NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Horizon

2News.be / Trefwoorden / Horizon

Happy Horizon lanceert AI-label AInablers
29 Januari, 00:00 Emerce
Bureaugroep Happy Horizon opent het label AInablers om daarin specialistische AI-kennis naar de markt te brengen.


Horizon Forbidden West Complete Edition is vanaf 21 maart beschikbaar voor pc
27 Januari, 00:01 Tweakers
Horizon Forbidden West Complete Edition verschijnt in maart voor de pc. De Complete Edition bevat naast de basegame de Burning Shores-uitbreiding. Sinds vorig jaar oktober is de Complete Edition al beschikbaar voor de PS5-console.


Happy Horizon opent nieuwe ?hub? in Utrecht
8 November 2023, 00:00 Emerce
Creative digital agency Happy Horizon opent een nieuw hub-kantoor. Dit keer in Utrecht. Vorig jaar juli werden twee nieuwe kantoren geopend in Amsterdam en Eindhoven. Nu zijn alle Utrechtse bureaus van Happy Horizon verhuisd naar het nieuwe kantoor in het Treehouse-gebouw aan de Varrolaan.


Meta voegt tekstchat toe aan sociale VR-app Horizon Worlds
15 Juni 2023, 00:00 Tweakers
Socialemediabedrijf Meta is bezig met het toevoegen van een optie voor tekstchat in zijn sociale VR-app Horizon Worlds. Tot nu toe was alleen voicechat mogelijk. Er komt een optie om berichten voor onbekenden te blurren.


Horizon- en The Wire-acteur Lance Reddick is overleden op 60-jarige leeftijd
20 Maart 2023, 00:00 Tweakers
De Amerikaanse acteur Lance Reddick is overleden op 60-jarige leeftijd. Hij is vooral bekend van zijn rollen in The Wire en John Wick. Gamers kunnen hem kennen van zijn rol als Sylens in de Horizon-games, of als Commander Zavala in Destiny 2.


Meta wil meer gebruikers voor Horizon Worlds door tieners toe te laten
9 Februari 2023, 00:00 Tweakers
Meta wil meer gebruikers aantrekken voor zijn VR-platform Horizon Worlds door ook tieners toe te laten. Op dit moment moeten gebruikers boven de 18 jaar zijn, maar het bedrijf zou jongeren tussen 13 en 17 jaar ook toe willen laten.


Meta's VR-platform Horizon Worlds verlaagt maandelijks bezoekersdoel
18 Oktober 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta verlaagt zijn doel om tegen het einde van het jaar 500.000 maandelijkse gebruikers te hebben op zijn virtualrealityplatform Horizon Worlds. Het sociale medium gaat nu uit van 280.000 maandelijkse gebruikers, meldt The Wall Street Journal.


Horizon Forbidden West grote winnaar bij Dutch Game Awards
11 Oktober 2022, 00:07 NU.NL - Tech
Horizon Forbidden West heeft donderdagavond bij de Dutch Game Awards de meeste prijzen in de wacht gesleept. Het avonturenspel van de Nederlandse studio Guerrilla won onder meer de prijs voor beste game.


Een boot van 40 meter breed en rijdende tribunes: dit mogen we verwachten van ?Red Star Line: De Gouden Horizon?
30 Augustus 2022, 00:01 HLN.BE
Studio 100 is klaar een nieuwe stunt. Na ?Daens? en ?40-45? vaart dit voorjaar een boot van 40 meter lang door het ?Pop Up Theater? bij het nieuwe spektakelstuk ?Red Star Line?: De gouden horizon?. ?De verwachtingen van de mensen liggen torenhoog,? lacht Gert Verhulst. ?Ik hou me enkel met het creatieve bezig, maar dit kost heel veel geld en ik ben al een paar in het bureau geroepen bij diegenen die de centjes beheren.?


Horizon Forbidden West-update voegt VRR-ondersteuning toe
8 Juli 2022, 00:01 Tweakers
Guerilla Games heeft ondersteuning voor variable refresh rate (VRR) toegevoegd aan Horizon Forbidden West. Er is ook een high refresh rate-modus toegevoegd voor 120Hz-monitoren en een 'Balanced'-modus, die een minimale verversingssnelheid van 40Hz garandeert.


Sony werkt aan Netflix-serie over Nederlandse game Horizon Zero Dawn
30 Mei 2022, 00:07 NU.NL - Film
De in Nederland geproduceerde game Horizon Zero Dawn krijgt een eigen serie op Netflix. Ook komen er tv-shows van de spellen God of War en Gran Turismo, kondigde Sony donderdag aan tijdens een presentatie met investeerders.


Meta werkt aan webversie van virtualrealityplatform Horizon Worlds
18 April 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Facebook-moederbedrijf Meta wil zijn virtualrealityplatform Horizon Worlds ook uitbrengen voor de webbrowser. Daarmee bereikt Meta in potentie veel meer nieuwe gebruikers. Op dit moment is het platform alleen beschikbaar op Quest VR-headsets van het bedrijf.


Nieuwe Horizon-game had eerder kunnen uitkomen: 'We wilden niet overwerken'
22 Februari 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Op vrijdag verschijnt de nieuwe PlayStation-game Horizon Forbidden West, waarin de jonge jager Aloy moet overleven in een wereld vol robotdinosaurussen. Het is een van de grootste games die ooit in Nederland werd gemaakt. We spraken met Mathijs de Jonge, de game director die het project regisseerde.


Meta's VR-platform Horizon Worlds heeft 300.000 maandelijkse gebruikers
22 Februari 2022, 00:08 NU.NL - Tech
Meta's platform Horizon Worlds, waarop games in virtual reality gespeeld kunnen worden, heeft inmiddels 300.000 maandelijkse gebruikers, meldt The Verge. Het moederbedrijf van Facebook zet met het platform een stap in de richting van het zogeheten metaverse.


Meta's metaverse-platforms Horizon Worlds en Venues hebben 300.000 gebruikers
19 Februari 2022, 00:01 Tweakers
Horizon Worlds en Horizon Venues, twee platforms die onderdeel zijn van Meta's metaverse-strategie, hebben samen 300.000 maandelijks actieve gebruikers. Dit is tien keer meer dan een kwartaal eerder. De platforms zijn alleen in de VS en in Canada zonder invite te gebruiken.


Review: Horizon Forbidden West is de ambitieuste Nederlandse game ooit
17 Februari 2022, 01:48 NU.NL - Tech
Met Horizon Forbidden West heeft de Amsterdamse studio Guerrilla Games een vervolg gemaakt op de grootste gameproductie uit ons land. Dit vervolg streeft de voorganger Horizon Zero Dawn op bijna ieder front voorbij.


Horizon Forbidden West - Nog beter dan Zero Dawn
15 Februari 2022, 00:00 Tweakers
Met Horizon Forbidden West levert Guerrilla Games opnieuw een parel van een game af. Hij is zelfs beter dan het toch al uitstekende Horizon Zero Dawn.


Horizon Zero Dawn van Nederlandse gamestudio 20 miljoen keer verkocht
12 Februari 2022, 00:19 NU.NL - Tech
Horizon Zero Dawn van de Nederlandse gameontwikkelaar Guerrilla Games is meer dan twintig miljoen keer over de toonbank gegaan, meldt Sony vrijdag op Twitter. Het spel uit 2017 behoort daarmee tot een van de bestverkochte PlayStation-games ooit.


Forza Horizon 5 heeft 15 miljoen spelers
11 Januari 2022, 00:00 Tweakers
Forza Horizon 5 heeft inmiddels zo'n 15 miljoen spelers. Dat aantal is behaald precies twee maanden na de release van de racegame. Het gaat niet om 15 miljoen verkopen, omdat de game ook onderdeel is van het Game Pass-abonnement.


Sony maakt meer bekend over Playstation VR2-bril en kondigt Horizon-game aan
7 Januari 2022, 00:10 NU.NL - Tech
Sony heeft op de techbeurs CES in Las Vegas meer bekendgemaakt over de nieuwe virtualrealitybril voor de PlayStation 5. De PlayStation VR2 kan beelden 90 tot 120 keer per seconde verversen en krijgt een hogere resolutie dan de voorganger. Beelden van de bril zelf werden nog niet getoond.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn