NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Hendrickx

2News.be / Trefwoorden / Hendrickx

Skate America - Kunstschaatsster Loena Hendrickx opent het seizoen in Texas
19 Oktober 2023, 00:00 Skynet Belgie
De beste kunstschaatsers van de wereld beginnen het komend weekend het seizoen met Skate America. Boven de deelnemerslijst bij de vrouwen staat Loena Hendrickx en het is lang niet onmogelijk dat Hendrickx ook zondagmiddag die plek op de uitslagenlijst inneemt.


11 December 2022, 00:05 Skynet Belgie
GP KUNSTSCHAATSEN - Loena Hendrickx schaatst in november GP's van Frankrijk en Finland
24 Juli 2022, 00:08 Skynet Buitenland
Kunstschaatsster Loena Hendrickx zal het komend seizoen deelnemen aan de Grand Prix van Frankrijk, die van 4 tot en met 6 november in Angers wordt gehouden, en die van Finland, van 25 tot en met 27 november in Espoo. De Internationale Schaats Unie (ISU) heeft deze week de uitnodiging verstuurd.


Geen Russinnen op het WK kunstschaatsen, da?s een unieke kans voor Loena Hendrickx: ?Dit is een heel bijzondere situatie?
2 Maart 2022, 00:03 HLN.BE
Eremetaal op het WK kunstchaatsen een verre droom voor Loena Hendrickx? Niet meer nu alle Russinnen hun deelname kunnen vergeten. ?Toch betreuren we het uitsluiten van atleten.?


Loena Hendrickx herstelt zich in Sochi en klimt naar vijfde plaats op Grand Prix kunstschaatsen
28 November 2021, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Na drie wedstrijden waarin het ontegenzeggelijk omhoog ging, heeft Loena Hendrickx een stapje terug moeten doen. Hendrickx bleef zaterdag in Sochi tijdens de Rostelecom Cup buiten de prijzen.




Loena Hendrickx voor tweede wedstrijd in olympisch seizoen naar Turijn
3 November 2021, 00:02 Skynet Sport
Vier weken na de vijfde plaats die ze bij de Finlandia Trophy behaalde, treedt kunstschaatsster Loena Hendrickx vrijdag in Turijn aan op de Gran Premio d'Italia. Het is de tweede wedstrijd in het olympisch seizoen waarin ze zich op 15 en 17 februari in Peking van haar beste kant moeten laten zien.


Monic Hendrickx en Maarten Heijmans in serie over fictieve samenleving
13 Oktober 2021, 00:07 NU.NL - Film
Monic Hendrickx, Maarten Heijmans en Melody Klaver gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe Vlaams-Nederlandse serie Arcadia, meldt KRO-NCRV maandag. De opnames van de reeks, die wordt geregisseerd door Tim Oliehoek, zijn afgelopen week gestart in Antwerpen.


Jonathan Hendrickx maakt zijn kastje leeg bij Lommel SK
1 Februari 2021, 09:14 Skynet
Lommel SK heeft rond het sluiten van de transfermarkt nog afscheid genomen van Jonathan Hendrickx. De rechtsachter kwam tot een akkoord om zijn contract vervroegd stop te zetten waardoor hij per direct elders aan de slag kan.


Monic Hendrickx vindt acteren niet heel moeilijk
20 Januari 2021, 06:19 NU.NL - Film
Monic Hendrickx is al sinds 1993 actief als actrice en kan in alle eerlijkheid zeggen dat ze het niet moeilijk vindt te doen. In gesprek met Nieuwe Revu zegt ze dat het haar geen moeite kost.


Monic Hendrickx over de perfecte huilscène: 'Ik gebruik geen verdriet uit mijn eigen leven'
27 April 2018, 13:30 Volkskrant
Actrice Monic Hendrickx, onder meer bekend van Penoza, vertelt hoe zij voor de camera tranen laat rollen. 'Moet ik tijdens een scène huilen, dan maak ik me daar van tevoren niet druk om. Ik zorg alleen dat ik ontspannen ben, zodat er ter plekke iets met me kan gebeuren. Dat ik geraakt kan worden door wat mijn tegenspeler zegt, of door wat ik zelf denk. Het is het mooist als de tranen ontstaan op h


Kapitein Sofie Hendrickx neemt afscheid van Belgian Cats
26 Maart 2018, 21:36 Gazet v. Antwerpen

De bijna 32-jarige Sofie Hendrickx neemt na meer dan tien jaar afscheid van de Belgian Cats. De laatste jaren fungeerde de 1m87 grote power forward succesvol als kapitein bij de Belgian Cats. Ze start dus niet mee de voorbereiding richting het WK van Tenerife (22 tot 30 september) op.




Sofie Hendrickx zegt Belgian Cats vaarwel
26 Maart 2018, 16:36 Skynet Sport
Sofie Hendrickx zal niet langer de Belgische kleuren verdedigen in het basketbal. Dat meldde de 31-jarige power forward maandag op de twitteraccount van de Belgian Cats.


Charleroi bindt Gaëtan Hendrickx langer aan zich
26 Maart 2018, 10:12 Gazet v. Antwerpen

De 22-jarige Gaëtan Hendrickx heeft een nieuw vijfjarig contract ondertekend bij Charleroi. Dat heeft algemeen directeur Mehdi Bayat maandag bekendgemaakt op Twitter.




Loena Hendrickx eindigt op negende plaats op WK kunstschaatsen, titel voor Canadese Kaetlyn Osmond
23 Maart 2018, 22:48 Gazet v. Antwerpen

Loena Hendrickx is vrijdag in het Italiaanse Milaan negende geworden op het wereldkampioenschap kunstschaatsen. De 18-jarige Antwerpse werd in de vrije kür zesde met 128,24 punten, een persoonlijk record. Woensdag had ze in de korte kür met 64,07 punten, goed voor de tiende plaats, ook al een persoonlijk record laten optekenen. Haar totaal bracht ze op 192,31. Haar vorige beste prestatie was 176,91.




Alleen Loena Hendrickx verdedigt Belgische eer op WK kunstschaatsen
20 Maart 2018, 19:12 Gazet v. Antwerpen

Loena Hendrickx is op het WK kunstschaatsen in Milaan, dat van woensdag tot zondag op de agenda staat, de enige Belg die in actie komt. De 18-jarige Hendrickx, die op de recente Winterspelen in Pyeongchang als zestiende eindigde, zal niet vergezeld worden door haar broer Jorik, die eerder na een slopend seizoen vermoeid afzegde.




Vermoeide Jorik Hendrickx zegt af voor WK kunstschaatsen
2 Maart 2018, 11:18 Skynet Sport
Jorik Hendrickx heeft vandaag op Twitter laten weten forfait te geven voor het WK kunstschaatsen later deze maand in Milaan (19-25 maart). De Kempenaar voelt zich na een slopend seizoen en een knappe veertiende plaats op de Winterspelen in Pyeongchang fysiek nog niet klaar voor het WK.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn