NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Huis


U kunt al swipend op zoek naar nieuw huis op 'Tinder' voor huurwoningen
Vandaag, 02:30 Volkskrant
Zoals je swipend een afspraakje kunt regelen op de bekende Amerikaanse dating-app Tinder, kun je vanaf vandaag op je smartphone een andere huurwoning vinden. Wie zijn stadsappartement beu is kan swipend op zoek naar een huis met tuin. Of andersom. 26 woningcorporaties met samen 330 duizend woningen lanceren vandaag de app 'Huisjehuisje'. De app moet de ruil van huurhuizen flink gaan aanjagen. Nede


Mijn Huis Mijn Architect verwelkomt 25.000 bezoekers
Gisteren, 20:48 Skynet
Toekomstige (ver)bouwers zijn er dit weekend massaal op uit getrokken voor de 18de editie van Mijn Huis Mijn Architect, een initiatief van de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten. Het openhuizenweekend bracht 25.000 bezoekers op de been. Het centrale thema dit jaar was 'Creatief met ruimte - Inbreiding/Uitbreiding'.


Faes en Caenepeel verrassen AZ in eigen huis, Brondeel met Twente onderuit in Groningen
Gisteren, 20:30 Gazet v. Antwerpen

AZ is zondag op de zesde speeldag in de Nederlanse Eredivisie in eigen huis de boot ingegaan. Excelsior won de partij in Alkmaar met 0-2.
Bijna dertig mensen gaan na jobdag van De Lijn naar huis met contract
Gisteren, 16:00 Skynet
Op de jobdag van De Lijn gisteren in Sint-Niklaas en Grimbergen hebben 27 mensen een contract ondertekend, 26 buschauffeurs en één technicus. In totaal kwamen 186 mensen een kijkje nemen. "De jobdagen zijn voor de meeste mensen een eerste kennismaking. We hadden niet verwacht dat er zoveel interesse zou zijn", zegt woordvoerster Astrid Hulhoven vandaag.


Boze Trump ontvangt basketbalkampioenen niet in het Witte Huis
Gisteren, 04:19 Volkskrant
De Amerikaanse president Donald Trump heeft zaterdag gezegd dat hij de basketbalkampioen van zijn land niet zal uitnodigen voor een traditioneel bezoek aan het Witte Huis. Verschillende spelers van de Golden State Warriors hadden gezegd dat ze het bezoek van de NBA-kampioen aan de Amerikaanse president niet zagen zitten. Traditiegetrouw ontvangt de president van de VS de kampioenen van de grote No


Met één druk op de knop is alles geregeld in ?huis van de toekomst?
Zaterdag, 07:55 Gazet v. Antwerpen

In hartje Nijlen is een opvallende demowoning geopend van de firma Loxone. Die wil laten zien dat slimme woningen met doorgedreven automatisering geen toekomstmuziek meer zijn en het leven makkelijker kunnen maken. ?50.000 handelingen per jaar minder, dat is meer tijd om te leven?, klinkt het.
COLUMN Anneke Van de Voorde: ?Onze gast vertrok kokhalzend naar huis?
Zaterdag, 03:36 Gazet v. Antwerpen

Gekrijs wanneer je na een lange dag eindelijk een campari hebt uitgeschonken of een gevecht in je recent geordende inloopkast: een gezin kan hectisch zijn. Bij Anneke (42) uit ­Pulle is dat niet anders. Samen met haar man Phille (44) en zonen Ricky (10) en Vinnie (5) probeert ze er elke dag het beste van te maken.
Dorp kan in 2019 terecht in modern ?open huis?
Vrijdag, 03:37 Gazet v. Antwerpen

Bij woonzorgcentrum Sint-Jozef in Wiekevorst (Heist-op-den-Berg) hebben ze grote plannen. De werking van lokaal dienstencentrum Het Pluspunt draait zo goed dat er nood is aan meer ruimte. Een nieuwbouw die de allures van een open huis heeft, moet de oplossing brengen.
Vital Baeken keert terug naar comedy: ?Grapjes over kleuters zijn enkel leuk als je er zelf in huis hebt?
Vrijdag, 03:37 Gazet v. Antwerpen

Drie jaar lang leek Vitalski van de aardbol verdwenen. ?Het heeft even geduurd om mijn huidige status als huisvader te omarmen?, vertelt Vital Baeken. ?25 jaar had ik shows gemaakt vanuit het standpunt van de vrolijke vrijgezel.? Oordeel vanavond in Hoboken zelf wat er nog rest van de Don Juan in Don Vitalski, De Ideale Schoonzoon.
In het huis van Peter Buwalda is het wachten op een flashmob van bacteriën
Vrijdag, 02:24 Volkskrant
Misschien is het beter zo. Het is hier een bende. Het wachten is op een flashmob van bacteriën. Zo meteen staat er één op, en begint I Will Survive te zingen. Waarna er steeds meer in actie komen, onder de bank vandaan, uit het doucheputje, steeds synchroner dansend, een compleet ballet van smerige beestjes die er een hele show van maken. Aanstellers. Maar goed, ze hebben gewonnen. Ik zal het geit


Kijk rond (360 graden) in de Canon van Nederland
Donderdag, 08:12 NOS nieuws

Aanstaande zaterdag opent in het Openluchtmuseum in Arnhem de Canon van Nederland, een overdekte tentoonstelling over de geschiedenis van Nederland, 'van hunebed tot heden'. De vijftig vensters uit de canon zijn verwerkt in tien tijdvakken, zoals de Romeinse tijd, de Tachtigjarige Oorlog en de Gouden Eeuw.

Vanuit een centrale koepel kunnen bezoekers tien 'filmsets' bezoeken waar ze historische objecten kunnen zien, interactieve spellen spelen en digitale media opvragen.

De Canon van Nederland werd in 2006 opgesteld om gebruikt te worden in het geschiedenisonderwijs. Aanvankelijk zouden de thema's ook worden uitgewerkt in een Nationaal Historisch Museum, maar toen die plannen niet doorgingen, kreeg het Openluchtmuseum 8 miljoen euro om zijn entreepaviljoen te verbouwen. Voor de tentoonstelling wordt samenwerkt met het Rijksmuseum.

Ook in het Openluchtmuseum zelf is er voortaan aandacht voor de onderwerpen uit de canon. Zo wordt in een vakantiehuisje van Gerrit Rietveld verteld over De Stijl en komt Willem Drees als grondlegger van de verzorgingsstaat aan de orde in het Groene Kruisgebouw.
Speciale aanklager eist documenten van Witte Huis
Donderdag, 00:42 Skynet
De speciale aanklager in het onderzoek naar Russische inmenging tijdens de Amerikaanse presidentsverkiezingen, Robert Mueller, draait de duimschroeven aan. Hij heeft bij het Witte Huis een uitgebreide reeks documenten en e-mailgesprekken opgevraagd, onder meer over het ontslag van FBI-directeur James Comey. Dat schrijven de New York Times en de Washington Post woensdag.


Uber brengt nu ook je eten aan huis in Antwerpen, en heeft géén schrik van concurrent Deliveroo
Woensdag, 19:30 Gazet v. Antwerpen

Antwerpen is een leveringsdienst voor maaltijden rijker. Morgen, donderdag, wordt UberEats gelanceerd. Meer dan zestig Antwerpse restaurants zijn al mee op de kar gesprongen, waaronder ook het Felix Pakhuis en McDonalds.
Kennismaking met Huis Perrekes
Woensdag, 06:18 Gazet v. Antwerpen
Het netwerk ?Dementievriendelijke stad? organiseert op donderdag 21 september 2017 om 18 u een ontmoetingsmoment met Koen Dewulf in de bibliotheek, voorafgaand aan zijn voorstelling in cultuurcentrum de Werft.


Opbouwwerker gaat huis aan huis in wijk Oud Oefenplein
Dinsdag, 23:06 Gazet v. Antwerpen
In de wijk Oud Oefenplein in Mechelen is sinds kort een opbouwwerker actief die de mensen thuis opzoekt. Het Sociaal Huis wil daarmee de maatschappelijke betrokkenheid van de bewoners versterken.


Minder spinnen in huis? Probeer dit eens
Dinsdag, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Er is goed nieuws en slecht nieuws voor de mensen die deze herfst zo weinig mogelijk spinnen in huis willen. Eerst het slechte? Er bestaat geen wondermiddel om de achtpotige beestjes naar buiten te jagen. Het goede? Als je vaak poetst, zal je minder ongenode gasten zien open. Dat zegt Wim Veraeghtert van Natuurpunt.
Geplaagd Bruna neemt e-commerce weer in huis
Dinsdag, 13:24 Emerce
Winkelketen Bruna heeft grote delen van e-commerce en online marketing weer in huis gehaald om greep te krijgen op deze primaire bedrijfsprocessen. De digitale activiteiten komen maar niet goed van de grond en financieel gaat het niet voor de wind.


Homejacker krijgt 30 maanden voor inbraak in hetzelfde huis
Dinsdag, 13:06 Gazet v. Antwerpen

Voor een homejacking in Olen heeft de strafrechter in Turnhout Jake V.D. (28) uit Antwerpen veroordeeld tot dertig maanden effectieve celstraf en 1.200 euro boete. Samen met twee kompanen brak hij later nog binnen in dezelfde woning.
Ex-K3?tje Kathleen woont met demente moeder in huis: ?Lewis (6) en Jay (3) zorgen mee voor hun oma?
Dinsdag, 09:30 Gazet v. Antwerpen

?Mijn jongens die moeke helpt met eten? Dat is hartverscheurend en prachtig tegelijkertijd.? Dat vertelt ex-K3?tje Kathleen Aerts (39), die haar demente mama bij zich in huis heeft wonen. Haar zoontjes Lewis (6) en Jay (3) zorgen mee voor hun oma. ?Hoe jong ze ook zijn.?
Maria groeit uit tot orkaan en trekt verder richting Saba
18 September, 00:12 NOS nieuws

De tropische storm Maria, die afkoerst op de Bovenwindse Eilanden en Puerto Rico, is zoals verwacht uitgegroeid tot een orkaan. Er worden nu windsnelheden gemeten van zo'n 120 kilometer per uur. Het National Hurricane Center in de VS verwacht dat Maria bij zijn tocht over de Atlantische Oceaan verder aan kracht toeneemt en uitgroeit tot een orkaan van de derde categorie.

De eilanden Saba en Sint-Eustatius liggen op de koers van de orkaan en worden waarschijnlijk in de loop van dinsdag geraakt.

Sint-Maarten wordt naar verwachting niet direct geraakt, maar krijgt wel te maken met extreme regenval. Volgens NOS-weerman Gerrit Hiemstra kan er 150 tot 300 millimeter vallen. De neerslag kan leiden tot veel meer overlast dan anders in het orkaanseizoen, omdat veel daken zijn beschadigd. Ruim 90 procent van de gebouwen op Sint-Maarten heeft schade als gevolg van de orkaan Irma.

Maria trekt met windsnelheden tot 120 kilometer per uur langzaam naar het westen, in de richting van Puerto Rico. De eilanden Dominica en Guadeloupe worden maandagavond waarschijnlijk als eerste getroffen.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be