NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Huis


Huis van Afgevaardigden voor TikTok-ban in VS, nog onbekend wat Senaat vindt
19 Maart, 00:11 NU.NL - Tech
Een ban op TikTok ligt op de loer in de Verenigde Staten. In het Huis van Afgevaardigden stemden beleidsmakers woensdag voor een mogelijk verbod. Maar of het wetsvoorstel stand houdt in de Senaat, is veel lastiger te zeggen.


Pas als je bijna 100.000 euro verdient kun je een gemiddeld geprijsd huis kopen
5 Maart, 00:02 NU.NL - Economie
Een gemiddelde woning in Nederland is pas te betalen met een inkomen van bijna 100.000 euro. Dat maakt eigen geld buitengewoon belangrijk als je een huis wil kopen, stelt dataverzamelaar Calcasa.


In deze drie gemeenten betaal je minder dan 250.000 euro voor een huis
20 Februari, 00:02 NU.NL - Economie
Huizenprijzen zitten inmiddels flink in de lift, maar op sommige plekken heb je toch kans op een betaalbare woning. Zo hoefde je vorig jaar in drie gemeenten gemiddeld minder dan 250.000 euro voor een woning te betalen: Pekela, Kerkrade en Heerlen.


Veel meer mensen checken sinds hoogwater of hun huis overstroomd kan raken
10 Januari, 00:22 NU.NL - Tech
Veel meer mensen dan gebruikelijk hebben in de afgelopen weken via de website overstroomik.nl opgezocht hoe hoog het water in hun buurt kan komen bij een overstroming. Dat meldt Rijkswaterstaat desgevraagd aan NU.nl.


NU+ | Een huis kopen in 2024: dit verandert er aan de hypotheekregels
Op 1 januari verandert er het een en ander voor mensen die een woning willen kopen. NU.nl zet de belangrijkste wijzigingen van de hypotheekregels voor jou op een rijtje.


Champions League volley (m) - Roeselare in eigen huis kansloos onderuit tegen Olympiakos
21 December 2023, 00:01 Skynet
Roeselare heeft woensdagavond op de vierde speeldag in groep A van de Champions League in het mannenvolleybal in eigen huis kansloos verloren van het Griekse Olympiakos. In de Tomabel Hall werd het 0-3: 25-27, 21-25 en 12-25.


EuroLeague basket (v) - Perfumerias Avenida en Antonia Delaere in eigen huis onderuit tegen Bologna
21 December 2023, 00:01 Skynet
Op de tiende speeldag in de EuroLeague basket voor vrouwenteams heeft Perfumerias Avenida woensdagavond in eigen huis een nederlaag geleden tegen Virtus Bologna. De Italianen waren met 58-62 nipt sterker dan de Spanjaarden.


Huis van het Nederlands reikt prijs uit aan personen met verdienste voor eigen werking
24 November 2023, 00:02 Skynet Belgie
Het Huis van het Nederlands heeft donderdagavond zeven prijzen uitgereikt aan mensen die een belangrijke verdienste hebben voor de twintigjarige werking van de organisatie in Brussel. Bij de prijsuitreiking waren VGC-collegeleden Ans Persoons (Vooruit.brussels) en Sven Gatz (Open VLD) aanwezig. Ook VGC-collegevoorzitter Elke Van den Brandt (Groen) tekende present.


Champions League volley (m) - Roeselare verliest eerste groepsmatch in eigen huis van Ankara
24 November 2023, 00:00 Skynet Sport
Landskampioen Roeselare heeft donderdagavond op de eerste speeldag van de groepsfase in de Champions League volleybal voor mannenteams met 1-3 verloren van het Turkse Ziraat Bankasi Ankara. De setstanden in de Tombabelhal waren 19-25, 25-19, 24-26 en 24-26.


Belgian RX & Cross Car: Mettet sluit seizoen af met druilige double header
22 November 2023, 00:00 Autosport
Het Belgisch seizoen RX en Cross Car werd afgelopen weekend afgesloten met een duble header op zaterdag en zondag. De openingsdag van het finale weekend in Mettet werd verreden in barre omstandigheden met een kille wind en aanhoudende regen. Het zorgde voor spektakel en enkele verrassingen. Davy Van Den Branden en Jordan Genten konden hun titel al vieren. Een dag later gingen in de drie beslissende finales gingen de laatste Belgische titels naar Kristof Bex, Steve Volders en Tom Heindrichs, die de razend spannende finale in XC Senior wist te winnen.

Lees meer: Belgian RX & Cross Car: Mettet sluit seizoen af met druilige double header


Juryleden maken bikkelharde keuzes: deze drie koppels strijden verder in 'Huis gemaakt?
17 November 2023, 00:01 HLN.BE
Het was erop of eronder in ?Huis gemaakt. De zes deelnemende koppels stonden voor een cruciale uitdaging: het afwerken en opleveren van de slaapkamers. Niet zomaar een opdracht, want voor drie van de koppels betekende dit het einde van hun avontuur. De jury stond voor bikkelharde keuzes, maar het verdict is gevallen: Kayleigh en Bavo uit Hasselt, Anouk en Martin uit Aalst, en Ana en Enis uit Antwerpen mogen hun droom van het verbouwen voortzetten.


Man die zich verschanste in eigen huis aangehouden door speciale eenheden in Mettet, nabij Charleroi
3 November 2023, 00:02 HLN.BE
De man die zich donderdagnamiddag verschanste in zijn huis in het centrum van Mettet, in de provincie Namen, is aangehouden door de speciale eenheden van de federale politie. Dat verneemt Belga donderdagavond. De man zou donderdagnamiddag normaal gezien naar een psychiatrische afdeling van een ziekenhuis worden gebracht.


Friends-acteurs zijn 'kapot' van het verlies van Matthew Perry
2 November 2023, 00:09 NU.NL - Film
De hoofdrolspelers van comedyserie Friends hebben twee dagen na het plotselinge overlijden van Matthew Perry voor het eerst gereageerd op het nieuws. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer zijn "kapot van het verlies".


Republikein Pence trekt zich terug uit race om het Witte Huis
29 Oktober 2023, 00:02 NOS nieuws

De voormalige Amerikaanse vicepresident Mike Pence trekt zich terug als kandidaat voor de presidentsverkiezingen van volgend jaar. Hij had moeite om genoeg campagnegeld binnen te halen en genoeg vooruitgang te boeken in de peilingen.

"Na veel gebeden en overleg heb ik besloten vandaag een punt achter mijn campagne te zetten", zei hij op een bijeenkomst in Las Vegas. "We wisten vanaf het begin dat dit een moeilijke strijd zou worden, maar ik heb er geen spijt van."

Pence moest eerst de nominatie voor de Republikeinse Partij zien te winnen. Hij nam het daarbij op tegen zijn voormalige baas, oud-president Trump, die hij jarenlang trouw heeft gediend.

Pence ging in 2020 niet mee met Trumps leugen dat Trump en niet Biden de presidentsverkiezingen van dat jaar had gewonnen. Trump was woedend. Aanhangers van Trump beschouwen Pence als een verrader.




Witte Huis: Rusland executeert militairen die bevelen weigeren
27 Oktober 2023, 00:00 HLN.BE
De Verenigde Staten beschikken over informatie dat Rusland militairen executeert voor het niet opvolgen van orders. Dat heeft woordvoerder John Kirby van de Amerikaanse nationale veiligheidsraad gezegd, die ook stelde dat Russische commandanten hele eenheden bedreigen.


Republikeinen dragen Tom Emmer voor als kandidaat-voorzitter Huis van Afgevaardigden
25 Oktober 2023, 00:05 Skynet Buitenland
De Amerikaanse Republikeinen hebben een nieuwe kandidaat naar voren geschoven voor het voorzitterschap in het Huis van Afgevaardigden. Na een reeks stemmingen achter gesloten deuren ging de nominatie naar de relatief onbekende Tom Emmer, volksvertegenwoordiger voor de staat Minnesota.


Tom Emmer trekt zich al terug als kandidaat-voorzitter Huis van Afgevaardigden
25 Oktober 2023, 00:03 Skynet
Tom Emmer, de nieuwe kandidaat die de Amerikaanse Republikeinen naar voren hadden geschoven voor het voorzitterschap in het Huis van Afgevaardigden, heeft na enkele uren al de handdoek in de ring gegooid. Dat melden verschillende Amerikaanse media.


Bewoners van woningen Hoofddorp kunnen terug naar huis na explosie
22 Oktober 2023, 00:03 NOS nieuws

Bewoners van meerdere woningen aan de Sont in Hoofddorp kunnen terugkeren naar hun huizen. Gisteravond was een explosie in een appartementencomplex aan deze straat en werden de woningen ontruimd.

De explosie was rond 20.00 uur, daarna brak brand uit. Toen die geblust was, trof het Team Explosieve Verkenning van de politie explosief materiaal aan. Hierop werden ook woningen rondom het appartementencomplex ontruimd. De gemeente regelde opvang, meldt NH Nieuws.

De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) was tot vanmiddag bezig met het opruimen van het materiaal. Het blijkt om zwaar vuurwerk te gaan. Dat is op een veilige plek tot ontploffing gebracht.

Een 34-jarige man raakte door de explosie zwaargewond. Hij was als enige in de woning aanwezig. Hoe de explosie is ontstaan, is nog niet duidelijk.




Twee verdachten aangehouden na moord op bekende Iraanse regisseur Mehrjui
19 Oktober 2023, 00:09 NU.NL - Film
De Iraanse politie heeft twee verdachten aangehouden in verband met de gewelddadige moord op Dariush Mehrjui dit weekend. De bekende Iraanse regisseur en zijn vrouw werden doodgestoken in hun huis in een wijk net buiten Teheran.


McCarthy dan toch bereid om opnieuw Huis-voorzitter te worden
10 Oktober 2023, 00:07 Skynet Buitenland
De Republikein Kevin McCarthy, die vorige week werd afgezet als voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, sluit een nieuwe kandidatuur dan toch niet uit. "Ik zal doen wat de volksvertegenwoordigers willen", verklaarde McCarthy maandag in een radiotalkshow. "Ik denk dat we sterk en verenigd moeten zijn."





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn