NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Ios


PUBG Mobile komt uit voor Android en iOS
Vandaag, 13:42 Tweakers
De mobiele versie van PlayerUnknown's Battlegrounds is voor Android verschenen en de iOS-versie volgt op korte termijn. De Android-variant zou op meer dan vijfhonderd verschillende Android-apparaten te spelen zijn.


Apple-reclame toont per ongeluk bug van iOS 11
Gisteren, 18:48 Techzine
Bugs in iOS 11 zijn nu zoveel voorkomend, dat ze zelfs hun weg naar advertenties gevonden lijken te hebben. In een commercial van Apple die het maakte in het kader van de gezichtsherkenning in de iPhone X, is nu een kleine bug ontdekt. Dat die in een reclame zit, is natuurlijk wel erg opmerkelijk. Journalist […]


Studie: Android gebruiker loyaler dan iOS gebruiker
13 Maart, 12:30 Emerce
Gebruikers van Android smartphones worden steeds loyaler, stelt een nieuwe studie van Consumer Intelligence Research Partners (CIRP). Anders gezegd: ze zullen minder snel de overstap maken naar iOS.


Microsoft stopt met Outlook Web Apps voor iOS en Android
9 Maart, 15:48 Techzine
Microsoft heeft besloten om te stoppen met de Outlook Web Apps (OWA) voor iPhone, iPad en Android. In plaats daarvan wil het bedrijf dat gebruikers de standalone Outlook-app downloaden en installeren. Dat is volgens Microsoft een ?prijswinnende app? en dus moeten gebruikers vanaf april 2018 overschakelen. De OWA?s functioneerden in essentie als een middenweg tussen […]


Fortnite Battle Royale komt naar iOS en later naar Android
9 Maart, 10:30 Tweakers
Epic Games heeft aangekondigd dat Fortnite Battle Royale naar smartphones en tablets komt. De game zal hetzelfde zijn als de pc- en consoleversies en er komt cross-play tussen alle platforms, met uitzondering van de Xbox-versie.


Google Lens komt ook uit voor iOS en andere Android-telefoons dan de Pixel 2
7 Maart, 08:30 Tweakers
Google heeft zijn dienst Lens al beschikbaar gemaakt op de Pixel 2-telefoons, maar het komt nu ook naar andere Android-toestellen. Ook heeft het bedrijf bekendgemaakt dat het binnenkort beschikbaar komt op iOS.


Google brengt bŤta uit van iOS- en Android-ontwikkelplatform Flutter
28 Februari, 13:12 Tweakers
Google heeft een bŤta van Flutter uitgebracht. Dat is een gratis en opensource framework voor het ontwikkelen van native apps voor zowel Android als iOS. Flutter moet het eenvoudig maken om apps voor beide platforms te ontwikkelen.


IsraŽlisch bedrijf adverteert met dienst om op iOS 11-toestellen in te breken
27 Februari, 10:12 Tweakers
Het IsraŽlische bedrijf Cellebrite adverteert met een dienst om in te breken op iPhones met iOS-versies van 5 tot en met 11. Het is onduidelijk of daarmee alle versies van de nieuwste iOS-variant bedoeld worden. Onder andere de iPhone 8 zou te ontgrendelen zijn.


Khronos kondigt opensourcetools aan voor Vulkan-ondersteuning op macOS en iOS
26 Februari, 16:48 Tweakers
Khronos, de organisatie achter onder andere de OpenGL- en Vulkan-api's, heeft bekendgemaakt dat het in samenwerking met Valve en andere bedrijven verschillende opensourcetools beschikbaar heeft gesteld om Vulkan te ondersteunen op macOS en iOS.


Apple haalt AirPlay 2 uit bŤta's van iOS en tvOS
21 Februari, 17:48 Tweakers
AirPlay 2 zit niet in de nieuwste bŤta van iOS 11.3 en tvOS 11.3. De functie was wel aanwezig in vorige bŤta's van de besturingssystemen. Het is onbekend of het protocol dit voorjaar zal uitkomen of dat Apple het uitstelt.


Toetsenbord Swype stopt met aanbieden apps voor iOS en Android
20 Februari, 07:30 Tweakers
Nuance is gestopt met het aanbieden van het Swype-toetsenbord voor iOS en Android. Het bedrijf steekt voortaan alle moeite in toetsenborden voor bijvoorbeeld smartphonemakers en biedt zijn app niet langer aan in downloadwinkels.


Fix macOS en iOS lost bug op die WhatsApp liet crashen door Indiaas teken
20 Februari, 06:54 Tweakers
Apple heeft macOS 10.13.3 en iOS 11.2.6 uitgebracht, die beide een fix bevatten voor de 'telugu'-bug. Die bug laat Messages en WhatsApp op apparaten crashen als gebruikers een bepaald Indiaas teken gebruiken.


Ontwikkelaars moeten bij iOS-apps vanaf april iPhone X ondersteunen
16 Februari, 08:30 Tweakers
Ontwikkelaars mogen vanaf april alleen nog nieuwe iOS-apps of updates pushen als die gemaakt zijn met de sdk van iOS 11 en ondersteuning bieden voor de iPhone X. Dat heeft Apple laten weten in een mail aan ontwikkelaars.


Speciaal Indiaas teken laat Messages en WhatsApp op iOS en macOS crashen
15 Februari, 20:30 Tweakers
Een bug zorgt ervoor dat een speciaal Indiaas karakterteken Messages op zowel iOS 11 als op macOS kan laten crashen. De bug heeft ook invloed op watchOS en enkele communicatie-apps van derde partijen, zoals WhatsApp.


Party-chat voor Xbox komt uit voor Android en iOS
15 Februari, 12:42 Tweakers
Microsoft heeft de mobiele Xbox-app voor Android en iOS geŁpdatet met de party-chatfunctie. Daarmee kunnen Xbox Live-gebruikers via tekst en stemgeluid nu ook onderweg contact onderhouden met contacten.


'Broncode van iBoot-bootloader voor iOS 9 verschijnt op GitHub'
8 Februari, 10:18 Tweakers
De broncode van iBoot, deel van het bootproces van iOS, is op GitHub verschenen. Het zou daarbij gaan om de code voor een oudere versie van iOS, namelijk versie 9. Onderzoekers kunnen de software daardoor onderzoeken op kwetsbaarheden.


Gerucht: Apple stelt redesign homescreen iOS uit
31 Januari, 21:42 Tweakers
Apple stelt naar verluidt diverse belangrijke nieuwe functies, zoals een opnieuw ontworpen Springboard voor iPhones, uit om zich te richten op het verbeteren van de prestaties van de huidige software. Dat meldt financieel persbureau Bloomberg.


Meer Civilization VI - Uitbreiding Rise & Fall en iOS-versie
29 Januari, 06:42 Tweakers
Voor wie van Civilization houdt, zijn het mooie tijden. Binnenkort verschijnt uitbreiding Rise & Fall, en daarnaast is de oorspronkelijke game verschenen voor iOS.


Apple iPhones sturen vanaf iOS 11.3 locatie naar hulpdiensten bij noodoproep
24 Januari, 16:54 Tweakers
Apple heeft de ontwikkelaarsversie van iOS 11.3 uitgebracht. Daarin zit onder andere de Advanced Mobile Location-techniek, die ervoor zorgt dat hulpdiensten de locatie van het toestel te zien krijgen bij een noodoproep. Ook krijgt ARKit een update.


Apple iOS 11.2.5 bevat oplossing voor link die Berichten-app kan laten crashen
23 Januari, 21:06 Tweakers
Apple heeft iOS 11.2.5 uitgebracht. De update bevat onder andere een oplossing voor het probleem waarbij de Berichten-app kon vastlopen als er een bepaalde link werd weergegeven. Verder voegt de update HomePod-ondersteuning toe.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be