NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Introduceert

2News.be / Trefwoorden / Introduceert

Audi introduceert Q6 e-tron
Maandag, 00:01 Autozine
Audi introduceert de Q6 e-tron. Het is het eerste productiemodel van Audi op het Premium Platform Electric (PPE) en is voorzien van nieuwe technologie, infotainment en veiligheid. De Q6 e-tron onderscheidt zich door rij- en laadprestaties, waaronder snelladen tot maximaal 270 kW, en door effici?ntie en een grote actieradius.


Volkswagen introduceert ID. Buzz GTX
Maandag, 00:01 Autozine
Volkswagen presenteert de ID. Buzz GTX. Met een elektromotor op de voor- en achteras heeft de nieuwe uitvoering standaard vierwielaandrijving. Het systeemvermogen bedraagt 250 kW / 340 pk en het maximale koppel 560 Nm. De acceleratie van 0-100 km/u vergt 6,5 seconden. De reguliere versie van de ID. Buzz GTX heeft een nieuw 79 kWh accupakket; de versie met lange wielbasis krijgt een 86 kWh batterij.


Mercedes-AMG introduceert E53
18 Maart, 00:00 Autozine
Mercedes-AMG introduceert de E53 HYBRID 4MATIC+ als sedan en Estate. De combinatie van de 3,0 liter zescilinder lijnmotor en de permanent bekrachtigde synchrone elektromotor zorgt voor een maximum systeemvermogen van 430 kW (585 pk) (met RACE START: 450 kW/612 pk) en een maximum systeemkoppel van 750 Nm. De rijprestaties zijn dienovereenkomstig: de acceleratie van 0-100 km/h vergt 3,8 seconden (sedan met RACE START, onderdeel van het optionele AMG DYNAMIC PLUS-pakket).


Nissan introduceert Limited Editions
11 Maart, 00:00 Autozine
Met de nieuwe Limited Editions van de ARIYA, Qashqai en X-Trail introduceert Nissan per direct drie speciale uitvoeringen die een rijke uitrusting combineren met een aangepaste prijsstelling. De volledig elektrische Nissan ARIYA Limited Edition komt in aanmerking voor de Subsidieregeling Elektrische Personenautos Particulieren (SEPP).


HP introduceert WEX voor monitoren endpoints en automatiseren taken
8 Maart, 00:07 Techzine
Op de Amplify Partner Conference 2024 onthult HP het Workforce Experience Platform (WEX), waarmee het CIO’s ondersteunt bij het optimaliseren van de apparaten van het personeel. Het nieuwe platform bouwt voort op Workforce Central, dat vorig jaar verscheen als een nieuwe fleet management tool. Hiermee hebben IT-managers een omgeving voor het configureren, monitoren en beheren […]


Renault introduceert nieuwe 5
4 Maart, 00:01 Autozine
De oorspronkelijke Renault 5 was een unieke auto die bekend stond om zijn avant-gardistische ontwerp, zijn veelzijdigheid en zijn bescheiden brandstofverbruik. De Renault 5 bood miljoenen gezinnen een oplossing voor de uitdagingen van destijds, zoals de oliecrisis, de veranderende levensstijl en de groeiende behoefte aan een tweede auto. De nieuwe Renault 5 E-Tech electric bouwt voort op dat uiterst moderne erfgoed en is een antwoord op de maatschappelijke en ecologische uitdagingen van nu.


Lexus introduceert RZ 300e
4 Maart, 00:01 Autozine
Lexus breidt het aanbod van de elektrische RZ uit met een voorwielaangedreven versie, de RZ 300e. Als nieuw startpunt van de RZ-reeks belooft de RZ 300e dezelfde afwerking, hetzelfde comfort en dezelfde besturing als de RZ 450e. In het derde kwartaal van dit jaar worden de eerste exemplaren in Nederland verwacht.


CUPRA introduceert nieuwe Limited-versie
26 Februari, 00:00 Autozine
CUPRA introduceert nieuwe Limited-uitvoeringen. Deze zijn gebaseerd op de Essential- of VZ Performance-uitvoeringen van de CUPRA Leon, de CUPRA Leon Sportstourer en de CUPRA Formentor. De CUPRA Limited-uitvoeringen zijn in beperkte oplage beschikbaar en tot 5.000 euro in prijs verlaagd ten opzichte van de reguliere Essential- en VZ Performance-versies.


Opel introduceert Corsa YES
26 Februari, 00:00 Autozine
Ople introduceert een extra voordelige versie van de Corsa Electric: de YES. Deze uitvoering van de Corsa Electric valt op dankzij de GS-uitstraling, de unieke YES carrosseriekleur Rekord Red en het contrasterende, zwarte dak. Daarnaast is de Opel Corsa Electric YES voorzien van talrijke technologie?n en extra comfort. Het speciale model is nu te bestellen voor 30.949 euro (fiscale waarde 29.950 euro).


Cooler Master introduceert mechanisch toetsenbord met KailhBox V2-switches
24 Februari, 00:00 Tweakers
Cooler Master introduceert een nieuw mechanisch toetsenbord: de MK 770 Hybrid Wireless. Het toetsenbord komt met hot-swappable KailhBox V2-switches, rgb-verlichting, double-shot pbt-keycaps en een instelbaar scrollwiel. Hoeveel de MK 770 moet kosten, is niet duidelijk.


Nissan introduceert Interstar-e
12 Februari, 00:01 Autozine
Nissan introduceert de Interstar-e. De grootste bedrijfswagen van Nissan in het 3.500 kg GVW-segment heeft een volledig elektrische aandrijving. Hij komt er als gesloten bestelbus en als versie met dubbele cabine in een korte en lange uitvoering. Af-fabriek is de Interstar-e leverbaar als kipper, met open laadbak en met gesloten, lichtgewicht meubelbak.


Audi introduceert RS6 Avant GT
12 Februari, 00:01 Autozine
Audi introduceert de RS6 Avant GT. Als limited edition biedt de auto exclusieve details, zoals een dakspoiler, nieuwe diffuser en 22 inch wielen. Kuipstoelen, een nieuwe kleurcombinatie en een individuele badge met het productienummer op de middenconsole behoren tot de interieuraccenten. Speciaal voor de RS 6 Avant GT heeft Audi Sport een handmatig instelbaar onderstel en een doorontwikkeld Quattro sportdifferentieel ontwikkeld. De biturbo V8 levert 463 kW / 630 pk en bouwt tussen 2.300 en 4.500 tpm een koppel van 850 Nm op. De eerste exemplaren van de Audi RS 6 Avant GT worden in het tweede kwartaal van 2024 afgeleverd.


Mercedes-Benz introduceert CLE Cabriolet
12 Februari, 00:01 Autozine
Mercedes-Benz introduceert de CLE Cabriolet. Dit nieuwe model is gebaseerd op de CLE Coup?. De klassieke akoestische stoffen kap en aanvullende details geven hem echter een geheel eigen karakter. Hij is nu te bestellen bij de Mercedes-Benz dealers voor consumentenadviesprijzen vanaf 80.555 euro. De introductie in Europa begint eind april 2024, andere landen volgen.


Skoda introduceert Enyaq RS Edition
5 Februari, 00:01 Autozine
De Enyaq Coup? was tot nu toe het enige elektrisch aangedreven model van Skoda dat de sportieve RS-badge droeg. Maar nu is ook de Enyaq SUV er als sportieve RS Edition, met de 220 kW / 299 pk sterke aandrijflijn en vierwielaandrijving. Beide sportieve Enyaq RS-uitvoeringen zijn direct uit voorraad leverbaar als dynamische RS Edition. Daarmee beloven ze niet alleen qua prestaties, maar ook in luxe de overtreffende trap.


Autotest: BYD Seal U
5 Februari, 00:01 Autozine
BYD wil de wereld veroveren. Of beter gezegd: "Build Your Dreams" heeft al een flink deel van de wereld veroverd, want het leverde in 2023 meer elektrische auto's dan ieder ander automerk. Om ook de Europese markt te kunnen veroveren wil BYD in ieder segment van de markt een model aan kunnen bieden. Daarom introduceert BYD nu een middelgrote SUV: de Seal U.


Scythe introduceert Mugen 6-cpu-koeler en Black Edition met extra fan
3 Februari, 00:00 Tweakers
Componentenfabrikant Scythe heeft een nieuwe cpu-luchtkoeler in de Mugen-serie uitgebracht. De luchtkoeler komt in twee varianten, waarvan een de Black Edition is en een extra fan bevat en zwart is gekleurd.


Windows Terminal Preview 1.20 introduceert visuele aanpassingen
2 Februari, 00:08 Techzine
Microsoft heeft de Windows Terminal Preview 1.20-update uitgebracht. De nieuwe versie van de applicatie brengt voornamelijk visuele updates met zich mee, maar introduceert ook een nieuwe aanpak voor het updaten van de terminal. Windows Terminal Preview is een applicatie voor gebruikers van command-line tools en shells, zoals Command Prompt, PowerShell en WSL. Vanaf versie 1.20 […]


Porsche introduceert 2e generatie Macan
29 Januari, 00:00 Autozine
Tien jaar na de lancering gaat de Porsche Macan zijn tweede modelgeneratie in, ditmaal volledig elektrisch en met een vermogen tot 470 kW (639 pk). De nieuwe Macan belooft de prestaties van een sportwagen, zou snel zijn te laden met een laadvermogen tot 270 kW en heeft een theoretisch rijbereik tot 613 kilometer (WLTP).


Seagate introduceert Exos X-hdd van 30TB die ook geschikt is voor consumenten
20 Januari, 00:01 Tweakers
Seagate heeft de Exos X Mozaic 3+-hdd van 30TB getoond. Hoewel deze in eerste instantie bedoeld is voor enterpriseklanten, wordt deze uiteindelijk ook verkocht aan consumenten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld de 32TB-hdd van de fabrikant, moet deze werken zonder specialistische hardware.


Google introduceert generatieve AI in Search, maar nog niet in EU
19 Januari, 00:07 Techzine
Google gaat binnenkort generatieve AI-functionaliteit aanbieden in Google Search, zo geeft de techgigant aan. De functionaliteit is echter voorlopig nog niet beschikbaar in de Europese Unie. Met de introductie van de standaard ingebouwde generatieve AI-functionaliteit in zijn zoekmachine wil Google gebruikers helpen antwoorden te verzamelen uit verschillende bronnen en soorten content. Voorbeelden hiervan zijn artikelen, […]





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn