NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kalender

2News.be / Trefwoorden / Kalender

BMW Racing Cups: De kalender voor 2018 ligt vast
7 Februari, 18:12 Autosport
De BMW Clubsport Trophy en de BMW M235i Racing Cup hebben als basis-filosofie steeds vele uren raceplezier met identieke wagens vooropgesteld. Hierbij kunnen rijder en team het verschil maken, en dit steeds voor een beheersbaar budget. Ook in 2018 blijven de Cups trouw aan deze filosofie en wordt er naast de bestaande twee klasses een nieuwe derde klasse in het leven geroepen die dezelfde waarden vertegenwoordigt. Voor de vele uren raceplezier wordt de kans geboden om de etmaalrace in Zolder te betwisten binnen de BMW Racing Cups, zonder dat de uitdaging uit de weg gegaan is om de instap naar de sport te kunnen blijven verzekeren door de introductie van twee kampioenchapsformules: ELITE en PRO.


Nurburgring start gesprekken over terugkeer op F1-kalender
1 Februari, 12:36 Gazet v. Antwerpen
Een terugkeer van de Nurburgring op de F1-kalender komt opnieuw een stap dichterbij. Het circuit is immers gesprekken over een mogelijke terugkeer op de F1-kalender aangevat met Liberty Media.


Nieuws: Twee nieuwe Lotus in 2020
30 Januari, 09:54 Auto55
Lotus-baas Marc Gale kwam eerder deze maand in het nieuws met z?n zware voet. Maar ditmaal heeft de topman van het Britse merk goed nieuws te melden. Het bedrijf heeft te kampen met een verouderend modellengamma, maar nieuwe baas Geely (die het ook bij Volvo voor het zeggen heeft) gaat er wat geld tegen gooien. In 2020 moet dat twee nieuwe modellen opleveren.De eerste wordt de verva...

Lees meer


Nieuwe poëzieroute met gratis kalender
28 Januari, 11:24 Gazet v. Antwerpen
Vanaf maandag 29 januari kan je in het Gemeentepark Roosendael de nieuwe poëzieroute wandelen.


West-Vlaamse wedstrijd keert terug op de kalender
22 Januari, 22:12 Gazet v. Antwerpen

Er wordt zaterdag 3 maart opnieuw een editie van de Vlaamse Pijl in en rond Harelbeke gereden. De herstart werd maandagavond toegelicht op een persconferentie in het stadhuis van Harelbeke. De eerste uitgave van de Vlaamse Pijl dateert van 1968. Enkel in 2005 en 2017 had de wedstrijd niet plaats.
Dennis ?Black Magic? brengt kalender met naaktfoto?s opnieuw uit: Tanja Dexters razend
22 Januari, 21:00 Gazet v. Antwerpen

Fans (maar ook niet fans) van Tanja Dexters kunnen haar binnenkort in volle glorie zien staan op de naaktkalender waarvoor ze in 1999 in haar blootje poseerde. Dennis ?Black Magic? Burkas laat de kalender herdrukken op een beperkte oplage. Dexters zelf is woedend en kijkt met haar advocaat wat ze kan doen om de heruitgave tegen te houden.
Nürburgring aast op plekje in F1-kalender
4 Januari, 17:36 AutoBlog
De Groene Hel is onmisbaar voor de Formule 1, toch? Ongetwijfeld het meest iconische circuit op aarde onderneemt stappen om zichzelf terug in de schijnwerpers van het wereldtoneel te plaatsen. Hoewel het, net als in het verleden, niet zal gaan om de legendarische configuratie van de Nordschleife zou het hoe dan ook een welkome toevoeging […]


ADAC F4 in 2018 met Charles Weerts (+ kalender)
3 Januari, 12:48 Autosport
In december vertrouwde Charles Weerts aan Autosport.be toe dat hij in 2018 weer uitkomt in het ADAC Formule 4. In 2017 kwam het 16-jarige talent in het Duitse formule-kampioenschap uit voor het team van Motopark en verzamelde 3 punten. Het ADAC F4 rijdt doorgaans in het voorprogramma van de ADAC GT Masters, maar Charles Weerts verschijnt dit jaar ook in het bijprogramma van het prestigieuze DTM.


Deze kalender met babes komt van Nederlandse bodem
29 December 2017, 20:18 AutoBlog
Fleurige babes op de laatste vrijdag van 2017. Sommigen van jullie hebben er vanavond de laatste werkdag van 2017 opzitten. Het héle jaar niet meer werken, een gelukzalig gevoel moet dat zijn. Vanaf nu is het dan ontspannen en wachten op de oliebollen. Maar al snel kan die ongekende vrijheid omslaan in stress. Hoe kom […]


Voorlopige FIA WTCR-kalender 2018 bekend
22 December 2017, 08:30 Autosport
Eurosport Events, de promotor van het nieuwe mondiale WTCR-toerwagenkampioenschap naar TCR-reglement, maakte zopas de voorlopige kalender bekend. Deze omvat tien wedstrijden, verreden op vier verschillende continenten. Afgezien van drie wijzigingen lijkt de kalender sterk op deze van het ter ziele gegane WTCC van 2017. De manches in Monza, Qatar en Motegi werden afgevoerd en vervangen door meetings in Zandvoort, Suzuka en Macau.


Het weer: winter op de kalender, maar geen winter op de weerkaarten
21 December 2017, 02:12 Volkskrant
Vandaag om 17.28 uur staat de zon loodrecht boven de Steenbokskeerkring. Het is het moment dat op het noordelijk halfrond de astronomische winter begint. Vanaf nu gaan de dagen weer lengen en wordt de periode tussen zonsopkomst en zonsondergang langer. De eerste dagen is dat secondewerk, maar in de loop van januari wordt het duidelijk merkbaar. Winter dus op de kalender, maar geen winter op de wee


Vol raceprogramma siert kalender van Raceway Venray
21 December 2017, 00:36 Autosport
In 2018 sieren zeven Autospeedway evenementen de kalender van Raceway Venray. Van de drukbezochte Paasraces waarmee het raceseizoen wordt afgetrapt tot aan het WorldCup Weekend waarbij extra veel Engelse coureurs en bezoekers de oversteek maken naar Nederland. 2018 belooft vernieuwing en verandering. Een kleine vooruitblik?


DTM in 2018 naar Misano, ook Brands Hatch opnieuw op de kalender
18 December 2017, 12:54 Autosport
Een goede week geleden konden we al een goed zicht bieden op de DTM-kalender, die zonet officieel werd bekendgemaakt. Moskou valt dus definitief af en de populaire Duitse serie doet voor het eerst het circuit van Misano aan. Daarnaast komt ook Brands Hatch terug op de kalender na een afwezigheid van vier jaar. De start en de finale worden traditiegetrouw verreden op de Hockenheimring.


Kalender ADAC TCR Duitsland 2018 ligt vast
17 December 2017, 08:06 Autosport
De kalender voor het derde seizoen van de ADAC TCR Duitsland staat vast. Er staan zeven race-weekenden op het programma. Per evenement die allen verreden worden in het voorprogramma van de ADAC GT Masters, worden er twee races betwist.


Trekkers en babes: de ISEKI kalender voor 2018 (nsfw)
15 December 2017, 20:06 AutoBlog
Een geijkte combinatie. We hebben inmiddels al aardig wat kalenders voor 2018 de revue laten passeren. Allemaal vallen ze op andere coördinaten in het spectrum stijlvol, sexy, (n)sfw. Waar kalender van Landmaschinenhersteller ISEKI valt mag je zelf besluiten, maar voor de zekerheid heb ik er vast de nsfw-tag aan gehangen voor als je net als […]


Kalender Belgische Ford Fiesta Cup
14 December 2017, 18:48 Autosport
In navolging van de Nederlandse Ford Fiesta Cup die een maand geleden reeds een kalender bekend maakte, is ook de kalender van de Belgische cup nu geweten - zij het voorlopig nog zonder goedkeuring van RACB. Geen zes meetings, zoals op de voorlopige Nederlandse planning, maar vijf - waarbij er slechts tweemaal wordt samen gereden met de Nederlandse collega's.


Yoga voor het goede doel in Westerlo
14 December 2017, 09:00 Gazet v. Antwerpen

Ook Ellen Van Renterghem, de motor achter Yoga Viapura uit Westerlo, levert haar bijdrage aan De Warmste Week. Zondag 17 december gaat ze voor in een massaal yoga-event in CC De Zoerla in Westerlo. De opbrengst van ?Share the Light? gaat rechtstreeks naar vzw SOS Kinderdorpen België.
DTM kalender 2018 krijgt vorm
9 December 2017, 22:30 Autosport
Hoewel het DTM officieel nog geen kalender voor 2018 heeft gepresenteerd, vallen de puzzelstukjes langzaam op hun plaats. Het seizoen zal bestaan uit 10 meetings, waarvan één circuit terugkeert op de agenda, en een nieuweling. Volgens verscheidene Duitse media staat er achter 1 evenement nog een vraagteken waardoor er tot nu toe geen definitieve kalender voor 2018 is.


De kalender van de festivalzomer wordt overhoop gegooid en dat is te wijten aan Ed Sheeran
8 December 2017, 10:42 Gazet v. Antwerpen

In z?n eentje gooit Ed Sheeran de komende festivalzomer behoorlijk overhoop. Het concert van de rosse Brit op 1 juli in Werchter brengt een carrousel op gang, die ervoor zorgt dat trouwe bezoekers van minstens Rock Werchter, Werchter Boutique, Cactus Festival en Rock Zottegem een ander weekend moeten vrijhouden.
F1-kalender 2018 officieel bekendgemaakt
7 December 2017, 07:06 Gazet v. Antwerpen
De World Motor Sport Council heeft op woensdag, tijdens haar vergadering in Parijs, de definitieve F1-kalender 2018 goedgekeurd.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be