NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Jeroen

2News.be / Trefwoorden / Jeroen

Mijn Auto video: Tesla Model 3 Performance van Jeroen
26 Februari, 00:00 AutoBlog

Een Tesla hoeft niet altijd een saaie leasebak te zijn.

Dit artikel Mijn Auto video: Tesla Model 3 Performance van Jeroen verscheen eerst op Autoblog.nl.




InterClassics presenteert meet & greet met Indy 500-winnaar Arie Luyendyk en Le Mans-winnaar Jeroen Bleekemolen
14 Januari, 00:03 Autosport
InterClassics Maastricht maakt zich op voor een indrukwekkende meet & greet-sessie. Arie Luyendyk en Jeroen Bleekemolen bezoeken de Maastrichtse oldtimerbeurs, op vrijdag 12 januari om 19:00 uur, vanwege hun relatie met Ford. De organisatie viert namelijk de 120e verjaardag van het Amerikaanse merk. Beide rijders hebben furore gemaakt in Amerika en reden diverse Fords of single seaters met Ford-aandrijving. Zo behaalde Luyendyk in 1993 een polepositie in de Indianapolis 500 met zijn Lola-Ford. Jeroen Bleekemolen racet ook al jaren in Amerika voor diverse teams. Zijn mooiste overwinning ? zo zegt hij zelf in een videoboodschap ? was met een Ford GT op Le Mans in 2020. Aan de hand van 28 historische Fords belicht InterClassics de 120 jarige historie van Ford Performance: de race-tak van het merk.

Lees meer: InterClassics presenteert meet & greet met Indy 500-winnaar Arie Luyendyk en Le Mans-winnaar Jeroen Bleekemolen


Jeroen van der Boom geeft op 13 december 2024 pianoshow in kleine zaal Ahoy
15 December 2023, 00:05 NU.NL - Muziek
Jeroen van der Boom brengt zijn show The Pianoman, die hij eerder in theaters uitvoerde, naar de kleine zaal van Rotterdam Ahoy. De zanger speelt op 13 december 2024 klassiekers en verzoeknummers.


Als een Viking met groene oogschaduw en Crocs: zo intimideert Jeroen Leenders de tegenstand in ?De slimste mens?
17 November 2023, 00:01 HLN.BE
De Nederlandse Soundos El Ahmadi was eerder dit seizoen al een opvallende verschijning in ?De slimste mens?, maar Jeroen Leenders moet zeker niet onderdoen. Donderdag verraste de stand-upcomedian vriend en vijand met zijn vrij ongewone outfit. En zijn ongelooflijke kalmte, want Robin Pront, die agressief op jacht was naar het seizoensrecord, werd er alleen maar nerveuzer van.


17 Oktober 2023, 00:00 Emerce
Jeroen Kijk in de Vegte maakt acteerdebuut in nieuwe kerstfilm
6 September 2023, 00:10 NU.NL - Film
Jeroen Kijk in de Vegte maakt binnenkort zijn debuut als acteur. De NPO Radio 2-dj en stemacteur zal te zien zijn als koning Melchior in de nieuwe speelfilm De Grote Kerstfilm: Het Verhaal van Driekoningen.


Jeroen Vandromme is nieuwe burgemeester van Houthulst
30 Augustus 2023, 00:02 Skynet Belgie
Jeroen Vandromme (CD&V) uit Merkem heeft dinsdag de eed afgelegd als burgemeester van Houthulst. Dat gebeurde in de ambtswoning van de gouverneur in Brugge. Hij wisselt van functie met voormalig burgemeester Joris Hindryckx (CD&V), die donderdag al de eed aflegde als eerste schepen. De wissel was gepland bij het begin van de legislatuur.


Jeroen Julien en Vosselaar halen opgelucht adem na deugddoende zege: ?Dit is een enorme opsteker?
20 Februari 2023, 00:18 Gazet v. Antwerpen

Een rake strafschop van aanvoerder Jeroen Julien en een geruststellende tweede treffer van invaller Cederique Temmerman bezorgden Vosselaar tegen De Kempen een eerste zege in zeven wedstrijden. De opluchting was dan ook erg groot aan de Konijnenberg, waar na afloop het carnavalsfeest werd ingezet.




12 Mei 2022, 00:08 Volkskrant
Reacties op overlijden van Nederlandse auteur Jeroen Brouwers: ?We zullen je scherpe pen missen?
12 Mei 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Vanuit verschillende hoeken wordt gereageerd op het overlijden van de Nederlandse schrijver Jeroen Brouwers. Hij stierf woensdag op 82-jarige leeftijd na een kort ziekbed, dat meldt zijn uitgeverij.




Jeroen Brouwers woonde vijf jaar in Rijmenam: ?We dronken samen koffie, maar pas nadien besefte ik wie hij was?
12 Mei 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Jeroen Brouwers woonde van 1972 tot 1976 in Rijmenam, een deelgemeente van Bonheiden. In Huize Krekelbos schreef hij zijn oermanuscript, het werk waaruit hij later veel romans zou puren. Luc Vangeel, de 73-jarige voorzitter van de Rijmenamse heemkring ?t Hoefyser, heeft hem ooit ontmoet.




Voormalig The Voice-bandleider Jeroen Rietbergen niet terug in Edwin Evers Band
9 Mei 2022, 00:07 NU.NL - Muziek
Jeroen Rietbergen hoeft niet te hopen op een terugkeer in de Edwin Evers Band. Dat heeft Edwin Evers zaterdagavond gezegd in RTL Boulevard. "Dat zeg ik niet zozeer vanwege hem maar uit respect voor Johan die zijn plek heeft ingenomen."


?The Voice of Holland?-bandleider Jeroen van Rietbergen gespot op Amerikaanse luchthaven
9 Maart 2022, 00:02 HLN.BE
Eind januari is Jeroen van Rietbergen (50), de bandleider van ?The Voice? die schuld bekende op vlak van grensoverschrijdend gedrag, naar de Verenigde Staten vertrokken. Ondertussen is de ex-vriend van Linda de Mol (57) ook opnieuw gespot op een Amerikaanse luchthaven.


Jeroen Meus neemt Nederlandse prijs in ontvangst
12 Februari 2022, 00:29 HLN.BE
We hadden het al aangekondigd, maar nu was het moment echt daar: Jeroen Meus heeft in Amsterdam de Johannes Van Damprijs in ontvangst genomen. De prijs bekroont personen met buitengewone verdiensten voor de verspreiding van kennis over gastronomie.


Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger in nieuwe familiefilm Hotel Sinestra
5 Februari 2022, 00:06 NU.NL - Film
Elise Schaap en Jeroen Spitzenberger gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe Nederlandse familiefilm Hotel Sinestra. De film verschijnt eind dit jaar in de bioscoop, melden distributeur Dutch FilmWorks en producent Kepler vrijdag.




Edwin Evers Band stopt samenwerking met Jeroen Rietbergen na aangifte
21 Januari 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
De Edwin Evers Band heeft besloten niet langer met Jeroen Rietbergen samen te werken. De bandleider van The voice of Holland was al jaren onderdeel van de band van de voormalige radio-dj, maar na de diverse beschuldigingen aan zijn adres heeft de band besloten de samenwerking stop te zetten.


Jeroen Wollaars van Nieuwsuur: ik hostte mijn eigen BBS op FidoNet
20 December 2021, 00:00 Tweakers
In deze rubriek vragen we bekende Nederlanders naar hun tech. De eerste editie: Nieuwsuur-presentator Jeroen Wollaars.


Opnamen Netflix-versie Heartbreak High van Jeroen Koopman in volle gang
16 December 2021, 00:06 NU.NL - Film
De opnamen voor de nieuwe Netflix-reeks Heartbreak High zijn momenteel in volle gang. De Nederlandse producent Jeroen Koopman wist in 2019 de rechten van de populaire Australische serie uit de jaren negentig te bemachtigen.


Laatste werk van cabaretier Jeroen van Merwijk wordt postuum uitgebracht
2 December 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Het laatste grote kunstproject van de in maart overleden cabaretier Jeroen van Merwijk wordt uitgebracht op cd. Het gaat om een album met nummers uit zijn show Was volgend jaar maar vast voorbij, die hij in 2020 speelde. Het ging om een oudejaarsvoorstelling waarin Van Merwijk door middel van liederen het jaar duidde.


Jeroen van Koningsbrugge speelt hoofdrol in tweede editie Scrooge Live
11 November 2021, 00:05 NU.NL - Muziek
Jeroen van Koningsbrugge speelt dit jaar de hoofdrol in Scrooge Live, de live vertolking van Charles Dickens' A Christmas Carol. Dat maakte Omroep MAX vrijdag bekend.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn