NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




John


Kogel uit pistool waarmee John Lennon werd vermoord onder de hamer
27 Februari, 00:04 NU.NL - Muziek
Een kogel uit het pistool waar de Britse zanger John Lennon mee werd vermoord, gaat donderdag onder de hamer, meldt de BBC. Het veilinghuis vindt het lastig in te schatten wat de kogel waard is, maar noemt het "een heel interessant stukje Beatles-memorabilia".


Vleugelpiano voor minimaal 50.000 euro en gedeukt gouden horloge voor 65.000 euro: Elton John veilt inboedel
21 Februari, 00:02 HLN.BE
Zilveren plateaulaarzen met zijn initialen, cocktailshakers in de vorm van raketten. Rocketman Elton John (76) laat de inhoud van zijn voormalige mega-appartement in Atlanta veilen. Wie beschikt over een ruime beurs, kan zelfs zijn Bentley bemachtigen.


Nederland luistert op Valentijnsdag meest naar John Legend en Kelly Clarkson
20 Februari, 00:05 NU.NL - Muziek
John Legends zwijmelnummer All Of Me is op Valentijnsdag het populairste lied op Spotify in Nederland. Het lied komt het vaakst voor op valentijnsafspeellijsten. Gebruikers met een gebroken hart luisteren het meest naar Kelly Clarkson.


Nieuwe CEO John Allert moet Ineos Grenadiers weer naar succes in Tour leiden: ?Evenepoel en Ineos? Een soap opera?
24 Januari, 00:01 HLN.BE
Een soap opera, zegt John Allert (51). Allert is de nieuwe CEO van Ineos Grenadiers en Ineos Grenadiers zou in 2023 hard hebben ingezet op het aanwerven van Remco Evenepoel (23). Nu 2023 achter de rug is en Evenepoel bij Soudal Quick-Step bleef, voelt Allert er niet veel voor om verdere tekst en uitleg te geven. ?Wat is gezegd en geschreven was op alles behalve feiten gebaseerd.?


Elton John is negentiende persoon met Emmy, Grammy, Oscar en Tony
23 Januari, 00:07 NU.NL - Muziek
Elton John won maandagnacht een Emmy Award en heeft daarmee de zogenoemde EGOT-status verkregen. De zanger heeft nu een Emmy, Grammy, Oscar en Tony in zijn prijzenkast staan. Slechts achttien mensen gingen hem voor.


John Wartique aan de start van de Rallye Monte-Carlo in een Ford Fiesta Rally2!
8 Januari, 00:03 Autosport
Het is zonder twijfel een van de nieuwsverhalen van het tussenseizoen! Na een drukke sportieve campagne in 2023, die resulteerde in een bemoedigende zevende plaats in het Belgian Rally Championship, is John Wartique begonnen aan zijn voorbereidingen voor 2024. En het is niet zonder enige trots dat hij de verwezenlijking van een jeugddroom kan aankondigen: deelnemen aan de Rallye Monte-Carlo, de legendarische openingsronde van het FIA World Rally Championship! En dat allemaal achter het stuur van een Ford Fiesta Rally2, met Maxime Andernack naast hem...

Lees meer: John Wartique aan de start van de Rallye Monte-Carlo in een Ford Fiesta Rally2!


NU+ | John Lennon en Yoko Ono schreven protestlied dat een kerstklassieker werd
28 December 2023, 00:48 NU.NL - Muziek
John Lennon en Yoko Ono zijn al jaren bezig met vredesprotesten als ze hun boodschap in 1971 in een kerstlied verwerken. Ruim vijftig jaar later is het een van de bekendste kerstnummers aller tijden.


Heerlijk: John Oliver kraakt Elon Musk af voor 31 minuten lang
21 December 2023, 00:01 AutoBlog

En het mooie is: er is geen eens een speld tussen te krijgen wat John Oliver te melden heeft over Elon Musk. Het is nog eens grappig ook. Waar je mee omgaat, wordt je mee besmet. Dankzij het aanmoedigen van @jaapiyo rijd ik nu in een auto met achterwielaandrijving. Niets meer en niets minder. Toevallig […]

Dit artikel Heerlijk: John Oliver kraakt Elon Musk af voor 31 minuten lang verscheen eerst op Autoblog.nl.




Red Hot Chili Peppers-gitarist John Frusciante heeft een vinger gebroken
15 December 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
John Frusciante, de gitarist van Red Hot Chili Peppers, heeft een vinger gebroken. De Amerikaanse band maakte onlangs bekend zes weken niet te kunnen optreden vanwege een blessure van een bandlid. Het blijkt dus om Frusciante te gaan, onthult zanger Anthony Kiedis.


MINI Cooper SE nu als John Cooper Works
7 December 2023, 00:00 Autozine
De elektrische Mini is er nu ook als SE John Cooper Works. Met een vermogen van 218 pk (160 kW) en een maximumkoppel van 330 N kan hij in 6,7 seconden van 0 naar 100 km/u kan sprinten. De in de elektrische MINI Cooper ge?nstalleerde hoogspanningsbatterij met een energie-inhoud van 54,2 kWh maakt in theorie een actieradius tot maximaal 402 kilometer mogelijk (WLTP).


Elton John en Paul McCartney spelen in nieuwe Spinal Tap-film
1 December 2023, 00:05 NU.NL - Film
Elton John en Paul McCartney zullen te zien zijn in het vervolg van de film This Is Spinal Tap uit 1984. Dat vertelt regisseur Rob Reiner in de podcast RHLSTP With Richard Herring.


Champion of Champions snooker - John Higgins naar halve finales
16 November 2023, 00:03 Skynet Sport
De 48-jarige Schot John Higgins (WS-11) heeft zich woensdag in het Engelse Bolton voor de halve finales van het Champion of Champions geplaatst. In zijn kwartfinale nam de viervoudige wereldkampioen met 6-1 de maat van de Chinees Ding Junhui (WS-17). Hij potte daarbij breaks van 96, 83, 80, 93, 86 en 82 weg.


AppleTV+ maakt onthullende documentaire over moord op John Lennon
27 Oktober 2023, 00:03 HLN.BE
AppleTV+ maakt een driedelige docuserie over de moord op John Lennon: ?John Lennon: Murder Without a Trial?. De reeks bevat onder meer interviews met ooggetuigen van de moord op het voormalig The Beatles-lid. Acteur Kiefer Sutherland (56) zal het verhaal inspreken.


John West staat volgend jaar met eigen show in Ahoy
26 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Zanger John West treedt volgend jaar op in Rotterdam Ahoy. De Haagse zanger geeft op 16 maart zijn show John West Live In Ahoy. De kaartverkoop gaat zaterdag van start.


Antiviruspionier John McAfee beroofde zichzelf van het leven in Spaanse cel
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Tech
De Brits-Amerikaanse softwarepionier John McAfee werd in juni 2021 dood aangetroffen in zijn cel in Barcelona. Spaanse media meldden toen al dat het zou gaan om zelfdoding, maar dat is nu bevestigd.


Keanu Reeves wil dat zijn personage John Wick vermoord wordt
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Film
Acteur Keanu Reeves heeft de makers van de John Wick-reeks gevraagd zijn personage dood te laten gaan na het vierde deel van de serie. Dat zegt producer Basil Iwanyk tegen de Amerikaanse entertainmentwebsite Collider.


Lady Gaga en Elton John staan op nieuw album The Rolling Stones
20 September 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
The Rolling Stones werken op hun nieuwe album Hackney Diamonds samen met een aantal grote artiesten. Onder anderen Lady Gaga en Elton John zijn te horen op de plaat.


John Herdman zwaait Canadese nationale ploeg uit en kiest voor avontuur bij Toronto
29 Augustus 2023, 00:01 Skynet
John Herdman is niet langer de bondscoach van Canada. Hij kondigde maandag aan dat hij de nationale ploeg inruilt voor een dienstverband bij Toronto FC.


John Warnock (Adobe) overleden
22 Augustus 2023, 00:00 Emerce
Medeoprichter John Warnock van Adobe is zaterdag op 82-jarige leeftijd overleden. De oorzaak van zijn dood werd niet bekendgemaakt.


John Textor: 'Voetbalclubs doen te weinig met hun goudader: de fans?
12 Augustus 2023, 00:00 De Tijd
01:05 John Textor is de meest besproken clubeigenaar van de Belgische competitiestart. De Amerikaan achter promovendus RWDM staat symbool voor de clash tussen oud en nieuw geld in het voetbal. ?Voetbalclubs...





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn