NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Ios


Gebruikers iPhones kunnen vermoedelijk tijdelijk iOS downgraden
Donderdag, 09:54 Tweakers
Gebruikers van iPhones kunnen tijdelijk iOS downgraden. Normaal gesproken stopt Apple snel na het uitkomen van een nieuwe iOS-versie met het goedkeuren van het herstellen van firmware naar de oude versie, maar vermoedelijk door een bug kan dat nu tijdelijk wel.


Niantic stopt Pokémon Go-ondersteuning voor toestellen met iOS 10 en lager
Woensdag, 17:42 Tweakers
Niantic stopt de ondersteuning voor Apple-apparaten die geen update krijgen naar iOS 11. Het gaat daarbij onder meer om de iPhone 5 uit 2012 en de 5c uit 2013. Vanaf 28 februari kunnen spelers Pokémon Go niet meer spelen op die apparaten, meldt Niantic.


Apple in huis? Ook Mac- en iOS-apparaten kwetsbaar voor Spectre en Meltdown
5 Januari, 15:30 Gazet v. Antwerpen

Apple heeft in een mededeling bevestigd dat alle computers die draaien op iOS kwetsbaar zijn voor het Spectre- en Meltdown-lek. Het bedrijf heeft ondertussen aanpassingen gedaan in zijn software om iPhones, iPads, Mac-computers en Apple TV?s te beschermen. Die zaten in de laatste software-updates van zijn besturingssystemen.
Hoe kleine concurrenten Android en iOS inspireerden
5 Januari, 13:48 Tweakers
Smartphones draaien nu vrijwel altijd op Android of iOS, maar dat was ooit anders. Toen er nog kleine uitdagers waren, vormden die vaak een inspiratiebron voor Google en Apple.


Jailbreak verschijnt voor iOS en tvOS 11.0 en 11.1
26 December 2017, 13:24 Tweakers
De eerste jailbreak voor iOS 11 en 11.1 en tvOS 11.0 en 11.1 is verschenen. De ontwikkelaar heeft het benodigde installatiebestand online gezet. De jailbreak werkt niet op de nieuwste versie van iOS, versie 11.2.1, dus gebruikers hebben een oude versie van iOS nodig.


Ontwikkelaar: update iOS en watchOS maakte HomeKit onveiliger
20 December 2017, 20:18 Tweakers
De vinder van de bug in HomeKit die het mogelijk maakte om apparaten op afstand over te nemen, zegt dat een update van Apple na de melding van de bug het probleem alleen verergerde. Apple bracht onlangs een fix uit.


Gerucht: Apple wil universele apps die werken op iOS en macOS
20 December 2017, 16:42 Tweakers
Apple wil dat ontwikkelaars apps kunnen maken die zonder grote aanpassingen werken op zowel iOS als macOS. Dat schrijft financieel persbureau Bloomberg. Dat moet mogelijk zijn met de volgende versies van de besturingssystemen, die vermoedelijk volgend najaar verschijnen.


Threema for Android 3.3 / for iOS 3.0.5
19 December 2017, 08:42 Tweakers
Threema is een messagingapp voor Android, iOS en Windows Phone met de focus op veiligheid. Zo voorziet het in end-to-end-encryptie en genereert het zo weinig mogelijk metadata. Het is bovendien een Zwitsers bedrijf, waardoor de Zwitserse regelgeving van kracht is. De verschillen met andere messagingapps worden op deze pagina uiteengezet. Versie 3.0.5 voor iOS en versie 3.3 voor Android zijn onlangs vrijgegeven met de volgende veranderingen:


Nepversie Cuphead voor iOS verschijnt in App Store - update
18 December 2017, 16:24 Tweakers
Er is een nepversie van de game Cuphead verschenen voor iOS. De game komt helemaal niet uit op Apples mobiele besturingssysteem. Gamestudio MDHR werkt aan verwijdering van de game uit Apples downloadwinkel.


Life is Strange verschijnt voor iOS
14 December 2017, 09:42 Tweakers
Square Enix heeft Life is Strange uitgebracht voor iOS. De eerste drie delen van de episodische game zijn nu beschikbaar voor iPhones en iPads. Begin volgend jaar verschijnen de laatste twee episodes en komt er ook een Android-versie.


Google-onderzoeker publiceert iOS-exploit voor onderzoeksdoeleinden
12 December 2017, 08:24 Tweakers
Ian Beer, onderzoeker bij Googles beveiligingsteam Project Zero, heeft een exploit voor iOS en macOS vrijgegeven. Naar eigen zeggen wil hij daarmee onderzoek mogelijk maken en uiteindelijk de beveiliging van de besturingssystemen verbeteren.


Populaire iOS-app doet zich voor als walletdienst MyEtherWallet
11 December 2017, 17:12 Tweakers
Een populaire iOS-app doet zich voor als een product van de walletdienst MyEtherWallet en is in korte tijd door veel gebruikers gedownload. Het team achter MyEtherWallet waarschuwt dat de app niets met zijn dienst te maken heeft en dat gebruikers moeten opletten.


Apple repareert vastlopers in iOS met 11.2-update
2 December 2017, 11:54 Tweakers
Apple heeft een update vrijgegeven die vastlopers moet oplossen die onlangs aan het licht kwamen. Er zit een probleem in iOS waardoor terugkerende herinneringen voor een crash zorgt, iets dat precies om 00:15 op zaterdag begon.


Microsoft brengt tabs naar Verkenner en Windows 10-apps
28 November 2017, 20:12 Tweakers
Microsoft komt binnenkort met een testversie van een functie waarbij meerdere vensters van een of meerdere programma's onder tabbladen kunnen worden samengevoegd. Hiermee kunnen onder andere meerdere tabbladen van Verkenner worden geopend.


GRID Autosport verschijnt voor iOS en kost 10,99 euro
27 November 2017, 12:36 Tweakers
Feral Interactive heeft GRID Autosport voor iOS uitgebracht. De game is gebaseerd op de volledige pc- en consoleversie en bevat geen microtransacties. Om de racegame te spelen is minimaal een iPhone 6s nodig en voor iPads geldt dat het een 2017-uitvoering of een Pro-model moet zijn.


Bandai brengt volgend jaar Tamagotchi voor Android en iOS uit
25 November 2017, 13:00 Tweakers
Gamemaker Bandai brengt binnenkort een versie van Tamagotchi voor smartphones uit. Het digitale huisdier, dat door de gebruiker moet worden verzorgd, werd twintig jaar geďntroduceerd en werd toen razend populair onder kinderen.


GRID Autosport voor iOS werkt alleen op recente iPhones en iPads
17 November 2017, 13:12 Tweakers
Uitgever Feral Interactive heeft bekendgemaakt op welke apparaten de iOS-versie van GRID Autosport zal werken. Er is minimaal een iPhone 7 nodig en voor iPads geldt dat het een 2017-uitvoering of een Pro-model moet zijn. De game komt dit najaar uit.


Ubisoft brengt South Park: Phone Destroyer uit voor Android en iOS
9 November 2017, 11:00 Tweakers
Ubisoft heeft zijn South Park-smartphonegame uitgebracht. Phone Destroyer bevat een singleplayergedeelte en pvp-gevechten. Het spel is gratis te spelen, maar bevat in-appaankopen. Ook kunnen spelers naar advertenties kijken om rewards te krijgen.


Waarom openen Android-users pushberichten vaker dan iOS-users?
8 November 2017, 11:48 Emerce
Hogere click-through-rates (CTR) bij je Androidgebruikers dan op iOS; Hoe kan dat? Na onderzoek blijkt er een significant verschil te zijn tussen de engagement cijfers van Android en die van iOS-gebruikers.


Microsoft maakt iOS-app OneDrive geschikt voor gezichtsherkenning
3 November 2017, 20:54 Techzine
Net op tijd voor de lancering van de iPhone X, heeft Microsoft vandaag een update van de OneDrive-app voor iOS-apparaten uitgebracht. De nieuwste versie, 9.6.2, brengt ondersteuning voor de iPhone X en belangrijker nog, ook FaceID, met zich mee. In september onthulde Apple zijn nieuwe vlaggenschip, een smartphone die de vingerafdrukscanner geheel wegliet in ruil […]

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be