Januzaj

2News.be / Trefwoorden / Januzaj

Belgen in het buitenland - Carrasco sluit met Atletico competitie af met zege bij Sociedad van Januzaj
23 Mei 2022, 00:00 Skynet Sport
Atletico Madrid heeft zondagavond op de 38e en laatste speeldag in de Spaanse voetbalcompetitie met 1-2 gewonnen op het veld van Real Sociedad. Rodrigo De Paul (51.) en Angel Correa (63.) zorgden voor de 0-2 voorsprong, Jon Guridi (90.+3) tekende voor de late aansluitingstreffer.

25 Februari 2022, 00:00 Gazet v. Antwerpen
Belgen in het buitenland - Januzaj helpt Real Sociedad met doelpunt aan bekerzege tegen Atletico Madrid van Carrasco
20 Januari 2022, 00:03 Skynet
Real Sociedad heeft woensdag in de achtste finales van de Spaanse Copa del Rey met 2-0 gewonnen van Atletico Madrid. Adnan Januzaj scoorde voor de thuisploeg, Yannick Carrasco stond eveneens aan de aftrap bij de bezoekers.

Januzaj helpt Real Sociedad met assist aan ruime zege tegen Cadiz
7 Februari 2021, 15:09 Skynet
Real Sociedad heeft zondag met 4-1 gewonnen van Cadiz op de 22e speeldag in La Liga. Adnan Januzaj, 63 minuten op het veld, was goed voor een assist. De bezoekers speelden een helft met een man minder na een rode kaart voor Marcos Mauro (45.+3).

Invaller Januzaj en Real Sociedad laten de zege liggen tegen Betis
23 Januari 2021, 20:44 Skynet
Real Sociedad is zaterdag op de twintigste speeldag in La Liga in eigen huis niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel tegen Betis.

Belgen in het buitenland - Assist van Januzaj helpt Sociedad aan zege tegen Athletic Bilbao
28 April 2018, 18:36 Skynet
Real Sociedad heeft zondag op de 35e speeldag in de Spaanse Primera Division een 3-1 thuisoverwinning geboekt tegen Athletic Bilbao. Adnan Januzaj hielp zijn team met een assist voor de 2-0 aan de driepunter.

Uitmuntende Januzaj solliciteert voor het WK met heerlijke assist
28 April 2018, 18:18 Gazet v. Antwerpen

Adnan Januzaj solliciteert nadrukkelijk voor het WK. Nadat de kwikzilveren Belg al indruk maakte tegen Atlético Madrid, speelde hij weer een uitmuntende match voor zijn ploeg Real Sociedad in de derby tegen Athletic Bilbao. Hij zorgde ook voor een assist in de 3-1 zege.

Belgen in het buitenland - Lestienne klopt Januzaj in Spanje
22 April 2018, 17:24 Skynet
Malaga heeft zondag op speeldag 34 in de Spaanse Primera Division met 2-0 van Real Sociedad gewonnen. Maxime Lesttienne startte in de basis bij de thuisploeg, Adnan Januzaj bij de bezoekers.

Adnan Januzaj scoort voor het eerst in vijf maanden en helpt Sociedad aan vlotte zege
8 April 2018, 19:18 Gazet v. Antwerpen

Real Sociedad heeft zondag op de 31e speeldag in de Spaanse Primera Division een vlotte 5-0 thuiszege geboekt tegen Girona. Adnan Januzaj scoorde zijn eerste competitiedoelpunt sinds 26 november 2017 voor Sociedad.

Adnan Januzaj krijgt nieuwe trainer bij Real Sociedad
18 Maart 2018, 23:12 Gazet v. Antwerpen

Real Sociedad heeft zijn trainer Eusebio Sacristan ontslagen. Dat deelde de club van Rode Duivel Adnan Januzaj zondagavond mee. Imanol Alguacil, de trainer van het reserveteam, komt tot het einde van het seizoen bij de hoofdmacht aan het roer te staan.

Adnan Januzaj en Real Sociedad zetten Alaves opzij met 2-1
4 Maart 2018, 22:00 Gazet v. Antwerpen

Real Sociedad heeft zondag op de 27e speeldag in de Spaanse Primera Division met 2-1 gewonnen tegen Alaves. Adnan Januzaj speelde 68 minuten mee bij Sociedad.