NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Hulp


Deezer en Spotify vragen hulp aan EU: treed op tegen tech-reuzen uit VS
Vandaag, 00:36 NOS nieuws

De EU moet optreden tegen techgiganten uit de VS omdat die misbruik maken van hun positie. Dat schrijft een aantal Europese techbedrijven in een brief aan Europese Commissie-voorzitter Juncker.

De klagers zijn onder meer muziekstreamingdiensten Deezer en Spotify en een aantal game-ontwikkelaars. Ze willen dat Juncker zorgt voor een "eerlijker speelveld".

Eigen apps

De Europese bedrijven vinden onder meer dat zij in het nadeel zijn als ze hun diensten aanbieden in de appstore van Apple. Het Amerikaanse techbedrijf zou eigen apps aantrekkelijker maken om te kopen voor iPhone- en iPad-bezitters.

In hun brief wijzen de techbedrijven ook naar Amazon als boosdoener. Apple en Amazon worden ervan beschuldigd dat ze andere techbedrijven geen toegang geven tot hun gebruikersdata. Die data kunnen worden gebruikt om programma's te verbeteren.

Eerder dit jaar had de Europese Commisie een andere techgigant op de korrel. Brussel legde Google eind juni een boete van 2,42 miljard euro op, omdat het bedrijf zijn eigen advertenties prominenter toonde in de zoekresultaten dan die van concurrerende vergelijkingssites.
"Lukaku snelt Mourinho te hulp in vechtpartij"
Maandag, 14:13 Skynet
De 'Manchester Derby' lijkt te zijn geŽindigd in een flinke vechtpartij, met Josť Mourinho en Romelu Lukaku op de eerste rij. Toonden Big Rom en The Special One even hun gelaat als hooligan?


"Lukaku snelt Mourinho te hulp in vechtpartij"
Maandag, 14:13 Skynet
De 'Manchester Derby' lijkt te zijn geŽindigd in een flinke vechtpartij, met Josť Mourinho en Romelu Lukaku op de eerste rij. Toonden Big Rom en The Special One even hun gelaat als hooligan?


School schiet gezin te hulp na brand

Stedelijke basisschool De Vlinderboom zamelt volgende week geld in voor een gezin dat werd getroffen door een woningbrand. De kinderen van het gezin zijn er leerlingen.
Beklaagde beschouwt dealen als ?hulp aan vrienden?
Vrijdag, 13:42 Gazet v. Antwerpen

Het Openbaar Ministerie vorderde vrijdag 15 maanden celstraf tegen Tom G. uit Vosselaar voor de handel in verdovende middelen.
Eerste hulp bij bloesjes die nťt iets te hard doorschijnen
4 December, 07:42 Gazet v. Antwerpen
Transparante bloesjes zijn helemaal hot dit feestseizoen. Is je nieuwe aankoop toch net niet verhullend genoeg? Deze tips helpen je bij bloesjes die iets te hard doorschijnen!


Karen Damen lanceert eerste single en krijgt hulp uit alle hoeken
1 December, 04:36 Gazet v. Antwerpen

Karen Damen (43) heeft de laatste rechte lijn naar haar programma Karen Maakt een Plaat op Vier ingezet. Haar eerste liedje van haar debuutalbum heet Een Ander Spoor en is vanaf vandaag te beluisteren. Achter het project van Karen Damen schuilt een dosis Hooverphonic, Milk Inc. en The Voice van Vlaanderen.
Paus loopt op eieren in islamitisch Bangladesh
1 December, 02:48 Volkskrant
Paus Franciscus is na het boeddhistische Myanmar nu in het islamitische Bangladesh. Hij zal in dit land met een kleine katholieke minderheid uiterst behoedzaam moeten opereren. En de Rohingya-kwestie is slechts bijzaak. Tienduizenden gelovigen worden vrijdag verwacht voor de openluchtmis in het Suhrawardy Udyan-park in Dhaka, de hoofdstad van Bangladesh. Het is een plukje katholieken in een land v


Tweaker WHiZZi zoekt hulp om Home Computer Museum te kunnen openen
28 November, 18:24 Tweakers
Tweaker WHiZZi wil in maart volgend jaar een Home Computer Museum openen in Helmond. De voorbereidingen zijn in een ver stadium en de locatie is ook al gevonden. Met een Kickstarter-actie wil hij nu geld ophalen voor de aankleding en inrichting.


Specialisten pleiten voor hulp aan wensouders middels draagmoederbank
28 November, 02:06 Volkskrant
Een specialist voortplantingsgeneeskunde en de stichting FIOM pleiten voor een 'draagmoederbank', die wensouders koppelt aan vrouwen die bereid zijn een kind voor een ander te dragen. Nu kunnen stellen alleen in eigen kring op zoek naar een draagmoeder. In de praktijk lukt dat vaak niet, ziet gynaecoloog Roel Schats van het VU medisch centrum in Amsterdam, het enige ziekenhuis in Nederland waar we


Facebooks patroonherkenning voor hulp aan suÔcidale gebruikers komt niet naar EU
27 November, 21:00 Tweakers
Facebooks patroonherkenningstechnologie waarmee suÔcidale gedachten in berichten en video's op het platform worden gedetecteerd, wordt vanaf nu wereldwijd uitgebracht, maar niet in de Europese Unie. De technologie werd eerder succesvol getest in de VS.


Ruim elf miljoen Jemenitische kinderen hebben dringend hulp nodig
26 November, 19:24 Skynet
Meer dan 11 miljoen kinderen hebben dringend humanitaire hulp nodig in het door oorlog en hongersnood geteisterde Jemen. Daarvoor waarschuwde het Kinderfonds van de Verenigde Naties (Unicef) zondag. "We schatten dat elke 10 minuten een kind in Jemen sterft aan voorkombare ziekten", zei Geert Cappelaere, de Unicef-directeur voor het Midden-Oosten en Noord-Afrika.


Zweedse band wil doorbreken in Europa met hulp van Google Translate
24 November, 15:54 Volkskrant
Na zeven jaar redelijk succes in eigen land, wil de Zweedse indierockband Vita Bergen eindelijk ook eens in Europa doorbreken. Dan is het nogal opmerkelijk dat de oud-studentenvrienden uit GŲteborg uitgerekend met een nieuw nummer in het Zweeds komen. Maar daar hebben frontman William HellstrŲm en bandlid Robert Jallinder wat op gevonden: Google Translate moet ze helpen taalbarriŤres te slechten e


Schiet Schulz Merkel toch te hulp?
23 November, 14:42 NOS nieuws

SPD-leider Schulz is toch bereid een minderheidsregering met bondskanselier Merkel gedoogsteun te geven. Dat schrijft de Amerikaanse website Bloomberg op basis van bronnen in de partij. Hij zou dit plan vanmiddag aan president Steinmeier voorleggen.

Steinmeier houdt deze week gesprekken om te kijken of het toch nog lukt een regering te vormen, nadat het overleg tussen de Jamaica-partijen (CDU/CSU, FDP en de Groenen) afgelopen zondag was mislukt.

'Uitsluiteritis'

Voor Schulz betekent dit een flinke ommezwaai. Na het mislukken van Jamaica verkondigde hij meerdere keren stellig dat de SPD niet beschikbaar is voor een GroKo 2.0, een voortzetting van de grote coalitie van CDU/CSU en SPD. Hij zei ook dat de SPD niet bang is voor nieuwe verkiezingen.

Maar daar is hij toch wat voorbarig geweest. Intern is er felle kritiek op de houding van Schulz. Johannes Kahr, SPD-Bondsdaglid uit Hamburg, zegt in de Rheinische Post: "De SPD draagt ook verantwoordelijkheid voor het land, 'uitsluiteritus' helpt zeker niet."

Hij waarschuwt voor nieuwe verkiezingen en noemt het een bankroet van alle democratische partijen mocht het daartoe komen. Ook de oproep van president Steinmeier (ook SPD'er) nu niet aan het eigenbelang, maar aan het landsbelang te denken, verhoogt de druk op Schulz om zijn koers te wisselen.

Crisisberaad

Een gedoogsteun-constructie is de enige optie waarbij Schulz zonder al te groot gezichtsverlies kan aanblijven. De vraag is of Merkel dit ziet zitten. Zij gaf eerder al aan sceptisch te zijn over een minderheidsregering, ze zei niet graag aan deze optie te denken omdat het nu land een stabiele regering nodig heeft.

Schulz wordt om 15.00 uur bij de president in Schloss Bellevue verwacht. Twee uur later heeft hij een crisisberaad ingelast met de SPD-partijtop.
Geweld Jemen - Haven en luchthaven opnieuw open voor humanitaire hulp
22 November, 22:00 Skynet
De internationale coalitie onder leiding van Saoedi-ArabiŽ in Jemen heeft woensdag aangekondigd dat de haven van Hodeida en de luchthaven van Sanaa opnieuw open gaan voor humanitaire hulp. De aankondiging volgde enkele uren nadat de Verenigde Naties hadden bekendgemaakt dat in de voorbije dagen 32 geplande vluchten met humanitaire hulp voor Jemen geblokkeerd werden door de coalitie.


?Inbraken weren kan enkel met hulp burgers?
22 November, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Meer dan zestig politiemensen controleerden dinsdag de invals-wegen naar hun zone. De anti-inbrakenactie moet vooral de eigen inwoners wakker schudden.
Valletta (Malta) maakt zich op voor Culturele Hoofdstad 2018 met Belgische hulp
21 November, 14:00 Skynet
De Maltese hoofdstad Valletta is in 2018 samen met het Nederlandse Leeuwarden Culturele Hoofdstad van Europa. Verspreid over het hele jaar worden in totaal 140 projecten opgestart en 400 evenementen georganiseerd. Er is ook een aanzienlijke Belgische bijdrage aan het feestjaar, met onder meer operahuis De Munt en de Antwerpse gezelschappen Laika en Muziektheater Transparant.


Haal hulp in huis met een dweil- of stofzuigrobot
21 November, 10:48 Techzine
De decembermaand is al druk genoeg voor de meeste mensen, daarom is het zaak om wat taken uit te besteden. Het kopen van cadeaus voor je geliefden kan je natuurlijk beter zelf doen, maar de huishoudelijke klusjes kan je het beste uitbesteden. Bijvoorbeeld, stofzuigen, waarom doe je dat nog steeds zelf, terwijl er robots zijn […]


Stadsimker realiseert droom met hulp van provincie
21 November, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Als tiener raakte Johan De Vleeshouwer (34) gefascineerd door bijen. Toen hij een workshop voor imkers volgde, wist hij zeker dat hij ooit iets in die richting wou doen. Dankzij de steun van de provincie Antwerpen kan hij nu zijn droom waarmaken.
Deze toegewijde scheidsrechter heeft geen hulp van videoref nodig
19 November, 14:12 Gazet v. Antwerpen

Dat deze scheidsrechter toegewijd is aan zijn job, toonde hij vrijdag maar al te graag. Tijdens een partijtje worstelen ging de man op zijn zij liggen om niets van het gevecht te moeten missen. De grappige beelden gaan ondertussen het hele internet rond.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be