NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Haar


Mathias Coppens (39) ziet na 25 jaar eerste grote liefde terug in ?Van Algemeen Nut?: ?Ik was smoor op haar, maar durfde dat nooit te vertellen?
Vandaag, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Bella van Meel heet ze, de eerste grote liefde van Mathias Coppens. Hij was pas 13 toen ze een koppeltje speelden in de film De Wereld van Ludovic én een naaktscène hadden samen. Maar ook in het echt was hij smoor op haar, ?al durfde ik dat nooit te vertellen?. Vanavond krijgt hij alsnog die kans, in Van Algemeen Nut.
Mama (48) sterft aan CO-vergiftiging: ?Onze zoon heeft er nog alles aan gedaan om haar te redden?
Gisteren, 20:06 Gazet v. Antwerpen

Diep verdriet en fierheid over zijn beide kinderen. Het zijn de gevoelens van Leo Van Loon (48) uit Ravels nadat zijn vrouw Mayke Van Oerle (48) afgelopen weekend is gestorven door een CO-vergiftiging. ?Mijn zoon heeft alles gedaan om haar te redden?, zegt hij. Leo wil de herinnering levend houden aan een vrouw met een gouden hart en een enorme inzet voor mensen die hulp nodig hebben.
Stella Bergsma en haar moeder stiefelen samen voort. Immer verder
Gisteren, 18:18 Volkskrant
Afwisselend betuigen Stella Bergsma en Sylvia Witteman hun liefde voor Nederlandse woorden die je niet vaak genoeg meer hoort. Deze week: Stella Bergsma over stiefelen. Precies een jaar geleden brak ik mijn enkel. Op een stel zwarte hooggehakte laarzen sprong ik van een verhoging en kwam raar neer. Sindsdien durf ik dat schuldige schoeisel natuurlijk niet meer aan, maar het is genoeg geweest. Een


Kasteelmoord: Elisabeth Gyselbrecht vergeeft haar vader
Gisteren, 13:18 Skynet Belgie
Elisabeth Gyselbrecht heeft haar vader André vergiffenis geschonken. "Ik weet dat het niet uit eigenbelang was, maar wel om zijn kleinkinderen te beschermen", verklaarde ze op het proces over de moord op Stijn Saelens.


Katherine Heigl is blij dat "haar zitvlak weer zit waar het hoort" na bevalling
Gisteren, 11:42 Gazet v. Antwerpen
Nadat Katherine Heigl (39) eerst twee kinderen had geadopteerd, beviel ze in 2016 van haar zoon Joshua Jr. Nu, meer dan veertien maanden later, heeft de voormalige 'Grey's Anatomy'-actrice op Instagram eerlijk uit de doeken gedaan hoe moeilijk het voor haar was om opnieuw in vorm te geraken na de bevalling. Daarbij deelde ze ook enkele foto's van de transformatie die haar lichaam de voorbije maanden heeft ondergaan.


Jennifer Lawrence zet haar zinnen op Timothee Chalamet
Gisteren, 11:24 Skynet

Maar de acteur moet geduld hebben. Ze vindt hem nu nog te jong.
Onze huisdichter over Ollongren: 'Gehuld in haar cape van gevulde lulkoek'
Gisteren, 10:30 Volkskrant
Als de nachtwachtIn de nevelige heuvels Van de democratieDicteert zij Hautain horkerigMet nordic noir Wat is waarWat is daar Gehuld in haar capeVan gevulde lulkoek Wenst ze het voetvolkEen zwijgend moeras. Johnny Ceres Jr. De Raad van State zegt het dinsdag nogmaals: het kabinet heeft 'juridisch effectief' geformuleerd waarom een referendum over het schrappen van het referendum niet mogelijk is. O


?Waar is Stijn, papa??: het paniektelefoontje van Elisabeth Gyselbrecht, 3 dagen na Kasteelmoord

?Waar is Stijn, papa??, schreeuwde een wanhopige Elisabeth Gyselbrecht drie dagen na de moord op Stijn Saelens minutenlang in een telefoongesprek met haar vader. Meester Filip Van Hende, advocaat van de familie Saelens, hekelde dinsdag op het proces rond de Kasteelmoord met het fragment de houding van André Gyselbrecht, die pas na ruim vijf jaar met bekentenissen kwam.
Alfa Romeo Sauber F1 team presenteert nieuwe F1-bolide
Het Zwitserse Alfa Romeo Sauber F1 team heeft deze middag haar nieuwe wagen aan het grote publiek voorgesteld, de Alfa Romeo Sauber C37. Daarmee keert meteen ook Alfa Romeo terug naar de Formule 1.


Lorde heeft het helemaal gehad met mensen die haar advies geven over acne
Dinsdag, 09:48 Gazet v. Antwerpen
Lorde (21) mag dan misschien zoals heel wat jongeren last hebben van acne, dat wil daarom nog niet zeggen dat ze advies wil krijgen. Op Instagram haalde de Nieuw-Zeelandse popster uit naar al diegenen die haar constant met hun weliswaar goedbedoelde, maar ongevraagde raad lastigvallen. Soms gaat het zelfs zo ver dat sommigen haar vragen of ze haar gezicht wel wast.


?Wil je iemand die je kan bedriegen, kom dan bij mij.? Verleidster Laetitia over haar missie op ?Temptation Island?
Dinsdag, 08:00 Gazet v. Antwerpen

Ze voelde naar eigen zeggen meteen dat Mezdi een vogel voor de kat was. Hij zou haar charmes vast niet kunnen weerstaan: ?Ik heb mijn pijlen meteen op hem gericht?, vertelt de verleidster aan Dag Allemaal. Ze heeft dan ook ervaring te over met mannen die het niet zo nauw nemen met trouw. ?Ik ben al vaak genoeg bedrogen geweest. Ik vind het mijn taak om dat soort mannen te ontmaskeren.?
Zuster Gaudia was een van de ontdekkers van autisme, maar niemand kent haar
Maandag, 21:00 Volkskrant
Totaal onbekend bij het grote publiek: een Nederlandse non, zuster Gaudia, bracht eind jaren dertig als een van de eersten autisme bij kinderen op een systematische manier in kaart. De Leidse historisch pedagoog Annemieke van Drenth dook haar verhaal op uit de archieven. Hij sprak amper een woord, gooide steeds maar zand over zijn hoofd, hield niet van knuffelen of ander lichamelijk contact. Siem,


Zo getuigde Sonja Holleeder tegen haar broer: 'De moord op Cor, daar moet hij voor boeten. Hoe dan ook'
Maandag, 21:00 Volkskrant
Op de zesde zittingsdag in het liquidatieproces tegen Willem Holleeder wordt zijn zus Sonja gehoord. Onverzoenlijk zegt ze: 'De moord op Cor, daar moet hij voor boeten. Hoe dan ook.' Rechter: 'Waarom bent u tegen uw broer gaan verklaren?' Sonja Holleeder: 'Dat wilden we al veel eerder, maar ik dorst het niet. Je weet nooit of er iets uitlekt. Eigenlijk was het omdat mijn broer veel te ver ging. De


Lucy (52) beleeft tweemaal de schrik van haar leven: ?Eén ding staat vast: ik ben aan iets ergs ontsnapt?
Maandag, 20:24 Gazet v. Antwerpen

Lucy Vlyminck (52) heeft zondag de schrik van haar leven meegemaakt. Een automobilist achtervolgde haar in het centrum van Duffel en stapte zelfs uit om de vrouw tegen te houden, maar ze kon ontkomen. Zelfs toen een andere man - wellicht een kompaan van de eerste - hetzelfde deed vlakbij Lucy?s werk.
Het scheelde geen haar of we hadden nooit van Will Tura gehoord
Maandag, 14:24 Gazet v. Antwerpen

Will Tura is niet minder dan een monument van de Vlaamse muziek, daar is zowat iedereen het over eens. Toch had het niet veel gescheeld of de naam Will Tura had bij niemand van ons een belletje doen rinkelen.
Pro League stelt haar actieplan voor om racisme uit de stadions te bannen

De Raad van Bestuur van de Pro League heeft dinsdag een actieplan uitgewerkt om racisme en discriminerende en kwetsende spreekkoren uit onze stadions te bannen. De Pro League vraagt het bondsparket om deze zaken niet meer te behandelen via minnelijke schikking, maar dat clubs vanaf nu zouden opgeroepen worden voor de bevoegde disciplinaire kamer.
Elodie Ouedraogo helemaal trots omdat Vogue haar label ontdekt
Maandag, 12:00 Gazet v. Antwerpen
"Een Belgisch sportlabel gecreëerd door olympiërs zal de hoofden doen omdraaien in de fitness en ver daarbuiten." Met die titel pakte Vogue uit om 4254 te beschrijven, het merk van Elodie Ouedraogo en Olivia Borlée. En of ze daar blij mee zijn.


Nieuws: Opel presenteert de nieuwe Combo
Maandag, 14:06 Auto55
Vorige week kregen we al de nieuwe Citroën Berlingo achter de kiezen (zie hier). Vandaag is het de beurt aan de Opel Combo. De Peugeot Partner, die eveneens gebruik zal maken van dezelfde structuur, zal zich binnenkort laten zien. Niet omdat het bedrijf na de overname van Opel door PSA al z?n eigen variant kon ontwikkelen. Zo snel gaat dat niet. Wel omdat dat al langer afgesproken w...

Lees meer


Alweer klacht tegen verleider Alex uit ?Temptation Island?: ?Uit het niets begon hij aan mijn haar te trekken?
Maandag, 08:24 Gazet v. Antwerpen

Een jonge vrouw uit Genk heeft een klacht ingediend tegen Alex Maas (26) uit ?Temptation ­Island?. Hij zou haar in een discotheek aan haar haren over de grond hebben gesleept.
De Nederlandse staat wil haar stoep schoonhouden, ook als dat ten koste gaat van 's werelds nieuwste dumpplek
Maandag, 02:24 Volkskrant
Het kan de beste overkomen: dat je buiten aan het harken bent, een beetje te woest, en dat er dan stof en bladeren en een snipper van een oude supermarktbon naar buurmans stoep fladderen en dat je het maar zo laat. Want die rotzooi is ook bij jou ongevraagd naar binnen gefladderd, jij hebt dit niet veroorzaakt, en het is sowieso altijd al een bende bij de buurman, dus wie merkt dat nou. Je eigen a

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be