NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Gt3


Kijken we hier naar de gloednieuwe Porsche 911?
Maandag, 11:42 AutoBlog
Dikke kont! De Porsche 991 gaat alweer een tijdje mee. Deze zevende generatie 911 werd in 2011 gepresenteerd en volgde de 997 op. Eind 2015 maakten we kennis met de 991.2 en inmiddels leven we in 2018. Een opvolger lijkt niet ver van ons verwijderd. Het gamma van de 911 laat vaak zien wanneer het […]


Emil Frey brengt Lexus RC-F GT3 naar Blancpain GT
9 Februari, 21:12 Autosport
Toyota en Lexus hebben hun competitieprogramma voor komend seizoen bekendgemaakt. Opvallend is daarbij vooral de bevestiging dat Emil Frey Racing twee exemplaren van de Lexus RC-F GT3 aan de start brengt van de Pro-klasse van de Blancpain GT Series. De bolide zal met een team dat op een later moment wordt onthuld ook te zien zijn in de VLN-wedstrijden op de Nürburgring Nordschleife.


Snijers rijdt BRC met Porsche GT3
7 Februari, 20:00 Autosport
Patrick Snijers komt met een volledige BRC-campagne op de proppen. Hij zal dit jaar aantreden met een Porsche 997 GT3 met de steun van een nieuwe hoofdsponsor, Maes Containers.


Splinternieuwe 911 GT3 RS gelekt!
6 Februari, 08:06 AutoBlog
Veel gaver dan dit wordt het niet. We beginnen deze dag meteen goed: we hebben de eerste gelekte foto’s binnengekregen van de spiksplinternieuwe Porsche 911 GT3 RS. De auto maakt zijn debuut op de aanstaande Salon van Genève, maar een overijverige stagiair had de foto’s blijkbaar iets te vroeg rondgestuurd. Een man in een Australische […]


Nein nein nein! Porsche 992 GT3 krijgt turbo?
4 Februari, 10:30 AutoBlog
Moet de 911 GT3 er ook aan geloven? Stofzuigers; vrijwel niemand staat te springen om ze te gebruiken, maar je ontkomt er niet aan. Thuis zet je ze in om je mancave schoon(-ish) te houden, autofabrikanten zetten ze in op de lucht om ons heen schoon(-ish) te houden. Op papier althans. De atmosferische motor lijkt […]


24H Spa: Porsche GT3 Cup Challenge Benelux rijdt in voorprogramma!
31 Januari, 18:12 Autosport
Toen we een tijdje geleden de kalender van de Porsche GT3 Cup Challenge Benelux bekendmaakten, bleef er nog één in te vullen plaats over. De ontbrekende meeting is nu ingekleurd en is niets minder dan de 24 Hours of Spa. Na de 24 Uur van Le Mans trekt het snelste sprintkampioenschap van de Benelux dus naar ons eigenste Spa voor één van de topevenementen van het seizoen. Zoals bekend delen de Benelux-rijders tijdens drie evenementen de piste met de collega's uit de Porsche Carrera Cup France. De volledige kalender treft u aan lager op deze pagina.


Wim Everaerts: Belgische inbreng achter het GT3-succes van Lamborghini
19 Januari, 17:30 Autosport
Lamborghini is in geen tijd een van de sterkhouders in het GT3-landschap geworden. De Italiaanse constructeur haalde het voorbije seizoen heel wat titels binnen, waarvan het succes in de Blancpain GT Series het meest in het oog springt. Die prestatie kende ook een Belgische kantje dankzij de inbreng van Wim Everaerts. Autosport.be sprak met de man uit Balen die zich de voorbije jaren wist op te werken bij Lamborghini.


Opvallend zoekertje: Piet zet 19 (!) splinternieuwe Porsches GT3 te koop op tweedehandssite
5 Januari, 14:54 Gazet v. Antwerpen

Wie nog op zoek is naar een sportieve wagen, stopt beter met zoeken. Amsterdammer Piet Oldenhof biedt maar liefst 19 nagelnieuwe Porsches 911 GT3 aan via de tweedehandssite Marktplaats.
Alessio Picariello zet zinnen op Europese GT3
3 Januari, 12:48 Autosport
Alessio Picariello is een bekende naam in Azië door zijn kampioenstitel in de Audi R8 LMS Cup vorig seizoen, en zijn vice-titel uit 2016. Onze landgenoot, die dus al liet zien dat hij uit het goede hout gesneden is, wil echter graag ook voet aan de grond krijgen in de Europese GT3-scène, zo vertelde hij aan Sportscar 365. Geen onlogische beslissing daar de Audi R8 LMS Cup komend seizoen de focus verlegt naar amateurpiloten.


GT3 Awards: De meest succesvolle constructeurs in 2017
31 December 2017, 11:18 Autosport
In het vierde en laatste luik van onze terugblik op het elfde GT3-seizoen komen, na de kampioenschappen, de teams en de rijders, de constructeurs aan bod. Uiteindelijk zijn het nog steeds de bloedmooie GT's die het volk naar het circuit lokken. De allereerste GT3's die in 2006 in actie kwamen zijn bijna niet meer te vergelijken met de bolides van vandaag. De wagens worden steeds meer uitgerust met betere aerodynamica en zijn ook technologisch geavanceerder, wat jaar na jaar resulteert in snellere rondetijden.


GT3 Awards: De populairste kampioenschappen in 2017
28 December 2017, 21:48 Autosport
Nadat Autosport.be vorig jaar ter gelegenheid van het tienjarig bestaan van de GT3-concept voor het eerst een jaaroverzicht introduceerde van de kampioenschappen, teams en rijders die actief zijn in het GT3-wereldje gaan we ook dit jaar verder met onze "GT3 awards". In dit eerst luik overlopen we de voornaamste GT3-kampioenschappen op de vier voornaamste continenten, wat meteen ook het kader schept voor de volgende delen waarin we een blik werpen op de teams, rijders en constructeurs. De algemene tendens is een lichte achteruitgang in de deelnemersaantallen, al zijn er ook een aantal stijgers en nieuwkomers.


Nico Verdonck: "Ford GT ideaal strijdwapen in GT3-veld"
22 December 2017, 11:30 Autosport
Autosport.be sprak afgelopen week in Abu Dhabi met Nico Verdonck over de Ford GT die Lambda Performance presenteerde in de paddock van het Yas Marina Circuit. De Brusselaar is al jaren één van de vaste piloten van het Duitse team en is bijgevolg de uitgelezen persoon om bij te polsen naar de details van de imposante Amerikaanse bolide.


Nieuws: Deze 911 is zo oud dat het nog een 901 is
13 December 2017, 21:54 Auto55
Na een restauratie die drie jaar in beslag nam, is het Porsche Museum een nieuw pronkstuk rijker. Het gaat om de oudste 911 ter wereld. Die dateert uit oktober 1964 en het is één van de eerste productie-exemplaren (met nummer 57). Hij is zo oud, dat het zelfs nog geen 911 is.Peugeot wou de nulToen Porsche de opvolger van de 356 introduceerde droeg die immers typenummer 901. En het b...

Lees meer


Le Mans-winnaar en wereldkampioen Bernhard switcht naar GT3
10 December 2017, 09:24 Autosport
Timo Bernhard moest na het stopzetten van het FIA WEC en het Le Mans LMP1-programma van Porsche het vizier noodgedwongen elders op richten. De regerend WEC-kampioen zal terugkeren naar de GT-racerij en meer bepaald de GT3-klasse. De Duitser zal samen met Kévin Estre uitkomen in een Porsche 911 GT3 R van zijn eigen Team 75 Bernhard in de ADAC GT Masters. Afgelopen seizoen betwistte onze landgenoot Adrien De Leener het kampioenschap nog voor het team en eerder dit jaar kwam de equipe in ons land nog aan de start van de 24 Hours of Spa.


Porsche stoomt meer dan 330 GT3 Cup's klaar voor 2018
10 December 2017, 09:24 Autosport
Historisch gezien is de Porsche 911 GT3 Cup een populaire keuze als het aankomt op de aankoop van een racewagen. De bolide is doorgaans breed inzetbaar in verschillende kampioenschappen over de hele wereld en blijft na enkele jaren gebruik doorgaans ook nog relatief waardevol. Porsche schroefde de productie van de 991 Mk. 2 op voor komend seizoen en plant om tegen de lente van volgend jaar niet minder dan 339 exemplaren van de 485 pk sterke bolide klaar te stomen.


Kijk hoe Porsche de nieuwe 911 GT3 maakt
9 December 2017, 10:00 AutoBlog
Kijken hoe je nieuwe auto in elkaar wordt gezet. Wat een feest. Tussen de bestelling en levering van een supercar zit meestal een lange periode. Bij zeer exclusieve auto’s is er een kans dat je zelfs langer dan een jaar moet wachten. Bij de aanschaf van een exclusieve bolide komen wel wat extraatjes kijken. Zo […]


Groeien GTE en GT3 naar elkaar in de toekomst?
7 December 2017, 10:54 Autosport
De FIA heeft tijdens de laatste wereldraad van 2017 een aantal voorstellen besproken om de LMGTE en GT3-klassen meer in lijn te brengen met elkaar. In het verleden waren er ook reeds gesprekken om de ACO- en SRO-reglementeringen te harmoniseren, maar dat is steevast uitgedraaid op een sisser. Sowieso lijkt het onwaarschijnlijk dat er op korte termijn grote veranderingen op til staan, al was het maar omdat verschillende constructeurs bezig zijn met het ontwikkelen van nieuwe modellen.


911-baas: GT3 TP om 911R speculanten te naaien
6 December 2017, 18:48 AutoBlog
Knuppel–>hoenderhok. Jawel het is officieel. Oké, de gemiddelde 911-liefhebber had het al lang door natuurlijk, maar nu heeft August Achleitner het bevestigd: De 911 GT3 met Touring Package (en de nieuwe 911T) zijn letterlijk bedoeld om ‘flippers’ die de 911R onbetaalbaar gemaakt hebben de middelvinger te geven. August bekleedt bij Porsche de officiële functie Vice […]


Porsche werkt aan nieuwe Porsche 911 GT3 R
4 December 2017, 20:30 Autosport
Porsche sleutelt op dit ogenblik aan een nieuwe Porsche 911 GT3 R, dat vertelde Porsche GT-hoofd Dr. Frank-Steffen Walliser aan het Amerikaanse Sportscar365. De wagen moet volgend jaar beschikbaar zijn, wanneer de driejarige homologatieperiode van de huidige generatie 911 GT3 R ten einde komt. Volgens Walliser heeft de nieuwe wagen opnieuw de krachtbron op de achteras - in tegenstelling dus tot Porsche's laatste GTE-telg.


Dit doet Techart met de nieuwe 911 GT3
1 December 2017, 07:54 AutoBlog
Puntjes op de I. De nieuwe 911 GT3 (rijtest) is alweer even onder ons. De hoogste tijd voor Techart om met een pretpakketje te komen. Op de Essen Motor Show presenteren de Duitsers het Carbon Fiber Sport Package voor de 911 GT3. Het is een subtiel pakketje dat keurig is toegepast op de dikke 911 […]

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be