NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Groen


Beweging.net gaat in zee met sp.a en Groen en laat CD&V links liggen
Vrijdag, 15:48 Gazet v. Antwerpen

In Geel heeft de lokale afdeling van Beweging.net, de christelijke arbeidersbeweging, beslist om met het oog op de gemeenteraadsverkiezingen van oktober toe te treden tot het kartel tussen sp.a en Groen in plaats van de traditionele partner CD&V te steunen. Beweging.net Geel was al sinds begin 2017 bezig ?de formule om het best te wegen op het lokale beleid te herbekijken?. CD&V neemt bij monde van lijsttrekker Ben Van Looveren akte van de beslissing en is naar eigen zeggen niet verrast.
Vastgoedrel: klacht van Groen over Antwerps stadsbestuur verworpen

Het Antwerpse integriteitsbureau heeft de klacht van Groen over het Antwerpse stadsbestuur verworpen.
S.PA en Groen in Kapellen in kartel naar de verkiezingen
Vrijdag, 08:36 Gazet v. Antwerpen
Het kartel SP.A - Groen Kapellen wordt verdergezet. De socialisten en de groenen trekken in oktober samen naar de stembusgang. Welke kandidaten er op de eerste zes plaatsen van de lijst staan en wat de inhoudelijke krijtlijnen zijn van het programma wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie.


Kamer zet licht op groen voor mystery calls
Donderdag, 20:18 Skynet Economie
Sociale Inspecteurs mogen zich bij bedrijven binnenkort voordoen als (potentiŽle) klanten of werknemers om discriminatie aan te tonen. De Kamer heeft vandaag het licht op groen gezet voor de zogeheten mystery calls. Daarnaast zijn nog een reeks maatregelen rond werk goedgekeurd.


Sp.a en Groen samen naar kiezer in Stabroek
Donderdag, 16:24 Gazet v. Antwerpen
Sp.a en Groen trekken in oktober opnieuw samen naar de kiezer. Ex-schepen Kim Dorikens (sp.a) trekt de lijst en haar partij levert ook de lijstduwer.


Musonda krijgt groen licht voor uitleenbeurt
9 Januari, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Chelsea zet het licht op groen voor een uitleenbeurt van Charly Musonda. Maar alleen aan een Engelse club. In het verleden werd de ranke ex-Anderlechtenaar al eens uitgeleend aan het Spaanse Real Betis.
Wellington is de perfecte combinatie van stad en groen
5 Januari, 15:30 Volkskrant
Waar moet je wezen? Wat moet je zien? Hier de beste plekken in Wellington, Nieuw-Zeeland volgens Nederlander Niels Hunefeld, die er woont. Grafisch vormgever Niels Hunefeld (39) en zijn vrouw Cynthia wonen in de Nieuw-Zeelandse hoofdstad Wellington. 'Het plan was de Nederlandse drukte een jaar te ontvluchten, maar we wonen hier nu al elf jaar. Wellington is de perfecte combinatie van stad en groen


Calvo (Groen):"Gaan we verwaarloosde centrales verlengen?"
4 Januari, 12:48 Skynet
Groen-fractieleider Kristof Calvo vindt het goed dat het FANC Electrabel op de vingers tikt over het gebrekkige onderhoud aan de kerncentrale Doel 3. "Maar eigenlijk zou het zover niet hoeven te komen", zegt Calvo. "Ik begrijp echt niet dat een groot bedrijf als Electrabel nonchalant omspringt met het onderhoud van een kerncentrale. Gaan we zulke verwaarloosde centrales verlengen?", vraagt Calvo zich af, verwijzend naar het pleidooi van N-VA om de kernuitstap uit te stellen.


Groen ijvert voor heropening en behoud voetweg door nieuwe verkaveling
4 Januari, 11:18 Gazet v. Antwerpen
Groen gaat pamfletten verspreiden in de omgeving van de Groenstraat en de Kleinheide in Pulderbos voor het behoud van voetweg 24. Momenteel loopt er een onderzoek om de voetweg af te schaffen.


Vanaf vandaag groen licht om zonder medische voorwaarden geslacht te laten wijzigen voor wet
3 Januari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Vandaag is een hoogdag voor transgenders, ofwel mensen die zich voelen als iemand van het andere geslacht. Voortaan kunnen ze hun geslacht laten wijzigen zonder medische voorwaarden. Heel wat transgenders zullen zich daarom vandaag aanmelden bij de dienst Burgerlijke Stand.
Bonte: 'Vervang Uplace door recreatiebos'
29 December 2017, 09:06 De Tijd
08:33 Hans Bonte (sp.a), de burgemeester van Vilvoorde, stelt voor Uplace definitief te begraven en te vervangen door een recreatiebos.


Groen sluit coalitie met PVDA niet uit, N-VA?ers reageren afwijzend: ?Laten we dat gebeuren, Antwerpen??
28 December 2017, 16:48 Gazet v. Antwerpen

Groen-voorzitter Meyrem Almaci sluit niet uit dat haar partij in Antwerpen een coalitie sluit met PVDA na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Dat heeft ze donderdag verklaard op Radio 1. Groen komt in Antwerpen samen met sp.a en onafhankelijken op met de lijst ?Samen? en wil volgens Almaci een ?alternatieve coalitie? vormen in de plaats van de huidige van N-VA, CD&V en Open Vld. Uit politiek niet-linkse hoek klinken negatieve geluiden op de uitspraak van de Groen-voorzitter
Groen licht voor werelds grootste meststoffenproducent
28 December 2017, 12:30 De Tijd
12:22 Potash Corporation en Agrium fuseren op 1 januari tot Nutrien en worden samen de grootste producent van meststoffen wereldwijd, goed voor een gezamenlijke omzet van meer dan 20 miljard dollar.


Almaci (Groen) biedt wisselmeerderheid aan voor energiepact: ?Verrottingsstrategie van N-VA?
28 December 2017, 12:30 Gazet v. Antwerpen

Als er begin volgend jaar geen duidelijkheid komt over het energiepact, zal Groen een resolutie indienen om zo een wisselmeerderheid tot stand te brengen. Zonder de N-VA dus.
Het Merksemse Groen Hart wint prijs
27 December 2017, 11:18 Gazet v. Antwerpen
Het 'Groen Hart' in Merksem kreeg de vijfde plaats in de subcategorie 'Omgevingsgroen' van de Groene Lente 2017. De Vereniging voor Openbaar Groen, (VVOG) organiseert al 30 jaar de prijs over gemeentelijke groenvoorziening.


Soedan - Groen wil dat premier Michel de situatie rond Soedan vandaag nog uitklaart
23 December 2017, 10:24 Skynet
"Alleen de premier kan deze situatie uitklaren. Hij moet vandaag nog duidelijk maken wat hij wel en niet wist over Soedan." Dat vinden Groen-fractieleider Kristof Calvo en Kamerlid Wouter De Vriendt.


Groen licht voor deal rond VTM-moeder Medialaan
22 December 2017, 12:30 De Tijd
11:58 De Belgische Mededingingsautoriteit (BMA) heeft het licht op groen gezet voor de deal die van De Persgroep de enige aandeelhouder maakt van tv-groep Medialaan. De waakhond legt geen voorwaarden op. Da...


8 op 8! Alle clubs in de Proximus League krijgen groen licht van licentiecommissie
21 December 2017, 16:54 Skynet
Goed nieuws voor de fans van clubs in de Proximus League: alle clubs kregen vandaag een gunstig advies van de licentiecommissie. Lierse moest het langst wachten op groen licht, maar ook zij kregen uiteindelijk goed nieuws.


Kabinet krijgt groen licht voor intrekking referendum over referendumwet
20 December 2017, 19:00 Volkskrant
Het kabinet zet met spoed de afschaffing van het raadgevend referendum door. De Raad van State gaf minister Ollongren van Binnenlandse Zaken vandaag groen licht om in de intrekkingswet expliciet te regelen dat over de afschaffing geen referendum kan worden gehouden. Meteen daarop diende de minister het wetsvoorstel in bij de Tweede Kamer. Daarmee is de voorgenomen intrekking het eerste grote wetsv


Francken blijft Soedanezen uitwijzen
20 December 2017, 15:24 De Tijd
15:11 Staatssecretaris Theo Francken (N-VA) schort de uitwijzing van illegale Soedanezen vooralsnog niet op, maar wil wel een onderzoek naar de getuigenissen over foltering.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be