NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Grenzen

2News.be / Trefwoorden / Grenzen

Boeren gedwongen om steeds groter te worden, maar lopen tegen grenzen aan
13 Februari, 00:03 NU.NL - Economie
De boerenprotesten bereikten deze week een dieptepunt met het dumpen van afval en asbest. Boeren zijn de afgelopen tientallen jaren gedwongen om te groeien en kregen er steeds meer regels - en dus kosten - bij. Het zit ze hoog.


Coronavirus - Noord-Korea heropent grenzen voor buitenlanders, zegt Chinese staatstelevisie
26 September 2023, 00:03 Skynet Buitenland
Noord-Korea heeft beslist om opnieuw buitenlanders toe te laten tot zijn grondgebied na drie jaar isolement door de coronapandemie. Dat meldt de Chinese staatstelevisie CCTV maandag. Buitenlanders moeten wel nog twee dagen in isolatie als ze aankomen.


TNO werkt aan seamless roaming - Fysieke EU-grenzen zijn weg, straks ook bij 5G
3 September 2023, 00:01 Tweakers
Bij het overstappen op een ander 5G-netwerk heb je steevast een periode waarin je geen verbinding hebt. TNO werkt aan een oplossing: seamless roaming.


Artsen Zonder Grenzen schort activiteiten in Burkina Faso op
18 Februari 2023, 00:04 Skynet
Artsen Zonder Grensen (AzG) schort al haar activiteiten in Burkina Faso op. Dat heeft de ngo bekendgemaakt. Aanleiding is het feit dat twee medewerkers op 8 februari zijn gedood bij een aanslag door vermoedelijke jihadisten in het noordwesten van het land.


15 Februari 2023, 00:08 Volkskrant
25 Augustus 2022, 00:08 Volkskrant
Privacywaakhond wil meer grenzen in wet over delen van persoonsgegevens
15 Augustus 2022, 00:12 NU.NL - Tech
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) wil dat het kabinet meer grenzen stelt aan het delen van persoonsgegevens met overheidsinstellingen. Een voorgestelde wet moet daarom worden aangepast, vindt de privacywaakhond.


11 Augustus 2022, 00:07 Volkskrant
12 Mei 2022, 00:08 Volkskrant
Rapper Murda blijft vanwege vonnis voorlopig buiten de Turkse grenzen
25 April 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Murda werd eerder deze week in Turkije veroordeeld tot een celstraf van ruim vier jaar waar hij tegen in beroep gaat. Voorlopig zal de rapper het land mijden, laat zijn manager aan NU.nl weten.


VS heropenen begin november grenzen voor gevaccineerde internationale reizigers
21 September 2021, 00:04 Skynet Buitenland
De Verenigde Staten heropenen begin november de grenzen voor alle internationale reizigers die volledig gevaccineerd zijn tegen het coronavirus. Dat meldt het Witte Huis vandaag.


Coronavirus - Frankrijk sluit grenzen voor reizigers van buiten EU
29 Januari 2021, 21:26 Skynet
Frankrijk sluit vanaf zondag middernacht zijn grenzen voor alle reizigers die niet vanuit de Europese Unie komen. Dat heeft premier Jean Castex vrijdagavond aangekondigd.


Migrantenkaravaan Honduras stuit op dichte grenzen, de erfenis van Trump
20 Januari 2021, 10:08 Volkskrant
De migrantenkaravaan die afgelopen week vanuit Honduras koers zette richting het Amerika van Joe Biden, stuitte dit weekend op het gemilitariseerde migratiebeleid in de eigen regio. Biden belooft een nieuwe migratiepolitiek, maar in Midden-Amerika leeft de harde lijn van Trump voort.


?Ken je grenzen en zeg ook een keer nee?: jouw horoscoop voor deze week
18 Januari 2021, 08:12 HLN.BE
Wordt het een topweek, of let je beter even op? Wij vroegen aan onze astrologe Esther van Heerebeek-Spijkers wat er voor jouw sterrenbeeld in de sterren staat geschreven.


Moeten grenzen dicht? ?Als de nieuwe variant eenmaal binnen is, dan is het te laat?
13 Januari 2021, 11:06 Gazet v. Antwerpen

De roep van de Belgische virologen klinkt steeds luider om maatregelen te nemen om de verspreiding van de Britse variant in ons land tegen te houden, of toch minstens serieus te vertragen. Met de verplichting van een negatieve test voor iedereen die ons land binnenkomt of zelfs door de grenzen te sluiten zoals in de eerste golf. ?De variant circuleert zeker al in ons land?, zegt Marc Van Ranst.




Geert Molenberghs vraagt sluiting grenzen om Britse coronavariant buiten te houden
13 Januari 2021, 07:54 Gazet v. Antwerpen

Nu ook in Ierland het aantal besmettingen met de Britse coronavariant toeneemt, stelt biostatisticus Geert Molenberghs (KU Leuven/UHasselt) woensdag voor een sluiting van de grenzen te overwegen.




Myria: "Risico als regering flirt met grenzen grondrechten"
24 Mei 2018, 11:48 Skynet Belgie
Men kan de federale regering "objectief verwijten dat ze flirt met de grenzen van het respect" voor de fundamentele rechten "en het dansen op die grens brengt het gevaar mee dat het onherstelbare gebeurt". Dat schrijft filosoof en directeur van het federaal migratiecentrum Myria, François De Smet, in een nieuw pleidooi voor meer wettelijke migratiekanalen.


Beleggen zonder grenzen om koopkracht te behouden
23 Mei 2018, 09:48 De Tijd
10:59 De Duitse vermogensbeheerder Flossbach von Storch is ervan overtuigd dat de periode van lage rente nog lang niet voorbij is. Om toch voldoende rendement te kunnen behalen, is gespreid en flexibel bele...


Eric Van Rompuy heeft forse kritiek op coalitiepartner: ?Arrogantie van Bart De Wever kent geen grenzen?

CD&V-Kamerlid Eric Van Rompuy heeft op zijn blog forse kritiek op coalitiepartner N-VA en N-VA-voorzitter Bart De Wever. Zo schrijft hij dat samenwerken met N-VA ?met de dag onmogelijker wordt? en dat ?de arrogantie van Bart De Wever geen grenzen kent?. Volgens Van Rompuy waant de N-VA zich ?incontournable? en sluimtert de hubris (hoogmoed) om de hoek.




Mercedes: onze F1-motor kent geen grenzen
20 Mei 2018, 10:18 AutoBlog
Bij Mercedes staat PU niet voor Power Unit maar voor Power Unlimited. Even was daar de twijfel aan het begin van dit seizoen. Na vier jaar dominantie leek Mercedes eindelijk kwetsbaar. Zelfs over de onoverwinnelijk geachte motor hadden sommigen opeens twijfels. Tuurlijk, het ding was nog steeds goed, maar had Ferrari nu officieel de sterkste […]





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn