NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Kaart


OVERZICHT. Bekijk de stormschade op kaart
Gisteren, 14:18 Gazet v. Antwerpen

De storm heeft Antwerpen donderdag zwaar getroffen. De verschillende brandweerzones werden overstelpt met honderden oproepen. Het ging vooral om omgevallen bomen en materiële schade, maar er vielen ook enkele gewonden.
KAART. De verdwenen locaties en gebouwen van Antwerpen
12 Januari, 12:12 Gazet v. Antwerpen

De Universiteit Antwerpen heeft een oude kaart van Antwerpen anno 1894 kunnen laten restaureren dankzij een gift van een anonieme mecenas. Dat kon u donderdag al lezen in uw krant. Op die geweldig fascinerende kaart staan ook heel wat gebouwen en locaties die inmiddels verdwenen zijn. We doken in de archieven en brengen die stukjes verloren Antwerpen opnieuw even tot leven.
KAART. Zo zag Antwerpen eruit in 1894: gedetailleerde toeristenkaart tot in de puntjes gerestaureerd
10 Januari, 20:36 Gazet v. Antwerpen

De Universiteit Antwerpen (UA) heeft een kaart van Antwerpen uit 1894 laten restaureren door een gespecialiseerd bedrijf. De kosten voor de restauratie zijn betaald met een gift van een anonieme mecenas. De kaart werd uitgegeven naar aanleiding van de Wereldtentoonstelling, die dat jaar in de stad plaatsvond. Er waren verkleuringen en door het veelvuldig gebruik was de kaart ook gescheurd.Wie inzoomt po zag Antwerpen eruit in 1894? Wie daar een antwoord op wil, moet een kijkje gaan nemen in de bibliotheek van de Universiteit Antwerpen (UA) of online.
KAART: In deze gemeenten zijn kerstboomverbrandingen nog toegelaten
10 Januari, 03:12 Gazet v. Antwerpen

Kerstboomverbrandingen zijn een traditie en zullen wellicht niet snel verboden worden, maar ze staan wel meer dan ooit ter discussie. Na een rondvraag van uw krant blijkt dat in maar liefst 35 van de 78 Antwerpse gemeenten en districten geen kerstboomverbranding meer wordt georganiseerd. ?Gun je kerstboom liever een tweede leven?, zegt milieuspecialist Jan Verheyen.
Grootschalig onderzoek gaat tijdsbesteding leerkrachten in kaart brengen
De leerkrachten in Vlaanderen zullen vanaf volgende week kunnen deelnemen aan een grootschalig onderzoek dat een duidelijk beeld moet schetsen van de werkdruk in het onderwijs. De vakbonden roepen de leraren op om massaal deel te nemen aan Het Grote Tijdsonderzoek, dat wordt uitgevoerd in opdracht van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). Het onderzoek kan een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen over het loopbaanpact.


Hoeveel werken leerkrachten nu echt? Onderzoek gaat tijdsbesteding in kaart brengen
8 Januari, 11:30 Gazet v. Antwerpen

De leerkrachten in Vlaanderen zullen vanaf volgende week kunnen deelnemen aan een grootschalig onderzoek dat een duidelijk beeld moet schetsen van de werkdruk in het onderwijs. De vakbonden roepen de leraren op om massaal deel te nemen aan Het Grote Tijdsonderzoek, dat wordt uitgevoerd in opdracht van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). Het onderzoek kan een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen over het loopbaanpact.
Vercauteren omspeelt penaltyvraagstuk: "Goal afgekeurd, rode kaart, ... onzichtbaar was hij niet"
6 Januari, 09:12 Skynet
Frank Vercauteren was na afloop van de match tegen OHL een tevreden man. Zijn manschappen hadden met z'n tienen de drie punten thuis gehouden tegen een titelconcurrent en dus had de coach de nodige complimentjes in huis.


Belgische trainer wil straatarm Malawi op de kaart zetten: ?Je kan geen miljoen mensen helpen?
5 Januari, 10:06 Gazet v. Antwerpen

In het spoor van Hugo Broos en Marc Wilmots bouwt Ronny Van Geneugden aan zijn Afrikaanse droom. Zijn avontuur in Malawi doet minder stof opwaaien, maar is des te duurzamer. Als bondscoach wil hij het straatarme land op de kaart zetten. En samen met zijn vrouw Veerle wil hij een steen verleggen in het dagelijkse leven van drie Afrikaanse families. ?Zoals andere blanken daar met zwarten omgaan, dat konden wij niet. Wij behandelen hen als gewone mensen.?
Roomba-robotstofzuigers krijgen functie om wifi-signaal in kaart te brengen
3 Januari, 19:54 Tweakers
Roomba-robotstofzuigers krijgen de mogelijkheid om het wifi-signaal in kaart te brengen. Fabrikant iRobot begint later deze maand een test onder maximaal tweehonderd gebruikers. De functie komt later dit jaar naar compatibele modellen.


Bondsparket vraagt één speeldag schorsing voor opstootje na rode kaart voor Standard-speler
2 Januari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft dinsdag één speeldag schorsing en een boete van 400 euro gevorderd tegen Standard-speler Uche Agbo, die zijn boekje te buiten ging nadat hij tegen KV Kortrijk werd uitgesloten.
Europese Commissie gaat in kaart brengen hoe grote bedrijven big data gebruiken
2 Januari, 17:30 Tweakers
De EU gaat specifiek letten op hoe vooral grote bedrijven big data verzamelen en gebruiken. Volgens Margrethe Vestager, Eurocommissaris voor mededinging, kan big data bedrijven voordelen opleveren die concurrentiebeperkend kunnen werken.


Zo herkent huisarts huiselijk geweld sneller
27 December 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Vanaf 1 januari kunnen artsen online een training volgen om sneller intrafamiliaal geweld op te merken. ?Zeer zinvol, want geweld binnen het gezin blijft delicaat, voor patiënten én voor artsen?, klinkt het.
KAART. Dit zijn de goedkoopste en duurste supermarkten van de provincie Antwerpen
18 December 2017, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Net zoals vorig jaar is Colruyt de goedkoopste supermarkt. Dat blijkt uit het jaarlijkse onderzoek van Test-Aankoop. De allergoedkoopste winkel uit de test was de Colruyt in Lier, met dank aan de concurrentie van Albert Heijn in de buurt.
KAART. Prijzen elektriciteit en gas aangepast in 2018: dit verandert in uw gemeente
14 December 2017, 21:00 Gazet v. Antwerpen

Elektriciteit wordt volgend jaar iets goedkoper, aardgas mogelijk iets duurder voor Vlaamse gezinnen en kmo's. Dat blijkt uit de nieuwe distributienettarieven die de Vreg donderdag heeft vrijgegeven. De regulator verwacht dat de totale energiefactuur voor gezinnen volgend jaar zal dalen.
KAART. Dit zijn de meest bezochte plekken in de Antwerpse binnenstad
14 December 2017, 05:24 Gazet v. Antwerpen

De Meir is met gemiddeld 1,8 miljoen passanten per maand met voorsprong de populairste straat van Antwerpen en ver daarbuiten. Ten opzichte van vorig jaar is het aantal bezoekers zelfs nog toegenomen.
Inno3D brengt kaart met GTX 1080-gpu voor minen cryptovaluta uit
13 December 2017, 12:42 Tweakers
Inno3D heeft een accelerator voor het minen van cryptovaluta aangekondigd. De P104-100 is, zoals de naam al aangeeft, gebaseerd op de P104 van Nvidia, een variant van de gpu die door de fabrikant ook wordt gebruikt voor de GeForce GTX 1080-modellen.


Jullie bezorgden ons meer dan 2.500 gevaarlijke verkeerssituaties: wij hebben de kaart aan schepen Kennis overhandigd
8 December 2017, 22:48 Gazet v. Antwerpen

Koen Kennis, Antwerps schepen van Mobiliteit (N-VA) kreeg vrijdagavond een lijst met alle gevaarlijke verkeerssituaties voor fietsers in de stad overhandigd. Het waren de zwarte punten die door de lezers van uw krant ingestuurd werden, zo?n 2.500 meldingen in totaal.
UEFA legt Real Madrid-speler één extra speeldag schorsing op na opzettelijke gele kaart
7 December 2017, 22:42 Gazet v. Antwerpen

Real Madrid moet rechtsachter Dani Carvajal ook in haar heenwedstrijd van de achtste finales van de Champions League missen. Dat besliste de UEFA donderdag. De Europese voetbalbond legde de Spanjaard een extra schorsing op omdat hij in de vijfde groepswedstrijd van het kampioenenbal, bij APOEL Nicosia (0-6), met opzet een gele kaart pakte.
Brussel niet langer gaststad voor EURO 2020
7 December 2017, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Brussel is niet langer gaststad voor EURO 2020. Rome neemt de openingsmatch over, de andere drie matchen die in de Belgische hoofdstad hadden moeten doorgaan, verhuizen naar Londen. Dat meldt de Europese voetbalbond UEFA.
OPROEP. Waar kan u nog voor weinig geld een pintje drinken?
5 December 2017, 11:54 Gazet v. Antwerpen

Wie al eens graag een pilsje gaat drinken in een bruine kroeg, zal volgende maand iets dieper in de geldbuidel moeten tasten. Biergigant AB InBev verhoogt dan de prijs van zijn producten met zo?n drie procent. Maar niet elke cafébaas rekent dit steeds door bij de klant, leert de praktijk ons soms. Daarom zijn we op zoek naar cafés waar u nog goedkoop een pintje kan gaan drinken. Laat het ons weten!Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be