NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Hendrickx

2News.be / Trefwoorden / Hendrickx

Vermoeide Jorik Hendrickx zegt af voor WK kunstschaatsen
2 Maart, 12:18 Skynet Sport
Jorik Hendrickx heeft vandaag op Twitter laten weten forfait te geven voor het WK kunstschaatsen later deze maand in Milaan (19-25 maart). De Kempenaar voelt zich na een slopend seizoen en een knappe veertiende plaats op de Winterspelen in Pyeongchang fysiek nog niet klaar voor het WK.


Petekindje van kunstschaatser Jorik Hendrickx neemt sporttrofee in ontvangst
25 Februari, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Matisse, het petekind van kunstschaatser Jorik Hendrickx, was afgelopen weekend de held van het Sportgala van Arendonk. Als een echte sportman mocht hij de trofee van ?Sportfiguur van het jaar? in de lucht steken.
OS 2018 - Kunstschaatsster Loena Hendrickx eindigt op zestiende plaats, goud voor Alina Zagitova
23 Februari, 09:48 Skynet
Loena Hendrickx is vrijdag op de zestiende plaats geëindigd in het kunstschaatsen bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. De zege was voor de Russin Alina Zagitova, die de olympische atleten uit Rusland op deze Spelen het eerste goud schonk.


OS 2018 - Kunstschaatsster Loena Hendrickx eindigt op zestiende plaats, goud voor Alina Zagitova
23 Februari, 06:54 Skynet Belgie
Loena Hendrickx is vrijdag op de zestiende plaats geëindigd in het kunstschaatsen bij de vrouwen op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang. De zege was voor de Russin Alina Zagitova, die de olympische atleten uit Rusland op deze Spelen het eerste goud schonk.


OS 2018 - Loena Hendrickx komt woensdag als zestiende op het ijs in korte kür
20 Februari, 09:00 Skynet Sport
Loena Hendrickx werkt haar korte kür op de Winterspelen in Pyeongchang woensdag af om 12u17 lokale tijd (4u17 in België). De kunstschaatsster is als zestiende aan de beurt, als nummer vier in de derde groep.


Kempense Loena Hendrickx teleurgesteld ondanks ondanks vlotte kwalificatie

Kunstschaatsster Loena Hendrickx uit Arendonk heeft zich tijdens de korte kür van woensdag op de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang probleemloos voor de vrije kür geplaatst.
18-jarige Loena Hendrickx is klaar voor olympisch debuut: ?Ik had al tranen in de ogen bij de kür van mijn broer?
19 Februari, 12:36 Gazet v. Antwerpen

Loena Hendrickx verraste vorige maand met een knappe vijfde plek op het EK kunstschaatsen. Deze week krijgt het achttienjarige talent een nieuwe kans om haar kunnen te tonen op de Winterspelen in Pyeongchang. ?Het vertrouwen zit goed, de trainingen verlopen naar wens. Ik hoop hier een mooie prestatie neer te zetten?, vertelt ze twee dagen voor haar competitiedebuut.
OS 2018 - Kunstschaatser Jorik Hendrickx wordt 14e, Japanner Yuzuru Hanyu verlengt titel
17 Februari, 07:30 Skynet
Kunstschaatser Jorik Hendrickx is veertiende geworden op de Winterspelen in Pyeongchang. De 25-jarige Antwerpenaar doet daarmee twee plaatsen beter dan zijn zestiende plaats van vier jaar geleden in Sochi. Na de korte kür was Hendrickx vrijdag met 84,74 punten elfde. Zaterdag bleef hij in zijn vrije kür met 164,21 punten drie punten onder zijn persoonlijk record (167,91).


Mooi eindresultaat voor Hendrickx in kür, Vanreusel net in de top 40 in super-G
17 Februari, 06:36 Gazet v. Antwerpen

Jorik Hendrickx kan met een tevreden gevoel terugkijken op zijn prestatie in de kür. Onze landgenoot deed het vrijdag al heel goed in de korte kür en scoorde in de vrije kür 164,21 punten, waarmee hij net onder zijn persoonlijk record bleef. Onze landgenoot zakte wel van de elfde naar de veertiende plek, maar deed het wel beter dan vier jaar geleden in Sochi.
OS 2018 - "Ik mag supertrots zijn", zegt tevreden Jorik Hendrickx na korte kür
16 Februari, 10:00 Skynet Sport
Jorik Hendrickx straalde na afloop van zijn korte kür, vrijdag op de Winterspelen in Pyeongchang. "Dit is misschien mijn beste kür ooit", zei hij met een brede glimlach in de mixed zone van de Gangneung Ice Arena.


Jorik Hendrickx pakt uit met uitstekende korte kür: ?Supertrots?

Jorik Hendrickx straalde na afloop van zijn korte kür, vrijdag op de Winterspelen in Pyeongchang. ?Dit is misschien mijn beste kür ooit?, zei hij met een brede glimlach in de mixed zone van de Gangneung Ice Arena.
Jorik Hendrickx en Kim Meylemans moeten vrijdag kleur bekennen
15 Februari, 14:48 Skynet Sport
Zes Belgen komen morgen in actie op de Winterspelen in Pyeongchang. Het is vooral uitkijken naar kunstschaatser Jorik Hendrickx en skeletoni Kim Meylemans.


De moedige coming-out van Jorik Hendrickx, onze beste kunstschaatser: ?Uit de kast komen heeft lang geduurd?
13 Februari, 09:36 Gazet v. Antwerpen

?Ja, ik ben out én proud.? De olympische kunstschaatser Jorik Hendrickx (25) is holebi en de wereld mag het weten. Hij is niet de eerste Belgische topatleet die zich out, maar het blijft zeldzaam. ?In de ideale wereld moet ik mij niet outen. Helaas wordt er nog altijd gediscrimineerd op basis van huidskleur, geslacht en seksuele geaardheid.? Een monoloog.
Burgemeester Harry Hendrickx (DBM: ?Pps-project De Notelaar was het opmerkelijkst?
22 Januari, 18:30 Gazet v. Antwerpen
De burgemeesters mochten maandag hun zegje doen bij Radio2. We vatten samen wat burgemeester Harry Hendrickx (DBM) te melden had.


EK kunstschaatsen - Loena Hendrickx verbaast met knappe vijfde plaats in Moskou
21 Januari, 11:06 Skynet Sport
Loena Hendrickx is zaterdag op een knappe vijfde plaats geëindigd bij de vrouwen op het EK kunstschaatsen in de Russische hoofdstad Moskou.


Loena Hendrickx pakt knappe 5e plaats op EK kunstschaatsen in Moskou met persoonlijk record

Loena Hendrickx is zaterdag op een knappe vijfde plaats geëindigd bij de vrouwen op het EK kunstschaatsen in de Russische hoofdstad Moskou.
Kunstschaatser Jorik Hendrickx stelt teleur met tiende plaats op EK in Moskou
19 Januari, 21:30 Gazet v. Antwerpen

Jorik Hendrickx is op een ontgoochelende tiende plaats geëindigd op het EK kunstschaatsen in de Russische hoofdstad Moskou, drie weken voor het begin van de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse Pyeongchang (9-25 februari). Hij kwam in de vrije kür twee keer ten val en was zichtbaar ontgoocheld.
Loena Hendrickx plaatst zich als achtste voor vrije kür op EK kunstschaatsen
18 Januari, 16:42 Gazet v. Antwerpen

Loena Hendrickx heeft zich geplaatst voor het vrije programma op de Europese kampioenschappen kunstschaatsen in Moskou. De 18-jarige zus van Jorik liet op het korte programma een score van 55.13 optekenen, haar beste prestatie van het seizoen.
Hendrickx vraagt omgevingsvergunning
18 Januari, 01:06 Gazet v. Antwerpen
Op dinsdag 23 januari organiseert het gemeentebestuur van Westerlo een infovergadering over een aanvraag van Magazijnen Hendrickx & Zonen voor een omgevingsvergunning.


Forse tegenvaller voor Jorik Hendrickx op EK kunstschaatsen: ?Ik maakte een grote fout!?
17 Januari, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Jorik Hendrickx is woensdag op de vijfde plaats geëindigd in de korte kür op het EK kunstschaatsen in de Russische hoofdstad Moskou. Bij zijn eerste sprong kwam hij ten val.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be