NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Harry


Prins Harry niet van plan af te spreken met broer William nu hij in Londen is om zieke koning Charles te zien
7 Februari, 00:03 HLN.BE
Prins Harry en prins William hebben geen plannen gemaakt om elkaar te zien nu de jongste broer in het Verenigd Koninkrijk is om hun vader te bezoeken. Dat melden diverse Britse media. Heel wat royaltywatchers hoopten dat de kankerdiagnose van koning Charles een verzoening in gang zou kunnen zetten tussen de Britse royals. Daar lijken de broers nog niet helemaal in mee te gaan.


Gary Oldman vindt eigen acteerwerk in Harry Potter middelmatig
3 Januari, 00:05 NU.NL - Film
Gary Oldman kijkt niet met tevredenheid terug op zijn eigen acteerwerk in de Harry Potter-filmreeks. De Engelse acteur vindt zijn optreden middelmatig, vertelt hij in de podcast Happy Sad Confused.


William en Kate zijn klaar met drama rond Harry en Meghan: "Ze kijken niet meer achterom en gaan door?
28 December 2023, 00:57 HLN.BE
Hoewel het in de meest recente afleveringen van de Netflixserie ?The Crown? nog koek en ei is tussen prinsen William (41) en Harry (39), lijkt de realiteit juist het tegenovergestelde te zijn. Volgens een bron die dicht bij het koppel staat, zouden William en Kate een punt gezet hebben achter alle drama met Harry en Meghan. ?En ze kijken niet meer achterom?, klinkt het.


Royaltyfans verbaasd dat Harry ontbreekt in verjaardagspost van William voor Charles: ?Negeer jij je broer??
17 November 2023, 00:02 HLN.BE
Koning Charles III werd deze week 75 jaar. Hijzelf vierde zijn verjaardag met een theekransje en een taart. Prins William (41) zette zijn vader in de bloemetjes op Instagram met enkele kiekjes. Opvallend: op geen enkele foto was prins Harry (39) te bespeuren.


Regisseur van Harry Potter-prequel Fantastic Beasts: 'Voorlopig geen nieuwe film'
2 November 2023, 00:09 NU.NL - Film
De filmreeks Fantastic Beasts, een prequel van de Harry Potter-filmreeks, krijgt voorlopig geen vervolg. Aanvankelijk was het idee dat er vijf films zouden komen, maar regisseur David Yates zegt dat de derde film voorlopig de laatste is.


Harry Potter-acteur Michael Gambon op 82-jarige leeftijd overleden
4 Oktober 2023, 00:06 NU.NL - Film
Acteur Michael Gambon, bekend van zijn rol als Albus Perkamentus in de Harry Potter-reeks, is overleden op 82-jarige leeftijd. Dat heeft zijn familie donderdag aan Britse media laten weten.


Monza: Harry King helpt Bastian Buus aan het kampioenschap, top tien voor Ghislain Cordeel
4 September 2023, 00:00 Autosport
Men verwachtte een spectaculaire finale in de Porsche Mobil 1 Supercup en die kregen we ook. Harry King (BWT Lechner Racing) won de laatste wedstrijd van het seizoen voor Larry ten Voorde (Team GP Elite) en dat was genoeg voor zijn teamgenoot Bastian Buus (BWT Lechner Racing) om kampioen te worden. Ook Ghislain Cordeel (GP Elite) toonde zich op zijn best met een achtste plaats algemeen. Dat terwijl de mogelijkheid op een mooie afsluiter voor Benjamin Paque (CLRT) uit elkaar spatte met een opgave na een contact van een tegenstander.

Lees meer: Monza: Harry King helpt Bastian Buus aan het kampioenschap, top tien voor Ghislain Cordeel


Dit wil Charles als verjaardagscadeau van Harry & Meghan: ?Archie & Lilibet moeten aanwezig zijn?
17 Augustus 2023, 00:02 HLN.BE
De Britse koning Charles viert dit najaar zijn 75ste verjaardag en dat gaat natuurlijk gepaard met heel wat feestelijkheden. Maar wat Charles het allerliefst wil? Vieren met zijn familie, vooral dan met zijn kleinkinderen. Dit is wat de Britse vorst als verjaardagscadeau wil van Harry & Meghan.


Harry en Meghan gaan in samenwerking met Netflix boek verfilmen
9 Augustus 2023, 00:10 NU.NL - Film
Prins Harry en zijn vrouw Meghan gaan in samenwerking met Netflix het boek Meet Me at the Lake verfilmen. Zij hebben met Archewell Productions de filmrechten gekocht.


Harry Potter-acteur Daniel Radcliffe was met baby in draagzak bij protesten
26 Juli 2023, 00:09 NU.NL - Film
Harry Potter-ster Daniel Radcliffe sloot zich vrijdag - met zijn pasgeboren zoontje in een draagzak - aan bij de protesterende Hollywood-acteurs. Ook zijn vriendin Erin Darke was erbij. De acteurs voeren actie voor betere afspraken met de grote studio's.


Hungaroring: Benjamin Paque is de beste Rookie en eindigt in de algemene top 5
24 Juli 2023, 00:00 Autosport
Vorig jaar reed hij nog in de Porsche Sprint Challenge France? Een jaar later eindigt deze Benjamin Paque binnen de top 5 van het algemene klassement van de Hongaarse manche van de Porsche Mobil 1 Supercup, en wint hij het klassement van de Rookies. Een gewoonweg uitzonderlijke prestatie, zeker wanneer men het extreem hoge niveau kent van deze meest competitieve merkencup ter wereld!

Lees meer: Hungaroring: Benjamin Paque is de beste Rookie en eindigt in de algemene top 5


Daniel Radcliffe denkt dat nieuwe Harry Potter-serie hem niet nodig heeft
12 Juli 2023, 00:11 NU.NL - Film
Daniel Radcliffe denkt niet dat hij nodig is om een succes te maken van de Harry Potter-serie die momenteel in de maak is. "Ik ben erg blij dat het stokje is doorgegeven."


Video | Harry Styles pauzeert concert voor zwangere vrouw die moet plassen
25 Juni 2023, 00:09 NU.NL - Muziek
Harry Styles heeft eerder deze week zijn concert stilgelegd zodat een zwangere vrouw in het publiek naar het toilet kon.


Door treinstoring gedupeerde fans Harry Styles mogelijk toch naar concert
11 Juni 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Fans van Harry Styles die vanwege de treinstoring zondagavond niet naar het concert van de zanger konden gaan, kunnen mogelijk vandaag of dinsdag alsnog gaan. Concertorganisator MOJO laat weten dat met de gedupeerde fans wordt gekeken naar een oplossing.


Recensieoverzicht: 'Harry Styles betoverend en charismatisch in ArenA'
11 Juni 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Harry Styles staat drie avonden lang met zijn Love On Tour in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam. De Britse zanger kan rekenen op lovende kritieken van de Nederlandse recensenten. Hij weet als geen ander zijn publiek in te pakken met zijn "wagonlading kwajongensachtige energie".


Harry Potter-spel Hogwarts Legacy levert ruim 1 miljard dollar op
14 Mei 2023, 00:10 NU.NL - Tech
Hogwarts Legacy is de bestverkopende game die Warner Bros. Games ooit heeft uitgebracht. Sinds 10 februari is het Harry Potter-spel al meer dan vijftien miljoen keer verkocht. De spelontwikkelaar meldt dat de game al meer dan 1 miljard dollar (ruim 905 miljoen euro) heeft opgeleverd.


Bad Bunny zegt sorry tegen Harry Styles: 'Sneer was een foutje van mijn team'
30 April 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Bad Bunny heeft zijn excuses aangeboden voor een tweet met een sneer richting Harry Styles. Het bericht was op 14 april te zien tijdens een optreden van de Puerto Ricaanse rapper. Volgens hem was het een foutje van zijn team.


Amerikaanse zanger Harry Belafonte op 96-jarige leeftijd overleden
30 April 2023, 00:10 NU.NL - Muziek
Harry Belafonte is dinsdag op 96-jarige leeftijd overleden in New York. De Amerikaanse zanger, bekend van onder meer de hit Day-O (The Banana Boat Song), leed aan hartfalen.


Warner Bros. kondigt nieuwe Harry Potter-serie en spin-off Big Bang Theory aan
16 April 2023, 00:07 NU.NL - Film
Warner Bros. gaat een nieuwe serie maken over Harry Potter, gebaseerd op de boeken over de tovenaar. Dat heeft de Amerikaanse filmstudio woensdag bekendgemaakt tijdens een grote perspresentatie. Daar werd ook bekend dat een nieuwe spin-off van The Big Bang Theory op komst is.


Tv-versie 'Harry Potter' is teken van nieuw tijdperk in streaming
5 April 2023, 00:02 De Tijd
19:47 Precies op de 100ste verjaardag van Warner Bros raakte bekend dat het moederbedrijf van de legendarische filmstudio aan een serie rond de 'Harry Potter'-franchise werkt. Het is gegarandeerde cashflow ...





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn