse Velodrom
29 Januari, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na de vierde dag van de zesdaagse van Berlijn hebben de Nederlanders Yoeri Havik en Wim Stroetinga de koppositie opnieuw overgenomen van Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. Met nog twee dagen te gaan, staan zes ploegen in de nulronde. De Zwitsers Selenati en Marguet lonken net als de Denen Hester-Morkov en de Duitsers Kluge-Reinhardt naar een winstronde.
Zesdaagse van Bremen - Kenny Ketele wint met Duitser Theo Reinhardt Zesdaagse van Bremen
17 Januari, 01:24 Skynet
Kenny De Ketele heeft dinsdag samen met de Duitser Theo Reinhardt de 54e editie van de Zesdaagse van Bremen gewonnen. Het Belgisch-Duitse duo had een ronde voorsprong op de Duitser Achim Burkart en de Nederlander Yoeri Havik. De Duitser Christian Grasmann en de Deen Jesper Morkov werden eveneens op ťťn ronde derde.


Kenny De Ketele moet leidersplaats alweer afgeven in Zesdaagse van Bremen
14 Januari, 19:30 Gazet v. Antwerpen

De AustraliŽr Leigh Howard en de Fransman Morgan Kneisky zijn zondagavond na de vierde dag de nieuwe leiders in de zesdaagse van Bremen.
Van ploegmaats naar concurrenten: in Bremen staan De Ketele en De Pauw plots tegenover elkaar

Donderdag begint in Bremen (11-16/1/18) de zesdaagse. In de stad aan de Weser zorgt men voor een bijzonder deelnemersveld. Vaste teams werden uit elkaar gehaald. Zo kan het dat Kenny De Ketele met Theo Reinthardt de baan opgaat. Moreno De Pauw krijgt de Duitser Leif Lampater, twee keer al winnaar in Bremen, als gezel.
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw ook na derde dag aan kop in Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw voeren zaterdagavond na de derde dag nog altijd de Zesdaagse van Rotterdam aan. De Belgen verzamelden 127 punten, en houden de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (103 punten) op een ronde.
Zesdaagse Rotterdam: Kenny De Ketele en Moreno De Pauw na tweede dag steviger aan kop
6 Januari, 10:30 Skynet Sport
Kenny De Ketele en Moreno De Pauw hebben gisteravond na de tweede dag hun voorsprong als leider van de Zesdaagse van Rotterdam vergroot. De Belgen verzamelden 84 punten en zetten de Nederlanders Niki Terpstra en Dylan van Baarle (58 punten) op twee rondes.


Kenny De Ketele en Moreno De Pauw delen klappen uit op Zesdaagse Rotterdam

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw gooiden tijdens de eerste avond van de 36ste Wooning Zesdaagse Rotterdam hun troefkaarten meteen op tafel. Niki Terpstra en Dylan Van Baarle wonnen het eerste nummer, de korte ploegkoers met tussenspurten, met rondewinst. In de grote ploegkoers stond er geen maat op De Ketele-De Pauw.
Anderlecht haalt Kenny Saief verrassend weg bij AA Gent

Anderlecht slaat verrassend toe op de transfermarkt. Het shopt bij AA Gent en haalt er de IsraŽlisch-Amerikaanse middenvelder Kenny Saief weg. De onderhandelingen zitten in de laatste fase. De kans dat Saief morgen mee vertrekt op stage met Anderlecht, is reŽel. Paars-wit hengelt al even naar de diensten van de Amerikaanse international.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be