NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




India


Amazon opent online modewinkel in India
4 Maart, 00:01 Emerce
Amazon is van plan om in India een speciale online winkel te lanceren, Bazaar, waar het geen extra kosten in rekening zal brengen aan verkopers die merkloze en trendy mode- en lifestyleproducten aanbieden.


Hockeysters overklassen ook India in foutloze Pro League-campagne
6 Februari, 00:06 NU.NL - Sport
De Nederlandse hockeysters hebben zondag wederom een overtuigende zege geboekt in de Pro League. De ploeg van bondscoach Paul van Ass was met 3-1 te sterk voor het gastland India.


India gaat koolstofdioxide afvangen om steenkool te blijven gebruiken
6 Februari, 00:04 NU.NL - Economie
India staat op het punt om beleid te lanceren voor het afvangen en opslaan van koolstofdioxide. Op die manier wil het land zijn groeiende uitstoot aanpakken zonder dat het minder steenkool hoeft te verbruiken.


India wil grens met Myanmar sluiten
22 Januari, 00:05 Skynet Buitenland
India wil zijn lange en poreuze grens met Myanmar afsluiten. Dat schrijven Indiase media zondag op gezag van de Indiase minister van Binnenlandse Zaken Amit Shah. New Delhi zou zo een einde maken aan het akkoord over vrij verkeer in het grensgebied dat het met Naypyidaw heeft.


Diamanthandel ingestort door zwakke vraag uit China en India
9 November 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De vraag naar diamanten is de laatste maanden flink gekelderd. Dat blijkt uit cijfers van onder meer De Beers Group, een van de grootste diamanthandelaren ter wereld.


India positief gestemd na eerste geslaagde test voor bemande ruimtereis
26 Oktober 2023, 00:08 NU.NL - Tech
De Indiase ruimtevaartorganisatie ISRO heeft met succes de eerste van een reeks testvluchten gemaakt ter voorbereiding op een bemande ruimtereis. India wil uiteindelijk twee grote ruimtevaartwensen in vervulling laten gaan.


Google test Discover-feed bij desktophomepage in India
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Google is een aanpassing van zijn desktophomepage aan het testen. Indiase gebruikers krijgen een Discover-feed te zien, waarin onder meer nieuwsartikelen te zien zijn. Of en wanneer de aanpassing wereldwijd wordt uitgerold, is nog niet bekend.


Canada vermoedt betrokkenheid India bij moord op sikh-leider
19 September 2023, 00:01 Skynet
De Canadese autoriteiten menen dat "geloofwaardige elementen" wijzen op de betrokkenheid van India bij de moord op een sikh-leider in juni in het westen van Canada. Dat heeft premier Justin Trudeau maandag gezegd in het parlement.


9 September 2023, 00:05 Volkskrant
India levert historische prestatie door als vierde land op de maan te landen
30 Augustus 2023, 00:10 NU.NL - Tech
India mag zich het vierde land ter wereld noemen dat succesvol op de maan is geland. De Indiase maanlander landde woensdag iets na 14.30 uur op de zuidpool van de maan.


India zet wereldwijde rijstmarkt verder onder druk met flinke heffing
30 Augustus 2023, 00:04 NU.NL - Economie
De Indiase regering heeft de export van rijst extra beperkingen opgelegd om de voedselzekerheid in eigen land te garanderen. Zo wordt per direct 20 procent exportbelasting geheven op voorgekookte rijst.


19 Augustus 2023, 00:05 Volkskrant
India lanceert onbemande ruimtemissie naar de maan
20 Juli 2023, 00:06 NU.NL - Tech
India heeft vrijdag de onbemande maanmissie Chandrayaan-3 gelanceerd. Als alles goed gaat, komt de maanlander in de tweede helft van augustus aan op de maan.


Moesson in India: zeker 29 doden bij overstromingen en aardverschuivingen
11 Juli 2023, 00:04 Skynet Buitenland
Overstromingen en aardverschuivingen als gevolg van hevige moessonregens in het noorden van India hebben minstens 29 mensen het leven gekost en bepaalde gebieden van de wereld afgesneden. Dat hebben lokale autoriteiten maandag bekendgemaakt.


Gerucht: Google wil deel productie Pixel-smartphones verplaatsen naar India
22 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Google zou een deel van de productie van zijn Pixel-smartphones naar India willen verplaatsen. Bedrijven in China en Vietnam zetten nu de Pixel-smartphones in elkaar, maar met verplaatsing naar India wil Google de risico's spreiden.


Treinongeval India - Zeker 50 doden en 500 gewonden
3 Juni 2023, 00:03 Skynet Buitenland
Bij een treinongeval in het oosten van India zijn honderden slachtoffers gevallen. Er is sprake van zeker 50 doden en ruim 500 gewonden. Twee passagierstreinen en een goederentrein waren bij het incident betrokken.


Treinongeval India - Dodentol blijft stijgen: meer dan 200 doden en 900 gewonden
3 Juni 2023, 00:02 Skynet
De dodentol van het treinongeval in het oosten van India blijft stijgen. Minstens 207 mensen zijn om het leven gekomen. Ongeveer 900 mensen zijn gewond geraakt. Dat heeft Pradeep Kumar Jeena, de zogenaamde chief secretary of hoogste ambtenaar van de deelstaat Odisha, zaterdag gemeld aan de Indiase persbureaus ANI en PTI.


AWS investeert 13 miljard dollar in India
20 Mei 2023, 00:00 Emerce
Amazon Web Services (AWS) wil 13 miljard dollar investeren in India om de cloudinfrastructuur uit te breiden. Dat kan 100.000 voltijdse banen opleveren.


Scholz haalt handelsbanden aan met India
27 Februari 2023, 00:02 De Tijd
25/02 Ondanks westerse kritiek dat India de Russische oorlogszucht legitimeert, tracht Duits bondskanselier Olaf Scholz in New Dehli de economische samenwerking op te schroeven.


Google voert in India enkele Android-wijzigingen door onder druk van overheid
27 Januari 2023, 00:00 Tweakers
Google heeft na een verloren zaak bij de Indiase Hoge Raad besloten enkele wijzigingen door te voeren in Android. Zo wordt het mogelijk om een ander systeem dan Google Plays betaalsysteem te gebruiken voor in-appaankopen en komt er een zoekmachinekeuzescherm.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn