NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Groot


Het Zuid-Koreaanse ijshockeyteam maakte opmerkelijke groei door, maar de wereldtop bleef maatje te groot
Gisteren, 22:24 Volkskrant
Alsof hij de fans wil troosten, start de regisseur bij de eerste time-out van de wedstrijd een filmpje met de Zuid-Koreaanse goudenmedaillewinnaars tot nu toe. De impliciete boodschap: er is hoop buiten het ijshockey. Het Zuid-Koreaanse ijshockeyteam bij de mannen verliest dinsdagavond wederom kansloos, ditmaal van de Finnen: 2-5. Zo verlaat het gastland na drie eerdere nederlagen, waaronder een o


Tv-kok Jeroen De Pauw heeft groot nieuws
Zondag, 07:48 Gazet v. Antwerpen

In huize Jeroen De Pauw is een derde kindje op komst. Dat maakte de tv-kok op Instagram bekend middels een schattige boodschap van zijn oudste dochter Leonie.
Groot-BrittanniŽ wil nauwe veiligheidssamenwerking met Europa na Brexit

De Britse premier Theresa May heeft op de internationale veiligheidsconferentie in MŁnchen een veiligheidsakkoord met de Europese Unie voorgesteld, eens de Britten de deur van de EU achter zich toegetrokken hebben. ?Ook nadat we uit de EU gestapt zijn, zouden we de samenwerking graag voortzetten en bespoedigen?, zo stelde May zaterdag. ?We moeten onze bevolking beschermen (...) De veiligheid van Europa is onze veiligheid.?
2K Games ontslaat groot deel personeel Mafia III-ontwikkelaar Hangar 13
Vrijdag, 11:30 Tweakers
2K Games grijpt stevig in bij Hangar 13, de studio die in 2016 Mafia III afleverde. De uitgever ontslaat een groot deel van het personeel, hoewel niet bekend is om hoeveel medewerkers het gaat. De studio werkt nog niet aan een nieuwe game.


Als een waarlijk groot staatsman kwam Lubbers overal mee weg
Vrijdag, 02:24 Volkskrant
Ruud Lubbers was een groot staatsman, zoals hij ook in alle media op een voetstuk is gezet na zijn dood. Een kenmerk van grote staatslieden is dat ze overal mee wegkomen. Winston Churchill was de grootste staatsman van allemaal - ondanks het feit dat hij Gandhi een halfnaakte fakir noemde, het leger inzette tegen stakers, het een goede zaak noemde dat 'de rode indianen en zwarten' in kolonies plaa


?Verlies Uber over vierde kwartaal minder groot?
14 Februari, 09:54 Emerce
Taxibedrijf Uber blijft maar geld verliezen. Volgens bronnen die persbureau Reuters heeft gesproken bedraagt het verlies over het vierde kwartaal 1,1 miljard dollar, al is dat iets minder dan het kwartaal eerder, toen 1,46 miljard verlies werd geleden.


?Tabula Rasa? steekt plas over naar Groot-BrittanniŽ
14 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De fictiereeks Tabula Rasa van en met Veerle Baetens is verkocht aan de Britten. De reeks zal er binnenkort te zien zijn op Channel 4, een van de grote commerciŽle zenders.
De kans is groot dat romantici vandaag een bosje gif in de handen van hun Valentijn drukken
13 Februari, 21:00 Volkskrant
Bij een onlangs verrichte steekproef op bossen snijbloemen trof Greenpeace 43 soorten gif aan, waaronder verboden bestrijdingsmiddelen. 'Dat wekt de indruk dat in Nederland foute telers actief zijn.' Het is lief bedoeld, maar de kans is groot dat romantici vandaag op Valentijnsdag een bosje gif in de handen van hun geliefde drukken. Rozen met sporen van spiroxamine, gerbera's met chlorantranilipro


Vaccinatie tegen griep bij leraren voorkomt volgend jaar groot ziekteverzuim - Klopt dit wel?
13 Februari, 02:24 Volkskrant
Berichten verspreiden zich vaak razendsnel, of ze nu kloppen of niet. Wij proberen de zin van de onzin te scheiden. Deze week: Door leraren tegen griep te vaccineren, voorkom je volgend jaar een groot ziekteverzuim onder deze beroepsgroep. Talloze leraren zitten volgens viroloog Ab Osterhaus onnodig met griep thuis. Bij jonge mensen werkt het griepvaccin in 70 ŗ 80 procent van de gevallen, zei de


Save A Train: groot deel van Europa boekbaar vanaf 15 maart
12 Februari, 16:30 Emerce
Vanaf 15 maart breidt Save a Train na ItaliŽ uit met boekingen voor Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Zweden, BelgiŽ en Frankrijk. De IsraŽlische startup heeft een Europees kantoor in Nederland en wil van hieruit Europa veroveren.


Hoe groot is de kans dat je voor altijd bij elkaar blijft? Vlaamse prof zet risico's op een rijtje
12 Februari, 12:36 Gazet v. Antwerpen
Je droomt misschien van de eeuwige liefde, maar is dat wel realistisch? In de Universiteit van Vlaanderen, een initiatief van Radio 1 en Knack, gaat professor in de sociologie Dimitri Mortelmans in op de vraag hoe groot de kans is dat je voor altijd bij elkaar blijft. Hij zet ook de mogelijke risico's op een rijtje.


Christoff is pas echt groot in Duitsland: ?Klubbb3 leerde Duitsers de polonaise?
11 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Als u dacht dat Christoff groot is in BelgiŽ, dan moet u eens in Duitsland gaan kijken. Bij onze oosterburen zingt hij met Klubbb3 steevast voor zalen van 10.000 man. Ook bij ons worden de Duitse schlagers die hij samen met Jan Smit en Florian Silbereisen brengt, steeds populairder. Op het nieuwe album Ho-dio-di-jee! staan dan ook twee Nederlandstalige nummers. ?Cadeautje voor de Vlaamse fans.?
Kempenaars groot in kleine sporten
10 Februari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Tot sportman van het jaar gaan ze het nooit schoppen, deze kemphanen. Want het zijn geen voetballers, wielrenners of tennissers. Maar Ben Adriaensen uit Merksplas, Joeri Hapers uit Geel en Peter Van Hove uit Lille zijn Belgisch kampioen boogschieten, squash en snelwandelen. Terwijl de Olympische winterspelen in Zuid- ≠Korea van start gaan, dromen zij van nieuwe gouden kansen.
Cant in eigen Lille: "Een groot feest"
10 Februari, 11:06 Skynet
Zaterdag mag Sanne Cant in haar eigenste Lille nogmaals pronken met haar regenboogtrui.


Brexit-onderhandelingen liggen weer nagenoeg stil: 'Groot-BrittanniŽ riskeert hardst mogelijke Brexit'
9 Februari, 16:12 Volkskrant
Groot-BrittanniŽ riskeert de hardst mogelijke Brexit in maart 2019 als het volhardt in zijn verzet tegen de voorwaarden die de EU aan de scheiding stelt. Die waarschuwing gaf EU-Brexitonderhandelaar Barnier vrijdagmiddag, zowel in het Frans (zijn moedertaal) als in het Engels om zeker te zijn dat Londen de boodschap zou begrijpen. Barnier toonde zich 'verrast' over de bezwaren en eisen die hij eer


?Airbnb Texel, Zandvoort en Bergen net zo groot als Amsterdam?
9 Februari, 10:30 Emerce
Verhoudingsgewijs worden op Texel, in Zandvoort en in Bergen vrijwel net zoveel Airbnb-slaapplaatsen aangeboden als in Amsterdam, 3 ŗ 4 procent van het totale woningaanbod. Dat blijkt uit onderzoek van de provincie Noord-Holland.


Brandje op Groot Schietveld na militaire oefening: zes brandweerploegen ter plaatse
8 Februari, 13:48 Gazet v. Antwerpen

Op het militair domein Groot Schietveld, dat zich uitstrekt over Brecht en Wuustwezel, zijn zes brandweerploegen ter plaatse omdat er een natuurbrand is ontstaan.
Wat wordt de naam voor nieuw zwembad aan Park Groot Schijn? U kan mee beslissen
7 Februari, 15:00 Gazet v. Antwerpen

De zoektocht naar de perfecte naam voor het nieuwe recreatieve zwembadencomplex aan Park Groot Schijn in Deurne draait op volle toeren. Uit alle voorstellen werden tien namen geselecteerd voor de volgende ronde. Iedereen kan tot eind februari stemmen op zijn favoriet.
Economische groei in Europa opnieuw hoger dan verwacht - Groot-BrittanniŽ blijft achter
7 Februari, 13:12 Volkskrant
De economische groei in Europa pakt opnieuw hoger uit dan verwacht. De Europese Commissie raamt de gemiddelde groei in de EU-landen dit jaar op 2,3 procent, voor 2019 gaat ze uit van 2 procent. Nederland doet het beter dan gemiddeld. Groot-BrittanniŽ is hekkensluiter als gevolg van zijn besluit de Europese Unie te verlaten. Europees Commissaris Dombrovskis (Euro) en zijn collega Moscovici (Economi


Zijlstra: terugtrekken ambassadeur niet te groot maken
6 Februari, 16:12 NOS nieuws

De diplomatieke betrekkingen met Turkije zijn niet verbroken of in de ijskast gezet. Het is alleen niet gelukt om tot "een normalisering" van die betrekkingen te komen en daarom heeft Nederland besloten om de ambassadeur - die al tien maanden thuis zit - terug te trekken, zei minister Zijlstra in de Tweede Kamer.

De minister van Buitenlandse zaken vindt dat Kamerleden de kwestie niet te groot moeten maken. Hij wees erop dat er nog altijd een Nederlandse zaakgelastigde in Turkije is, die de consulaire belangen kan behartigen van bijvoorbeeld Nederlanders in een Turkse cel. "We hadden al geen ambassadeur in Turkije. In die zin verandert er niks", aldus Zijlstra.

Hij legde in het vragenuur uit dat de enige oorzaak voor het verslechteren van de diplomatieke verhoudingen tussen Nederland en Turkije "de zaak in maart vorig jaar" is geweest. Toen werd de Turkse minister van Familiezaken Nederland uitgezet, nadat ze zonder toestemming naar Rotterdam was gekomen om campagne voeren voor een referendum om de macht van president Erdogan uit te breiden. Turkije verbood de Nederlandse ambassadeur, die op dat moment niet in Turkije was, vervolgens om terug te keren.

'Gelijk oversteken'

Volgens Zijlstra is er de laatste maanden van alles gedaan om de betrekkingen te normaliseren, maar zonder succes. Turkije wilde dat Nederland "een eerste stap neemt om een soort van schuld op zich te nemen", terwijl Nederland uit was op een balans waarbij sprake zou zijn van "om het maar huiselijk te zeggen: gelijk oversteken". Toen de landen het hierover niet eens konden worden, is zijn de pogingen gestaakt: "Dan heeft doorpraten geen zin meer".

De minister hamerde erop dat het terugtrekken van de ambassadeur op zichzelf staat en niets te maken heeft met bijvoorbeeld de inval in de Syrische regio Afrin, die Zijlstra veroordeelt. "Er zijn nog heel veel andere landen waar van alles aan de hand is waar wij het niet mee eens zijn, maar waar we toch normale betrekkingen mee hebben en waar we nog een ambassadeur hebben."Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be