NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Handen

2News.be / Trefwoorden / Handen

BSRF en RACB slaan de handen in elkaar voor het Belgian F4 Championship
Zondag, 00:02 Autosport
Dat simracing goed en wel ingeburgerd is, staat buiten kijf. Sinds de COVID-pandemie hebben constructeurs, kampioenschappen en zelfs federaties een andere kijk gekregen op virtueel racen. We waren de laatste jaren gewend geraakt aan de Virtual Belcar en dergelijke, maar dat zou in de toekomst veranderen met de BSRF, met als voornaamste protagonisten Ronald Moons en Simon Heck. Zij slaan de handen in elkaar met RACB-verantwoordelijke Anton Dupan om een eerste gezamenlijk kampioenschap op te richten: het Belgian F4 Championship op iRacing.

Lees meer: BSRF en RACB slaan de handen in elkaar voor het Belgian F4 Championship


Ligue 1 - PSG geeft 2-0 voorsprong uit handen: draw tegen Brest
29 Januari, 00:04 Skynet
Paris Saint-Germain heeft zondagavond een 2-0 voorsprong tegen Brest weggegeven in de Ligue 1. Het werd nog 2-2.


Challenger Pro League - Deinze blijft bij Jong Genk met lege handen achter
15 Januari, 00:01 Skynet
Op de zeventiende speeldag in de Challenger Pro League heeft Jong Genk zondagavond een verrassende zege behaald tegen Deinze. In Geel wonnen de Genkies met 3-2.


Dakar: Audi neemt heft in handen
14 Januari, 00:03 Autosport
Na het eerste deel van de vijfde etappe in de Dakar Rally, heeft Audi de touwtjes stevig in handen. Carlos Sainz leidt de dans en lijkt ook op weg naar koppositie, nadat Nasser Al-Attiyah veel tijd verloor en Yazeed Al Rajhi moest opgeven na een koprol. De finale uitslag van de vijfde proef kan pas morgen, vrijdag, opgemaakt worden, na het tweede deel van deze marathonetappe.

Lees meer: Dakar: Audi neemt heft in handen


KIJK. Aderrien (11) wordt met handen omhoog neergeschoten door agent die hij zelf belde
10 Januari, 00:29 HLN.BE
?Toon me je handen! Toon me je handen!? Het is een politie-interventie zoals we ze al vaak gezien hebben in het nieuws en op tv. Maar dan wordt een jongen van amper elf thuis neergeschoten terwijl hij zijn handen in de lucht steekt.


Jupiler Pro League - STVV geeft in het absolute slot de zege uit handen op Standard
28 December 2023, 00:12 Skynet
Standard heeft donderdag op de twintigste speeldag van de Jupiler Pro League op de valreep een punt gepakt in de thuiswedstrijd tegen STVV. Het werd 1-1, na een laat strafschopdoelpunt van Wilfried Kanga (90.+7). Die wiste de openingstreffer van Joel Fujita (86.) voor een sterk Sint-Truiden uit. STVV blijft achtste in de tussenstand, met 27 punten. Standard telt als tiende vier punten minder. De Rouches konden maar een van hun laatste negen competitiewedstrijden winnen.


KIJK. ?Kleine winst van deze week?: Derwael kan handen weer op de vloer plaatsen in volle sprong
16 December 2023, 00:02 HLN.BE
Nina Derwael (23) duikt met een positief gevoel het weekend in. De turnster deelde op Instagram een video waarin ze haar handen weer op de vloer kan plaatsen. Een vlotte sprong volgde. ?De kleine winst van deze week.?


Pelikan-pennen in Franse handen
7 December 2023, 00:04 Skynet Buitenland
De Franse Hamelin Group heeft van de Duitse mededingingsautoriteit toelating gekregen om de Duitse producent van schrijfgerief Pelikan over te nemen. Dat meldt de mededingingsautoriteit woensdag.


Conference League - Groep F - vijfde speeldag: technische fiche Fiorentina - Genk
1 December 2023, 00:00 Skynet Sport
De technische fiche van het donderdagavond gespeelde duel tussen Fiorentina en Racing Genk, op de vijfde speeldag in groep F van de Conference League:


Champions League basket - Oostende geeft in Straatsburg in tweede helft zege uit handen
1 November 2023, 00:04 Skynet
Filou Oostende heeft dinsdag zijn tweede wedstrijd in groep E van de Champions League basket verloren. De Belgische kampioen ging op bezoek bij het Franse Straatsburg met 81-68 (rust: 36-40) de boot in.


Jong Ajax geeft tegen FC Eindhoven in blessuretijd eerste zege uit handen
27 September 2023, 00:05 NU.NL - Sport
Jong Ajax heeft de eerste overwinning van het seizoen in de Keuken Kampioen Divisie maandag vlak voor tijd uit handen gegeven. De ploeg van trainer Dave Vos speelde in Amsterdam met 1-1 gelijk tegen FC Eindhoven.


Philips komt deels in handen van familie achter Fiat en voetbalclub Juventus
16 Augustus 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Investeringsbedrijf Exor heeft zich voor 15 procent ingekocht bij Philips. De investeerder is in handen van de Italiaanse familie Agnelli, die ook achter onder meer automerk Fiat en voetbalclub Juventus zit.


Speelgoedspecialist Plustoys in andere handen
1 Augustus 2023, 00:00 Emerce
Online speelgoedwinkel en specialist op het gebied van educatief en duurzaam speelgoed Plustoys is verkocht aan Pracht B.V. van Maurice Knecht. Knecht heeft als nieuwe CEO het stokje van de dagelijkse leiding van het bedrijf van de beide oprichters overgenomen.


Walmart heeft Indiase Flipkart nu volledig in handen
1 Augustus 2023, 00:00 Emerce
De Amerikaanse retailreus Walmart heeft 1,4 miljard dollar op tafel gelegd om het resterende belang in Flipkart van eigenaar Tiger Global te kopen. Daarmee zijn de Amerikanen nu volledig eigenaar van de Indiase Amazon. Walmart had vorig jaar een aandeel van 72 procent.


16 Juli 2023, 00:04 Volkskrant
Tony's Chocolonely komt grotendeels in handen van Belgische bierfamilie
18 Juni 2023, 00:05 NU.NL - Economie
Investeringsmaatschappij Verlinvest wil chocoladefabrikant Tony's Chocolonely overnemen. De Belgische investeerder is in handen van de familie De Spoelberch, die groot is geworden met bierbrouwer AB InBev. Hoeveel geld de Belgen willen neerleggen, is niet duidelijk.


Jef Colruyt, pater familias van supermarktketen geeft roer uit handen
14 Juni 2023, 00:00 De Tijd
20:44 In bijna drie decennia vormde Jef Colruyt een familiale supermarktgroep om tot een Belgisch retailimperium. Nu ruimt hij plaats voor een externe topman. Portret van de spirituele pater familias, die d...


31 Mei 2023, 00:06 Volkskrant
Derdaele+ slaat handen in elkaar met Circuit Zolder
12 Mei 2023, 00:01 Autosport
De specialist industriebouw Derdaele+ is reeds heel wat jaren aanwezig in de autosport, onder meer als sponsor van Autosport.be, Circuit Zolder en Belgium Racing. Dit jaar schakelt de Limburgse onderneming echter een versnelling hoger, want het besloot het sponsorbudget voor Circuit Zolder gevoelig op te krikken. Een meteen zichtbaar resultaat daarvan, is dat de brug net voor de Thierry Boutsen Chicane vanaf vandaag de publiciteit van het bedrijf draagt.

Lees meer: Derdaele+ slaat handen in elkaar met Circuit Zolder


Belgische festivals en betaalapp bonsai slaan handen in elkaar voor groenere planeet
29 April 2023, 00:07 Skynet Economie
De Belgische topfestivals slaan de handen in elkaar met betaalapp bonsai. De bedoeling is om festivalgangers in aanloop naar en tijdens de festivals te laten betalen via de Belgische betaalapp. Op die manier willen de festivals samen meer dan 250.000 bomen planten.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn