NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Japan


Team USA, Japan en Duitsland: pittige maar aantrekkelijke loting voor Belgian Cats op Spelen van Parijs
20 Maart, 00:02 HLN.BE
Olympisch kampioen Amerika, vice-olympisch kampioen Japan en debutant Duitsland: ziedaar de landen die vanavond zijn uitgeloot in de poule van de Belgian Cats op de Olympische Spelen. De kwartfinales zijn zo zeker binnen hun bereik maar uitdagend wordt het wel. Bestel alvast uw tickets voor drie spannende partijen in Lille en dan... op naar Parijs?


Na twee missers lanceert Japan raket die moet concurreren met SpaceX-raket
20 Februari, 00:13 NU.NL - Tech
Het is de Japanse ruimtevaartorganisatie JAXA zaterdag gelukt om de ruimteraket H3 te lanceren. Twee eerdere pogingen mislukten. De raket wordt gezien als een concurrent van de Falcon 9-raket van SpaceX.


Red Bull gaat racen ?zonder? sidepods vanaf Japan
19 Februari, 00:02 AutoBlog

De ultieme trolleer naar Mercedes: het bij hen mislukte concept overnemen en er dan wel mee winnen. Red Bull gaat het kennelijk doen vanaf de race in Japan. Het F1 seizoen van 2024 moet een makkie zijn voor Red Bull zou je zeggen. Vorig jaar was het team immers oppermachtig zoals geen enkel team ooit […]

Dit artikel Red Bull gaat racen ‘zonder’ sidepods vanaf Japan verscheen eerst op Autoblog.nl.




Red Lions - Red Lions starten met zege tegen Japan: "Geen betere manier om aan toernooi te beginnen"
15 Januari, 00:01 Skynet
De Belgische nationale mannenhockeyploeg (FIH 2) is zondag het olympisch kwalificatietoernooi in het Spaanse Valencia gestart met een 7-0 (rust: 1-0) zege tegen Japan (FIH 15).


Aardbeving Japan - Twee doden na aardbevingen in Japan
Bij een reeks aardbevingen in Japan zijn volgens de Japanse omroep NHK twee doden gevallen. Tientallen huizen raakten beschadigd en meer dan 30.000 Japanners kwamen zonder elektriciteit te zitten.


Aardbeving Japan - Minstens zes doden na aardbevingen in Japan
2 Januari, 00:02 Skynet
Bij de aardbevingen in Japan zijn zeker zes mensen om het leven gekomen. Dat blijkt uit een nieuwe balans. De Japanse zender NHK liet beelden zien van ingestorte en afgebrande huizen in de stad Wajima.


Grootste kerncentrale ter wereld mag binnenkort weer open in Japan
28 December 2023, 00:32 NU.NL - Economie
De grootste kerncentrale ter wereld mag binnenkort waarschijnlijk weer open. De Japanse centrale Kashiwazaki-Kariwa ging in 2021 dicht, omdat de die volgens Tokio niet veilig genoeg was. Nu zouden de problemen zijn opgelost.


Twee lichtpuntjes voor Vanhaezebrouck richting zware maand: ?Geen idee wat bedoelingen van Japan zijn?
9 December 2023, 00:01 HLN.BE
AA Gent speelde de voorbije weken gelijk tegen Anderlecht, Union en Genk, maar wacht dus al sinds begin november op een competitiezege. Pakken de Buffalo?s de drie punten tegen RWDM? Volg de match in onze liveblog!


WK hockey voor junioren (v) - Jonge Red Panthers plaatsen zich voor halve finales na late zege tegen Japan
7 December 2023, 00:03 Skynet
De Belgische hockeyvrouwen hebben zich woensdag in het Chileense Santiago op het wereldkampioenschap voor junioren (U21) geplaatst voor de halve finales. De jonge Red Panthers (FIH 11) versloegen in de kwartfinales Japan (FIH 15) met 1-0.


Japan: Evans sluit het WRC met zege en vice-titel
22 November 2023, 00:01 Autosport
Elfyn Evans heeft de Rally van Japan op zijn naam geschreven. Dat was de slotmanche van het WRC-seizoen 2023. Toyota bezette het hele podium.

Lees meer: Japan: Evans sluit het WRC met zege en vice-titel


Autoshow: Japan Mobility Show 2023
1 November 2023, 00:00 Autozine
De Tokyo Motorshow is altijd een bijzondere autoshow geweest. Dat is niet alleen vanwege de exotische locatie, maar vooral vanwege de vele bijzondere conceptcars die er worden getoond. Toch heeft ook de Tokyo Motorshow het zwaar. Daarom is nu het concept achter de show zelf gewijzigd! De naam is veranderd in "Japan Mobility Show" om met een breder aanbod een breder publiek aan te spreken.


WRC: Fourmaux neemt plaats Loubet in in Japan
24 Oktober 2023, 00:02 Autosport
Adrian Fourmaux maakt een kleine comeback op het hoogste niveau. De Fransman zal bij M-Sport Pierre-Louis Loubet vervangen in Japan, de afsluitende manche van het WRC.

Lees meer: WRC: Fourmaux neemt plaats Loubet in in Japan


Lexus op Japan Mobility Show 2023
17 Oktober 2023, 00:00 Autozine
Lexus toont op de Japan Mobility Show meerdere conceptmodellen van de volgende generatie batterij-elektrische autos, waarvan de eerste in 2026 op de markt moet komen. Op de stand van het merk kunnen bezoekers met Virtual Reality en voorproefje nemen hoe het is om met de toekomstige technieken te rijden.


Suzuki toont primeurs op Japan Mobility
10 Oktober 2023, 00:00 Autozine
Suzuki trekt op de Japan Mobility Show 2023 in Tokyo het doek van meerdere primeurs. Dat zijn onder meer vijf concepten van toekomstige autos, zoals de volledig elektrische eVX, eWX en e Every Concept. Daarnaast worden de Swift Concept en de minicar Spacia Concept als wereldprimeurs in de schijnwerpers gezet.


Stand na GP Japan 2023 + 6 dingen die ons opvielen
26 September 2023, 00:02 AutoBlog

Je had ‘m al verwacht: de stand na de GP van Japan 2023 en enkele dingen die ons opvielen aan afgelopen weekend. Mooi hoe er in sommige interviews werd gesproken over het einde van de hegemonie van Red Bull Racing. Dat de teams eindelijk in lopen. Red Bull dat niet meer kan ontwikkelen en de […]

Dit artikel Stand na GP Japan 2023 + 6 dingen die ons opvielen verscheen eerst op Autoblog.nl.




Lexus toont conceptcar op Japan Mobility
26 September 2023, 00:00 Autozine
Lexus introduceert de volgende generatie batterij-elektrische auto in 2026. Op de Japan Mobility Show (Tokio 28 oktober tot 5 november) toont Lexus een eerste concept car van dit model. De volgende generatie batterij-elektrische Lexus krijgt een modulaire carrosseriestructuur, een drastisch gewijzigde productiemethode en een compleet vernieuwd softwareplatform.


GP Japan: Verstappen terug vooraan tijdens de vrije testen
25 September 2023, 00:03 Autosport
Red Bull kende een moeilijk weekend in Singapore, maar op het circuit van Suzuka hebben de wagens hun overwicht hervonden. Max Verstappen was de snelste in zowel de eerste als de tweede crije sessie. Ferrari en McLaren konden enigszins aanklampen terwijl Mercedes, na het positieve weekend in Singapore, ditmaal het moeilijker had.

Lees meer: GP Japan: Verstappen terug vooraan tijdens de vrije testen


GP Japan: Verstappen dominant op pole, McLaren twee en drie
25 September 2023, 00:02 Autosport
Max Verstappen (Red Bull) heeft de pole positie behaald voor de Grote Prijs van Japan. De Nederlander was ongenaakbaar in de derde kwalificatiesessie en ging bijna zes tienden sneller dan Oscar Piastri (McLaren). Diens teamgenoot Lando Norris sloot aan op P3, terwijl Charles Leclerc (Ferrari) morgen de tweede startrij afsluit op P4.

Lees meer: GP Japan: Verstappen dominant op pole, McLaren twee en drie


Japan lanceert raket met Nederlandse telescoop en wil als vijfde land naar maan
13 September 2023, 00:14 NU.NL - Tech
Japan heeft een raket gelanceerd met een telescoop die onderzoek gaat doen naar het ontstaan van het universum. Het Nederlandse ruimte-instituut SRON heeft daaraan meegewerkt. Ook wil Japan een maanlander naar het maanoppervlak brengen.


Passagiers van Japan Airlines hoeven geen kleren meer mee te nemen op reis
13 September 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Passagiers van Japan Airlines kunnen sinds kort een kledingpakket huren dat in Japan voor ze klaarligt, schrijft CNN. Zo hoeven vakantiegangers minder kilo's aan bagage mee te nemen, waardoor het vliegtuig minder brandstof verbruikt.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn