NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Kans


Verdachte ?Pokemonmoord? is toerekeningsvatbaar: grote kans op assisenproces
Gisteren, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Het onderzoek naar de moord op Shashia Moreau zit in een eindfase. Gisteren werd het verslag van het psychiatrisch onderzoek neergelegd. Daaruit blijkt dat moordverdachte John V.D.B. (26) toerekeningsvatbaar is en dat ook was op het moment van de feiten. ?Onze cliŽnt blijft erbij dat hij niet meer weet wat er gebeurd is?, zegt zijn advocate.
Maak kans op tickets voor de Game Of Thrones Live Concert Experience
Gisteren, 10:24 Skynet
Het is zover: op dinsdag 22 mei strijkt de Game of Thrones Live Concert Experience neer in het Antwerpse Sportpaleis. De bevlogen componist Ramin Djawadi trakteert het publiek samen met een live-orkest en koor op de muziek uit zeven seizoenen Game of Thrones.


Gert en James 20 kilo lichter op uw scherm: ?Tegen Will Ferdy zou ik in een boksmatch nog een kans maken?
Gisteren, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Een messcherpe Gert Verhulst aan de aftrap van een nieuw seizoen Gert Late Night: hij is samen met scheepsmaat James Cooke 20 kilo kwijt. En dat zonder te boksen.
Schermer Bas Verwijlen (34) wil vierde kans op olympisch eremetaal, waarom ook niet?
Zondag, 19:42 Volkskrant
'En garde! PrÍts? Allez!', roept scheidsrechter Erik Bel zondagochtend† als degenschermer Bas Verwijlen iets na negen uur de loper opkomt voor zijn eerste wedstrijd tijdens de NK. Tientallen gevechten worden in de Topsporthal Almere afgewerkt op de zilverkleurige aluminium matten. Aan het constante geluid van schrapend en tikkend staal is in de lege zaal niet te ontsnappen. Wapengekletter als soun


Kans op strenge straffen houdt trouwstoet niet tegen
Zondag, 11:18 Gazet v. Antwerpen

De lokale politie Mechelen-Willebroek kreeg zaterdagnamiddag opnieuw melding van een trouwstoet die het niet al te nauw nam met de wegcode. In de Jubellaan in Mechelen werden de voertuigen gecontroleerd. De overtreders mogen zich binnenkort aan een proces-verbaal verwachten.
Rusland ziet kans op de-escalatie
Zaterdag, 12:48 Skynet
De beslissing van Noord-Korea om zijn nucleaire tests en lanceringen van intercontinentale raketten stop te zetten en zijn nucleaire testsite te sluiten, biedt "een kans op een de-escalatie van de spanningen". Dat zegt een woordvoerder van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken volgens het persagentschap Interfax. De Russen leggen de bal ook in het kamp van de Amerikanen.


Een kans op integratie van de Joodse bevolkingsgroep gemist?
Vrijdag, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Dat CD&V schade heeft opgelopen door de chassidische jood Aron Berger op de lijst te zetten en hem er vervolgens weer af te halen, staat buiten kijf. Maar in welke mate is de Joodse gemeenschap de dupe van deze operatie? Hebben we een grote kans op integratie van die bevolkingsgroep gemist?
Herstel pensioenfondsen hapert, kans op korting blijft
Donderdag, 01:42 NOS nieuws

Het herstel van de grote Nederlandse pensioenfondsen is gestagneerd. De vijf grootste bedrijfstakfondsen melden dat hun financiŽle positie is verslechterd door dalende beurskoersen. Daardoor blijft verhoging van het pensioen van veel Nederlanders voorlopig waarschijnlijk uit.

Eind januari zeiden de grote pensioenfondsen nog dat ze er iets beter voor stonden. Maar het pensioenfonds voor ambtenaren en leraren (ABP), pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW), het pensioenfonds voor de Bouw (BpfBouw) en de metaalfondsen (PME en PMT) melden nu dat de dekkingsgraad in het eerste kwartaal van 2018 licht is gedaald. De dekkingsgraad laat zien hoeveel geld er in een fonds zit.

De fondsen wijten de verslechterde financiŽle positie aan de dreigende handelsoorlog tussen China en de Verenigde Staten. Tegelijkertijd liep de rente in de VS het afgelopen kwartaal juist op. Gevolg was dat de beurskoersen daalden en de fondsen negatieve rendementen behaalden over hun beleggingen.

Kans op korting blijft

ABP, PFZW, PME en PMT verwachten dat de pensioenen de komende vijf jaar niet of nauwelijks zullen meegroeien met de inflatie. De fondsen waarschuwen dat er nog altijd een kans op korting is. ABP meldt bijvoorbeeld: "De kans dat ABP de pensioenen in 2019 moet verlagen is heel klein. Voor de volgende jaren blijft de kans wel aanwezig."

Pensioenfonds BpfBOUW staat er beter voor. Het fonds zag zijn financiŽle positie iets verslechteren, maar verhoogde de pensioenen begin dit jaar wel. "Wij streven ernaar om in de toekomst de pensioenen nog verder te kunnen verhogen", zegt bestuursvoorzitter Jan Ruis op de website.
Twintig jaar cel voor dolgedraaide messentrekker: ?Johnny had geen schijn van kans om dit te overleven?
Woensdag, 17:18 Gazet v. Antwerpen

De strafrechtbank kende geen genade voor Ekrem Savran (30), de man die op 30 oktober 2016 Johnny Hensen (28) uit Neerpelt in cafť L?Estrade in de ≠Corbiestraat in Mol een 17,5 cm lang lemmet van een koksmes in het hart plantte. Savran krijgt 20 jaar cel, wordt levenslang uit zijn rechten ontzet en moet zich ook nog eens tien jaar lang ter beschikking houden van de strafuitvoeringsrechtbank, die uiteindelijk over zijn vrijlating oordeelt.
Als zelfs Gordon Ramsay veganisme een kans geeft?
Woensdag, 10:06 Gazet v. Antwerpen
Gordon Ramsay heeft het niet echt begrepen op vegetariŽrs en veganisten en maakte dat meermaals duidelijk met enkele forse uitspraken en tweets, maar nu deelde hij op sociale media zelf een opvallende boodschap. "Ik ga dit veganismeding eens een kans geven", klinkt het bij een foto van een veganistische pizza van zijn nieuwe restaurant. Zweert de topchef voortaan vlees af?


Fietscampagne maakt kans op award
17 April, 16:06 Gazet v. Antwerpen
De fietscampagne ?Nijlen fietst de wereld rond? begint aan een tweede editie vanaf 1 mei, zo schreven we deze week al. De actie maakt nu ook kans op de Zo Dichtblij-award, een wedstrijd rond doordachte mobiliteit.


Weerbericht - Relatief zonnig einde van de paasvakantie met hier en daar kans op buien
14 April, 07:24 Skynet Belgie
Het KMI verwacht zaterdag, na het optrekken van eventueel ochtendgrijs, aanvankelijk regelmatig wat zon en droog weer. In de loop van de namiddag komt er meer bewolking opzetten en stijgt vooral over de westelijke landshelft de kans op enkele buien. Een donderslag is niet uitgesloten. De temperaturen stijgen tot 14 graden aan zee en in de Ardennen en tot 17 ŗ 18 graden elders, bij een overwegend zwakke wind uit zuidenwind.


Achttien films maken kans op Gouden Palm
12 April, 14:30 Skynet
Voorlopig zijn 44 films opgenomen in de OfficiŽle Selectie van de 71ste editie van het filmfestival van Cannes, maar de komende dagen zullen daar nog films bijkomen. Dat heeft directeur Thierry Frťmaux vandaag bekendgemaakt. Van die films zitten er 18 in de competitie voor de Gouden Palm, de belangrijkste prijs.


Het weer: bewolkt, met af en toe zon en in het zuiden kans op een bui
12 April, 22:00 Volkskrant
Vandaag heeft een aanzienlijk deel van het land te maken met een bewolkte hemel. Daarbij trekken vooral over het noordoosten van het land een paar flinke buien, mogelijk met onweer. Op een enkele plaats valt in korte tijd veel regen. In het zuiden van het land is er later op de dag ook kans op een bui. Toch hebben het midden en zuiden van het land duidelijk de betere papieren, met op veel plaatsen


Geen pandababy Ouwehands, volgend jaar een nieuwe kans
12 April, 13:00 NOS nieuws

De Chinese reuzenpanda's in Ouwehands Dierenpark krijgen nog geen baby, ondanks pogingen pandavrouwtje Wu Wen te laten paren met Xing Ya.

De twee zijn tijdens de vruchtbare dagen wel bij elkaar gezet. Ze vonden elkaar leuk, maar hebben niet gecopuleerd. Verzorgers denken dat de pandaberen te jong zijn.

Pandavrouwtjes zijn maar drie tot zeven dagen per jaar vruchtbaar. Het duurt dus nog zeker een jaar voordat Wu Wen mogelijk bevrucht wordt door Xing Ya.

Als er een jong komt, dan mag dat vier jaar lang in Rhenen blijven. Daarna moet het dier naar de pandaopvang in China, waar ook Wu Wen en Xing Ya vandaan komen. De reuzenpanda's zijn nu een jaar in Rhenen en mogen blijven tot 2032. Daarna wil China ze terug.

Panda-effect

Volgens Ouwehands hebben de panda's vorig jaar dik een miljoen bezoekers getrokken. Dat lijkt een groter 'panda-effect' dan in de Belgische dierentuin Pairi Daiza. Daar leidden twee panda's niet tot extra inkomsten.

Overigens is in BelgiŽ wel een panda verwekt. De pandafoetus daar werd verwekt via kunstmatige inseminatie. Tijdens de eerste vijf pogingen bleek het mannetje dusdanig agressief, dat verzorgers het onveilig vonden de natuur zijn gang te laten gaan.
Maak kans op tickets voor Rone
10 April, 09:42 Skynet
Twee keer goed nieuws, want electrokoning Rone heeft een nieuwe plaat uit ťn hij komt die op 5 mei voorstellen in de AB!


Weerbericht: warm maar kans op onweer
9 April, 12:51 Skynet Belgie
Deze middag is het bewolkt en eerst overwegend droog. Later schuiven opnieuw buien het land in vanuit Frankrijk. Het blijft warm met in het binnenland temperaturen van 17 tot 21 graden, maar aan zee wordt het met een koele zeebries amper 12 graden. Ook vanavond en in het begin van de nacht is er kans op buien met onweer, zo voorspelt het KMI.


Kwik klimt tot mogelijk 22 graden, kans op onweer

Het kwik klimt maandag tot 22 graden, maar in de late namiddag en vanavond is er vanaf het zuidoosten kans op felle regen- en onweersbuien die voor overlast kunnen zorgen. Het KMI geeft code geel.
Het weer: geregeld schijnt de zon, in de avond kans op buien
9 April, 00:18 Volkskrant
Zowel zaterdag als zondag steeg de temperatuur op veel plaatsen naar 20 graden, vooral landinwaarts. Daarmee was er sprake van de eerste warme dagen van het jaar. Vandaag draait de wind naar het oosten tot noordoosten. Vooral in de noordelijke provincies wordt het daardoor wat frisser. Op de Waddeneilanden, in het noorden van Friesland en de Kop van Noord-Holland wordt het 15 tot 18 graden. In het


Magnus: "Ik hoop dat ik nu de kans krijg om nu verder te doen"
8 April, 18:30 Autosport
Gilles Magnus kan terugblikken op een geslaagd debuutweekend in de Blancpain GT Series Sprint Cup. De Antwerpenaar testte enkele weken terug voor het eerst een GT3 op een nat Circuit Zolder en overtuigde Vincent Vosse om hem een kans te geven. Hoewel hij in de vrije trainingen zijn draai nog moest vinden, imponeerde hij meteen in de kwalificaties met een vierde tijd algemeen. In de races realiseerde hij samen met Alessio Picariello een zevende en zesde plaats, meteen ook goed voor twee overwinningen in de Silver Cup.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be