NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Jij


NU+ | Meer geld naar defensie? Zo bepaal jij waar je pensioen in belegd wordt
Dinsdag, 00:03 NU.NL - Economie
Olie, wapens of technologie: waar mag jouw pensioengeld naar toe? De grote pot pensioengeld van miljoenen mensen kan veel impact hebben op oorlog en klimaat. Hoe bepalen pensioenfondsen waar hun geld naartoe gaat en kun jij ook invloed uitoefenen?


?Waarom kan jij niet tegen kritiek??: eerste ruzie gooit roet in het eten van Regi en Kristel in ?Regi gaat trouwen?
21 Februari, 00:02 HLN.BE
De weg naar het altaar is niet zonder slag of stoot voor Regi Penxten (47) en Kristel Hubeny (35), letterlijk dan. De ietwat roekeloze rit naar hun huwelijkschef mondt uit in een eerste ruzie voor de aanstaande bruid en bruidegom. ?Ik rijd nooit meer. Trek uw plan?, klinkt het koppig bij Kristel, een antwoord dat niet in goede aarde valt bij Regi. ?Mag ik er zelfs niets meer van zeggen??


Wil jij een bloeddonatie van Max Verstappen?
19 Februari, 00:00 AutoBlog

Ja je kan natuurlijk een vlag kopen en een ticket voor de races. Maar de ultieme fanbeleving moet toch zijn om het bloed van Max Verstappen door je aderen te hebben stromen. Goed nieuws; Max lijkt er voor open te staan. De wereld wordt steeds gekker en gekker, maar gelukkig blijft Max Verstappen heel normaal. […]

Dit artikel Wil jij een bloeddonatie van Max Verstappen? verscheen eerst op Autoblog.nl.




Unieke kans: jij mag bestuurder van een rijdende hotdog worden
15 Januari, 00:01 AutoBlog

We gaan je een vraag stellen die je jezelf waarschijnlijk nog nooit hebt gesteld: zie jij jezelf al rondrijden in een enorme hotdog? Het kan namelijk wel. Sommige reclames zijn zo iconisch dat datgene wat ze iconisch maakte inmiddels synoniem staat voor het merk. Missie geslaagd, simpel gezegd. Wij durven wel aan dat jij nog […]

Dit artikel Unieke kans: jij mag bestuurder van een rijdende hotdog worden verscheen eerst op Autoblog.nl.




NU+ | Loonsverhoging zonder cao? Zo regel jij dat
28 December 2023, 00:32 NU.NL - Economie
Een hoger loon is vaak de uitkomst van cao-onderhandelingen, maar niet ieder bedrijf hanteert een cao. Hoe zorg je voor loonsverhoging als je werkgever geen cao heeft?


Praat mee | Hoe herken jij nepnieuws?
22 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Sommige advertenties die je via Google Nieuws te zien krijgt, worden misbruikt voor oplichting. Via die advertenties worden desinformatie en nepnieuws verspreid. Hoe herken jij nepnieuws? En ben je weleens in een hoax getrapt? Deel je tips en ervaringen.


Praat Mee | Waar ga jij op stemmen voor de Top2000?
8 December 2023, 00:06 NU.NL - Muziek
Deze week is de stemweek van de Top 2000. Tussen vrijdag 1 en vrijdag 8 december kan iedereen via de website van NPO Radio 2 op maximaal 35 nummers stemmen. Welk nummer hoort volgens jou op de eerste plek van de Top 2000?


Lezersvraag: Welke auto wil jij van Sinterklaas?
7 December 2023, 00:03 AutoBlog

Het heerlijk avondje is gekomen. Dus is de vraag, welke auto wil jij van Sinterklaas? Allereerst van harte met de verjaardag van onze goedheiligman. Ja, Sinterklaas is jarig en dat vieren wij. Niet met taart en cadeau’s voor de goedheiligman, maar precies andersom. Hij brengt ons cadeautjes. Altijd weer spannend wat er in de zak […]

Dit artikel Lezersvraag: Welke auto wil jij van Sinterklaas? verscheen eerst op Autoblog.nl.




Durf jij? Bezoekers van New York kunnen iconische foto naspelen op beroemde wolkenkrabber
2 December 2023, 00:03 HLN.BE
De Amerikaanse stad New York heeft er een nieuwe attractie bij: ?The Beam?. Daar kunnen bezoekers een iconische foto uit de Amerikaanse geschiedenis nabootsen. Dat alles op de 69ste verdieping van een heuse wolkenkrabber: niet voor mensen met hoogtevrees dus.


Wat vind jij de leukste techcadeaus voor de feestdagen?
28 November 2023, 00:01 Tweakers
Met de decembermaand in het vooruitzicht vragen velen zich af welke leuke cadeaus ze voor hun vrienden, familie of zichzelf zullen kopen. Op Tweakers publiceren we volgende maand daarom traditiegetrouw weer een Gift Guide met de leukste techcadeaus voor tijdens de feestdagen. Daarvoor hebben wij jullie input nodig.


Royaltyfans verbaasd dat Harry ontbreekt in verjaardagspost van William voor Charles: ?Negeer jij je broer??
17 November 2023, 00:02 HLN.BE
Koning Charles III werd deze week 75 jaar. Hijzelf vierde zijn verjaardag met een theekransje en een taart. Prins William (41) zette zijn vader in de bloemetjes op Instagram met enkele kiekjes. Opvallend: op geen enkele foto was prins Harry (39) te bespeuren.


OPROEP. Heb jij ooit een flinke miskoop gedaan tijdens black friday?
10 November 2023, 00:02 HLN.BE
De laatste vrijdag van november vindt traditioneel Black Friday plaats. Een dag, en bij sommige handelaars zelfs een volledige week, waarop de kortingen rond je oren vliegen. Heb jij je ooit laten verleiden door een schijnbaar mooie deal? Of heb je ooit een grandioze miskoop gedaan op Black Friday en wil je daarover vertellen?


Facebook-moederbedrijf Meta verdient meer geld aan advertenties die jij bekijkt
2 November 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Gebruik jij Facebook, Instagram of WhatsApp? Dan heeft Facebook-moederbedrijf Meta in het afgelopen kwartaal omgerekend ruim 10 euro aan jou verdiend. Het socialemediabedrijf heeft in die drie maanden meer adverteerders weten te strikken.


Lezersvraag: heb jij weleens spijt gehad van een auto?
1 November 2023, 00:00 AutoBlog

Simpele vraag. Heb jij weleens spijt gehad van een auto? Wij zijn autoliefhebbers, dus we kletsen graag over auto’s. Ook over die van onszelf natuurlijk. En vaak zijn dat de succesverhalen. Welke auto was het best, waar reed je het hardst mee, dat soort dingen. Maar je leest niet vaak de minder goede verhalen. Die […]

Dit artikel Lezersvraag: heb jij weleens spijt gehad van een auto? verscheen eerst op Autoblog.nl.




Oproep | Wat doe jij om voedselverspilling tegen te gaan? Deel je tips
13 September 2023, 00:05 NU.NL - Economie
De horeca verspilt 9,2 procent minder voedsel dan in 2019, het jaar voor de coronapandemie. Wij zijn benieuwd wat jij doet om voedselverspilling tegen te gaan. Deel je tips hier.


Praat Mee | Elektrische rijders: hoe zorg jij ervoor dat je goedkoop laadt?
30 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
NU.nl kiest elke dag een actueel onderwerp waarover jij uitgebreid met medelezers van gedachten kunt wisselen. De prijzen voor elektrisch laden kunnen flink verschillen per laadpunt, blijkt uit onderzoeken van de Consumentenbond. Rijd jij in een elektrische auto? Hoe zorg je ervoor dat je goedkoop kunt laden? Deel je tips!


Durf jij nog? Parkeerplaats in automatische garage Rdam te koop
29 Augustus 2023, 00:01 AutoBlog

Voor de durfal. Een parkeerplaats in een volautomatische garage staat te koop. Zelf een garage inrijden en een parkeerplek zoeken. Wat ouderwets! In Rotterdam staan er diverse vol automatische parkeergarages. In de praktijk zijn deze wat minder briljant dan de theorie. Automatische garage Rdam Zo werd eerder deze maand bekend dat Rotterdammers mogelijk maanden niet […]

Dit artikel Durf jij nog? Parkeerplaats in automatische garage Rdam te koop verscheen eerst op Autoblog.nl.




Familie onthult SAVE-bord voor Ylena (3): ?Nu speel en spring ik alleen, maar ik blijf aan jou denken. Jij bent mijn zusje voor altijd?
26 Juni 2023, 00:10 HLN.BE
?Je wilde een hele dag op de kermis blijven. Hadden we dat maar gedaan.? In Merchtem hebben familieleden zondag een SAVE-bord onthuld voor Ylena De Bie. Het meisje was amper 3 jaar toen ze twee jaar geleden tijdens Merchtem Kermis om het leven kwam bij een ongeval. De moeder, zus, opa en juf van Ylena namen tijdens de emotionele plechtigheid het woord. ?We blijven vechten, zoals jij zou hebben gedaan.?


Verwarrend autodesign: welke modellen haal jij door elkaar?
24 Juni 2023, 00:00 AutoBlog

Ja, ook op de redactie verwarren nog weleens wat auto’s met elkaar. Wat vind jij verwarrend autodesign? Uiteraard zijn wij hier allemaal autofans, autoliefhebbers en autonerds. Toen we klein waren konden we een Fiat Uno van een Tipo onderscheiden en we zijn allemaal van 10 km dat dat ///M-logo hartstikke nep is. Of echt. Maar […]

Dit artikel Verwarrend autodesign: welke modellen haal jij door elkaar? verscheen eerst op Autoblog.nl.




Val jij moeilijk in slaap? ?De kwaliteit van je nachtrust heeft alles te maken met je gedrag overdag?
29 Mei 2023, 00:01 HLN.BE
Slapen, de meeste mensen doen het het liefst zo lang mogelijk. Iets minder dan een derde van ons leven brengen we slapend door. Maar hoe doe je dat eigenlijk: goed en lekker slapen? En wat als de slaap vatten moeilijk lukt? We vroegen het aan twee slaapcoaches.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn