NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesGolf


Detry mee op kop, Colsaerts achtste op Belgian Knockout golftoernooi

Thomas Detry heeft donderdag zijn start niet gemist op het Belgian Knockout golftoernooi (European Tour/1 miljoen euro). De 25-jarige Brusselaar kwam op de Rinkven golfbaan in het Antwerpse Schilde rond in 67 slagen, vier onder par, en deelt de leiding met zes anderen. Nicolas Colsaerts had één slag meer nodig en staat op een gedeelde achtste plaats.
Golf als teambuilding voor Telenet Giants Antwerp
14 Mei, 15:00 Gazet v. Antwerpen

In het Nederlandse Lamswaarde vond voor Telenet Giants Antwerp afgelopen weekend en na de 2 op 2 tegen Kangoeroes Willebroek een leuke teambuilding plaats.
Nieuws: 48V en hybride voor volgende VW Golf (Mk8)
13 Mei, 18:18 Auto55
Al sinds de jaren zestig maakt de autosector gebruik van een 12V elektrisch systeem. Maar na meer dan een halve eeuw, wordt daar nu stilaan afscheid van genomen. De elektrische vereisten zijn niet meer vergelijkbaar met toen.Mercedes-Benz introduceerde 48V elektrische systemen al in een heel aantal modellen en ook bij de jongste generatie grote Audi?s werd de stap al gezet. Volkswag...

Lees meer


Nieuws: TCR wordt snelste VW Golf GTI ooit
11 Mei, 15:12 Auto55
Volkswagen heeft de Golf GTI TCR Concept onthuld op de GTI-meeting in het Oostenrijkse Wörthersee. De belangrijkste kenmerken van die door de racerij geďnspireerde Golf GTI gaf het bedrijf al samen met de eerste teasers vrij. Een specifieke interieuraankleding, andere diffuser, specifieke velgen en een unieke striping, stonden dus al op de verlanglijst.Vermogen en prestatiesOnderhui...

Lees meer


Volkswagen toont Golf GTI Next Level
Op de 37e editie van het Wortherseetreffen, dat vandaag van start gaat, laten ook de stagiairs van Volkswagen zien wat ze in huis hebben. Een team uit Wolfsburg presenteert er de razendsnelle Golf GTI Next Level en een team uit Zwickau de sportieve en veelzijdige Golf Variant TGI GMOTION.


VW Golf krijgt 48V-hybride
9 Mei, 12:48 Skynet
Volkswagen lanceert een nieuwe elektrische versie met een 48V-hybride aandrijving voor zijn bestseller, de Golf. Hiermee wil het merk zich wapenen tegen de nieuwe grote uitdagingen in de autowereld.


Nieuws: Twee nieuwe VW Golf-concepts
9 Mei, 10:24 Auto55
In het idyllische stadje Wörthersee is elk jaar het toneel van een meeting van GTI-enthousiastelingen. Dat jaarlijkse feestje is inmiddels uitgegroeid tot een evenement van zo?n omvang dat ook Volkswagen zelf er zijn schouders onder zette. Al jaren aan een stuk presenteert het bedrijf er telkens enkele ?concept cars?. Zelfs de andere merken van de VW-groep mogen de jongste jaren op...

Lees meer


'We surfen op de goede golf, maar plastic is een heel groot probleem'
8 Mei, 22:06 NOS nieuws

Plastic dopjes vastmaken aan drankflesjes of ervoor zorgen dat plastic rietjes minder snel op de grond komen. Zo maar twee voorbeelden die volgens Hester Klein Lankhorst van Kennisinstituut Duurzaam Verpakken kunnen helpen bij het verminderen van plastic in het zwerfafval. Volgens haar zijn producenten aan zet om oplossingen voor het plasticprobleem te bedenken.

Klein Lankorst reageert op het nieuws dat de Europese Commissie een verbod wil op plastic wattenstaafjes, plastic borden en op ballonnenstokjes. Daarnaast moet het gebruik van plastic drinkbekers en maaltijdverpakkingen actief ontmoedigd worden. "Maar", zegt ze, "uiteindelijk is het de consument die het plastic weggooit. Dus daar zit een grotere taak dan bij de producent."

Verslaggever Peer Ulijn laat zien welke productie in de toekomst niet meer mogen bestaan:

Klein Lankorst heeft een aantal tips voor consumenten die minder plastic willen gebruiken. "Gebruik geen materiaal dat je niet gebruikt. Neem bijvoorbeeld een eigen kopje mee naar het station voor je koffie", zegt Klein Lankhorst. "Gooi je afval altijd goed weg in de afvalbak, en scheid plastic. Dat helpt allemaal mee aan een beter milieu en aan een betere recycling."

Bewustwording

In de vijf jaar dat het kennisinstituut bestaat, ziet Klein Lankhorst steeds meer bewustwording. "Als ik zie dat op het World Economic Forum in Davos elf grote bedrijven zeggen dat ze in 2025 alle verpakkingen recyclebaar produceren, dan wel gerecycled materiaal bevatten, dan zijn we zo erg opgeschoten. We zijn echt op een goede golf aan het surfen. Dat vind ik mooi om te zien. Maar dat moet ook wel, want het is echt een heel groot probleem."

Plastic helemaal uitbannen, is nog een stap te ver, zegt Klein Lankhorst. "Dat kan nog helemaal niet, ook al zouden we dat willen. De komende tijd hebben we het plastic nog nodig. Laten we het dan zo goed mogelijk hergebruiken."
Texas Classic golf - Shin en Park leiden in uitgeregende editie
6 Mei, 09:12 Skynet
De Zuid-Koreaanse Jenny Shin en haar landgenote Sung Hyun Park delen de koppositie na de eerste ronde op het Texas Classic golftoernooi (LPGA/1.300.000 dollar), dat plaatvindt op de Old American golfbaan in het Amerikaanse The Colony.


Nieuws: Golf GTI TCR is racer voor de openbare weg
5 Mei, 18:48 Auto55
Volkswagen blijft maar snellere versies van de Golf GTI maken. Er was al de GTI Clubsport S, die zo stilaan een bedreiging vormde voor de Golf R. Nu komt er nog een variant bij die niet noodzakelijk veel sneller is, maar vooral mikt op sensatie. De Golf GTI TCR is immers gewoon een straatversie van de racer waarmee de Duitsers deelnemen in het gelijknamige kampioenschap.De nieuwste...

Lees meer


Volgende generatie VW Golf wordt hybride
3 Mei, 16:24 Skynet
Volkswagen ziet de toekomst duidelijk elektrisch. De Duitse constructeur zal vanaf 2019 een nieuw merk I.D. in de markt zetten dat 100% elektrische modellen zal bouwen en vandaag kondigt Volkswagen aan dat de conventionele modellen - zoals de Golf - in de toekomst over een mild hybride aandrijving zullen beschikken.


Volkswagen is e-Golf meest verkochte EV
De populariteit van volledig elektrische auto's groeit gestaag. In het eerste kwartaal van 2018 stegen de verkopen in Nederland met 136 procent ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. De Volkswagen e-Golf was in de eerste vier maanden van 2018 de best verkochte elektrische auto. Aan de basis van het succes van de elektrische Golf staan de all-inclusive proposities waarmee Volkswagen elektrisch rijden niet alleen makkelijker en CO2-neutraal, maar ook bereikbaarder maakt.


Wereldrecord voor surfer die golf van 24 meter bedwong
30 April, 12:30 NOS nieuws

De Braziliaanse surfer Rodrigo Koxa heeft een wereldrecord verbroken. Hij surfte eind vorig jaar over een golf van ruim 24 meter bij het Portugese Nazaré. De World Surf League (WSL) oordeelde afgelopen weekend dat het de hoogste was waar ooit op is gesurft.

Op videobeelden is te zien hoe Koxa op 8 november de monstergolf overwon. Hij werd eerst met een jetski, rechts in beeld, in positie gesleept. De 38-jarige surfer wist het kolkende water maar net voor de blijven:

Het vorige record werd in 2011 gevestigd, ook in Nazaré. De Amerikaan Garrett McNamara surfte toen over een golf van ruim 23 meter hoog.

Angst

De Portugese badplaats heeft een reputatie als walhalla voor surfers van grote golven. Maar de golven daar zijn ook berucht. Een Engelse surfer brak vorig jaar zijn rug toen hij werd bedolven door een grote golf.

"In 2014 kwam ik bijna om het leven in Nazaré", zegt de Braziliaan Koxa tegen WSL. Maandenlang kampte hij met een grote angst om de golven weer te trotseren. "Ik had er nachtmerries van en reisde niet meer."

Met behulp van zijn vrouw kwam hij er naar eigen zeggen weer bovenop. "Nu ben ik gewoon zo blij, het is de beste dag van mijn leven."
Legendarische Golf II na 30 jaar terug in topstaat
28 April, 12:12 AutoBlog
De restauratie van een waar icoon. Meer dan dertig jaar na de laatste deelname van Volkswagen aan de Pikes Peak heuvelklimwedstrijd, begint het weer te kriebelen bij de Duitsers. In tegenstelling tot de vorige keer, in 1987, wordt er ditmaal gebruik gemaakt van een hypermoderne, volledig elektrische racewagen, die we inmiddels kennen als de I.D. […]


Één golf schakelde ooit tien F1-bolides uit
27 April, 15:12 AutoBlog
Geen Golf, maar een golf. Onlangs schreven we over mogelijke aanpassingen die doorgevoerd worden aan het F1-circuit van Monaco, ten gevolge van de uitbreiding van het Monegaskisch grondgebied. De ‘nieuwe’ F1 eigenaar Liberty Media wil namelijk graag dat er daadwerkelijk ingehaald kan worden op de circuits die het F1 circus aandoet. Het verspijkeren van ‘saaie’ […]


China Open golf: Wisselvallige dag voor Detry, Colsaerts stelt teleur
26 April, 14:18 Gazet v. Antwerpen

Thomas Detry is met een openingsronde van één onder par de beste landgenoot op het China Open golftoernooi (European Tour/2.573.141 euro), dat wordt betwist op de Topwin golfbaan in het Chinese Huaibei Town, nabij Peking. Nicolas Colsaerts kwam daarentegen niet verder dan een ronde van twee over par.
Dood van Palestijnse tiener op Gazastrook leidt tot golf van verontwaardiging
22 April, 02:00 Skynet
De dood vrijdag van een Palestijnse tiener tijdens betogingen op de Gazastrook aan de grens met Israël heeft tot een golf van verontwaardige reacties geleid. Israël zegt dat Hamas verantwoordelijk is.


Nederlanders hacken Volkswagen Golf en Audi A3
20 April, 09:12 AutoBlog
Doen ze even. In een tijd waar nagenoeg iedere (relatief) nieuwe auto voorzien is van een infotainmentsysteem, wordt het voor hackers vrij eenvoudig om virtueel in te breken in je bolide. Een klein groepje ethische hackers, het type dat de gegevens niet met kwade bedoelingen op straat gooit bij het ontdekken van een fout of […]


Jonge voetballers krijgen initiatie golf van wereldspeler: ?Golf heeft een té elitair imago?
14 April, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Thomas Pieters heeft in 2018 al 57.000 kilometer afgelegd. Vorige week was hij nog in de VS, volgende week zit hij in Marokko. Maar gisteren zocht de golfer het een stuk dichter bij huis. Hij leerde de jeugdvoetballers van City Pirates golfen op Linkeroever.
Yunnan Golf Open - Christopher Mivis staat na eerste ronde 52e in China
12 April, 14:48 Gazet v. Antwerpen

Christopher Mivis is met een ronde van 72 slagen (een over par) van start gegaan op het Yunnan Golf Open (Challenge Tour/300.000 dollar) in het Chinese Kunming. Hij staat daarmee 52e.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be