NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Jupiler

2News.be / Trefwoorden / Jupiler

Jupiler Pro League - Anderlecht voorkomt in blessuretijd nederlaag tegen Union na twee flaters Vertonghen
30 Januari, 00:01 Skynet Belgie
Koploper Union Sint-Gillis heeft zondagavond op de 22e speeldag in de Jupiler Pro League niet voor de negende opeenvolgende keer en de tweede keer deze week de scalp weten pakken van RSC Anderlecht. Het Brussels burenduel eindigde op een 2-2 gelijkspel. Jan Vertonghen eiste een hoofdrol op met twee flaters en een doelpunt.


Jupiler Pro League - Antwerp laat Sam Vines terugkeren naar VS
23 Januari, 00:00 Skynet Sport
Bij landskampioen en Bekerwinnaar Antwerp wordt er vroegtijdig afscheid genomen van Sam Vines. De 24-jarige Amerikaanse linksachter keert na 2,5 seizoenen op de Bosuil terug naar Colorado Rapids, in de Noord-Amerikaanse Major League Soccer (MLS), zo maakte Antwerp maandag bekend.


Jupiler Pro League - RWDM - Eupen definitief gestaakt na wangedrag thuisfans
22 Januari, 00:02 Skynet
De slotwedstrijd van de 21e speeldag in de Jupiler Pro League tussen RWDM en Eupen is zondagavond in de 85e minuut definitief stopgezet.


Jupiler Pro League - RWDM versterkt selectie met David Sousa
16 Januari, 00:01 Skynet Belgie
RWDM neemt centrale verdediger David Sousa over van zusterclub Botafogo, zo bevestigt de eersteklasser maandag.


Jupiler Pro League - AA Gent versterkt selectie met Japanse aanvallende middenvelder Daisuke Yokota
16 Januari, 00:00 Skynet Sport
AA Gent heeft de Japanner Daisuke Yokota aangetrokken, zo bevestigen de Buffalo's maandag. De 23-jarige aanvallende middenvelder komt over van het Poolse Gornik Zabrze. Hij ondertekent in de Ghelamco Arena een contract tot 2027.


Jupiler Pro League - Genk boekt makkelijke zege tegen Lugano, Standard speelt gelijk tegen Dortmund
10 Januari, 00:02 Skynet Belgie
Racing Genk en Standard kwamen dinsdag op winterstage in actie in oefenwedstrijden. De Limburgers boekten een vlotte zege tegen het Zwitserse FC Lugano (4-0), de Rouches speelden 3-3 gelijk tegen de Duitse topclub Borussia Dortmund.


Jupiler Pro League - Schorsing Marc Overmars wereldwijd doorgevoerd
10 Januari, 00:02 Skynet Belgie
De nationale schorsing van Marc Overmars vanwege grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn periode als technisch directeur bij Ajax, wordt mondiaal doorgevoerd. Dat kwam het Nederlandse dagblad NRC te weten na mailverkeer met de Wereldvoetbalbond FIFA. Daarmee kan Overmars zijn huidige functie als technisch directeur van landskampioen Antwerp (voorlopig) niet langer uitoefenen.


10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Jupiler Pro League - Schorsing Marc Overmars wereldwijd doorgevoerd
10 Januari, 00:01 Skynet Sport
Marc Overmars kan voorlopig zijn functie als technisch directeur van landskampioen Antwerp niet meer uitoefenen. De Wereldvoetbalbond FIFA heeft de nationale schorsing die hij kreeg om grensoverschrijdend gedrag tijdens zijn periode bij Ajax wereldwijd overgenomen. Dat bevestigde een woordvoerder van de Nederlandse voetbalbond KNVB, na eerdere berichtgeving van het Nederlandse dagblad NRC.


Jupiler Pro League - STVV geeft in het absolute slot de zege uit handen op Standard
28 December 2023, 00:12 Skynet
Standard heeft donderdag op de twintigste speeldag van de Jupiler Pro League op de valreep een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen STVV. Het werd 1-1, na een laat strafschopdoelpunt van Wilfried Kanga (90.+7). Die wiste de openingstreffer van Joel Fujita (86.) voor een sterk Sint-Truiden uit. STVV blijft achtste in de tussenstand, met 27 punten. Standard telt als tiende vier punten minder. De Rouches konden maar een van hun laatste negen competitiewedstrijden winnen.


Jupiler Pro League - Anderlecht eindigt het jaar met driepunter tegen Cercle Brugge
28 December 2023, 00:08 Skynet
Anderlecht heeft woensdag zijn jaar in de Jupiler Pro League afgesloten met een 2-0 overwinning tegen Cercle Brugge. Anders Dreyer (10.), met zijn dertiende van het seizoen, en Luis Vazquez (52.) zorgden voor de Brusselse goals. Paars-wit nadert als tweede in de tussenstand tot op zes punten van koploper Union. Cercle valt als zevende voorlopig net buiten de Play-Off 1-plaatsen.


Jupiler Pro League - Charleroi houdt de punten thuis tegen KV Mechelen
28 December 2023, 00:08 Skynet
Sporting Charleroi heeft woensdag het voetbaljaar 2023 afgesloten met een 3-1 overwinning tegen KV Mechelen. Adem Zorgane (3. en 90.+9) en Youssuf Sylla (28.) zorgden voor de goals bij de Henegouwers, Mechelen kwam niet verder dan de tegentreffer van Norman Bassette (66.). Charleroi klimt door de zege naar een veilige twaalfde plaats, met 21 punten, op een puntje van nummer tien KV Mechelen.


Jupiler Pro League - AA Gent spoelt zure nederlagen door met vlotte zege tegen zwak OHL
22 December 2023, 00:00 Skynet Sport
AA Gent heeft donderdagavond het derde duel van deze negentiende speeldag in de Jupiler Pro League in eigen huis met 4-0 (rust: 1-0) gewonnen van Oud-Heverlee Leuven.


Jupiler Pro League - KV Mechelen komt naast Standard na zege tegen tien Luikenaars
21 December 2023, 00:01 Skynet
KV Mechelen heeft woensdagavond het tweede duel van de negentiende speeldag in de Jupiler Pro League met 3-0 (rust: 1-0) gewonnen van Standard.


Jupiler Pro League - Birger Verstraete verlaat Antwerp voor Aris Saloniki
12 September 2023, 00:03 Skynet
Birger Verstraete verlaat landskampioen Antwerp voor het Griekse Aris Saloniki, zo bevestigden beide clubs maandagavond. De 29-jarige middenvelder ondertekende er een contract voor twee seizoenen.


Jupiler Pro League - Anderlecht rondt komst ervaren doelman Kasper Schmeichel af
6 September 2023, 00:02 Skynet Belgie
Kasper Schmeichel heeft een contract van een seizoen ondertekend bij RSC Anderlecht. Dat heeft paars-wit dinsdagavond gemeld. De 36-jarige doelman en Deense international was transfervrij na zijn periode bij OGC Nice.


Jupiler Pro League - Union leent overbodige Viktor Boone uit aan Lierse Kempenzonen
6 September 2023, 00:01 Skynet Sport
Union Sint-Gillis heeft dinsdag een tijdelijke oplossing gevonden voor Viktor Boone. De verdediger wordt voor een seizoen verhuurd aan Lierse Kempenzonen, dat uitkomt in de Challenger Pro League. Er is geen aankoopoptie in de deal opgenomen.


Jupiler Pro League - Anderlecht rondt komst ervaren doelman Kasper Schmeichel af
6 September 2023, 00:01 Skynet Sport
Kasper Schmeichel heeft een contract van een seizoen ondertekend bij RSC Anderlecht. Dat heeft paars-wit dinsdagavond gemeld. De 36-jarige doelman en Deense international was transfervrij na zijn periode bij OGC Nice.


Jupiler Pro League - Craig Cathcart moet defensie van hekkensluiter KV Kortrijk leiderschap bijbrengen
6 September 2023, 00:00 Skynet Sport
KV Kortrijk blijft in de laatste dagen van de zomermercato erg bedrijvig. Het presenteerde dinsdag Craig Cathcart. De centrale verdediger zette zijn handtekening onder een eenjarig contract in het Guldensporenstadion, met optie op nog een bijkomend seizoen.


Jupiler Pro League - KV Mechelen stuurt Alec Van Hoorenbeeck op uitleenbasis naar Nederlandse FC Twente
16 Augustus 2023, 00:01 Skynet Sport
KV Mechelen heeft (tijdelijk) afscheid genomen van Alec Van Hoorenbeeck. De centrale verdediger wordt uitgeleend aan FC Twente, zo geraakte dinsdagavond bekend. De Nederlanders hebben ook een aankoopoptie bedongen.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn