NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Globe


Globe Aroma - Vraag voor actie kwam van Brusselse lokale politie
22 Februari, 18:42 Skynet
De actie van politie- en inspectiediensten bij de Brusselse vzw Globe Aroma kwam er op vraag van de lokale politie van Brussel. Dat heeft minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon in de Kamer gezegd. De actie was volgens hem legitiem. Het Comité P onderzoekt momenteel of agenten tijdens die actie hun boekje ten buiten zijn gegaan.


Globe Aroma: vakbonden eisen overleg met premier Michel over vrijlating vakbondsmilitant
19 Februari, 21:18 Skynet
De vakbonden ACV-CSC en ABVV-FGTB eisen een overleg met premier Charles Michel over de vrijlating van de vakbondsmilitant Mounir Tahri en kunstenaar Jiyed. Beiden werden opgepakt bij de inval bij kunstenhuis Globe Aroma en zitten nog vast in het gesloten centrum 127bis. De vakbonden zullen vanaf morgen dagelijks van 11.00 uur tot 13.00 uur protesteren aan Kunst-Wet.


Globe Aroma - Honderden mensen betogen in Brussel tegen politieactie
17 Februari, 21:24 Skynet Belgie
Honderden mensen hebben zaterdagnamiddag aan het Kaaitheater in Brussel verzameld om te protesteren tegen de aanhouding van sans-papiers bij een politieactie begin deze maand aan het kunstencentrum Globe Aroma. Ook op sociale media spraken honderden hun steun uit.


Globe Aroma - "Acties ondergraven vertrouwen in overheden"
16 Februari, 02:06 Skynet
Zeven middenveldorganisaties tekenen op hun beurt protest aan tegen de politie-inval vorige vrijdag bij het Brusselse kunstenhuis Globe Aroma. "Dit soort acties heeft (...) nefaste gevolgen voor de maatschappelijke orde en het vertrouwen in de overheden", klinkt het in een persbericht.


Globe Aroma - OCMW van Vorst sluit zich aan bij de mobilisatie
15 Februari, 23:12 Skynet Belgie
De Raad van het OCMW van Vorst heeft zich tijdens een zitting donderdagavond aangesloten bij de verontwaardiging die geuit werd als gevolg van de aanhoudingen vorige week in de lokalen van Globe Aroma. Tijdens de zitting verklaarden Ecolo-Groen, PS, sp.a, Defi en cdH zich solidair met de protestbeweging. MR onthield zich.


Globe Aroma - Directeur Théâtre National noemt politieactie "vorm van terrorisme"
13 Februari, 11:06 Skynet
De directeur van het Théâtre National, Fabrice Murgia, hekelt vandaag op La Première (RTBF) en in Le Soir de politieactie die vrijdag leidde tot de arrestatie van mensen zonder papieren in de vzw Globe Aroma. Hij spreekt van een "razzia" van de politie op de culturele sector, die gezien kan worden als "een terroristische daad".


Denis Van Weynbergh hoopt als eerste Belg ooit de finish te halen op de Vendée Globe 2020
19 Januari, 17:54 Gazet v. Antwerpen

Patrick de Radiguès, tweevoudig deelnemer aan de Vendée Globe, heeft een opvolger. De 50-jarige Denis Van Weynbergh hoopt op 8 november 2020 aan de start te staan van de Vendée Globe, een prestigieuze zeilrace rond de wereld die zeilers op hun eentje en zonder enige assistentie afwerken. Het doel van Van Weynbergh is om de eerste Belg te worden die finisht in de Vendée Globe.
Golden Globe-winnaar James Franco beschuldigd van seksueel wangedrag
11 Januari, 19:24 Volkskrant
Zeker vijf vrouwen hebben in de Amerikaanse krant Los Angeles Times acteur James Franco beschuldigd van seksueel wangedrag. Eerder hadden al enkele vrouwen, waaronder actrice Ally Sheedy, op sociale media hun beklag gedaan over de populaire Hollywoodster die zondag een Golden Globe won voor zijn rol in The Disaster Artist. Een van de vrouwen die in de LA Times haar verhaal doet is Sarah Tither-Kap


Golden Globe voor Duitse film Aus dem Nichts
8 Januari, 04:54 NOS nieuws

De Duitse productie Aus dem Nichts heeft bij de uitreiking van de Golden Globes de prijs voor beste buitenlandse film gewonnen. De film van regisseur Fatih Akin versloeg op het prijzengala in Beverly Hills onder meer het Zweedse The Square.

Akins film, die in het Engels In the Fade heet, gaat over een vrouw die haar leven op orde probeert te krijgen nadat haar Koerdische man en zoontje zijn omgekomen bij een aanslag van neonazi's. De regisseur bedankte op het podium hoofdrolspeelster Diane Kruger.

The Shape of Water

De Golden Globe-uitreiking is om ongeveer 02.00 uur Nederlandse tijd begonnen. Nog niet alle prijzen zijn uitgereikt. Tot beste acteur in een film werd James Franco verkozen, voor zijn rol in The Disaster Artist.

Guillermo del Toro won de Golden Globe voor beste regie. Zijn fantasy-film The Shape of Water was vooraf de grote favoriet, met zeven nominaties.

#MeToo

De prijsuitreiking staat voor een groot deel in het teken van de #MeToo-discussie die Hollywood de afgelopen tijd beheerste. Zo zijn veel actrices gekleed in een zwarte jurk, uit protest tegen seksueel wangedrag in de film- en televisiewereld.

Verschillende prijswinnaars grepen hun overwinningsspeech aan om de kwestie aan de kaak te stellen. Oprah Winfrey, die een oeuvreprijs kreeg, zei: "Er zal een dag aanbreken waarop vrouwen en mannen zullen opstaan die ervoor zorgen dat niemand ooit nog me too hoeft te zeggen."
Cristiano Ronaldo verkozen tot Speler van het Jaar op Globe Soccer Awards in Dubai
28 December 2017, 21:36 Gazet v. Antwerpen

De prijzenkast van Cristiano Ronaldo is weer een trofee rijker. Op de achtste editie van de Globe Soccer Awards in Dubai is de Real Madrid-ster donderdag uitgeroepen tot Speler van het Jaar. Zinédine Zidane, coach van de Koninklijke, werd verkozen tot Coach van het Jaar.
Jessica Chastain haalde uit naar Weinstein en maakt kans op Golden Globe
20 December 2017, 20:12 Volkskrant
De Amerikaanse actrice Jessica Chastain was een van de eersten die uithaalde naar Harvey Weinstein. Nu is ze genomineerd voor haar rol als chatelaine in een decadente mancave voor pokerfeestjes. 'Mooi zo. Heb ik mijn carrière blijkbaar toch niet om zeep geholpen.' Het was het eerste wat de Amerikaanse actrice Jessica Chastain te binnen schoot toen ze deze week hoorde dat ze was genomineerd voor ee

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be