NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Google

2News.be / Trefwoorden / Google

Google verzamelt locatie Android-gebruikers als locatieservices uit staan
Dinsdag, 17:24 Tweakers
Google verzamelt de locatie van Android-gebruikers, ook als zij locatieservices hebben uitgeschakeld. De locatie wordt bepaald aan de hand van zendmasten en opt-out is niet mogelijk. Google zegt te zullen stoppen met het verzamelen van deze gegevens.


Waardering Tencentnadert Amazon, Google
Dinsdag, 12:48 Emerce
De waardering van de Chinese techgigant Tencent nadert die van bedrijven als Amazon, Facebook en Google. Tencents beurswaarde ging over de magische grens van 500 miljard dollar heen.


Google Cloud Platform maakt gebruik GPU?s stuk goedkoper
Dinsdag, 12:31 Techzine
Google laat door middel van een blogbericht weten dat klanten voortaan minder geld uit zullen geven aan het gebruik van GPU’s. Nvidia’s Tesla grafische processoren gebruiken met de Compute Engine kan door de stap tot 36 procent goedkoper uitvallen. Ook lokale SSD’s worden in prijs verlaagd. In de Amerikaanse regio’s betekent de aankondiging dat de […]


Google werkt aan implementatie dualsim-functie in Telefoon-app
Dinsdag, 09:06 Tweakers
Google werkt aan het implementeren van een functie voor het gebruik van twee simkaarten met de Telefoon-app in Android. Veel fabrikanten vervangen de Telefoon-app die standaard in het besturingssysteem zit, vermoedelijk mede omdat die zulke functies niet ondersteunt.


Google vaagt prijsvergelijkers weg
Maandag, 12:06 Emerce
Zo, die kopt er even lekker in. Toch is het niet ondenkbaar dat Google bekende prijsvergelijkers als Kieskeurig.nl, Beslist.nl, Vergelijk.nl en al die andere (prijs)vergelijkingssites het leven nog wat zuurder gaat maken.


NPO: steeds meer advertentiegeld naar Google en Facebook
Maandag, 09:42 Emerce
Het grootste deel van het advertentiegeld verdwijnt in de zakken van grote platforms als Google en Facebook. Teruglopende inkomsten maken dat het steeds moeilijker wordt voor de publieke omroep om zijn taak nog te kunnen vervullen. Dat zegt NPO-voorzitter Shula Rijxman als reactie op de brief van minister Slob over de Mediabegroting 2018.


ESET ontdekt malafide applicaties in Google Play
16 November, 16:36 Techzine
Er zijn nieuwe kwaadaardige applicaties gevonden in de Android app store. ESET ontdekte acht apps behorend tot een nieuwe familie. Het beveiligingsbedrijf lichtte Google in over de malware verstopt in de apps, waarmee bijvoorbeeld geprobeerd wordt om gebruikersnamen en wachtwoorden voor internetbankieren te bemachtigen. Het gaat om acht applicaties die zich bijvoorbeeld voordoen als programma’s […]


Oplichters verzamelen gegevens voor internetbankieren via apps in Google Play Store
16 November, 15:24 Gazet v. Antwerpen

Enkele duizenden Nederlanders hebben besmette apps gedownload uit de Play Store van Google. Ze dachten dat ze een nieuwsapp hadden gedownload, of een app om hun toestel mee op te schonen, maar in werkelijkheid probeerde de app gebruikersnamen en wachtwoorden voor internetbankieren te onderscheppen. ?Het zat echt heel slim in elkaar.?
Nuttige plaatsen in Google Maps krijgen kleur per categorie
16 November, 14:18 Tweakers
Points of interest in Google Maps krijgen vanaf de komende weken per categorie een andere kleur om op de kaart onderscheid te kunnen maken. Huisartsenposten, ziekenhuizen en andere medische voorzieningen worden bijvoorbeeld rood, winkels worden blauw.


Amazon en Google dichten BlueBorne-lek in slimme speakers
16 November, 14:18 Tweakers
Amazon en Google hebben het BlueBorne-lek gedicht in hun speakers Echo en Home. De speakers waren vatbaar voor de lekken in de bluetooth-technologie, zo meldt het beveiligingsbedrijf dat BlueBorne aan het licht bracht.


Geen https op je website? Google Chrome toont meer waarschuwingen
16 November, 10:06 Emerce
Heb je een website zonder SSL-certificaat en kunnen bezoekers wel een contactformulier of zoekveld invullen? Dan heb je het wellicht al gemerkt: Sinds deze maand toont de browser Google Chrome een opvallende waarschuwing zodra bezoekers een onbeveiligd veld willen invullen. Het spreekt voor zich dat dit funest is voor je websiteconversie.


Club van oud-engineer Google wil transitie macht naar ai vredig laten verlopen
15 November, 20:06 Tweakers
Anthony Levandowski, die mede-oprichter is van Googles project rond zelfrijdende auto's en van autobedrijf Otto, heeft een genootschap opgericht die de transitie van macht over de Aarde van mens naar machines vreedzaam wil laten verlopen. Om te benadrukken dat het hem niet om geld gaat, heeft hij er een kerkelijke organisatie van gemaakt.


'Mensen die dertig jaar ouder zijn dan u hebben allemaal een Google-account'
15 November, 18:48 Volkskrant
'Het is echt ontzettend simpel meneer. U gaat naar Play Store, dan Google Play, dan Sim-card, dan even de eerste applicatie downloaden.' 'Sorry, mijn telefoon heeft geen Play Store. O jawel, sorry, ik zie het hier zitten. Wacht even, ik kom er niet in, ik schijn een Google-account te moeten aanmaken.' 'Wat!? Heeft u geen Google-account!? Dat is raar. Ik zie uw geboortejaar hier in het scherm staan


Google: vooral phishing gevaarlijk voor individuele gebruiker
15 November, 15:48 Techzine
In een poging om er beter achter te komen hoe gebruikersaccounts gekaapt worden, heeft Google in samenwerking met de University of California onderzocht hoe dat precies in zijn werk gaat. Tussen maart 2016 en maart 2017 onderzocht men de handel op een aantal grote zwarte markten. De onderzoeksresultaten werden gepresenteerd tijdens de Conference on Computer […]


Mozilla beindigt zijn deal met Yahoo en maakt Google weer zijn standaardzoekmachine
15 November, 14:00 Techzine
Gisteren bracht Mozilla met Firefox Quantum de grootste update in jaren naar zijn browser. Niet alleen is deze sneller en lichter gemaakt, ook komt er nog een andere kleine verandering naartoe. Google is, als je in de Verenigde Staten, Canada, Hong Kong of Taiwan woont, weer de standaardzoekmachine. In 2014 sloot Mozilla nog een deal […]


Update Google Cloud Spanner bevat multi-regio ondersteuning
15 November, 10:26 Techzine
Cloud Spanner, Google’s wereldwijd beschikbare database, is van een update voorzien. En van de meest in het oog springende toevoegingen is multi-regio ondersteuning. Hierdoor kan de database overgezet worden naar verschillende regio’s tegen lagere latentie en betere prestaties. Voordat Google Cloud Spaner als een dienst aanbood, werd het binnenshuis gebruikt om producten als AdWords draaiende […]


Mozilla geeft Firefox 57 vrij, Google weer standaard zoekmachine
14 November, 22:18 Emerce
Mozilla heeft vandaag Firefox 57 vrijgegeven, de eerste desktopbrowser met een nieuwe kern Quantum en een vernieuwd uiterlijk. Ook Firefox voor Android is bijgewerkt naar versie 57. Meest opvallend: Google heeft Yahoo vervangen als standaard zoekmachine.


Staat Missouri daagt Google wegens misbruik machtspositie
14 November, 11:30 Emerce
Voor het eerst wordt Google op thuismarkt Amerika voor de rechter gedaagd wegens machtsmisbruik en schending van consumentenrecht. De staat Missouri is een onderzoek begonnen.


Regering wil met Facebook en Google in gesprek over maatregelen tegen nepnieuws
14 November, 10:00 Volkskrant
De regering wil met media en technologiebedrijven als Facebook en Google in gesprek over hoe de dreiging van nepnieuws kan worden tegengegaan. Dat schrijft D66-minister Kasja Ollongren in een brief aan de Kamer. Volgens Ollongren is Nederland 'in het vizier van onder meer Russische inlichtingendiensten'. Als voorbeeld noemt ze een Russische nepsite van de Nederlandse overheid met desinformatie ove


Google maakt broadcast-functie beschikbaar voor Home-speakers
14 November, 09:30 Tweakers
Google heeft een update uitgebracht voor zijn Home-speakers, waardoor deze de broadcast-functie krijgen. Daarmee functioneren de apparaten als intercoms en kunnen ze bijvoorbeeld binnenshuis boodschappen overbrengen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be