NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesHatch


Autoblog advies: Hot Hatch voor AB-prominent (12 mille)
Vandaag, 14:02 AutoBlog
Snel, nu het nog kan! Als we kijken in de comment-statistieken aan het einde van elk jaar, is er altijd een naam die komt bovendrijven: @E34M5Touring. De beste man is al jarenlang goed voor vele reacties in de comment-sectie. Tim (zoals zijn moeder hem genoemd heeft) mag terug kijken op een heel interessant verleden qua […]


Brands Hatch: SRT zet opmars in European GT4 Series voort
9 Mei, 08:30 Autosport
SRT, het team van vader en zoon Selleslagh is al jaren een referentie in de internationale GT-racerij. Dit seizoen maakt de structuur uit Merchtem zijn comeback op het hoogste niveau. Als Customer team van AMG Motorsport zet SRT in de snel groeiende GT4 European Series maar liefst drie Mercedes-AMG GT4 in. Dit weekend waren de drie Duitse GT?s aan het werk op de legendarische omloop van Brands Hatch, in Engeland. Johan Vannerum en Nicolas Vandierendonck enerzijds en Louis-Philippe Soenen anderzijds zijn de vaste pionnen in de bolides uit Stuttgart en het Nederlands-Belgische duo Bas Schouten en Ward Sluys. maakte in het zonnige Engeland zijn debuut in de Mercedes-AMG. Zij lieten zien dat ze samen met snel duo vormen, met een 6de en 4de stek in de beide wedstrijden.


Brands Hatch: Nabeschouwing van Mark van der Aa en Koen Bogaerts
7 Mei, 12:06 Autosport
?Enorm kicken!? Mark van der Aa (Oisterwijk) maakt er geen geheim van hoe hij zijn eerste podiumplaats in de GT4 European Series heeft ervaren. Samen met teamgenoot Koen Bogaerts (?s-Hertogenbosch) werd hij in de BMW M4 GT4 van het team MDM Motorsport in de eerste van de twee races op het Britse circuit van Brands Hatch als derde geklasseerd. De plek op het podium in pas het tweede raceweekeinde van het Brabantse duo in de sterk bezette serie was de beloning voor een grandioze inhaalrace, waarin Van der Aa en Bogaerts opklommen van de 22e naar de derde plaats. In de tweede wedstrijd hadden de beide coureurs wat pech met een pitstop tijdens een interventie van de safety-car, waardoor ze als 24e algemeen en als 13e in de Silver Cup geklasseerd werden.


Brands Hatch: Phoenix Racing en HHC Motorsport winnaars van woelige races
6 Mei, 22:18 Autosport
Ook in Brands Hatch bij de wedstrijden voor de GT4 European Series speelde de safety car een belangrijke rol. In het eerste treffen moest de neutrale wagen tweemaal uitrijden alvorens de race vroegtijdig werd gestopt met code rood. Ook de tweede wedstrijd werd lange tijd onderbroken door een safety car procedure na een crash van een deelnemer. Uiteindelijk werden de Phoenix Racing Audi R8 LMS van Milan Dontje en Nicolaj Moller Madsen en de HHC Motorsport Ginetta G55 van Will Tregurtha en Stuart Middleton tot winnaars uitgeroepen van respectievelijk race 1 en race 2.


Brands Hatch: GRT Lamborghini verliest kwalificatiechrono's
6 Mei, 11:30 Autosport
De Grasser Racing Team Lamborghini #63 van Christian Engelhart en Mirko Bortolotti zal bij de start van de eerste race van de Blancpain GT Series Sprint Cup in Brands Hatch achteraan de grid moeten plaatsnemen. De reden hiervoor is een beslissing van de stewards, daar het team de wagen in de box duwde aan het einde van Q1. De sportieve reglementen schrijven echter voor dat de wagens, wanneer ze niet op de piste zijn, in de pitlane horen te staan. Daarenboven vermeldt het reglementen specifiek dat ze onder geen beding in de paddock of de garage mogen vertoeven tot de kwalificaties beëindigd zijn.


6H Spa: De race in beeld gebracht
Foto's: 6H Spa: De race in beeld gebracht


Belgisch feestje in Brands Hatch: Vanthoor en Vervisch op pole!
Twee keer prijs voor Belgian Audi Club Team WRT in Brands Hatch: zowel Dries Vanthoor (#2) als Frédéric Vervisch (#17) starten morgen op pole positie voor de wedstrijden van de Blancpain GT Sprint Cup op het voormalige F1-circuit. Voor Vanthoor is het, na de openingsmanche in Zolder, al de tweede pole positie van het seizoen.


Honda?s nieuwe Hot Hatch is erg smakelijk
22 April, 21:12 AutoBlog
Dikke bumperkit, grote velgen en enorme spoiler? Check! Honda heeft het op het moment niet bijzonder gemakkelijk in Nederland. Een vlugge blik op de site leert ons dat er op dit moment slechts vier (4!) modellen leverbaar zijn bij het voorheen Japanse equivalent van BMW en Alfa Romeo. Je weet wel, merken die net even […]


Het verhaal van een vergeten Hot Hatch
18 Maart, 23:18 AutoBlog
Sommige auto’s wachten terecht op hun klassiekerstatus! Het is eigenlijk te bizar voor woorden. Als je als fabrikant tegenwoordig wil meedoen in de klasse van de C-segment Hot Hotches, moet je met serieus gereedschap komen. Ja, de Golf GTI zit net over de 200 pk, maar eigenlijk moet je meer richting (of over) de 300 […]


Kia Ceed Sportswagon debuteert in Geneve
7 Maart, 19:30 Autozine
De nieuwe Ceed Sportswagon is het tweede lid van de Ceed-familie dat op de Autosalon van Geneve 2018 schittert. De Ceed vijfdeurs hatchback maakt hier ook zijn publieksdebuut. De verkoop van de nieuwe Ceed Sportswagon start in de loop van het vierde kwartaal van 2018. De nieuwe Kia Ceed Sportswagon is vanaf de introductie leverbaar met de keuze uit elf kleuren. Verder levert Kia een selectie wieldesigns in verschillende maten.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be