NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Grootschalig

2News.be / Trefwoorden / Grootschalig

JordaniŽ ontrafelt grootschalig terreurcomplot
8 Januari, 14:54 Skynet
JordaniŽ heeft naar eigen zeggen een grootschalig complot van Islamitische Staat (IS) ontrafeld. De terreurbeweging zou een serie aanslagen gepland hebben op veiligheidsinstallaties, winkelcentra, media en gematigde religieuze figuren in het land, zo berichten Jordaanse staatsmedia vandaag. De inlichtingendiensten konden zeventien leden van de cel ontmaskeren.


Grootschalig onderzoek gaat tijdsbesteding leerkrachten in kaart brengen
De leerkrachten in Vlaanderen zullen vanaf volgende week kunnen deelnemen aan een grootschalig onderzoek dat een duidelijk beeld moet schetsen van de werkdruk in het onderwijs. De vakbonden roepen de leraren op om massaal deel te nemen aan Het Grote Tijdsonderzoek, dat wordt uitgevoerd in opdracht van Vlaams minister van Onderwijs Hilde Crevits (CD&V). Het onderzoek kan een belangrijke rol spelen bij de onderhandelingen over het loopbaanpact.


NS schaft goedkope groepsretour af na grootschalig misbruik
3 Januari, 06:00 NOS nieuws

Over twee weken is het gedaan met het goedkope groepsretour van NS. De kaart werd vanaf de introductie in 2013 veelvuldig misbruikt en dat bleef zo ondanks dat NS de regels een aantal keren aanpaste.

Dus schaft NS de kaart op 15 januari af, schrijft het AD. Er komt wel iets voor in de plaats, namelijk het NS Groepsticket. De voorwaarden maken deze kaart zijn minder aantrekkelijk voor mensen die er misbruik van willen maken.

Facebook

Reizigers die gebruik maakten van de oorspronkelijke NS Groepsretour hoefden niet bij elkaar in de trein te zitten. Via Facebook maakten mensen massaal afspraken om voordelig te reizen. Als je een 'groep' vormde van tien reizigers dan betaalde je per persoon maar zeven euro en kon je het hele land doorreizen.

NS liep door het gesjoemel met de kaart jaarlijks naar schatting 2,4 miljoen euro mis, zegt treinexpert Hildebrand van Kuyeren in het AD.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be