NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Gulf


Gulf 12H: Glenn Van Parijs: "Enorm veel bijgeleerd"
24 December 2017, 00:12 Autosport
De voorbije Gulf 12 Hours stonden er twee landgenoten aan de start, de ervaren Jurgen Smet en de jonge Glenn Van Parijs. Voor Van Parijs was het de eerste maal dat hij een wedstrijd betwistte op de meest recente generatie van de Porsche 911 GT3 Cup, de 991 mark 2. In een gesprek met Autosport.be blikt de Limburger terug op hoe hij de dubbele zes-uursrace heeft ervaren.


Gulf 12H: De races in beeld gebracht
19 December 2017, 21:24 Autosport
Foto's: Gulf 12H: De races in beeld gebracht


Gulf 12H-promotor lanceert nagelnieuw Gulf Sports Cars Championship
15 December 2017, 17:36 Autosport
Met de zevende editie van de Gulf 12 Hours is de dubbele zes uursrace ondertussen een klassieker geworden. Toch heeft de organisatie het jaar na jaar niet onder de markt om voldoende Europese teams naar de Verenigde Arabische Emiraten te krijgen. Om hieraan te verhelpen, komt promotor Driving Force Events nu met een nieuw kampioenschap, één dat openstaat voor GT's en sportscars en uitsluitend in de Verenigde Arabische Emiraten zal worden verreden.


Gulf 12H: Kessel Racing klopt wederom proto's voor pole
15 December 2017, 15:12 Autosport
De LMP3-prototypes zijn al de ganse week primus op het Yas Marina Circuit, maar bij de kwalificaties voor de Gulf 12 Hours telt niet de absoluut snelste chrono, maar de gemiddeld snelste rondetijd van drie rijders. In die situatie kon er geen enkel prototype een vuist maken richting de Pro-combinatie Michael Broniszewski, Davide Rigon en Miguel Molina. Voor het tweede jaar op rij start de Ferrari #11 van Kessel Racing dus vanaf de eerste rij, met naast zich eveneens voor de tweede maal de Graff Racing Ligier JS P3 van Eric Trouillet, Adrien Chila, Alexandre Cougnaud en Scott Andrews.


Gulf 12H: Prototypes voorlopig heer en meester
14 December 2017, 21:12 Autosport
De Ligier LMP3's domineren voorlopig de zevende editie van de Gulf 12 Hours, de dubbele wedstrijd over zes uren in de Verenigde Arabische Emiraten te Abu Dhabi. Na hun debuut vorig seizoen, zijn de LMP3-protoypes weer van de partij, mét de zegen van de ACO ditmaal. Na afloop van de eerste dag prijken de Ligier's bovenaan de tijdstabellen, daarbij de volledige top drie monopoliserend. De eer van de eerste GT kwam op naam van het trio Broniszewski/Rigon/Molina in hun Ferrari 488 GT3, de winnaars van de voorbije twee edities.


Gulf 12H: Weerts wint eerste race F4!
14 December 2017, 20:00 Autosport
Onze landgenoot Charles Weerts heeft vandaag in Abu Dhabi hoge ogen gegooid door bij de seizoensopener van de F4 UAE op het Yas Marina Circuit meteen met de zege aan de haal te gaan. Bij duisternis op een kunstmatig verlichte omloop vertrok de 16-jarige Belg vanaf de pole. Bij de start moest hij de leidersplaats wegens wat wielspin afgeven, maar uiteindelijk won hij de race met een straatlengte voorsprong op de Tsjech Tom Beckhauser en de Zweed Lucas Petersson.


Gulf 12H: Glenn Van Parijs aan de start
11 December 2017, 17:18 Autosport
Het ziet er naar uit dat er ook dit jaar een landgenoot aan de start zal staan van de Gulf 12 Hours in Abu Dhabi. Limburger Glenn Van Parijs zal de dubbele race op Yas Island betwisten aan boord van een Porsche 911 van MRS GT. Van Parijs gooide afgelopen seizoen nog hoge ogen bij zijn debuutjaar in de autosport en meer bepaald de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux bij Belgium Racing. In die monomerkencup pakte hij bovendien de titel in zijn klasse. Van Parijs timmert nu reeds hard aan het seizoen 2018 en zijn deelname aan de Gulf 12H kadert dan ook in die voorbereiding.


Gulf 12H: United Autosports heeft bezetting voor drie LMP3's rond
4 December 2017, 19:54 Autosport
United Autosports, het team waar Fernando Alonso onder meer voor uitkomt bij de aanstaande Rolex 24H of Daytona, zal met maar liefst drie Ligier's LMP3 afzakken naar de Gulf 12H. De troepen van Zak Brown en Richard Dean keren terug naar de race op Yas Island, nadat ze ook vorig jaar present tekenden met een LMP3-proto. De editie later deze maand wordt de tweede waarin de LMP3's welkom zijn, al mogen er dit jaar geen volledige Pro-bezettingen aantreden op die wagens.


Officieel: MINI verliest creativiteit, komt met Gulf speciaaltje
31 Oktober 2017, 18:36 AutoBlog
Als je het echt niet meer weet… Gooi dan gewoon wat blauwe en oranje verf over een auto. Dat lijkt zo’n beetje het idee achter dit MINI speciaaltje zijn dat het merk meenam naar de SEMA show. Nou is de Gulf-livery op zich natuurlijk legendarisch én een mooie combinatie van kleuren, maar liefst zien we […]


Gulf 12H: 13 GT3's en 8 LMP3's op voorlopige deelnemerslijst
24 Oktober 2017, 20:54 Autosport
De Gulf 12 Hours race is dit jaar toe aan zijn zevende editie. De wedstrijd bestaat traditioneel uit twee races van elk zes uur, gescheiden door een pauze. Bij de start van de tweede race worden de onderlinge verschillen binnen dezelfde ronde uitgewist; de start van race 2 is in dat opzicht dus vergelijkbaar met een herstart na een safety car-periode. De organisatie lichtte een tipje van de sluier op wat betreft de deelnemers voor de dubbele race in december op het Yas Marina Circuit.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be