NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Hier


Volkskrant Avond: Is Nederland een narcostaat? | Hier wordt de strijd tegen de hoofdluis gewonnen
Gisteren, 20:36 Volkskrant
Goedenavond. Rechercheurs waarschuwen: Nederland is een narcostaat geworden. 'Ik heb de laatste 25 jaar kleine dealers zien doorgroeien tot grote ondernemers met goede contacten in de politiek.' Is het echt zo erg? Verder in uw avondnieuwsbrief: Doug Williams begon een kruistocht tegen de leugendetector, en belandde zelf in de gevangenis. Nederland is volgens rechercheurs een narcostaat geworden.


Vergeet de ?shelfie?, hier is de ?fridgie?
Gisteren, 17:00 Gazet v. Antwerpen
Een selfie kent iedereen, maar als die op een specifieke plaats is genomen, ontstaat je vaak een hippere benaming die het internet verovert. Zo maakten we in het verleden kennis met de ?shelfie?, een selfie met een gestructureerd rek op de achtergrond. Die krijgt nu concurrentie van de ?fridgie?.


?Antwerpenaar? Nirav Modi na aanklacht mega-fraude in India: ?Hier is niets van waar?
Gisteren, 16:24 Gazet v. Antwerpen
Bij monde van zijn advocaat Vijay Aggarwal heeft Nirav Modi, de juwelier/diamantair die in India een gigantisch financieel schandaal heeft veroorzaakt, nu gereageerd. ?Er is niets van waar. De bank heeft, door dit zo breed uit te smeren, mijn financiele waardigheid aangetast.?


"Het valt mij enorm zwaar om hier bij wijze van spreken in mijn bloot gat te staan"
Gisteren, 13:06 Skynet
De Tongerse assisenvoorzitter Dirk Thys gaf beschuldigde Renaud Hardy op het einde van zijn ondervraging nog de kans om iets aan de debatten toe te voegen. "Het valt mij enorm zwaar om bij wijze van spreken hier voor jullie mijn broek te moeten uitdoen en in mijn bloot gat te staan," zei Hardy terwijl hij snikte en naar zijn hoofd greep. Dan begon hij zich te excuseren, maar niet ten aanzien van de burgerlijke partijen. Hij had het wel over zijn moeder, zussen en petekind.


Hier wordt elektrisch rijden juist EXTRA belast
Maandag, 20:06 AutoBlog
Verrassing: niemand is er blij mee. De dag dat we ook maar iets gaan begrijpen van de Verenigde Staten is de dag dat de aarde stopt met draaien. In een nieuwe editie van “Waarom de VS Niet Deugt” presenteer ik een voorval in de staat Maine. Hier zal binnenkort naar een nieuw wetsvoorstel worden gekeken, […]


Het concert van K3 in de Proximustorens bekijk je hier!
Maandag, 12:18 Skynet
Op 10 februari kon een groep enthousiaste K3-fans genieten van een exclusief huiskamerconcert in de Proximustorens. Het optreden van Hanne, Klaasje en Marthe was een schot in de roos.


Kijken we hier naar de gloednieuwe Porsche 911?
Maandag, 11:42 AutoBlog
Dikke kont! De Porsche 991 gaat alweer een tijdje mee. Deze zevende generatie 911 werd in 2011 gepresenteerd en volgde de 997 op. Eind 2015 maakten we kennis met de 991.2 en inmiddels leven we in 2018. Een opvolger lijkt niet ver van ons verwijderd. Het gamma van de 911 laat vaak zien wanneer het […]


Hier eet je de lekkerste truffelgerechten
Zaterdag, 10:12 Gazet v. Antwerpen

Er worden recordbedragen voor betaald en in de gastronomische wereld wordt het beschouwd als een delicatesse: de truffel. Alleen al het idee dat ik ?s avonds truffel mag eten, is genoeg om de hele dag met een glimlach rond te lopen.
Vijf inbraken op zes weken tijd in jeugdhuis: ?Hier valt niets te rapen, dat weten ze?
Zaterdag, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Jeugdhuis Sorm in Deurne wordt geteisterd door een inbrakenplaag. Ze kregen op zes weken tijd al vijf keer inbrekers over de vloer. Opmerkelijk, want in het gebouw ligt zo goed als niets van waarde.
Zie hier, de állerlelijkste Lamborghini Veneno ooit
Vrijdag, 11:06 AutoBlog
Net als de Miami zon, branden ook mijn ogen bij het zien van deze wagen. De Lamborghini Veneno is een bijzonder zeldzaam verschijnsel. Lamborghini produceerde in totaal twaalf stuks, waarvan er slechts drie met een dak geleverd werden. In tegenstelling tot de McLaren Senna staat de Veneno niet bekend om zijn geniale wegligging. Niet omdat […]


14 Februari, 20:24 De Tijd
Ex-president Saakasjvili van Georgië aangekomen in Nederland - en wil zich hier vestigen
14 Februari, 13:48 Volkskrant
De voormalige Georgische president Michail Saakasjvili wil zich in Nederland vestigen na zijn uitzetting uit Oekraïne. Dat heeft zijn advocaat in Nederland, Oscar Hammerstein, verklaard na Saakasjvili's aankomst op Schiphol, eerder vandaag. Hammerstein en Saakasjvili bevinden zich momenteel volgens de advocaat bij een kantoor van de Immigratie- en Naturalisatie Dienst in Rotterdam om de verblijfsp


Hier, 11 valentijnscadeau?s die we allemaal willen
13 Februari, 21:54 AutoBlog
Mocht je nog geld overhebben en iets zoeken voor vriendlief. Het is een bekende situatie op Valentijnsag. Wat moet je in hemelsnaam halen voor je geliefde? Bloemen, chocolade of parfum? Of ben je heel stout geweest op Temptation Island en wordt het een combinatie van die drie? Een andere optie is om via linda, viva […]


Hier verliep ?Blind Getrouwd? net iets anders: kandidaat gaat aan de haal met echtgenote van andere deelnemer
12 Februari, 13:12 Gazet v. Antwerpen

Bij de Vlaamse koppels van ?Blind Getrouwd? gaat alles in het huidige derde seizoen nog relatief volgens het boekje. In de Australische versie ?Married At First Sight? zijn er twee kandidaten echter sterk afgeweken van het oorspronkelijke plan van de televisiemakers. Zij zijn het eens met de selectie van de kandidaten, maar niet met de matchen die daaruit voort zijn gekomen. Daarom hebben ze besloten om het heft in eigen handen te nemen.
De tweede Belgische schaatser naast Bart Swings: ?Heb het niveau om hier te staan?

Naast vaste waarde Bart Swings heeft Team Belgium met Mathias Vosté nog een tweede mannelijke snelschaatser op de Winterspelen. De naar Herenveen uitgeweken Bruggeling start dinsdag in Pyeongchang op de 1.500 meter. Daarna volgen nog de 500 en 1.000 meter.
OS 2018 - Mathias Vosté start ook op schaatsmijl
11 Februari, 12:18 Skynet
Mathias Vosté heeft de 1.500 meter toegevoegd aan zijn programma voor zijn eerste Olympische Winterspelen, zo werd vandaag bevestigd.


Hier eet je de lekkerste hummus

Hummus is een traditionele schotel die al eeuwen gegeten wordt in het Midden-Oosten en sinds kort aan een veroveringstocht over de hele wereld is begonnen. Dit gerecht kan op zich staan, deel uitmaken van een mezze of kan zelfs als garnituur worden gegeten bij lamsvlees bijvoorbeeld. Hummus is eenvoudig te maken, maar toch telkens anders. Met kikkererwten, olijfolie, citroensap, peper en zout, eventueel wat tahin en een vleugje za?atar waan je je al in een van de sprookjes van Duizend-en-een-nacht.
Match van de waarheid voor KV Mechelen: winnen of degraderen

Angstzweet in de vrieskou. KV Mechelen staat vanavond tegen Eupen voor de belangrijkste 90 minuten sinds de club in 2007 terugkeerde op het hoogste niveau. Wil KV daar blijven, dan móét er vanavond in eigen huis gewonnen worden tegen de rechtstreekse concurrent. Zelfs een gelijkspel brengt KV weer een stapje dichter bij degradatie, bij een nederlaag kan alleen een mirakel de fiere traditieclub nog redden. Het AFAS Stadion maakt zich op voor een onvervalste thriller. Wij gingen alvast de temperatuur opmeten.
Internationale beschermheilige van de liefde heeft Kempense roots: ?Hier in onze parochie heeft Valentijn zijn hart verloren?
10 Februari, 01:48 Gazet v. Antwerpen

Hoe is het mogelijk dat een nederig grensdorp in de Antwerpse Kempen een wereldberoemde beschermheilige heeft? Valentijn, bekend als de internationale behoeder van de liefde, is de patroonheilige van Poppel. ?Wij vermoeden dat Sint-Valentinus er destijds maar is bijgesleurd?, zegt de lokale heemvoorzitter.
Hier, een Ford Mustang Fastback volgens LEGO
9 Februari, 21:18 AutoBlog
Cool speelgoed. Om een kind autoliefde met de paplepel in te gieten zijn er een aantal belangrijke dingen nodig. Niet alleen een actieve papa (of mama) die met het kind Autoblog-filmpjes kijkt, maar ook correct speelgoed. En dat speelgoed moet met de juiste naam worden uitgesproken. Niet ‘auto’. Nee, details willen we horen! Voor die […]

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be