NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Geweest

2News.be / Trefwoorden / Geweest

Antwerpen is alles geweest voor Geert Hoste, maar de zelfgenoegzaamheid van de Antwerpenaar stoort hem
Gisteren, 20:00 Gazet v. Antwerpen

Antwerpen is echt alles geweest voor mijn carrière?, zegt Geert Hoste. ?Nergens anders zou ik met mijn soort humor zo veel succes hebben gehad.? De West-Vlaming leeft en werkt al dertig jaar in de stad die hem in de armen sloot en waarvan hij houdt, maar toch spaart hij ook zijn kritiek niet. ?Antwerpen springt met bijzonder weinig respect om met de openbare ruimte en met de tijd van zijn inwoners.?
Bolkestein is weliswaar nooit premier geweest, maar in Europa zal hij Rutte de baas blijven
Gisteren, 18:48 Volkskrant
Er zijn vele manieren om te voorkomen dat je door je opvolger wordt overvleugeld. De Lubbers-tournure is een klassieker. Eerst benoem je iemand ruim van tevoren als kroonprins om dan, vlak voor de verkiezingen, te roepen dat je op de nummer drie gaat stemmen. Frits Bolkestein voegt een nieuwe truc aan het handboek politicus toe. Op het moment dat een van je opvolgers, Mark Rutte, groter dreigt te


Elke en Mario betalen duizenden euro voor adoptiekind dat niet komt: ?Maanden in therapie geweest?
Woensdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Als een adoptieprocedure nergens toe leidt, blijven kandidaat-ouders met een emotionele én financiële kater achter. De Vlaamse ombudsman pleit voor een solidariteitsfonds.
'Het is een turbulente tijd geweest in het kunst- en muziekonderwijs' - Zo gingen deze twee gemeenten ermee om
Dinsdag, 02:36 Volkskrant
Nu de gemeenten meer te zeggen krijgen, worden ook de verschillen groter. Een korte serie. Aflevering 2: muziekschool.Tal van gemeenten hebben in de magere jaren bezuinigd op cultuur. Dat leidde ook in het muziekonderwijs tot turbulente tijden. 'De vernieuwing is in de ene gemeente beter geslaagd dan in de andere.' Nieuwe Nobelaer, zo heet in Etten-Leur het gezamenlijke onderkomen van het centrum


Fusie Persgroep en Medialaan - Voorbije maanden al tientallen ontslagen geweest bij De Persgroep - personeel erg ongerust
9 Maart, 00:18 Skynet Economie
De directie van De Persgroep Publishing (DPP), uitgever van onder meer Humo, De Morgen en Het Laatste Nieuws, heeft de voorbije maanden al tientallen mensen laten vertrekken bij diverse diensten. Er heerst grote ongerustheid bij het personeel over de toekomst van het bedrijf. Dat zegt Tijs Hostyn van de bediendevakbond LBC donderdagmiddag.


Tanja Dexters kan haar tranen niet bedwingen tijdens interview: ?Het is allemaal moeilijk geweest?
3 Maart, 13:24 Gazet v. Antwerpen

Tanya Dexters was zaterdag samen met haar vader Guy te gast bij Ann Van Elsen in De Familie Van Elsen op Joe. De ex-Miss België kon haar tranen even niet meer bedwingen toen ze openhartig vertelde over haar bevalling en de invloed die haar scheiding had op het gevoel dat ze erna had. ?Gelukkig heb ik mijn familie nog. Ik heb veel aan mijn ouders en mijn zussen.?
Scheidingsloket was voor mij geschenk uit de hemel geweest
2 Maart, 19:42 Volkskrant
Als gescheiden moeder weet Phaedra Werkhoven: je moet het allemaal zelf uitzoeken met je scheiding en je kinderen. Echte hulp is er niet. Ze is dan ook dolblij met het voorstel van André Rouvoet. Vorige week donderdag keek ik naar de uitzending van Jinek waarin voormalig ChristenUnie-voorman en oud-minister voor Jeugd en Gezin André Rouvoet zat. Die dag had ik in de kranten al gelezen over zijn ac


OnePlus-topman Carl Pei: we zijn te conservatief geweest
2 Maart, 06:36 Tweakers
Tweakers sprak op telecombeurs Mobile World Congress met Carl Pei, medeoprichter en topman van OnePlus over de prijs van componenten, software en de strategie van zijn bedrijf.


Vrouwen uit Berendrecht zingen over jury ?Belgium?s Got Talent?: ?Nog nooit zo zenuwachtig geweest?
2 Maart, 02:18 Gazet v. Antwerpen

Als ?De Wilden Bal? zorgen Joke (28) en Jessica (29) uit Berendrecht voor amusement op familiefeestjes. Vanavond wagen ze voor het eerst hun kans voor een groot publiek in Belgium?s Got Talent. ?We hebben zeker geen spijt van onze deelname.?
Irrigatie is altijd al problematisch geweest in Afrika
28 Februari, 19:42 Volkskrant
Het pad van irrigatie in Afrika is geplaveid met mislukkingen, betoogt publicist Martien Hoogland. De groene revolutie moet er van 'natuurlijke regeneratie' komen.


Oud-speler van Lierse, Antwerp en KV Mechelen is weer clean: ?In mijn periode als verslaafde ben ik een ambetante mens geweest?
26 Februari, 20:54 Gazet v. Antwerpen

Didier Segers is weer onder de mensen. De ex-speler van onder meer Lierse, Antwerp en KV Mechelen spendeerde drie maanden in een ontwenningskliniek en is voor het eerst in jaren van de drank af. ?Ik ben een ambetante mens geweest.?
Historisch zilver voor Swings: ?Bart is altijd een strevertje geweest?
26 Februari, 13:06 Gazet v. Antwerpen

?Hij is toch wel een strevertje, in alles wat hij doet.? Aan het woord: Herman Swings. Papa van Bart, met zijn zilver de eerste Belgische medaillewinnaar op de Winterspelen sinds 1998. Bescheiden en bedaard naast het ijs, razend ambitieus in zijn vak. Tiens, van wie zou hij dat hebben? Van mama, professor dokter oncologie aan de kinderkankerafdaling van het UZ Leuven? Of papa, burgerlijk ingenieur gespecialiseerd in industriële bouwprojecten?
Mama krijgt boete voor zelfgeknutselde parkeerschijf dochter: ?Nooit een probleem geweest?

Een door zoon of dochter gemaakte parkeerschijf: heel wat ouders hebben er wel eens één gekregen voor Vader- of Moederdag. Maar Evelien Vanheer uit Heverlee schrok zaterdag toen ze een bekeuring kreeg voor het gebruik ervan: 27,5 euro boete.
Antwerpse zeilt Stille Oceaan over in dertig dagen: ?Ik ben nog nooit zo lang op zee geweest?
16 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Op haar vijftiende leerde ze zwemmen, drie jaar geleden leerde ze zeilen op het Galgenweel en over minder dan een maand zeilt de Antwerpse Marie Defrenne (28) van China naar Amerika, goed voor 10.000 kilometer of zo?n dertig dagen op zee.
Zijlstra: het is dom geweest en ik heb er spijt van
12 Februari, 15:00 NOS nieuws

Minister Zijlstra zegt dat het dom is geweest van hem om te liegen over zijn ontmoeting met de Russische president Poetin. "U kan van mij aannemen dat ik daar heel erg veel spijt van heb", zegt hij tegen de NOS. "De geopolitieke betekenis is heel groot van het verhaal. Aangezien ik de persoon niet kon noemen die aan tafel zat, heb ik er kracht bij willen zetten en heb het op mezelf betrokken. Ik heb dat op een verkeerde manier gedaan, maar daarmee is het belangrijke nieuws niet onjuist."

Premier Rutte zei eerder vandaag dat minister Zijlstra onverstandig is geweest door te liegen over zijn aanwezigheid in het buitenhuis van de Russische president, maar dat hij kan aanblijven als minister van Buitenlandse Zaken.

Het gaat om een leugen van toenmalig VVD-fractievoorzitter Zijlstra in een speech in 2016, waarin hij zei dat hij de Russische president Poetin zelf had horen praten over "Groot-Rusland". Hij zei toen dat hij dat gehoord had toen hij als Shell-medewerker samen met Shell-topman Jeroen van der Veer in Poetins buitenhuis verbleef. Van der Veer ontkende dat. In een interview met Volkskrant gaf daarna ook Zijlstra toe dat hij niet bij die bijeenkomst aanwezig was geweest.

Als verklaring voor zijn leugen zei hij dat hij zijn bron, die er wel bij aanwezig was, wilde beschermen.

Consequent zijn

Zijlstra zegt: "Nee, ik zeg niet wie het is. Ik heb die route gekozen en als je die kiest moet je dat consequent doen. Ik heb mensen en journalisten die vroegen of ik aanwezig was in december al gezegd dat ik er niet was, dat heeft toen niet tot nieuws geleid, nu wel."

De Tweede Kamer heeft scherpe kritiek op de leugen van de minister en wil met hem in debat, nog voordat hij deze week naar Rusland vertrekt voor een ontmoeting met zijn Russische ambtgenoot Lavrov.

"Ik ga morgen graag het debat aan met de Tweede Kamer. Ik hoop dat ik de Kamer kan overtuigen van het feit dat hetgeen daar gebeurd is, zo belangrijk is, dat er begrip is voor het feit dat ik het naar buiten heb willen brengen en dat dat onverstandig is gegaan", aldus Zijlstra.
Nep is niet meer wat het geweest is met virtual reality
12 Februari, 02:24 Volkskrant
De werkelijkheid heeft het zwaar, nu vaak niet zo duidelijk is wat echt is en wat niet. In het Kenniscafé van februari praten filosofen, psychiaters, mediadeskundigen en virtual-realitymakers over realiteit. Formeel is Frans van Hoesel hoofd van de afdeling High Performance Computing en Visualisation bij het Centrum voor Informatietechnologie van de Rijksuniversiteit Groningen. Maar zelf noemt hij


STANDPUNT. Hopelijk is de Soedan-crisis geen maat voor niets geweest
10 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Er is geen bewijs dat de Soedanezen die door België werden teruggestuurd naar hun land gefolterd werden. Dat blijkt uit het langverwachte onderzoek door het Commissariaat voor de Vluchtelingen. De repatriëring van Soedanezen wordt onmiddellijk hervat, zo liet premier Michel weten. Ook de identificatiemissies uit Soedan zijn opnieuw welkom. Is de politieke crisis, de bijna-val van de regering dan een maat voor niets geweest? Hopelijk niet. Hopelijk draagt dit onderzoek bij tot een zo humaan en rechtvaardig mogelijk asielbeleid.
Stoere Fabrizio uit ?Temptation Island? geeft toe: ?Ik ben altijd al onzeker geweest?
9 Februari, 15:00 Gazet v. Antwerpen
Het vriendje van de Nederlandse Daniëlle noemde hem een kleurplaat omdat zijn bovenlichaam vol tatoeages staat, maar de stoere Fabrizio is eigenlijk een gevoelig man. ?Ik ben altijd al onzeker geweest?, zei hij in ?Goedele On Top? op Vijf, net na de derde aflevering van ?Temptation Island?.


Willem Holleeder zegt dat het altijd zijn bedoeling is geweest een normaal bestaan op te bouwen
8 Februari, 22:48 Volkskrant
Geld interesseert hem niet, zegt Willem Holleeder op dag twee van het proces waarin hij terechtstaat voor vijf liquidaties. Familie daarentegen is hem heilig. 'Ik wilde altijd een normaal bestaan opbouwen.' De onderwereld is leuk en aardig, je kunt er een auto en een leuk klokkie kopen, maar veel meer ook niet. Want alles moet er zwart. Dus, zo vertelde Willem Holleeder donderdag in de extra bevei


Vakbondsacties in gevangenissen - "Geen enkele werkonderbreking geweest"
6 Februari, 08:12 Skynet Belgie
In de Belgische gevangenissen is er maandag in geen enkele inrichting sprake geweest van werkonderbrekingen. Dat meldt Kathleen Van De Vijver, woordvoerster van het Gevangeniswezen maandagavond.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be