NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Jens


OS 2018 - Jens Almey houdt barst in pols over aan val in halve finale
11 Februari, 10:00 Skynet Sport
Shorttracker Jens Almey heeft aan zijn valpartij in de halve finale van de 1.500 meter een barst in de linkerpols overgehouden. Hij is zes weken buiten strijd maar hoeft niet onder het mes.


OS 2018 - "Voel me klaar", zegt shorttracker Jens Almey daags voor race
9 Februari, 10:00 Skynet Sport
Jens Almey verdedigt samen met Ward Pétré de Belgische kleuren in het shorttrack tijdens de Olympische Winterspelen. Zaterdag, de eerste échte competitiedag in Pyeongchang, is het al meteen D-Day voor het duo. Dan schaatsen ze hun 1.500 meter.


Shorttracker Ward Pétré wil ?volledig dood van het ijs komen?, collega Jens Alemay ?voelt zich klaar?
9 Februari, 07:48 Gazet v. Antwerpen

?Ik voel me er helemaal klaar voor en heb er heel veel zin in. Dit is een jongensdroom die uitkomt. Ik sta te popelen om te beginnen schaatsen.? Shorttracker Ward Pétré kijkt erg uit naar zijn olympisch debuut. Zaterdag is het zover en schaatst hij aan de zijde van Jens Almey de 1.500 meter.
Shorttracker Jens Almey naar halve finales 1.500m, Ward Petré uitgeschakeld

Jens Almey heeft zich zaterdag geplaatst voor de halve finales in de 1.500 meter van de shorttrack op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. Ward Petré is uitgeschakeld.
Club Bruggehuurling Jens Teunckens (19) brandt van de ambitie bij Antwerp
11 Januari, 11:00 Gazet v. Antwerpen

De vijfde aanwinst van Antwerp deze winter arriveerde gisteren op het Spaanse oefenkamp. De club huurt doelman Jens Teunckens (19) tot het einde van het seizoen zonder aankoopoptie van Club Brugge. ?Bij Club had ik niet het gevoel dat ik een kans ging krijgen.?
Malinwa-rechtsback is bijna van Club Brugge

Club Brugge staat dicht bij zijn nieuwe flankverdediger. Ivan Tomecak, de rechtsback van KV Mechelen is bijna van blauw-zwart. Met de 28-jarige Kroaat valt niks meer uit te klaren, de clubs moeten alleen nog de laatste details uitwerken.
Ex-renner Jens Voigt moet marathonplan staken door bacteriële infectie
6 Januari, 16:42 Gazet v. Antwerpen

Jens Voigt zal geen zeven marathons in evenveel dagen lopen. De Duitse ex-renner heeft na vijf dagen een bacteriële infectie in zijn linkerbeen opgelopen en moet zo zijn ambities plan halverwege staken.
Komiek Jens Dendoncker over leven met epilepsie: ?Ik kreeg al eens bijna een aanval op het podium?
26 December 2017, 09:42 Gazet v. Antwerpen

Komiek Jens Dendoncker was nog maar een puber, toen de diagnose van epilepsie bij hem werd vastgesteld. Niet simpel, aangezien de ziekte te pas en te onpas kan voorkomen. Eén keer maakte hij het zelfs bijna op het podium mee tijdens een zaalshow. ?Gelukkig kon ik me nog net op tijd terugtrekken achter de coulissen voordat ik op de grond viel?, vertelt Dendocnker aan Story. Toch staat hij positief in het leven en wil hij mensen met epilepsie helpen. ?Humor maakt mijn ziekte draaglijker.?
Jens Stoltenberg mag twee jaar langer secretaris-generaal van de NAVO blijven
12 December 2017, 15:00 Gazet v. Antwerpen

Het mandaat van Jens Stoltenberg (58), secretaris-generaal van de NAVO, is met twee jaar verlengd tot 30 september 2020. Dat heeft de NAVO dinsdag bekendgemaakt.
Dit zijn de 5 cultuur- en uitgaanstips voor december van Jens Dendoncker
5 December 2017, 23:18 Gazet v. Antwerpen

Jens Dendoncker was de laatste maanden niet weg te denken uit het Vlaamse tv-landschap. Naast het presenteren van ?Hoe Zal Ik Het Zeggen?? deed hij dit seizoen mee aan ?De Slimste Mens Ter Wereld? waar hij met zijn aimabele karakter en hoog knuffelbeergehalte het hart veroverde van menig Vlaming. Voor evenementenwebsite FindOut was dit de ideale moment om eens samen te zitten met deze in West Vlaanderen geboren Antwerpenaar om te spreken over zijn favoriete Antwerpse evenementen voor deze maand: collega?s, Indiefolk, horror en nieuwjaarsfeestjes!
Jens Dendoncker debuteert in Arenberg: ?Epilepsie overschaduwde mijn puberteit?
1 December 2017, 10:36 Gazet v. Antwerpen

Bang zijn voor Jens Dendoncker hoeft niet. De aaibare comedian bijt niet, behalve op het podium waar hij de spits afbijt van zijn eerste avondvullende voorstelling Bang van Dendoncker. Een ding is zeker, Jens Dendoncker is misschien niet de slimste mens ter wereld, maar wel de bangelijkste.
Tour de Belgique: Jens Vanoverschelde & Ingrid Peeters verrassen
24 November 2017, 17:18 Autosport
De 33ste editie van de Tour de Belgique en de 7de maal op basis van regelmatigheid heeft opnieuw een schitterend en hoogstaand deelnemersveld opgeleverd met enkele verrassende namen en wagens op de podia. Historische rally's blijven evolueren. DG Sport heeft vanaf 2016 wel wat veranderingen doorgevoerd met een combinatie van navigatie, circuitproeven, klimkoersen en regelmatigheid en verdeeld over drie dagen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be