NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Grijs


Weerbericht - Eerst grijs, daarna mooie dag
Zaterdag, 07:18 Skynet Belgie
Zaterdag begint op vele plaatsen grijs met lage wolken, nevel en plaatselijk ook mist. De lage wolken kunnen vooral in het westen en noorden wat hardnekkiger zijn, maar in de loop van de dag worden de opklaringen stilaan breder en later in de namiddag wordt het in het grootste deel van het land nog vrij mooi. Dat meldt het KMI. De maxima liggen tussen 3 of 4 graden op de Ardense hoogten en 5 of 6 graden in de meeste andere streken. De wind waait zwak tot matig uit zuidoost tot oost. In het zuiden van het land waait een matige zuidoostenwind.


Ook donderdag somber weer: Vijftig tinten grijs

Donderdagochtend is het plaatselijk nevelig of mistig, vooral dan over het westen. Overdag verwachten we opnieuw meestal veel wolken met slechts enkele lokale opklaringen. Hier en daar valt er soms wat lichte neerslag, maar het blijft overwegend droog. De maxima liggen tussen 4 en 7 graden bij een zwakke en veranderlijke wind. Dat meldt het KMI.
GET THE LOOK. Allesbehalve saai in grijs zoals madame Macron
8 Januari, 15:48 Gazet v. Antwerpen

De Franse presidentsvrouw Brigitte Macron (64) komt altijd stijlvol voor de dag en mag niemand minder dan popster Rihanna tot haar fans rekenen. Reden te meer om haar stijl in de kijker te plaatsen: zo herinterpreteer je een van haar meest recente looks.
Het weer: minder koud, maar grijs
9 Januari, 02:36 Volkskrant
Na het korte koude intermezzo van de afgelopen dagen, zien we vandaag de temperatuur weer oplopen. Dat gaat ten koste van de zon, want bewolking gaat de komende dagen domineren. De wind draait van oost naar zuidoost en zwakt af. Daardoor voelt het minder koud aan. Wel worden er gedurende de dag steeds meer wolkenvelden aangevoerd; mogelijk valt er in de oostelijke helft van het land tegen de avond


Regen op komst

Vandaag blijft het in het noorden van het land eerst nog meestal droog met mogelijk opklaringen. In het zuiden en later ook in het centrum van het land wordt het zwaarbewolkt. Rond de middag bereikte een regenzone vanuit Frankrijk het zuiden van het land. De regen zal zich langzaam noordwaarts verplaatsen en tegen de avond ook het centrum van het land bereiken, zo verwacht het KMI.
Weerbericht - Kerstvakantie begint grijs
24 December 2017, 12:18 Skynet
Het blijft deze namiddag grijs, met soms wat motregen. Op de Ardense hoogten is het zicht beperkt door de lage bewolking. Het is zacht met maxima tussen 6 graden in Hoog-België en 9 tot lokaal 11 graden elders. Dat meldt het KMI.


Weerbericht: grijs in aanloop naar zachte Kerst
22 December 2017, 12:12 Skynet
Deze namiddag krijgen we andermaal grijs weer met geregeld wat lichte regen of motregen. Ten zuiden van Samber en Maas kunnen nevel- of mistbanken lokaal hardnekkig zijn en de hele dag voor een verminderde zichtbaarheid zorgen. Maxima rond 6 graden in de Hoge Venen en tot 9 of 10 graden in het centrum en het westen van het land. De wind waait zwak tot soms matig uit west tot noordwest. Dat meldt het KMI.


Grijs en zacht weer met lichte regen
22 December 2017, 07:06 Gazet v. Antwerpen

Vrijdag krijgen we andermaal grijs weer met nevel, plaatselijk nevel of mist en geregeld wat lichte regen of motregen. De maxima liggen rond 5 graden in de Hoge Venen, rond 9 graden in het centrum en rond 10 graden aan zee. De wind waait meestal zwak uit west tot noordwest. Dat meldt het KMI.
Weerbericht - Grijs en zacht met lichte regen
22 December 2017, 06:54 Skynet Belgie
Vrijdag krijgen we andermaal grijs weer met nevel, plaatselijk nevel of mist en geregeld wat lichte regen of motregen. De maxima liggen rond 5 graden in de Hoge Venen, rond 9 graden in het centrum en rond 10 graden aan zee. De wind waait meestal zwak uit west tot noordwest. Dat meldt het KMI.


Het weer: voorlopig nog grijs
22 December 2017, 02:48 Volkskrant
Vandaag begint de dag op veel plaatsen met nevel of mist, soms zelfs dichte mist. Op sommige plaatsen gaat de mist mogelijk niet verdwijnen en blijft de temperatuur bij 6 graden steken. Op veel plekken gaat het zicht wel verbeteren en wordt het 8 tot 10 graden. Het is verder nog steeds overal bewolkt en er kan een spatje regen of motregen vallen, met name in het midden en zuiden van het land. De w


Grijs begin van de week
18 December 2017, 08:12 Skynet
Vandaag krijgen we vooral in de oostelijke landshelft eerst nog enkele buien. Later overwegend droog met de breedste opklaringen in het westen en nog vaak grijs in het oosten. Maxima tot 8 graden, dat meldt het KMI.


'Bij een sommelier verwachten mensen een oudere blanke man met grijs haar'
27 November 2017, 19:42 Volkskrant
Welke rol speelt afkomst in Nederland? Dat onderzoekt de Volkskrant in een reeks interviews. Sommelier Milton Verseput ( 34 ): 'De gasten verwachten een oudere blanke man met grijs haar.' Een paar jaar geleden, voor de #MeToo-affaire van Louis C.K., kon Milton Verseput nog zonder bijgedachten naar hem kijken. In een van zijn monologen legde de komiek uit dat hij mildly racist was als hij een pizze


Weerbericht - Grijs maar overwegend droog
14 November 2017, 07:18 Skynet
Dinsdagochtend is er kans op mistbanken, vooral dan over de zuidelijke landshelft. Eerst krijgen we een afwisseling van opklaringen en wolken. In de loop van de dag neemt de bewolking vanaf het westen toe en kan er hier en daar wat lichte neerslag vallen. In vele streken blijft het echter overwegend droog. Over het zuidoosten verwachten we tot het einde van de namiddag opklaringen. De maxima liggen tussen 5 graden in de Hoge Ardennen en 10 graden aan zee. Dat meldt het KMI.


Geen beterschap in zicht, ook volgende dagen grijs en regenachtig
9 November 2017, 07:18 Gazet v. Antwerpen

Donderdag is het grijs met in de voormiddag plaatselijk nevel of mist. Geleidelijk trekt de nevel op en kunnen er enkele opklaringen verschijnen, maar het blijft toch meestal zwaarbewolkt.
Weerbericht - Grijs en druilerig
8 November 2017, 07:36 Skynet
Woensdagmorgen zijn er nog enkele opklaringen in het westen van het land. Geleidelijk aan wordt het overal zwaarbewolkt of betrokken en af en toe is er wat lichte regen mogelijk. De maxima klimmen niet hoger dan 4 of 5 graden in de Hoge Venen en 7 of 8 graden in het centrum en het westen. Dat meldt het KMI.


Weerbericht - Week start grijs
6 November 2017, 07:06 Skynet Belgie
Maandag krijgen we na het optrekken van het ochtendgrijs, dat vooral in het oosten van het land soms hardnekkig kan zijn, afwisselend opklaringen en wolkenvelden. Er zijn nog enkele plaatselijke buien mogelijk, zeker in de voormiddag en vooral dan in het westen van het land. De maxima liggen tussen 5 graden in de Hoge Venen en 11 graden in Vlaanderen. De wind is zwak uit noord tot noordwest, meldt het KMI.


Grijs en buiig weer, vanaf het weekend opklaringen, begin volgende week droger en zonniger
24 Oktober 2017, 12:36 Skynet
Deze namiddag zwaarbewolkt met wat lichte regen of motregen. Geleidelijk droger vanaf de kust. Maxima tussen 11 en 17 graden. Vanavond en -nacht overwegend droog bij minima tussen 10 en 15 graden. Dat meldt het KMI.


Het weer: vrij zacht en tamelijk grijs
24 Oktober 2017, 02:42 Volkskrant
Het weer is de komende dagen te typeren als tamelijk grijs en vrij zacht. Vandaag beginnen we met veel bewolking. Er valt enige tijd regen. In de middag wordt het in het westen en zuiden van het land droger, maar of de zon er nog even bij komt is de vraag. Desondanks is het erg zacht; het wordt 16 of 17 graden. De wind is matig tot krachtig en waait uit het zuidwesten. Komende nacht valt in het no

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be