NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Honden

2News.be / Trefwoorden / Honden

Bedrijf van Coucke gaat Belgische honden chippen
Woensdag, 14:54 De Tijd
14:29 Het diergeneesmiddelenbedrijf Animalcare, waarin Marc Coucke en zijn kompaan Chris Cardon de leiding hebben, heeft in het VK al miljoenen honden gechipped en bereidt nu de lancering in BelgiŽ voor.


Kinderen krijgen grote onderscheiding voor hun omgang met honden
16 April, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Tijdens een cursus hondengewenning hebben veertien kinderen en enkele volwassenen afgelopen weekend grote onderscheiding behaald. Onder leiding van twee Herseltse hondenverenigingen

en een Westelse uitlaatdienst/gedragstherapeut leerden ze

omgaan met viervoeters.
Een eiland voor alle honden van de wereld
11 April, 10:00 De Tijd
09:51 De Amerikaanse regisseur Wes Anderson zet in het eigenzinnige hondenavontuur 'Isle of Dogs' een van zijn grote liefdes in de kijker: Japan. Het resultaat is een prettige animatiefilm met een politieke...


Jong mediatalent over de ?Play-Off 2-kansen van Antwerp: ?Hopelijk als hongerige honden naar de derby?
30 Maart, 15:48 Gazet v. Antwerpen

Erik Van Looy, Kobe Ilsen, Kevin Janssens,... Iedereen weet dat ze Antwerp-supporter zijn. Maar in hun spoor echter volgen nu al andere veelbelovende jonge talenten in de media. Ze timmeren aan de weg ťn steken hun clubliefde venmint onder stoelen of banken: Robin Pront en Dylan Van Rooy doen misschien nog niet meteen een belletje rinkelen, maar binnen een paar jaar zullen ze de klokken van de kathedraal doen luiden. Waar ter wereld ze ook zijn, bij deze twee mannen ligt het hart op ?Den Bosuil?.
Vorig jaar bijna 100.000 honden geregistreerd in Vlaanderen
27 Maart, 16:06 Skynet
In 2017 werden in Vlaanderen 98.439 honden geregistreerd in de centrale databank dogID. Dat is minder dan het recordaantal van 98.551 het jaar voordien. In WalloniŽ werden er 60.009 honden geregistreerd, in Brussel waren dat er 3.029.


IN BEELD. Paarden en honden krijgen zegen
26 Maart, 09:48 Gazet v. Antwerpen
Aan de Sint-Luciakapel in Meersel-Dreef (Hoogstraten) werden zondagmiddag naar jaarlijkse gewoonte honden en paarden gewijd door pater Luk. De plechtigheid begon met een viering in de kapel. De Wolfdonkse hoornblazers lieten er zich horen. Na de wijding trakteerden de jagers van de wildbeheerseenheid met koffiekoeken.


Broodfokker veroordeeld tot celstraf: ?heuglijke dag voor de honden?
19 Maart, 09:48 Gazet v. Antwerpen

Broodfokker Gerd W. uit Kasterlee is veroordeeld tot zes maanden celstraf en een boete van 12.000 euro wegens inbreuken op de dierenwelzijnswet. Hij krijgt ook een levenslang verbod op het houden van huisdieren.
Bijna 100 honden en katten in beslag genomen bij illegale kweker
14 Maart, 21:12 Gazet v. Antwerpen

Bij een illegale kwekerij in het West-Vlaamse Beselare zijn woensdag bijna 100 honden en katten in beslag genomen. Dat gebeurde na een controle door de inspectie Dierenwelzijn. Dat meldt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).
?Wij willen losloopzones voor honden in elke deelgemeente van Zoersel?
13 Maart, 16:24 Gazet v. Antwerpen

H-Eerlijk Zoersel pleit voor een grote hondenlosloopzone in het Park van Halle. Omdat die eis kracht bij te zetten, organiseert de politieke partij zondag 18 maart een begeleide wandeling voor baasjes en hun viervoeters.
Politie treft zwaar verwaarloosde honden aan in woning: "Nog nooit gezien"
10 Maart, 21:06 Gazet v. Antwerpen
In Kampenhout werden vrijdag door de lokale politie twee verwaarloosde honden aangetroffen in een privťwoning. De dieren werden overgebracht naar Dierenbescherming Mechelen. Een Stafford die nog amper 14,6 kg woog, overleefde het niet. Ook de Mechelse Herder (12,5 kg) werd zwaar uitgehongerd overgebracht en wordt voorlopig opgevangen door vrijwilligers van de Dierenbescherming.


Baasje behandelt hond net als kind. Onderzoeker: 'Er zijn meer honden dan goede baasjes'
28 Februari, 20:18 Volkskrant
Wie zijn hond stevig corrigeert, is vaak ook een strenge ouder, ontdekte onderzoeker Ineke van Herwijnen. De hond is veranderd van nutsdier in volwaardig gezinslid. Kan het beestje dat aan? Honden en kinderen die deel uitmaken van hetzelfde gezin worden in de regel op dezelfde wijze opgevoed. Als een hond van zijn baasje tegen passanten mag opspringen 'omdat dit nu eenmaal in de aard van het beest


Ouders moeten in vrieskou aanschuiven aan scholen in Grimbergen: ?We moeten als honden buiten staan?
25 Februari, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Sinds zaterdagochtend staan aan twee Grimbergse basisscholen al tientallen ouders aan te schuiven om hun kind in te kunnen schrijven, terwijl de inschrijvingen pas donderdag beginnen. De omstandigheden zijn gezien de koudegolf die het land momenteel in zijn grip houdt uiteraard niet ideaal, en in ťťn van de twee scholen weigert de directeur lokalen te openen voor opvang omdat dat een aanzuigeffect zou creŽren.
Niet alleen honden helpen. Dit blindengeleide dwergpaard loopt door de Limburgse straten
21 Februari, 23:06 Gazet v. Antwerpen

Wie in Tongeren over de straten loopt, kan er al eens een opmerkelijke voorbijganger tegenkomen. Dinky is daar immers aan het werk als allereerste blindengeleide dwergpaard van Europa. Dat is te zien op VTM Nieuws.
Baasjes hijgen even hard aan de finish als hun honden
17 Februari, 18:00 Gazet v. Antwerpen
Kathleen De Gussem (47) uit Brecht was zaterdag met haar sheltie Lily een van de 150 deelneemsters op de agilitywedstrijd van HS De Paai/Agility4Ever in de indoorpiste van LRV De Dennenruiters aan de Kleinheide in Pulderbos.


Zeven gelijkgezinde vrouwen helpen straathonden uit de nood: ?Jaarlijks gaan 50.000 honden een verschrikkelijk lot tegemoet?
6 Februari, 19:48 Gazet v. Antwerpen

Zeven enthousiaste vrouwen van de organisatie Dogs Behind Bars vertrekken op 9 april naar Spanje. In het asiel van San Anton in AndalusiŽ willen vijf vrijwilligsters en twee dierenartsen in een week tijd zo veel mogelijk straat- en asielhonden te helpen.
Dossier huisjesmelkerij: op pad met de inspecteurs: ?Honden behandel je niet eens zo, die krijgen een betere thuis?
5 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Als de dienst Woontoezicht van de stad Antwerpen en de Vlaamse wooninspecteurs genoeg aanwijzingen hebben dat een eigenaar zijn huurders in gevaarlijke omstandigheden laat wonen, wordt er samen met de lokale recherche en het parket een inval gedaan. Wij mochten mee met zo?n gezamenlijke actie in een onbewoonbaar verklaard pand, waar toch nog twee huurders opdoken.
Internetrage bij honden, al willen ze niet allemaal meedoen
4 Februari, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Ook viervoeters hebben recht op een internetrage, zo moet iemand gedacht hebben, en zo is er nu de ?Howl Chain?. Een heuse ketting van filmpjes van honden die blaffend en huilend reageren op filmpjes van andere honden die blaffend en huilend reageren op een filmpje. En al toont het filmpje dat niet elke hond zin heeft om mee te doen, er zijn wellicht blafgrage hondjes genoeg om de videoketting nog wat langer te maken.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be