NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Internet

2News.be / Trefwoorden / Internet

Minister: computers van sluizen zitten niet aan internet en hack vereist inbraak
Gisteren, 17:30 Tweakers
Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat zegt dat computersystemen van sluizen geen verbinding hebben met internet. Daardoor vereist een hack een fysieke inbraak. CDA-kamerlid Harry van der Molen stelde vragen over de beveiliging van de systemen.


Aanleg snel internet in buitengebied Groningen gaat beginnen
Gisteren, 14:44 Emerce
Binnen twee jaar zal het hele buitengebied van de provincie aangesloten zijn op snel internet. De overeenkomst die dit mogelijk maakt is een dezer dagen ondertekend door gedeputeerde Patrick Brouns en algemeen directeur Jan Peter de Groot van Rodin Broadband Groningen BV. Rodin Broadband Groningen gaat nu met samenwerkingspartner Kabel Noord aan de slag. Het project start in de negen aardbevingsgemeenten, te beginnen in de Marne.


Marriott: Internet of Things maakt hotelkamer van de toekomst mogelijk
5 December, 11:00 Emerce
Marriott heeft samen met Samsung en Legrand de hotelkamer van de toekomst ontworpen. Internet of Things moet de gast in de toekomst de ?ultieme? beleving bieden en tegelijkertijd de operationele efficiency en duurzaamheid verbeteren.


Jongen schept op trein op hoe hij vriendin bedriegt: nu is hele internet op zoek naar ?bedriegende Ben?
4 December, 14:54 Gazet v. Antwerpen

Toen Emily op de trein hoorde hoe een jongen luid opschepte over het feit dat hij zijn vriendin bedroog, besloot ze dat het meisje in kwestie recht had op de waarheid. Ze stuurde een tweet de wereld in over ?bedriegende Ben? die in geen tijd meer dan 20.000 keer gedeeld werd.
Telenet verkoopt voortaan ?snelheidsboost? voor internet
4 December, 14:18 Gazet v. Antwerpen

Telenet heeft een nieuwe optie gelanceerd waarmee klanten hun surfsnelheid kunnen verdubbelen tot 400 Mbps. Dat is de hoogste downloadsnelheid die in BelgiŽ voor particulieren op de markt is. Proximus gaat tot 350 Mbps op zijn fibernetwerk, maar dat is nog maar beperkt uitgerold.
?Ruim 900.000 apparaten in Amsterdam lopen via internet gevaar?
4 December, 08:36 Emerce
In en rond de stad Amsterdam bevinden zich meer dan 900.000 apparaten die gekoppeld zijn aan internet en vindbaar zijn via onder meer internetscanners. Daarmee vormen deze apparaten een potentieel doelwit voor hackers. Daarvoor waarschuwt beveiliger Trend Micro.


Amerikaanse provider Verizon gaat in 2018 5g aanbieden voor internet thuis
1 December, 07:06 Tweakers
De Amerikaanse provider Verizon gaat in 2018 beginnen met het aanbieden van abonnementen voor vast internet via zijn 5g-netwerk. Dat gebeurt in eerste instantie in drie tot vijf steden. Het zou gaan om een verbinding van minimaal 1Gbit/s.


Rocket Internet verkleint verlies
30 November, 12:06 Emerce
Start-upbouwer Rocket Internet ziet zijn verlies aanzienlijk krimpen, maar weet nog steeds geen indruk te maken op beleggers.


Consument trekt weg naar internet, tv reclame duurder
30 November, 06:42 Emerce
Alle tv exploitanten - Ster, RTL en SBS - stellen voor 2018 forse prijsverhogingen in het vooruitzicht voor hun reclameblokken. Met name voor jonge doelgroepen gaan de gemiddelde kosten omhoog. De zenders hopen zo het verlies aan inkomsten te compenseren die nu vooral naar internet gaan, zo blijkt uit een overzicht van mediabureau MAGNA.


De voormalige inktkoelies kunnen weinig anders dan het monster dat internet heet omarmen
30 November, 02:12 Volkskrant
De hoofdredacteur van Voetbal International is weggestuurd. 'Zijn ambities passen niet langer bij die van VI', stond er in het persbericht. Of de ambities van Christiaan Ruesink groter waren dan die van het blad, of juist andersom, was niet duidelijk. Vermoedelijk was het dan ook meer een vage formulering die de wanhoop moest verhullen die zich meester heeft gemaakt van het ooit zo florerende tijd


Sylvia Witteman is de beroerdste niet en vindt alles op het malle internet waar haar vader naar vraagt
29 November, 20:12 Volkskrant
. Mijn oude vader begrijpt weinig van internet. Ja, hij weet dat het 'dag en nacht aanstaat': een rake typering, maar je komt er niet ver mee als bejaarde cybernaut. Gelukkig ben ik nooit te beroerd om te helpen. Op zijn verzoek tover ik de obscuurste muziekstukken uit dat malle internet tevoorschijn, de krant van eergisteren, of de geboortedatum van madame Curie. Ook in zijn concretere behoeften,


Astronaut verblijdt het internet met prachtige beelden van onze planeet tijdens ruimtewandeling
28 November, 22:30 Gazet v. Antwerpen

De Amerikaanse astronaut Randy Bresnik heeft zijn volgers op sociale media kunnen plezieren met een erg fraaie video. Met behulp van een bodycam kon hij zijn ruimtewandeling filmen en de kijker tegelijkertijd verblijden met een prachtig uitzicht op de aarde. Intussen gaat het filmpje in geen tijd viraal.
?KPN komt belofte snel internet niet na?
28 November, 19:12 Emerce
KPN heeft zich niet aan zijn belofte gehouden om tenminste 85 procent van de Nederlandse huishoudens eind 2016 van zeer snel internet te voorzien. De Consumentenbond constateert dat KPN nu pas op ongeveer 62 procent zit.


Drenthe wil proeftuin worden voor Internet of Things
28 November, 10:12 Emerce
De provincie Drenthe heeft maandag de aftrap gegeven voor het Drents Internet der Dingen Initiatief, kortweg DIDI. Daarvoor trekken GS bijna 70.000 euro uit. Drenthe moet een proeftuin worden voor technische ontwikkelingen.


Infographic: dit gebeurt er elke minuut op internet
25 November, 07:48 Emerce
Internet is als water uit de kraan: we kunnen niet meer zonder. Dat maakt deze infographic nog eens duidelijk. Iedere minuut versturen we met zijn alleen 24 miljoen emails en streamt Netflix 1286 video's. De infographic bevat ook nog een paar aardige weetjes: Facebook is blauw omdat oprichter Zuckerberg kleurenblind is en 44 procent van de geregistreerde Twitter gebruikers heeft nog nooit zelf een tweet gestuurd.


Vaker levensmiddelen en cosmetica via internet verkocht
24 November, 06:36 Emerce
Steeds vaker doen Nederlanders hun boodschappen online. In 2017 kocht meer dan een kwart levensmiddelen of cosmetica via internet, een jaar eerder was dat nog 19 procent. Kleding en sportartikelen worden echter nog altijd het vaakst online gekocht, zo blijkt uit de nieuwste cijfers van het CBS-onderzoek ICT-gebruik van huishoudens en personen 2017, dat vandaag is gepubliceerd.


Een op de drie Belgen lijdt aan stress door het internet
23 November, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Een op de drie landgenoten wordt overspoeld door de constante toevloed van digitale informatie. Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van de Gezinsbond en de gepensioneerdenbeweging OKRA naar aanleiding van ?e-mailloze vrijdag? op 24 november.
Nu zit de machtige partijbons die het Chinese internet temde ineens in een cel
22 November, 10:42 Volkskrant
Hij was de architect van de strengste internetcensuur ter wereld. De machtigste techbedrijven van Silicon Valley lagen kronkelend aan zijn voeten, om toegang tot de Chinese markt af te smeken. Nu is de Chinese internet-tsaar Lu Wei (57) afgevoerd op verdenking van corruptie. Lu is de eerste hooggeplaatste partijfunctionaris die ten val komt na een belangrijk partijcongres, waar de Chinese partijvo


Ziggo-medewerker en twee anderen verkochten gekloond modem voor gratis internet
16 November, 16:06 Tweakers
Een Ziggo-medewerker en twee anderen zijn gearresteerd, omdat de politie ze heeft betrapt bij de verkoop van gekloonde modems. Met de modems bleek het mogelijk om internet en tv van Ziggo af te nemen zonder te betalen.


Het doet er niet meer toe hoeveel tankdivisies een Russische leider heeft - hij heeft internet
15 November, 02:12 Volkskrant
Brexit, Trumps verkiezing, CataloniŽ: bij al deze voor Europa ontwrichtende gebeurtenissen zou Russische desinformatie een rol hebben gespeeld. Voor de verdedigers van Europa's veiligheid leek het leven vroeger een stuk eenvoudiger. 'Toen hadden we alleen blonde Russische dames die je konden verleiden', verzucht een Navo-diplomaat half-grappend, met een zweempje nostalgie. Behalve de fatale vrouwe

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be