NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kalender

2News.be / Trefwoorden / Kalender

Deze kalender voor 2018 is uitverkocht (NSFW)
Gisteren, 19:00 AutoBlog
De reden laat zich raden, er staat namelijk een Alfa Romeo 159/Spider/Brera op. Het schitterende front van de officieuze auto van autoblog wordt geflankeerd door het eveneens bevallige front van een babe. Ook de rest van de kalender bestaat uit foto’s bestaande uit de geijkte combinatie van auto/motor gerelateerd staal en zachte vormen. Als we […]


Aangepaste kalender
Zaterdag, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Lillo brengt verandering in de agenda van het gansrijden:
Nieuwste Pirelli-kalender voorgesteld. En die is allesbehalve cliché
13 November, 17:48 Gazet v. Antwerpen
Deze zomer raakte bekend dat de nieuwste Pirelli-kalender alleen foto?s zou bevatten van zwarte (rol)modellen. Het resultaat is afgelopen weekend voorgesteld in New York en mag er zijn.


Voorlopige kalender Porsche GT3 Cup Challenge Benelux voorgesteld
11 November, 00:24 Autosport
Op de uitreikingsplechtigheid van de prijzen voor de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux werd ook een voorlopige kalender voor volgend seizoen voorgesteld. Er staan zes manches gepland waarvan twee in België. Naast ons land worden ook Nederland (2 maal) en Frankrijk aangedaan.


Euro NASCAR-organisatie gooit kalender overhoop voor 2018
10 November, 18:24 Autosport
Eerder deze week meldde Autosport.be reeds exclusief dat het er naar uit zag dat Raceway Venray zijn plaatsje op de kalender van de NASCAR Whelen Euro Series zou kwijtspelen in 2018. De organisatie van het kampioenschap maakte vandaag de planning van de meetings voor volgend seizoen bekend en daaruit blijkt dat de afspraak in Venray inderdaad op de schop gaat en dat er flink wordt geschoven in de programmatie van de rest van het seizoen.


VLN kalender voor 2018 staat vast
10 November, 11:48 Autosport
De VLN werkt ook in 2018 weer negen wedstrijden af op de mythische Nürburgring Nordschleife. Vanaf 24 maart tot 20 oktober bevat de kalender van de grootste breedtesportserie ter wereld acht races van 4 uur. Hoogtepunt op de kalender is de wedstrijd over 6 uren die voor 18 augustus 2018 op de Grüne Hölle gepland staat.


?Minder Afval Kalender? moet Antwerpenaars aanzetten tot vermijden van afval
8 November, 12:42 Gazet v. Antwerpen

Vanaf vandaag valt de ?Minder Afval Kalender? -de nieuwe ophaalkalender voor 2018- in alle Antwerpse brievenbussen (ook in de districten). De gekende kalender werd uitgebreid tot een magazine met nuttige informatie over sorteren en recycleren én tips om afval te vermijden.
Spa behoudt plaats op Euroformula Open kalender
6 November, 21:54 Autosport
Ook de organisatie van de Euroformula Open serie maakte zijn kalender voor volgend seizoen bekend. Er staan acht manches op het programma van deze serie die gebruik maakt van de vorige generatie formule 3 wagens. Net als de vorige jaren rijdt de EuroFormula Open op dezelfde weekends als het GT Open. Spa staat opnieuw op de kalender en dat op 9 en 10 juni.


Geen echte ovaal meer op de kalender 2018?
6 November, 17:42 Autosport
Het ziet er meer en meer naar uit dat de NASCAR Whelen Euro Series het in 2018 zal doen zonder een bezoek aan een echte oval-track. Vier verschillende bronnen bevestigden aan Autosport.be dat Raceway Venray volgend seizoen niet meer op de Europese NASCAR-kalender prijkt. Circuit Zolder blijft, voor alle duidelijkheid en zoals eerder reeds bericht, deel uitmaken van het kampioenschap en ook de "parking-ovaal" in het Franse Tours zou een wederoptreden maken op de kalender.


VW Fun Cup kalender telt ook in 2018 acht meetings
28 Oktober, 12:36 Autosport
Met The Final Race op Circuit Zolder wordt er een punt gezet achter het seizoen van de European VW Fun Cup. Nog voor de teerlingen worden geworpen in de finale 8 uursrace en de eindprijzen kunnen worden uitgereikt, wordt er bij Kronos Events al hard gewerkt aan het vervolg en dan hebben we het over 2018 en de kalender van de European VW Fun Cup in het bijzonder.


Nieuws: Alpine A110 als ?Cup?
27 Oktober, 20:30 Auto55
Renault heeft de nieuwe A110 Cup voorgesteld. Dat is zo veel of zo weinig als de raceversie van de nieuwe Alpine A110. Het bedrijf zet een merkencompetitie op voor het model, ter ondersteuning van de wedergeboorte van het sportwagenmerk. Volgend jaar zal de Alpine Cup 12 keer in actie komen. Onder meer Paul Ricard, Silverstone en Spa-Francorchamps staan op de agenda.Een echte racerD...

Lees meer


Kalender WK motorcross telt in 2018 twintig GP?s, waaronder een in België
26 Oktober, 14:06 Gazet v. Antwerpen

Het wereldkampioenschap motorcross bestaat in 2018 uit twintig Grote Prijzen, een meer dan dit jaar. Op 5 augustus staat de GP van België in Lommel op het programma. Dat wordt de vijftiende manche. In totaal wordt in zestien landen geracet.
World RX kalender 2018 gekend
24 Oktober, 20:54 Autosport
De kalender voor het komend FIA World Rallycross Championship werd vandaag voorgesteld. Het kampioenschap omvat 12 manches waaronder twee nieuwe bestemmingen, Silverstone in Groot-Brittannië en COTA in de Verenigde Staten. De manche op de Duitse Hockenheimring verdwijnt dan weer van de kalender. Mettet behoudt zijn plaats op de planning en wordt op 12 en 13 mei de derde manche van het wereldkampioenschap.


Is de Carsystem kalender beter dan die van Liqui Moly? [NSFW]
20 Oktober, 19:36 AutoBlog
WARM! Onlangs kwam Liqui Moly op de proppen met haar nieuwe kalender voor 2018. Het is inmiddels een traditie geworden bij de smeermiddelen-gigant en tradities kan je nooit zien als plat vermaak, wel? Nou ja, niet als er de nodige siliconen bij komen kijken. Goed voorbeeld doet goed volgen en dus wagen meer partijen uit […]


Toernooidirecteur Andy Hancock: ?Nabijheid Davis Cup op kalender speelt in ons nadeel?
19 Oktober, 18:54 Gazet v. Antwerpen

Andy Hancock, toernooidirecteur van het European Open in Antwerpen is tevreden over de eerste dagen van het tennistoernooi. Hij meent wel dat de nabijheid van de Davis Cup op de kalender ervoor zorgt dat er minder Belgische supporters naar de Lotto Arena afzakken.
NSFW; de Liqui Moly kalender voor 2018
16 Oktober, 19:00 AutoBlog
Lichtjes NSFW, that is. Elk jaar is het vaste prik dat Liqui Moly een scheurkalender uitbrengt om de troepen in menig werkplaats ook in het nieuwe jaar te motiveren elke dag weer aanwezig te zijn. Het merk Liqui Moly is vooral groot op het gebied van smeermiddelen en nou ja, de grappen schrijven zichzelf. Ook […]


Politieke onrust Congo - Vergadering over "kiesproces", maar zonder kalender
14 Oktober, 20:18 Skynet
De Congolese overheid heeft zaterdag in Kinshasa een bijeenkomst gelanceerd ter evaluatie van het kiesproces in de Democratische Republiek Congo. Een verkiezingskalender is er echter niet bij. De kiescommissie heeft bovendien doen uitschijnen dat van een presidentsverkiezing geen sprake is volgend jaar.


Microsoft voorziet Outlook-kalender op iOS en Android van grote updates
10 Oktober, 18:12 Techzine
Microsoft komt met een aantal nieuwe features voor de Outlook-kalender op iOS en Android, zo laat het bedrijf weten. Eén van de mogelijkheden die daarbij hoort is gedeelde kalenders op de telefoon, een functie die onlangs aangekondigd werd en per direct beschikbaar is. Maar er is meer. Zo staat de applicatie het voortaan toe om […]


Formule 1 wil Nederlands stratencircuit op kalender
10 Oktober, 09:30 AutoBlog
De nieuwe baas van de Formule 1 heeft reeds een bezoek aan Nederland gebracht om de opties door te nemen. De Formule 1 is enorm populair in ons kleine kikkerlandje, sinds een Hollandse jongeman gematigd succesvol rondjes rijdt in een auto van een energiedrankjesfabrikant. Het zal u ongetwijfeld niet ontgaan zijn. En daar waar veel […]


GT Open behoudt Spa op de kalender voor 2018
4 Oktober, 20:36 Autosport
De International GT Open maakte een voorlopige kalender voor het seizoen 2018 bekend. Er werd gekozen voor stabiliteit, er staan net als dit jaar zeven manches met elk twee races op het programma en op dezelfde circuits waarop ook dit jaar gereden werd. De enige wijziging is dat Spa en Paul Ricard van plaats wisselen, Spa schuift op naar de maand juni, terwijl Paul Ricard verhuist naar de maand mei en de tweede manche van het seizoen wordt.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be