NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Honden

2News.be / Trefwoorden / Honden

Dit is Bodi, die samen met andere honden mensenlevens redde na explosie in Antwerpen
Woensdag, 20:54 Gazet v. Antwerpen

Dat er na de explosie maandagavond nog overlevenden vanonder het puin gehaald werden, hebben ze te danken aan de reddingshonden die ingezet werden tijdens de zoekactie. Een van hen was Bodi, die dinsdagavond bij Van Gils & Gasten toonde hoe goed hij dat kan.
Ze is Afro-Amerikaans, vrouw, selfmade, gezet en gek op honden, wat wil een Amerikaan nog meer?
11 Januari, 02:36 Volkskrant
Oprah krijgt een trog gal over zich heen en niemand wil de beslapen bedden van de Serious Request-dj's. Bonen Oprah for president, ja, allicht, dat vond iedereen die met Oprah in de middag is opgegroeid allang. Appeltje-eitje. Genoeg geld om alle armen van Amerika te redden, een gezonde geest, ze kan praten als, welnu, Oprah, ze kan lezen, sterker nog, ze leest ook echt boeken én ze verstopt ieder


Katten zijn beter dan honden
29 December 2017, 21:48 Volkskrant
Genetisch onderzoek maakt katten nog wat chiquer en koppelt honden juist aan een verstandelijke beperking. Noem het een doorbraak in de aloude vete tussen kat en hond. De kat blijkt een veel fraaiere stamboom te hebben dan gedacht, ontdekten genetici dit jaar. En de hond? Die blijkt zijn zachte karakter vooral te danken te hebben aan iets dat verdacht veel lijkt op zwakzinnigheid. Tot voor kort gi


Honden krijgen ruzie, baasjes ook: man neergestoken
28 December 2017, 18:00 NOS nieuws

Een ruzie tussen twee honden heeft in Sittard geleid tot een steekpartij. Daarbij is een 49-jarige man uit de Limburgse plaats gewond geraakt.

Bij het uitlaten kregen de honden het gisterenmiddag met elkaar aan de stok. Ook hun baasjes raakten daarna in gevecht. Een 37-jarige hondeneigenaar uit Sittard stak daarbij het baasje van het andere huisdier neer.

Het 49-jarige slachtoffer werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij is geopereerd. Over zijn toestand is verder niets bekend.

Het is onduidelijk waarover de hondeneigenaren ruzie hebben gekregen. Volgens L1 maken de honden het naar verluidt het goed.
28 verwaarloosde honden gered uit bestelbus
28 December 2017, 15:00 NOS nieuws

De politie heeft 28 honden bevrijd die in getraliede transportboxen zaten opgesloten in een bestelbusje. Ze verkeerden in erbarmelijke omstandigheden.

Op Tweede Kerstdag wist de politie de bestelbus op te sporen in Noord-Holland-Noord. De honden en de bus zijn in beslag genomen. De dierenpolitie heeft ervoor gezorgd dat de honden de benodigde medische zorg kregen. De beesten zijn naar een tijdelijk opvangadres gebracht, schrijft NH Nieuws.

Tegen de 43-jarige eigenaresse van de bestelbus wordt proces-verbaal opgemaakt. De dierenpolitie doet nader onderzoek naar de herkomst van de honden.
Politie in luchthaven Istanboel controleert passagiers uit Nederland met honden
26 December 2017, 17:36 Skynet Buitenland
De politie van de luchthaven van Istanboel controleert met honden de bagage van passagiers uit Nederland. De maatregel zou een reactie zijn op extra controles op Turkse passagiers in de luchthaven van Schiphol afgelopen weekend.


Meer dan 4.000 honden op Brussels Dog Show
17 December 2017, 23:12 Skynet
De 120ste editie van de Brussels Dog Show bracht dit weekend 4.200 honden van 250 verschillende rassen, waarvan 14 Belgische rassen, samen op Brussels Expo. Een jury bestaande uit 45 internationale keurders koos zondag een miniatuur poedel als beste hond van de expositie. Zaterdag werd een Yorkshire Terrier verkozen als beste hond van de twee dagen.


Bart De Wever vertelt ?de waarheid? over zijn bezoekje bij Kris Peeters thuis: ?Hond Duffy moest even in de garage?
12 December 2017, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Hoe was de sfeer toen Bart De Wever bij Kris Peeters in Puurs op bezoek kwam? En waarom moest hond Duffy in de garage? Het lijken banale vragen, maar nu Kris Peeters (CD&V) Bart De Wever uitdaagt als lijsttrekker bij de gemeenteraadsverkiezingen in Antwerpen, wordt het plots een relletje. Een Twitter-relletje.
Twee gewelddadige honden vallen andere dieren aan: ?We vinden geregeld katten waarvan de kop is afgebeten?
6 December 2017, 02:18 Gazet v. Antwerpen

In de Vijfde Januaristraat in Dendermonde houden twee staffords lelijk huis. De honden klimmen en springen over omheiningen en bijten volgens de buurt katten dood. Ook de jack russell van Vanessa Van De Velde werd toegetakeld door de agressieve honden.
Vorig jaar stapten moeder, dochter en 5 honden voor de trein. Van Casteren schreef een boek over de tragedie
27 November 2017, 19:06 Volkskrant
Vorig jaar stapten een moeder, een dochter en vijf honden voor de trein bij Nijmegen. Journalist Joris van Casteren reconstrueerde de tragedie en schreef er Een botsing op het spoor over. Dit is het hoofdstuk waarin de botsing plaatsvindt. Het was een modern dieseltreintje van de firma Veolia, een gestroomlijnd exemplaar van Zwitserse makelij, licht van gewicht, waar geen al te hoge snelheid mee t


Tientallen verwaarloosde honden in huis in Zeeland
25 November 2017, 12:54 NOS nieuws

In een huis in het Zeeuwse Wemeldinge zijn dertig verwaarloosde honden gevonden. De dieren werden gistermiddag ernstig vermagerd aangetroffen.

Een wijkagent meldt dat de dieren er slecht aan toe zijn. Drie honden moesten direct door een dierenarts worden behandeld. Van dertien honden moest de eigenaar meteen afstand doen.

Volgens Omroep Zeeland zijn over de bewoner vaker meldingen binnengekomen dat hij zijn dieren verwaarloost. De honden die niet in beslag zijn genomen mogen in het huis blijven, maar worden door de dierenpolitie in de gaten gehouden.
Honden mogen vrij rondlopen in bos
21 November 2017, 02:24 Gazet v. Antwerpen

In een gloednieuwe losloopzone van 8 hectare aan de Strandweg in Gierle (Lille) mogen honden, onder het toezicht van hun baasjes, vrij rondlopen.
Honden krijgen nieuwe losloopzone aan Lilse Bergen
16 November 2017, 19:00 Gazet v. Antwerpen
De gemeente Lille neemt op maandag 20 november een gloednieuwe hondenlosloopzone in gebruik aan de Strandweg, de toegangsweg naar De Lilse Bergen in Gierle.


Pastoor wijdt honden
6 November 2017, 16:54 Gazet v. Antwerpen
Bij hondenschool Kemphosch Rijkevorsel werden zondag de trouwe viervoeters gewijd. Dat gebeurde naar aanleiding van Sint-Hubertus.


Drie maanden gevangenisstraf voor couperen van twee honden: ?We zien dit niet meer door de vingers?
3 November 2017, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Een man is vrijdag in de rechtbank van Antwerpen veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie maanden en een geldboete van 3.000 euro voor het couperen van de oren van twee honden. Hij mag drie jaar lang geen dieren meer houden en de opbrengst van de verkoop van acht pups via Facebook werd verbeurd verklaard. ?Ik ben blij dat dit dossier niet in een of andere lade is verdwenen?, zegt Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA).
Rotterdam is klaar met bijtgrage, agressieve honden en neemt maatregelen
1 November 2017, 18:42 Volkskrant
Een meldpunt agressieve honden, het verplicht muilkorven van alle 21 'hoog-risicohonden', locaties waar gevaarlijke honden niet meer mogen komen, euthanasie na een zeer ernstig bijtincident, extra handhaving: Rotterdam is klaar met de vele bijtincidenten in de stad en neemt maatregelen. 'Ik wil dat de Rotterdammers beter en eerder worden beschermd tegen gevaarlijke honden', zei wethouder Joost Eer


Tuinhuis uitgebrand in Brecht, eigenaar kan honden redden
29 Oktober 2017, 08:24 Gazet v. Antwerpen

Op de Mastboomdreef in Brecht is in de nacht van zaterdag op zondag een tuinhuis uitgebrand.
Na de hunks met honden en koffie: hier zijn de knappe mannen met planten
28 Oktober 2017, 13:36 Gazet v. Antwerpen
Dat het op Instagram niet altijd serieus moet zijn, bewijzen accounts met knappe mannen en hun honden of kop koffie al. Gewoon, omdat het kan en er niets mis is om met virtuele hartjes te strooien. In de categorie ?tijdverdrijf? zijn ook knappe mannen - met of zonder kleren - tussen de planten razend populair. Een overzicht van de heren op het Boys With Plants-profiel.


Dit schattige kalfje kreeg geen eten van zijn moeder, maar werd dan door enkele honden geadopteerd
27 Oktober 2017, 19:36 Gazet v. Antwerpen

Dit wollige kalfje kreeg geen eten meer van zijn mama en werd gepest door de rest van de kudde, dus beslisten zijn eigenaars om hem in huis te nemen en met de hand op te voeden. Intussen is het schattige rund al een flink stuk gegroeid en heeft hij een innige vriendschap gesloten met de andere dieren die in de huiskamer mogen komen. Het vrolijke kalfje denkt nu dat het een hondje is en amuseert zich rot met de andere huisdieren.
Twee vrouwen en hun honden gered na vijf maanden dobberen op zee
27 Oktober 2017, 10:36 Gazet v. Antwerpen

Eind mei ging hun motor kapot na een zware storm terwijl ze aan het zeilen waren van Hawaï naar Tahiti. Sindsdien dobberden ze hulpeloos op zee. Nu pas zijn Jennifer Appel en Tasha Fuiaba gevonden en gered, samen met hun honden.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be