NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Harry


Win tickets voor het concert van Harry Styles
Donderdag, 11:30 Skynet
Wegens groot succes heeft Harry Styles 56 nieuwe shows toegevoegd aan zijn wereldtournee. Op vrijdag 16 maart kan je ?m aan het werk zien in het Sportpaleis.


Ruilen kinderen hun Harry Potter-uil of Nemo-vis in na het zien van familiefilm Pieter Konijn?
14 Februari, 18:36 Volkskrant
Pieter Konijn die bramen gooit naar een man die daar allergisch voor is. Moet dat kunnen in een kinderfilm? De eerste dierenwelzijnsorganisatie had de messen al geslepen voor Peter Rabbit. Een lokale krant uit Brits-Columbia (Canada) noteerde dat de Small Animal Rescue Society of B.C. bang was dat kinderen hun Harry Potter-uil of Nemo-vis na het zien van de familiefilm pardoes zouden willen ruilen


Binnenkijken in de luxueuze villa die Harry Styles van de hand doet
13 Februari, 10:12 Gazet v. Antwerpen
Harry Styles wil zijn huis in Hollywood verkopen en wil daar graag zo'n 8 miljoen dollar of zo'n 6,5 miljoen euro voor krijgen. De enorme villa ligt in de heuvels van Los Angeles en biedt naast alle luxe dan ook een prachtig uitzicht over de stad.


Pasgetrouwde prins Harry en Meghan Markle in koets door Windsor om "fans te laten meegenieten"
12 Februari, 10:30 Skynet
Kensington Palace heeft details bekendgemaakt over het huwelijk van de Britse prins Harry met verloofde Meghan Markle. Het koppel zal op zaterdag 19 mei om 12 uur 's middags trouwen in St George's Chapel, waarna het kersverse echtpaar in een koets zal rondrijden om "zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten".


Officieel bevestigd: zo zal de trouwdag van prins Harry en Meghan er uitzien
12 Februari, 09:00 Gazet v. Antwerpen
Kensington Palace heeft via Twitter enkele nieuwe details vrijgegeven over de huwelijksdag van prins Harry (33) en Meghan Markle (36). Zo zullen ze onder meer na hun geloften een tochtje maken in een koets. Zo zal ook het grote publiek meteen het pasgetrouwde koppeltje te zien krijgen.


Brits koningshuis maakt details huwelijk Prins Harry en Meghan bekend
12 Februari, 04:12 NOS nieuws

Het Britse koningshuis heeft in een officiële verklaring bekendgemaakt hoe de grote dag van prins Harry en Meghan Markle er op 19 mei gaat uitzien.

Het stel trouwt die dag in Windsor Castle en de voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Het huwelijk wordt om 12.00 uur 's middags voltrokken in de St George's Chapel bij Windsor Castle.

Na de plechtigheid maakt het paar om 13.00 uur een rijtoer in een koets, om uiteindelijk weer terug te keren op het kasteel. "Harry en Meghan hopen door deze korte rijtour zoveel mogelijk mensen mee te laten genieten bij deze speciale dag", staat in de verklaring van Kensington Palace.

Op Windsor Castle vindt een receptie plaats in St George's Hall, waar het kersverse paar op hun geluk zal toasten met hun gasten. Daarna geeft prins Charles nog een besloten receptie voor familie en goede vrienden.

In de verklaring staat dat prins Harry en Meghan Markle ontzettend uitkijken naar hun trouwdag en om dit te kunnen vieren met het publiek. Verder bedanken ze iedereen voor alle gelukwensen die ze hebben ontvangen na de bekendmaking van hun verloving.
Zie je de gelijkenis? Deze acteurs vertolken binnenkort Meghan Markle en prins Harry
8 Februari, 10:48 Gazet v. Antwerpen
Binnenkort gaan de opnames van een televisiefilm over de romance van prins Harry en Meghan Markle van start en de televisiezender heeft nu bekendgemaakt wie de rol van het bekende koppel zal vertolken. De Amerikaanse actrice Parisa Fitz-Henley met Jamaicaanse roots vertolkt Meghan en de Britse acteur Murray Fraser kruipt in de huid van haar koninklijke Britse verloofde.


Dit voormalig lid van de koninklijke familie is niet welkom op huwelijk van prins Harry
4 Februari, 10:48 Gazet v. Antwerpen
Binnenkort gaan de uitnodigingen voor het koninklijk huwelijk van prins Harry en Meghan Markle de deur uit, maar één voormalig lid van de Britse koninklijke familie hoeft alvast niet op een brief met koninklijk zegel te hopen. Volgens de Britse krant Daily Mail staat Sarah Ferguson, de voormalige vrouw van prins Andrew, al zeker niet op de indrukwekkende gastenlijst.


Elton John doet boekje open over verliefde prins Harry
Elton John was een goede vriend van prinses Diana en heeft naar eigen zeggen ook een goede band met prinsen Harry en William. Dat die eerste gaat trouwen, stemt hem dan ook gelukkig. Meer nog, volgens hem is hij dolverliefd op Meghan.


Ruzie na glas te veel loopt helemaal uit de hand: Harry S. riskeert tot 20 jaar voor doodslaan van vriendin met fles
24 Januari, 15:36 Gazet v. Antwerpen

Voor de Mechelse rechtbank staat morgen Harry S. (60) uit Bornem terecht. Hij wordt ervan beschuldigd in 2015 het hoofd van zijn vriendin Peggy (toen 43) te hebben ingeslagen met een fles sterkedrank. Hij kan tot twintig jaar cel krijgen. Opmerkelijk: S. bekende pas heel recent dat hij de feiten pleegde.
Moordzaak Peggy Van Den Bossche van start: Harry S. verdacht van moord op vriendin
24 Januari, 12:00 Gazet v. Antwerpen

De correctionele rechtbank van Mechelen buigt zich donderdag over het moorddossier van de 43-jarige Peggy Van Den Bossche uit Dendermonde. De vrouw werd in mei 2015 dood aangetroffen in het appartement van haar vriend Harry S. in Bornem. De man heeft steeds ontkend zijn vriendin te hebben vermoord. Toch wees alles in het onderzoek naar hem en staat hij als enige verdachte terecht. De 61-jarige man riskeert een maximale gevangenisstraf van 30 jaar.
Burgemeester Harry Hendrickx (DBM: ?Pps-project De Notelaar was het opmerkelijkst?
22 Januari, 18:30 Gazet v. Antwerpen
De burgemeesters mochten maandag hun zegje doen bij Radio2. We vatten samen wat burgemeester Harry Hendrickx (DBM) te melden had.


Hoe Harry van Bommel wegdreef bij de SP
22 Januari, 17:18 Volkskrant
Uw politieke nieuwsbrief Goedemiddag. Terwijl Harry van Bommel zijn SP-lidmaatschap tracht op te zeggen, toont minister Halbe Zijlstra zich bezorgd over de situatie bij de Turks-Syrische grens. Hier zijn uw Dagkoersen. Deze politieke nieuwsbrief elke werkdag per e-mail ontvangen? Regel het heel eenvoudig hier. OPZEGGING VAN DE DAGVan Bommel uit de SPEen cynicus zou het als hét bewijs kunnen zien d


Burgemeester Harry Hendrickx: ?Blij dat er eindelijk schot in de zaak komt?
17 Januari, 02:18 Gazet v. Antwerpen

De ringweg rond het centrum van Oostmalle die de Vlaamse overheid plant, moet volgens hen de dorpskern ontlasten van het steeds drukker wordende verkeer. ?Structurele maatregelen zijn nu echt nodig om de mobiliteitsproblemen het hoofd te kunnen bieden?, zegt de burgemeester.
Harry Potter-fans maken eigen langspeelfilm over Voldemort

De legendarische boeken van J.K. Rowling betoveren nog steeds mensen van alle generaties. Dat niet alleen, Harry Potter inspireert ook. Op de nieuwe ?Fantastic Beasts?-film van J.K. Rowling is het nog even wachten, maar een groep Italiaanse fans heeft voor een tussentijdse verpozing gezorgd. Zij brachten een zelfgemaakte film uit, die liefhebbers van de tovenaarsleerling van over de hele wereld met verstomming slaat.
Harry Kane schrijft alweer geschiedenis in ruime zege van Tottenham
13 Januari, 20:42 Gazet v. Antwerpen

Tottenham zette Everton vlot opzij met 4-0 en komt zo (voorlopig) naast Liverpool op de vierde plaats. De Zuid-Koreaan Heung-Min Son scoorde voor de vijfde thuiswedstrijd op rij maar het was toch weer topschutter Harry Kane die met alle aandacht ging lopen...
In dit appartement logeer je bij Harry Potter
12 Januari, 17:00 Gazet v. Antwerpen
Canongate Luxury Apartment in het Schotse Edinburg kan perfect het 'Harry Potter'-appartement genoemd worden. De plek is volledig ingericht in de stijl van de boeken van J.K. Rowling.


Inspiratie voor 'Dirty Harry' overleden
11 Januari, 08:00 NOS nieuws

De man die de inspiratie vormde voor twee van Hollywoods bekendste politieagenten is overleden op 86-jarige leeftijd. Zowel Clint Eastwoods Dirty Harry als Steve McQueens Bullitt was min of meer gebaseerd op David Toschi uit San Francisco.

McQueen volgde Toschi enige tijd ter voorbereiding van zijn rol in Bullitt, dat zich afspeelt in Toschi's thuisstad. In de film nam hij Toschi's gewoonte over om zijn holster ondersteboven te dragen, om zijn wapen snel te kunnen trekken. Diens voorliefde voor vlinderdasjes negeerde de acteur.

Toschi raakte landelijk bekend toen hij betrokken raakte bij het onderzoek naar de beruchte Zodiac-moorden, eind jaren zestig. Het is nog altijd onbekend wie destijds zeker vijf mensen vermoordde in de omgeving van San Francisco, hoewel de dader treiterbriefjes zond naar de pers en politie.

Omdat de moordenaar in de film Dirty Harry losjes gebaseerd was op de Zodiac-moorden, gold Toschi ook als het model voor Clint Eastwoods karakter, Harry Callahan. Het grootste verschil was dat in de film de zaak wel werd opgelost.

Toschi beet zich jarenlang vast in de Zodiac-zaak. In de film die in 2007 over de moorden werd gemaakt, werd hij gespeeld door Mark Ruffalo.

In 1978 moest Toschi het Zodiac-onderzoek opgeven toen bleek dat hij onder een pseudoniem lovende brieven over zichzelf naar een krant had gestuurd. Toch bleven de onopgeloste misdaden hem plagen: elk jaar ging hij nog naar de plek waar een slachtoffer was vermoord.
Prins Harry en Meghan Markle maken hun eerste officiële uitstap van 2018
10 Januari, 14:36 Gazet v. Antwerpen
De Britse prins Harry en zijn verloofde Meghan Markle zijn voor het eerst dit jaar samen verschenen in het openbaar. Op de gemeenschappelijke agenda: een bezoekje aan een radiozender in Londen.


?Harry Potter?-acteur deed plots heel wat harten sneller slaan toen hij zijn lichaam toonde in nieuwe serie
5 Januari, 23:18 Gazet v. Antwerpen

Hij werd wereldberoemd als Marcel Lubbermans in de ?Harry Potter?-films, en ook al is het al zeven jaar geleden sinds de laatste film, mensen blijven verbaasd wanneer ze acteur Matthew Lewis als intussen volwassen acteur aan het werk zien. Al is het maar omdat er van de ietwat sullige Neville Longbottom (Marcel Lubbermans) niet veel meer overblijft.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be