NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Jan


?Het is ontploft?: iedereen wil nog snel naar Hertog Jan na aankondiging sluiting
Gisteren, 13:30 Gazet v. Antwerpen

Sinds Hertog Jan afgelopen weekend bekend maakte dat het op 22 december 2018 de laatste keer zijn kookvuur zal aansteken, staat de telefoon er roodgloeiend. Dat bevestigt de driesterrenzaak aan Het Nieuwsblad Online.
Flapuit Kirsten uit ?The Sky is the Limit? stapt in het huwelijksbootje, maar niet met Jan Kriekels
Gisteren, 08:42 Gazet v. Antwerpen

Kirsten Janssens, de paaldansende flapuit uit het Vier-programma ?The Sky is the ­Limit?, is klaar om zich te settelen. De 35-jarige heeft op haar Facebookpagina bekendgemaakt dat ze gaat trouwen. Niet met ondernemer Jan Kriekels, maar met Limburger Koen Ambroos. ?Jij bent de beste!? schrijft ze enthousiast.
Driesterrenrestaurant Hertog Jan kondigt plots sluiting aan: ?Stoppen op toppunt?

Hertog Jan, het driesterrenrestaurant van topchef Gert De Mangeleer en sommelier Joachim Boudens in Zedelgem, sluit eind december de deuren. Dat meldt het duo zaterdag.
Jan Van der Vaet geniet van ?zware maar ongelofelijk mooie Dakar?
Vrijdag, 23:00 Gazet v. Antwerpen

Jan Van der Vaet, mecanicien aan boord van de MAN #514, de truck die hij deelt met zijn teamgenoten Steven Rotsaert en Charly Gotlib, blikte vrijdag tijdens de rustdag in de Dakar terug op de zware ritten in Peru. De bemanning van het RTS team staat na zes ritten op de 19e plaats.
De werken van Jan van Eyck zoals u ze nog nooit zag
Vrijdag, 12:12 De Tijd
11:43 Twintig werken van de 15de-eeuwse Vlaamse schilder Jan Van Eyck uit elf musea zijn haarscherp op een wetenschappelijke manier gebundeld op één website.


Jan Jaap van der Wal toont zich een echte Bourgondiër: ?Liefde maakt blind, maar niet stekeblind?
Vrijdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Gulle Hollanders, ze bestaan. Jan Jaap van der Wal trakteert Vlaanderen op liefst 65 voorstellingen van zijn nieuwe show Schoon. Een comedyavond compleet op Vlaamse maat gemaakt, vanaf vanavond in de Antwerpse Arenbergschouwburg.
Noah en Emma populairste kindernamen in 2017
Vrijdag, 02:00 NOS nieuws

Noah en Emma waren het afgelopen jaar de meest populaire kindernamen. Dat blijkt uit de jaarlijkse namenlijst van de Sociale Verzekeringsbank, die de kinderbijslag uitkeert. Jongens kregen 635 keer de naam Noah, terwijl 755 meisjes sinds vorig jaar als Emma door het leven gaan. Een jaar eerder waren Daan en Anna nog de populairste kindernamen.

De top vijf bestaat bij de jongens verder uit Sem, Lucas, Finn en Daan. Bij de meisjes zijn dat Tess, Sophie, Julia en Anna.

Regionaal gezien zijn er grote verschillen: zo zijn Jesse en Lieke het meest populair in Friesland. Jan en Johanna doen het goed en Zeeland en Levi en Tess zijn juist in Gelderland het meest gekozen.

Bijbelse namen

Opvallend is dat er in de lijst veel Bijbelse namen staan. Naast Noah en Levi staan bijvoorbeeld ook Bram (van Abraham) en Daan (naar Daniël) in de lijst. Bij de meisjes vallen vooral namen uit het Oude Testament op, zoals Zoë, Sara en Eva.

In het totaaloverzicht van afgelopen jaar staan trouwens alleen namen die minstens 25 keer voorkomen. Dit doet de SVB uit privacyoverwegingen, zodat de focus minder op opvallende namen ligt.
Bakker Jan Dellafaille uit het goede hout (deeg) gesneden
9 Januari, 11:00 Gazet v. Antwerpen
Bakker Jan Dellafaille begon al aan zijn worstenbroodmarathon voor Verloren Maandag op zondagavond om 18 uur.


Jan Bakelants zorgt ongewild voor dé tweet van de week: ?Gewoon opwarmen, zei ze?
9 Januari, 08:00 Gazet v. Antwerpen

Het wielerseizoen is nog niet echt begonnen maar als Jan Bakelants zo doorgaat, wordt het een leuk seizoen. De Belg van AG2R-La Mondiale wilde maandag zijn eten opwarmen en had daarbij raad gevraagd aan zijn partner Daphne Hofmans. ?Gewoon opwarmen?, had die gezegd en dat deed Jan. Al was hij wel vergeten om zijn eten uit de Tupperware-doos te halen en op een bord te doen...
Jongerenfuif in zaal Sint-Jan ontaardt in vechtpartij
9 Januari, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Een vechtpartij op een jongerenfuif in zaal Sint-Jan in Weelde (Ravels) kreeg een staartje op de correctionele rechtbank in Turnhout.
Pieter-Jan (13): ?Iedereen kent mij als een showverkoper?
8 Januari, 02:30 Gazet v. Antwerpen

Een doorsnee 13-jarige kun je Pieter-Jan Mannens uit Grobbendonk niet noemen. ?Ik heb een liefde voor alles wat klassiek en tijdloos is. En daar hoort musical ook bij?, vertelt hij in zijn mooiste Algemeen Nederlands. ?Op school kennen ze mij als een loltrapper en een showverkoper, al hebben ze soms wel moeite met de genres waar ik een voorliefde voor heb?, grinnikt hij. ?Ik heb altijd graag toneel gespeeld en op de muziekschool hebben ze me aangeraden om zanglessen te volgen. Zo ben ik er een beetje ingerold. En toen ik dan een affiche zag voor audities voor Zoo of Life, heb ik niet geaarzeld.? Hij wist de jury alvast helemaal stil te krijgen met een fragiele versie van het Wiegenlied van Brahms. ?Ik hoop dat het goed genoeg was.?
Opinie op Zondag - Dirk-Jan van Baar: 'Tijd voor een eigen Europese Ostpolitik'
7 Januari, 14:30 Volkskrant
Prikkelende opinies op een dag dat u er tijd voor heeft: de Volkskrant presenteert elke zondag bijdragen van een vaste club van acht auteurs. Eerder vandaag cultureel psycholoog Keyvan Shahbazi, nu historicus Dirk-Jan van Baar. Ik schrijf niet om het mensen naar de zin te maken, maar afgelopen maand liepen de reacties wel zeer uiteen. Op mijn stuk om zuinig te zijn op de Europese Gutmensch kreeg i


Jan Verheyen: ?Je zal godverdomme maar hulpverlener zijn in Brussel en élke dag opnieuw die ellende moeten trotseren?
7 Januari, 07:54 Gazet v. Antwerpen

In een pakkende brief prijst regisseur Jan Verheyen het werk van de Brusselse hulpverleners de hemel in. ?Hebben zij ervoor gekozen om zo goed als dagelijks door meestal minderjarig straattuig te worden beledigd, belaagd, en bekogeld? Staat dat in hun cao misschien??
Pieter-Jan Hannes moet opgeven in Noord-Ierse Antrim
6 Januari, 23:18 Gazet v. Antwerpen

Pieter-Jan Hannes heeft de finish niet bereikt op de eerste IAAF-permit veldloop van 2018 in het Noord-Ierse Antrim. Hij moest de strijd staken wegens ziekte. De zeges gingen naar de Kenianen Timothy Cheruiyot en Margaret Chelimo Kipkemboi.
Eva De Roo en Jan Paternoster genieten van romantische trip in New York
5 Januari, 07:06 Gazet v. Antwerpen

Het is nog steeds dik aan tussen Studio Brussel-stem Eva De Roo (29) en Jan Paternoster (29) van Black Box Revelation. Het koppel hield hun relatie de eerste maanden goed stil, maar delen hun liefde intussen volop met de buitenwereld. Nadat De Roo De Warmste Week hielp presenteren, trok ze met Paternoster naar New York om er de feestdagen door te brengen. En van die trip hebben de twee nu een zeldzame foto van hen samen gedeeld. De Roo en Paternoster gingen onder meer naar een basketbalwedstrijd van de Brooklyn Nets kijken en genoten van het uitzicht over Manhattan.
De keuze van Jan Verheyen: Baby Driver
3 Januari, 09:54 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: ?Baby Driver? is een uitstekende keuze voor wie van heist movies en goede soundtracks houdt!


Kerstboomverbranding bij boer Jan en boerin Rien
2 Januari, 13:12 Gazet v. Antwerpen
Wie niet weet waar naartoe met zijn kerstboom kan op vrijdag 5 januari naar de kerstboomverbranding bij De Schamhoeve van Jan Uytdewilligen en Rien Jacobs. Het is de enige plek in Essen waar er een kerstboomverbranding plaatsvindt.


Exit Jan Breydel? Drie spelers niet mee op stage met Cercle Brugge
27 December 2017, 14:36 Skynet
Cercle Brugge vertrok op tweede kerstdag naar Spanje om het laatste deel van de competitie voor te bereiden. Voor drie spelers was er evenwel geen plaatsje voorzien op het vliegtuig.


De keuze van Jan Verheyen: Slumdog Millionaire
27 December 2017, 09:12 Skynet
Een nieuwe week, een nieuwe filmtip van Jan Verheyen: deze week kiest Jan voor Slumdog Millionaire, een prachtige film die in 2009 met maar liefst acht Oscars ging lopen!


Otto-Jan Ham hint naar afscheid bij ?De Ideale Wereld?
27 December 2017, 03:30 Gazet v. Antwerpen

Moet De Ideale Wereld binnenkort op zoek naar een nieuwe presentator? Otto-Jan Ham (39) lijkt er zelf naar te hinten. ?Ik heb al laten verstaan dat ik niet van plan ben om De Ideale Wereld nog heel lang voor mijn ­rekening te nemen?, zegt hij in Humo. ?Na vijf jaar is de tijd stilaan rijp voor een wissel.?Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be