NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kazachgate

2News.be / Trefwoorden / Kazachgate

Zaten geheime diensten mee in complot Kazachgate?

Het Franse gerecht gaat na of de Belgische en Franse geheime diensten zich in 2011 voor de kar hebben laten spannen van senator Armand De Decker (MR) in de Kazachgate-affaire. Dat bericht De Standaard donderdag, dat samen met Le Soir, Le Vif en Mediapart Franse gerechtelijke documenten kon inkijken.
Kazachgate: Chodiev stemt in met videoconferentie vanuit Moskou
13 November, 17:30 Skynet Buitenland
De Belgische advocaten van de heer Patokh Chodiev hebben bevestigd dat hun cliŽnt zal meewerken aan een hoorzitting via videoconferentie. Dat meldt Dirk Van Der Maelen (sp.a), voorzitter van de commissie Kazachgate. De onderzoekscommissie zal de nodige schikkingen treffen, voegt hij er nog aan toe.


Kazachgate: Ukkelse schepen verdacht van valsheid in geschrifte en inmenging
10 November, 11:18 Skynet
In het onderzoek naar het dossier-Kazachgate is de Ukkelse schepen Jonathan Biermann (MR) twee jaar geleden geruisloos overgegaan van getuige naar verdachte. Dat schrijft Le Soir vandaag op basis van een gerechtelijk document.


Patokh Chodiev stuurt zijn kat naar commissie Kazachgate
7 November, 19:30 Skynet
Patokh Chodiev verschijnt morgen niet voor de parlementaire onderzoekscommissie Kazachgate. Dat liet commissievoorzitter Dirk Van der Maelen (sp.a) deze avond weten, nadat hij op de hoogte werd gebracht door Chodievs advocaten. Die verschijnen morgen om 14 uur wel voor de commissie, zij het achter gesloten deuren.


Patokh Chodiev wordt woensdag gehoord in commissie Kazachgate
3 November, 21:12 Skynet
Miljardair Patokh Chodiev wordt woensdag verwacht in de parlementaire onderzoekscommissie Kazachgate, zo leert de agenda van de Kamer. Zijn Belgische advocaat Pascal Vanderveeren was niet bereikbaar voor vragen over de komst van de zakenman en het verhoor dat is voorzien om 14 uur.


Tweede expert zet werk voor onderzoekscommissie Kazachgate stop
26 September, 20:00 Skynet
Raadsheer Christine Matray van het Hof van Cassatie heeft ontslag genomen als experte van de parlementaire onderzoekscommissie rond Kazachgate. Dat meldt het weekblad Le Vif. Met Matray vertrekt de tweede van de drie experts die de commissie in de arm had genomen. Volgens Le Vif zou ook de derde expert, Patrick Waeterinckx, aarzelen om het werk voort te zetten.


Onderzoekscommissie Kazachgate buigt zich over conclusies
20 September, 07:12 Skynet
Na een onderbreking tijdens het zomerreces schiet de onderzoekscommissie Kazachgate woensdag opnieuw uit de startblokken. De leden bespreken achter gesloten deuren de bevindingen die de experten van de commissie op papier hebben gezet. Nadat de spanningen geregeld hoog opliepen voor de zomer, rijst de vraag in welke mate meerderheid en oppositie in consensus tot conclusies en aanbevelingen kunnen komen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be