NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Kaart


KAART. Deelnemers 10 Miles komen uit alle windstreken van Vlaanderen. Ontdek hoeveel inwoners uit uw gemeente meelopen
Gisteren, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Net als de voorbije jaren verwacht de organisatie van de AG Antwerp 10 Miles & Marathon weer om en bij de 40.000 deelnemers. Het gros van de lopers zal aan de start staan van het vlaggenschip van het grootste loopevenement van Vlaanderen: de 10 Miles. Vier dagen voor D-Day kon de organisatie al 32.500 inschrijvingen noteren, waarvan er 28.500 afkomstig zijn uit Vlaanderen.
Meetfiets blijft fietspaden in provincie Antwerpen in kaart brengen
Dinsdag, 17:54 Gazet v. Antwerpen

De provincie Antwerpen legt 100.000 euro op tafel om de bovenlokale fietsroutes de komende jaren verder in kaart te laten brengen met de meetfiets van de Fietsersbond. De voorbije jaren werd zo al 3.500 kilometer aan Antwerpse fietspaden grondig onderzocht, de resultaten zijn te raadplegen via een website.
Uitsluiting volstaat voor speler Waasland-Beveren na rode kaart
Maandag, 14:18 Gazet v. Antwerpen

Het parket van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) heeft geen bijkomende sanctie gevorderd tegen Joachim Van Damme. De middenvelder van Waasland-Beveren werd afgelopen weekend op de derde speeldag in Play-off 2A met rood van het veld gestuurd.
Dijlestad brengt lokale huurmarkt in kaart
Maandag, 03:24 Gazet v. Antwerpen

In Mechelen wordt de komende jaren de lokale huurmarkt in kaart gebracht. Het stadsbestuur doet dit om de woonkwaliteit voort te verbeteren. Er is ook in een Vlaamse subsidie voorzien voor de steden en gemeenten die dit doen.
Drama voor Juventus: Real Madrid ontsnapt in extra tijd aan blamage dankzij strafschop en rode kaart
11 April, 23:12 Gazet v. Antwerpen

Real Madrid staat zoals verwacht in de halve finales van de Champions League, maar dat heeft veel moeite gekost. Na de 0-3 zege uit de heenmatch leek de kwalificatie een beklonken zaak, maar een efficiŽnt Juventus voetbalde zich naar een 0-3 voorsprong in Bernabeu. Verlengingen dus, maar in de extra tijd ging de bal plots op de stip voor Real. Een woedende Buffon werd in het tumult uitgesloten, Ronaldo klaar de klus met verve. Met de perfecte strafschop maakte hij er 1-3 van. Real ontsnapt zo aan een blamage en staat alsnog in de halve finales.
Privacycommissie gekant tegen vingerafdrukken op identiteitskaart

De Privacycommissie heeft een ongunstig advies gegeven over het toevoegen van vingerafdrukken aan identiteitskaarten. De federale regering wil de maatregel vanaf volgend jaar invoeren, maar de commissie schiet het voorontwerp van wet af wegens ?overmatig? en ?niet conform de privacywet?. Dat schrijft De Tijd woensdag.
Controleer nu of je gegevens misbruikt zijn op Facebook

Een dag later dan gepland is het nu toch mogelijk om te controleren of je gegevens via Facebook terechtgekomen zijn bij dataonderzoeker Cambridge Analytica. In totaal zouden 87 miljoen gebruikers getroffen zijn, in BelgiŽ zou het om 61.000 mensen gaan.
Geen groen licht voor vingerafdruk op ID-kaart
11 April, 01:36 De Tijd
01:01 De Privacycommissie geeft het plan van de regering om vingerafdrukken toe te voegen aan elke identiteitskaart een ongunstig advies.


Krommenaas zet wiezen weer op de kaart
3 April, 03:12 Gazet v. Antwerpen

De revival van het kaartspel wiezen zet zich door. In Wijnegem betwistten, op initiatief van het lokale KaartersKolleKtief Krommenaas (KKK), het voorbije weekend 52 deelnemers het Antwerps kampioenschap. Dirk Gijselinckx uit Zoersel mocht na afloop de beker in de lucht steken.
Veel doelpunten en een rode kaart, maar geen winnaar in Antwerp-Oostende
2 April, 17:00 Gazet v. Antwerpen

Antwerp en KV Oostende hebben hun start in Playoff 2 niet gemist. Beide clubs maakten er een aangenaam kijkstuk van op de Bosuil. Vooral de tweede helft kon bekoren met maar liefst vier goals en een rode kaart: het werd uiteindelijk 3-3 na een zeer spannende slotfase.
Ov-bedrijven beslissen nog dit jaar over vervangen nfc-chip door emv op ov-kaart
30 Maart, 14:42 Tweakers
Ov-bedrijven beslissen nog dit jaar over de vervanging van de huidige nfc-chip door een exemplaar op basis van de emv-standaard voor de ov-chipkaart. Dat zou het opwaarderen van de ov-kaart door reizigers overbodig maken.


Hoor ik daar iemand 'het nieuwe roken' zeggen? Rode kaart!
30 Maart, 14:00 Volkskrant
Is 5G-straling het nieuwe roken? Spannende kop deze week in de Telegraaf, bij een artikel over het vermeende gezondheidsgevaar van het snelle mobiele netwerk dat Nederland de komende jaren uitrolt. Die vergelijking met het nieuwe roken is sowieso opvallend populair. Waarom zitten het nieuwe roken is (Men's Health). Het scherm is het nieuwe roken (FD). Zelf je auto besturen wordt het nieuwe roken (


Nederland verbaast met klinkende zege tegen Portugal, veldbestormer en rode kaart maken feestje compleet
26 Maart, 23:00 Gazet v. Antwerpen

Nederland mag het WK dan wel missen, tegen Europees kampioen Portugal ging het een vriendenmatch met een klinkende 0-3 winnen. Bondscoach Ronald Koeman verkoos cynisch spel met veel man achter de bal boven het gekende academische spel van Oranje. De eindstand stond bij de rust al op het bord, na de rust volgden er nog een rode kaart voor Portugees Cancelo ťn een veldbestorming door iemand die maar wat graag een foto met Cristiano Ronaldo wilde.
Groen wil alle contacten tussen politici en wapenlobbyisten in kaart brengen
22 Maart, 10:00 Gazet v. Antwerpen

Naar aanleiding van de affaire met het F-16-vervangingsdossier legt Groen opnieuw het ?transparantieregister? op tafel, waarin alle contacten tussen wapenlobbyisten en politici verplicht worden geregistreerd. Dat kondigt Kamerlid Wouter De Vriendt donderdag aan in De Ochtend. De partij legde het wetsvoorstel vorig jaar al eens voor, maar ving toen bot.
KAART. Inwoners Vorselaar zijn het gelukkigst. Zo scoort uw gemeente
19 Maart, 12:12 Gazet v. Antwerpen

Op de meeste plaatsen in de Kempen is het erg fijn vertoeven. Dat moet blijken uit de Vlaamse tevredenheidscijfers die maandag bekend zijn gemaakt via de Gemeente- en Stadsmonitor. In Vorselaar is maar liefst 89 procent van de inwoners tevreden over zijn gemeente, het tweede beste resultaat van heel Vlaanderen. In Willebroek is dan weer net geen meerderheid (49%) te vinden die zich positief uitspreekt over zijn gemeente.
Haven veegt Doel van de kaart: Scheldedorp is niet langer te zien op officiŽle plattegrond
16 Maart, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Het Scheldedorpje Doel bestaat niet meer. Althans niet op de officiŽle kaarten van de haven van Antwerpen, want daarop wordt de naam van het dorp niet meer vermeld. Wel schemert de naam nog door in de nabijgelegen kerncentrale. ?Crimineel, maar niet onverwacht?, reageert de actiegroep Doel 2020. ?De haven acht zich boven de wet verheven.?
MIVD-directeur: populisme speelt Rusland in de kaart
15 Maart, 08:36 NOS nieuws

Populisme en polarisatie in Europa spelen Rusland in de kaart. Daarvoor waarschuwt directeur Onno Eichelsheim van de militaire inlichtingendienst MIVD in de HUMAN-documentaire Schimmenspel.

Volgens Eichelsheim is Rusland op zoek naar kwesties in Europa die scheuren in de samenleving kunnen veroorzaken. Dat kunnen thema's zijn als de islam of asielzoekers, maar ook de kloof tussen de elite en het volk of het verschil tussen Brussel en een soevereine staat.

"Als je daar scheuring en reuring in kan krijgen, heb je in ieder geval bewerkstelligd dat je de stabiliteit van delen van Europa of instituties kunt ondermijnen", zegt Eichelsheim. "Ik denk dat er op die manier naar gekeken wordt vanuit de Russische Federatie: de kans pakken en die gebruiken."

Eichelsheim antwoordt stellig als hem gevraagd wordt of zo'n kans ook wordt geboden door populistische partijen: "Ja, en door de polarisatie in West-Europa. Absoluut."

Volgens Eichelsheim heeft Rusland dan ook baat bij het huidige politieke klimaat in Europa: "En we maken het ze natuurlijk ook wel een beetje makkelijk. We zijn natuurlijk in Europa op dit moment populistisch."

De MIVD-directeur wil in de documentaire geen voorbeelden geven van partijen die volgens hem met hun populisme Rusland in de kaart spelen. "Ik ga niet op de individuele politicus in, maar het helpt Rusland natuurlijk wel om hier gebruik van te maken."
The Vinyl Frontier brengt verdwenen Antwerpse platenzaken in kaart: ?Elke winkel heeft een eigen verhaal?
13 Maart, 20:00 Gazet v. Antwerpen

Toen de dieren nog spraken, had elke wijk zijn platenzaak. Het collectief The Vinyl Frontier wil die vergane winkels in kaart brengen. Stickers die steevast op een lp plakten, komen op hun website terecht. En zo moeten er boeiende verhalen over die platenwinkels ontstaan.
Bondsparket wil Alexander Maes twee speeldagen schorsen

Beerschot Wilrijk is 90 minuten verwijderd van promotie naar de hoogste voetbalklasse. In de o zo belangrijke terugwedstrijd tegen Cercle Brugge zullen de Mannekes waarschijnlijk geen beroep kunnen doen op Alexander Maes. Het Bondsparket wil de middenvelder twee matchen schorsen na zijn rode kaart.
500.000 euro voor trainer als Cercle zich plaatst... en 8.000 euro als Beerschot Wilrijk zich plaatst

"Er zijn duidelijke verschillen met Cercle Brugge, alleen al als je budgettair ziet wat ze kunnen", vertelde Marc Brys donderdagavond in "De Derde Helft". Een voorbeeld: "Als je de premie van mijn collega ziet. Hij krijgt 500.000 euro als ze zich plaatsen, ik krijg er 8.000".Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be