NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Joe


Joe Kiani, Iraanse migrant spendeert 100 miljoen aan patentoorlog met Apple
19 Januari, 00:01 De Tijd
20:53 Apple moet de functie die het zuurstofgehalte in het bloed meet tijdelijk uitschakelen in een aantal smartwatches die het in de VS verkoopt. Aan de basis ligt een geschil met de Iraanse Amerikaan Joe ...


Familie van Joe (37) spreekt voor het eerst nadat hij onder auto van Nick Bril terechtkwam: "De schade is enorm?
10 Januari, 00:29 HLN.BE
Hij hield van zijn zoontje, zijn partner en koken. Joe Claridge (37), zelf chef in een hoogstaand gastronomisch restaurant, zou een maand stage lopen in de tweesterrenkeuken van Nick Bril, maar na een week liep het noodlottig mis. Het leven van de jonge vader hangt nu aan een zijden draadje. ?Het was nog vroeg toen de telefoon rinkelde, het was de Antwerpse politie. Joe had een ongeval gehad. Het zag er echt niet goed uit.? We hebben een emotioneel en moeilijk gesprek met zijn familie over het ongeval, zijn huidige toestand en de liefdes van zijn leven.


Antwerps burgemeester Bart De Wever en Jaap Reesema openen samen met JOE-dj?s Raf & Rani het magische JOE Christmas House
9 December 2023, 00:02 HLN.BE
De laatste rechte lijn naar Kerst is ingezet. Vrijdagavond openden JOE-dj?s Raf & Rani het JOE Christmas House op de Grote Markt in hartje Antwerpen. Dat deden ze niet alleen, want de twee werden vergezeld door Antwerps burgemeester Bart De Wever en zanger Jaap Reesema.


Video | Halve finale Canadian Open onderbroken door song Cotton Eye Joe
16 Augustus 2023, 00:05 NU.NL - Sport
De halve finale van de Canadian Open in Montreal werd ruw verstoord toen er plotseling muziek uit de speakers kwam. Cotton Eye Joe zorgde ervoor dat een cruciale tiebreak tussen Iga Swiatek en Jessica Pegula werd stilgelegd. Het punt werd opnieuw gespeeld en Pegula won de partij uiteindelijk.


FBI schiet man dood die Joe Biden bedreigde
10 Augustus 2023, 00:01 HLN.BE
De FBI heeft woensdagochtend plaatselijke tijd in de Amerikaanse deelstaat Utah een man doodgeschoten die president Joe Biden had bedreigd. Dat heeft de FBI bevestigd. Biden zou woensdagavond plaatselijke tijd naar de staat afreizen.


Brit die Geert Wilders en Joe Biden hackte krijgt vijf jaar cel in VS
3 Juli 2023, 00:12 NU.NL - Tech
Een Britse hacker is door de rechtbank in San Francisco veroordeeld tot een gevangenisstraf van vijf jaar. De 23-jarige cybercrimineel krijgt de straf onder meer voor de digitale inbraak bij Twitter in 2020. Daarbij nam hij de accounts van onder anderen politicus Geert Wilders over.


Bruce Springsteen krijgt hoogste Amerikaanse onderscheiding van Joe Biden
23 Maart 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Zanger Bruce Springsteen heeft dinsdag de National Medal of Arts ontvangen. Dat is de hoogste onderscheiding die een artiest van de Amerikaanse overheid kan krijgen. Tijdens een ceremonie in het Witte Huis overhandigde president Joe Biden de medaille aan de 73-jarige rocker en elf andere sterren.


Cellen van behandelbare huidkanker verwijderd bij Joe Biden
4 Maart 2023, 00:00 HLN.BE
De Amerikaanse president Joe Biden heeft in februari een "kleine laesie" in zijn huid laten verwijderen. Eerder dermatologisch onderzoek had uitgewezen dat een vlek op de huid op zijn borst kankerweefsel bevatte, aldus de behandelend arts.


10 uur op de trein en gsm?s verboden: zo streng waren veiligheidsmaatregelen voor bezoek van Joe Biden aan Kyiv
21 Februari 2023, 00:17 Gazet v. Antwerpen

Exact 10 uur heeft de Amerikaanse president Biden op de trein gezeten om Volodymyr Zelensky te ontmoeten in Kyiv. Dat gebeurde onder de zwaarste veiligheidsmaatregelen.




15 Februari 2023, 00:08 Volkskrant
8 Februari 2023, 00:09 Volkskrant
Rani De Coninck vanaf vrijdag opnieuw te horen op Joe: ?Ik moet mijn verdriet niet langer binnenskamers onderdrukken?
3 Februari 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Rani De Coninck zal vanaf vrijdag opnieuw op radiozender Joe te horen zijn. De radiopresentatrice nam enkele weken pauze nadat ze overvallen werd door een oud verdriet. Nu wil ze het opnieuw proberen en daarom gaat ze nu radiomaken vanuit de bergen.




'Sloppy Joe' moet net als Trump vooral politieke straf vrezen
26 Januari 2023, 00:05 De Tijd
19:46 De Amerikaanse president Joe Biden, zijn voorganger Donald Trump en diens vicepresident Mike Pence. Ze blijken allemaal nalatig geweest te zijn met de archivering van overheidsdocumenten. Als ze al ee...


Rockband Ugly Kid Joe na 27 jaar weer op tournee in VS
25 Januari 2023, 00:36 NU.NL - Muziek
De Amerikaanse rockband Ugly Kid Joe gaat later dit jaar voor het eerst in 27 jaar tijd weer op tournee in de Verenigde Staten. De groep kondigt op Facebook een reeks concerten in mei en juni aan.


?Nucleaire deal met Iran is dood?: informeel gesprek van Joe Biden duikt online op
21 December 2022, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Het nucleaire akkoord met Iran, beter gekend onder het acroniem JCPOA, ?is dood?. Dat beweert althans de Amerikaanse president Joe Biden in een video die dinsdag op Twitter circuleerde en waarvan het Witte Huis de authenticiteit niet betwist.




Kleindochter van Joe Biden trouwt in Witte Huis
20 November 2022, 00:04 Skynet
De Amerikaanse president Joe Biden heeft zaterdag een huwelijksfeest georganiseerd in het Witte Huis. Zijn kleindochter Naomi Biden trouwde er met Peter Neal. Volgens Amerikaanse media is het een primeur dat een kleindochter van de zittende president trouwt in het Witte Huis.


Joe Biden: ?Ik ben van plan om opnieuw op te komen?
10 November 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen

?Ik moet het nog met mijn vrouw bespreken, maar ik heb wel de intentie om opnieuw op te komen.? Dat zei Amerikaans president Joe Biden tijdens een persconferentie na de midterm-verkiezingen. ?Het was altijd mijn plan, onafhankelijk van wat de uitslag zou zijn.?




Wekdienst 21/9: Start Algemene Politieke Beschouwingen ? Eerste ontmoeting Joe Biden en Liz Truss
22 September 2022, 00:05 NOS nieuws

Goedemorgen! In Den Haag begint het debat over de kabinetsplannen voor komend jaar en de Amerikaanse president Joe Biden en Britse premier Liz Truss ontmoeten elkaar in New York.

Maar eerst het weer: er zijn zonnige perioden en stapelwolken worden afgewisseld met dikkere wolkenvelden. Bij weinig wind komt de temperatuur 's middags rond 18 graden uit. Met uitzondering van een enkele lichte bui blijft het droog.

Ga je de weg op? Hier vind je het overzicht van de werkzaamheden. En bekijk hier de dienstregeling voor het spoor.

Wat kun je vandaag verwachten? Wat heb je gemist?

Rond november moet er een steunpakket voor ondernemers zijn. Dat heeft minister Adriaansens van Economische Zaken gisteravond gezegd in Nieuwsuur.

De minister wil bedrijven "gericht helpen". Daarom wil ze in overleg met de energiebedrijven eerst inzage krijgen in het verbruik, dat erg verschilt per onderneming. Adriaansens wil met name mbk-bedrijven helpen die veel energie gebruiken. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om bakkers, sauna's en tuincentra.

Adriaansens voelt er weinig voor om grote bedrijven meer te laten betalen. "We willen ook een interessant vestigingsklimaat houden voor Nederland", zei ze.

Ander nieuws uit de nacht: En dan nog even dit:

Kunstmatige riffen die bijna een jaar geleden in de Waddenzee zijn geplaatst zijn gisteren boven water gehaald. Onderzoekers wilden zien hoeveel zeeleven er in de betonnen elementen zat. Ze bleken vol palingen, krabben, oesters en zeesterren te zitten.

De komende jaren worden gebruikt om te onderzoeken wat er op en rond de riffen leeft en welke constructies het beste werken. Daarna wordt bepaald welke een definitieve plek krijgen langs de zeedijk.

Fijne woensdag!




Coronavirus - Amerikaanse president Joe Biden opnieuw in isolatie na positieve coronatest
31 Juli 2022, 00:06 Skynet Buitenland
Joe Biden moet opnieuw in isolatie nadat hij nog eens positief heeft getest op corona. Het is de tweede keer in anderhalve week tijd dat de Amerikaanse president een positieve test aflegt. Dat meldt het Witte Huis zaterdag.


Coronavirus - Amerikaanse president Joe Biden opnieuw in isolatie na positieve coronatest
31 Juli 2022, 00:06 Skynet
Joe Biden moet opnieuw in isolatie nadat hij nog eens positief heeft getest op corona. Het is de tweede keer in anderhalve week tijd dat de Amerikaanse president een positieve test aflegt. Dat meldt het Witte Huis zaterdag.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn