NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Jarige

2News.be / Trefwoorden / Jarige

Nog maar 15-jarige Britt is mantelzorgster voor haar demente oma: ?Ik ken niemand die in dezelfde situatie zit als ik?
Vandaag, 03:06 Gazet v. Antwerpen

Britt De Wit was slechts 6 jaar toen er bij haar grootmoeder Maria, op dat moment 58, jongdementie werd vastgesteld. Om ze te helpen, besloot de 15-jarige Britt enkele maanden geleden om mantelzorgster te worden.
19-jarige krijgt boete vanwege iets te kale bandjes in Tilburg
Gisteren, 22:00 AutoBlog
Maar herken jij de auto waar ze onder gemonteerd liggen? Jawel! Het is inderdaad een stijlvolle youngtimer in de vorm van een BMW E36 cabrio (cabrio-aankooptips) met de aandrijving op de juiste wielen. Wellicht verklaart dat ook meteen de reden dat de achterband zo kaal is. Waarschijnlijk heeft de auto menig donut gedraaid op de […]


Podcast Bob neemt je mee in zoektocht naar verborgen geheim van 84-jarige Elisa
Gisteren, 02:18 Volkskrant
Wat als je vergeet dat je best bewaarde geheim verborgen moet blijven? Podcast Bob ontrafelt het verhaal van de 84-jarige Elisa. Sinds de 84-jarige Elisa in een verzorgingstehuis bij Antwerpen woont, vertelt ze dagelijks over ene Bob. Hij is haar oud-buurjongen en kalverliefde van wie ze op 15-jarige leeftijd in verwachting raakte. Haar vader stuurde haar naar een klooster om daar haar tienerzwang


22-jarige meid pakt boete van ?25k voor rijden onder invloed
Maandag, 21:54 AutoBlog
Deze is voor Emile Roemer. Rijden met een slok op en vervolgens een boete van omgerekend 30.000 dollar incasseren. Het overkwam Katharina G. Andresen. Een 22-jarige Noorse, afkomstig uit een familie met heel veel poen. Ze zou volgens Forbes een net worth van 1,23 miljard dollar hebben. Not bad. In Noorwegen zijn de boetes inkomensafhankelijk. […]


Lars Petter Nordhaug stopt op 33-jarige leeftijd met wielrennen
Maandag, 14:48 Gazet v. Antwerpen

De Noor Lars Petter Nordhaug heeft maandag op 33-jarige leeftijd zijn fiets aan de haak gehangen. Dat maakte zijn laatste team, het Ierse Aqua Blue Sport, bekend. Nordhaug kende een tegenvallend laatste jaar door een CMV-virus. Aqua Blue Sport deelde ook mee dat de Australiër Leigh Howard het team verlaat om zich de komende twee seizoenen te focussen op het baanwielrennen.
71-jarige fietser aangereden door auto
Maandag, 14:12 Gazet v. Antwerpen
In de Poederstraat in Arendonk is zondag om 17.24 uur een fietser aangereden door een personenwagen. Het slachtoffer, de 71-jarige V.L. uit Arendonk, raakte daarbij lichtgewond. De man had verzorging nodig, maar werd niet overgebracht naar het ziekenhuis. De auto werd bestuurd door een bestuurder uit Arendonk.


Als 91-jarige paardrijden in de regen, koningin Elizabeth doet het

Het was rotweer, maar dat leek haar niet te deren. De Britse koningin Elizabeth werd vandaag gespot terwijl ze in de regen aan het paardrijden was op haar landgoed Windsor. Vergezeld door de opperstalmeester reed ze met de capuchon van haar regenjas over het hoofd door de tuin.

Elizabeth is 91 en rijdt al paard sinds haar vierde. De laatste jaren doet ze dat wel een stuk minder, al werd ze van de zomer ook nog paardrijdend op Windsor gezien. Het weer was wel een stuk beter toen.

Platina

Elizabeth en haar man, de 96-jarige prins Philip, vieren morgen hun 70-jarig huwelijk. Naar verwachting van Britse media wordt het platina huwelijk niet gevierd met publieke evenementen. Wel is er op Windsor Castle een privéfeest.

Eerder deze week bracht het Britse koningshuis al foto's naar buiten van Elizabeth en prins Philip.
Vlaamse rallyrijder plots overleden op amper 41-jarige leeftijd

Rallyrijder Mathias Viaene is zaterdagnacht op 41-jarige leeftijd overleden. De West-Vlaming was onwel geworden na een testdag voor de Rally van Kortrijk.
Drievoudig olympisch kampioen gewichtheffen sterft op 50-jarige leeftijd
Zaterdag, 14:54 Gazet v. Antwerpen

De Turkse oud-gewichtheffer Naim Süleymanoglu is vrijdag op 50-jarige leeftijd gestorven in een ziekenhuis in Istanboel. Dat meldt het nationale persagentschap Anadolu. Süleymanoglu werd drie keer olympisch kampioen (1988, 1992 en 1996) in de categorie tot 60 kilogram.
De 61-jarige Herman Oude Engberink dreigt zijn baan te verliezen als de Siemens fabriek in Hengelo sluit
Zaterdag, 02:18 Volkskrant
Herman Oude Engberink, de 61-jarige werknemer van Siemens Hengelo, heeft hier 45 jaar gewerkt. 'Dit gaat heel snel en heel hard.' 'De laatste jaren draaien we zwarte cijfers en zijn onze klanten tevreden. Dat Siemens juist onze vestiging gaat sluiten, is niet eerlijk. Bij mij en mijn gezin is het nieuws hard aangekomen. Ik werk al 45 jaar op deze locatie. Dat is bij ons niet uniek, want ik heb zo'


11-jarige jongen kritiek na ongeval, zus (8) zwaargewond
Vrijdag, 21:30 Gazet v. Antwerpen

Op de Kalmthoutsesteenweg in Essen zijn twee kinderen vrijdagavond ernstig gewond geraakt bij een verkeersongeval. Een jongen (11) werd in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. Zijn zus (8) raakte zwaargewond.
16-jarige vastgehouden als jihadbruid: 'Ik kon niet aan hem ontkomen'
Vrijdag, 20:54 NOS nieuws

"Dag en nacht leefde ik in angst. Ik kon niet aan hem ontkomen. Zowel fysiek als geestelijk had hij mij volledig in zijn macht."

16 jaar was ze, toen ze in de zomer van 2016 bijna een maand werd vermist. Anna (echte naam bij de redactie bekend) uit Heesch in Noord-Brabant bleek in België te zijn, naar eigen zeggen onder dwang van Marlon G. Die stond vandaag in Den Bosch voor de rechter op verdenking van onder meer ontvoering en deelname aan een terroristische organisatie.

De 39-jarige G. wilde Anna volgens het Openbaar Ministerie als jihadbruid meenemen naar Syrië. Bij haar vrijlating zat ze onder de blauwe plekken. "Vluchten was voor mij geen optie", vertelt Anna in een slachtofferverklaring die werd voorgelezen door de officier van justitie. "Wanneer ik zou vluchten, zou het erger worden of zou hij mijn familie iets aandoen."

De zaak begint ruim anderhalf geleden, in april 2016. Anna komt dan na een weekendverlof niet thuis in de instelling waar ze verblijft. Ze blijkt bij Marlon G. te zijn, een ruim twintig jaar oudere man met wie ze via internet in contact is gekomen. Een week lang verneemt niemand iets van het stel.

Later vindt de politie haar gesluierd in een auto naast G., die tot de islam is bekeerd. Anna gaat dan terug naar de instelling, maar G. doet er alles aan haar daar uit te krijgen. Hij zou verliefd op haar zijn en met haar willen trouwen als ze 18 is.

Anna's moeder houdt ondertussen contact met G. Hij is eerst voorkomend en aardig, en neemt cadeautjes mee, vertelt ze aan de rechter. Maar als ze vraagt naar Anna's identiteitskaart, die G. nog altijd in bezit heeft, slaat de sfeer om. G. brengt met twee mannen een bezoek aan de moeder. Dat verliep volgens haar "uiterst intimiderend". Ze doet aangifte van bedreiging en stalking. "Dom", vindt haar dochter. G. is volgens haar erg gevaarlijk.

'Brabant centraal station'

Midden in de zomer, op 23 juli, besluit Anna te gaan wandelen. Ze appt haar moeder nog, maar na een berichtje dat haar batterij bijna op is, gaat haar telefoon uit. Daarna verneemt de moeder niks meer van haar dochter. Pas drie weken later wordt Anna teruggevonden in Antwerpen.

Glen Dayala, de advocaat van G., zegt dat zijn cliënt Anna die avond heeft opgepikt. Ze zou hem hebben gezegd dat ze in staat was zelfmoord te plegen als ze hem niet zou zien. G. wilde haar naar eigen zeggen beschermen. Hij pikte haar op en zette haar even later weer af op een plek die hij aanduidt als "Brabant centraal station". Dan rijdt hij weg. Even later komen ze elkaar toch tegen in Antwerpen, waar Anna volgens G. op eigen initiatief naartoe is gereisd.

De Brabantse verklaart dat ze inderdaad bij G. in de auto is gestapt, maar dat ze op dat moment niks anders kon. Haar verliefdheid zou zijn omgeslagen in angst. Ze was bang dat de verdachte haar of haar familie iets zou aandoen. Van afzetten bij een station is in de verklaring van het meisje geen sprake. "Hij reed me naar Antwerpen."

Anna zegt dat ze in Antwerpen drie weken lang wordt vastgehouden en mishandeld in een appartement. Ze mag niet naar buiten. In een moskee wordt ze gedwongen om met G. te trouwen.

Onzin, betoogt G. Anna bleef volgens hem maar 'zeuren' om een huwelijk. Daarom liet hij haar zien hoe zo'n procedure zou gaan. De trouwerij was volgens hem niet meer dan een repetitie.

Anna denkt dat G. van plan was met haar af te reizen naar Syrië. "Hij wilde me als fokkonijn gebruiken", verklaart ze daarover. Volgens G. is van dat verhaal niets waar. "Als ik daar naartoe had willen gaan dan had ik er al lang gezeten." Hij zou ook geen IS-sympathisant zijn.

Kneuzingen

Na drie weken weet de Belgische politie Anna te bevrijden. Ze zit onder de blauwe plekken, kneuzingen en heeft krassen op haar rug. G. zou haar hebben mishandeld nadat ze probeerde te ontsnappen. Hij zou haar elf keer met het uiteinde van een riem op haar blote billen en benen hebben geslagen.

Bij een huiszoeking vindt de politie een riem die overeenkomt met de omschrijving van het meisje. Ook vindt de politie onder meer een kalasjnikov en een revolver.

De verdediging van G. denkt dat Anna lijdt aan een psychische stoornis. Advocaat Dayala benadrukt dat Anna al drie keer eerder wegliep uit de inrichting waar ze woonde. Ook op de avond van 23 juli liep ze uit zichzelf weg, en stapte ze vrijwillig in de auto bij G., zegt hij.

Ze had in Antwerpen alle vrijheid om te gaan en staan waar ze wilde, verklaart hij verder. Geen vrijheidsberoving dus. Hij leest tot slot voor uit de verklaring van de verdachte: "Ik ben totaal onschuldig, ik heb alleen maar beschermend opgetreden."

Tbs

De officier heeft drie jaar gevangenisstraf en tbs geëist tegen G. Als er geen tbs wordt opgelegd, wil het OM een celstraf van vijf jaar. G. ontkent alles en was ook niet naar de zitting gekomen; volgens zijn advocaat is hij "een beetje moe van de zaak".

Op donderdag 30 november doet de rechter uitspraak.
Ndikumana, ex-verdediger van onder meer AA Gent, overleden op 39-jarige leeftijd
Vrijdag, 13:06 Gazet v. Antwerpen

De Rwandese voormalige verdediger Hamad Ndikumana is op amper 39-jarige leeftijd overleden.
Voetballers reanimeren 27-jarige ploegmaat tijdens training
Vrijdag, 07:36 Gazet v. Antwerpen

Een voetballer van het West-Vlaamse Dosko Kanegem heeft zijn leven te danken aan twee van zijn ploegmaats.
Als 88-jarige Haitink met het stokje zwiept dan stroomt de energie
Vrijdag, 02:14 Volkskrant
Elke keer dat de nu 88-jarige Haitink opduikt in het Amsterdamse Concertgebouw, maakt hij een jeugdiger indruk. De meester gaf een vlotte draai aan Mozarts 36ste symfonie en opeens klinken de noten als het intro tot een aria over vlinders in de buik. Zwaaien tot je erbij neervalt is het voorrecht van de groten. Neem dirigent Bernard Haitink. Op zijn 88ste reist hij nog altijd de wereld rond. 'Je k


25-jarige Will Still, jongste coach ooit in België: ?Op korte tijd geleerd hoe devoetbalwereld echt in elkaar zit?
16 November, 19:36 Gazet v. Antwerpen

Als jongste coach in de geschiedenis van het Belgische voetbal stond Will Still (25) de laatste weken in alle kranten en magazines, maar sinds zijn optreden in Sportweekend op 22 oktober ventileerden zelfs grote analisten als Filip Joos en Peter Vandenbempt een mening over hem. En die was niet positief. ?Toen dacht ik: amai, werkt het zo?? Nadien haalde hij met het zwalpende Lierse wel een knappe twaalf op twaalf.
Vijf jaar cel voor verkrachten van meisje in trein
16 November, 17:12 NOS nieuws

Een man van 23 uit Vleuten moet vijf jaar de cel in omdat hij een 12-jarig meisje heeft verkracht. Dat deed hij in 2015 in het toilet van de trein tussen Zwolle en Nijmegen. Hij is ook veroordeeld voor het maken en bezitten van kinderporno.

Het meisje had samen met een vriendje met de man afgesproken op het station in Zwolle. Ze hadden elkaar via sociale media leren kennen. Nadat de man de jongen had weggestuurd, trok hij het meisje mee het toilet van een trein in.

Daar verkrachtte hij haar onder bedreiging van een mes. Daarna liet hij het meisje aan haar lot over in het toilet. Ze stapte uiteindelijk in Nijmegen uit.

De man uit Vleuten ontkent dat hij het meisje heeft verkracht. Volgens hem was er sprake van vrijwillige seks.

Kinderporno

Tijdens het onderzoek vond de politie foto's en video's waarop te zien is hoe hij seks heeft met een meisje van 14 dat in juli 2015 een paar dagen bij hem was.

De man was niet bij de behandeling van zijn zaak en vandaag ook niet bij de uitspraak. Volgens zijn ouders zit hij in Spanje, waar hij werkt in een restaurant.
62-jarige bewoner van Antwerps rusthuis vermist
16 November, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Het Antwerpse parket heeft een opsporingsbericht laten verspreiden van de 62-jarige Vladimir Sabaev die sinds woensdag vermist is.
Dodelijk slachtoffer E40 is 19-jarige vrouw die in verkeerde richting reed
16 November, 12:42 Skynet
Het dodelijke slachtoffer van het ongeval op de E40 richting Brussel in Aalst is een 19-jarige vrouw die in de verkeerde richting de snelweg was opgereden. Dat melden de wegpolitie en de Dendermondse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen. De twee inzittenden van het aangereden voertuig werden in levensgevaar naar het ziekenhuis gebracht.


22-jarige in Rotterdam opgepakt voor moordzaak Blerick
14 November, 17:48 NOS nieuws

Een 22-jarige man is in Rotterdam opgepakt in verband met de dood van de 22-jarige Ömer Köksal in Blerick. Het slachtoffer werd op klaarlichte dag op straat doodgeschoten.

1Limburg meldt dat het gaat om een van de twee verdachten die werden gezocht. De 22-jarige man zit vast en wordt verdacht van betrokkenheid bij de schietpartij.

Naar de andere verdachte wordt nog gezocht, de politie weet wie het is..

Onrust

De dood van Ömer Köksal veroorzaakte veel onrust in het Venlose stadsdeel. Inwoners spreken van een golf van geweld. Het was het derde schietincident in korte tijd.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be