NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Getroffen

2News.be / Trefwoorden / Getroffen

Belgische koffieproducent Beyers is getroffen door ransomware
9 Maart, 00:00 Tweakers
De Belgische koffieproducent Beyers is getroffen door ransomware. Het is niet bekend om welke ransomware het gaat en of er een link is met de eerdere ransomwareaanval die brouwerij Duvel trof. De bedrijven liggen vlak naast elkaar.


Update: Barracuda Gateways opnieuw getroffen door securitylek
30 December 2023, 00:10 Techzine
De Email Security Gateways van Barracuda Networks hebben opnieuw te maken met een zero-day kwetsbaarheid, waardoor hackers backdoors kunnen installeren. Ondanks een update is de genoemde kwetsbaarheid nog niet opgelost. Dit keer gaat het om een zero-day in een open-source library voor het verwerken van Excel-bestanden; de library Spreadsheet::ParseExcel. De library wordt door de Amavis-virusscanner […]


Rabobank twee keer in een week getroffen door storing
15 December 2023, 00:08 NU.NL - Tech
Rabobank-klanten konden vrijdagmiddag problemen ondervinden met het afronden van transacties via internetbankieren. De bank werd voor de tweede keer deze week getroffen door een storing. Volgens een woordvoerder was de storing vrijdag rond 22.20 uur verholpen.


Winkelketen Sprinter Sports getroffen door cyberaanval
1 December 2023, 00:01 NU.NL - Economie
Winkelketen Sprinter Sports, voorheen bekend onder de namen Perry Sport en Aktiesport, is getroffen door een cyberaanval. Het bedrijf adviseert klanten extra waakzaam te zijn op verdachte activiteiten op de bankrekening.


Sony erkent cyberaanval met MOVEit-zeroday, duizenden werknemers getroffen
8 Oktober 2023, 00:01 Tweakers
Sony erkent dat het bedrijf eind mei is getroffen door een cyberaanval waardoor de data van zo'n 6800 huidige en voormalige werknemers mogelijk gestolen is. Het zou daarbij uitsluitend om medewerkers uit de Verenigde Staten gaan.


Cisco BroadWorks-platform getroffen door ernstige kwetsbaarheid
9 September 2023, 00:06 Techzine
Twee Cisco BroadWorks-diensten zijn getroffen door een ernstige kwetsbaarheid. Hackers kunnen hiermee toegang krijgen tot een systeem. De aangetroffen kwetsbaarheid CVE-2023-20238 krijgt een maximum CVSS -score van 10.0, wat de ernst aantoont. Aanvallers kunnen op afstand inloggegevens te vervalsen en op die manier authenticatie te omzeilen. In het bijzonder geldt dit voor BroadWorks Application Delivery […]


Marokko getroffen door aardbeving van 6,9
9 September 2023, 00:01 NOS nieuws

In het zuiden van Marokko is een aardbeving geweest met een kracht van 6,9. De beving was even na 23.00 uur lokale tijd. Het epicentrum lag in het Atlasgebergte, tussen Marrakech en Agadir.

Er zijn vooralsnog geen berichten over gewonden. Op eerste beelden op sociale media is wel schade aan gebouwen te zien. Ook is te zien dat veel mensen naar buiten zijn gevlucht.

De aardschokken waren te voelen in een groot deel van het land. Zo gingen ook in Casablanca en de hoofdstad Rabat, zo'n 400 kilometer ten noorden van het epicentrum, mensen naar buiten.

Zware aardbevingen zijn relatief zeldzaam in Marokko.




Gebruikers monitoringsplatform LogicMonitor getroffen door hack
2 September 2023, 00:05 Techzine
Verschillende gebruikers van netwerkmonitoringsplatform LogicMonitor zijn slachtoffer geworden van een hackaanval. De hackers zouden erin zijn geslaagd ransomware te verspreiden. Volgens LogicMonitor is onlangs gebleken dat verschillende gebruikers zijn getroffen door een hackaanval. Bij deze aanval zouden de hackers erin zijn geslaagd, geven bronnen tegen BleepingComputer aan, accounts van gebruikers van het platform te hacken […]


Delhaize - Luiks Delhaize-filiaal getroffen door vakbondsactie
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Maandag is de Delhaize-supermarkt in het Luikse Herstal geblokkeerd door een vakbondsactie. Dat meldt woordvoerder Roel Dekelver. Zoals gebruikelijk werd een deurwaarder ter plaatse gestuurd om de winkel te heropenen.


Tesla volgens Duitse privacytoezichthouder getroffen door groot datalek
28 Mei 2023, 00:02 NU.NL - Economie
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft van de Duitse privacytoezichthouder een tip gekregen over een mogelijk datalek bij autofabrikant Tesla. Volgens de Duitse zakenkrant Handelsblatt ligt ongeveer 100 gigabyte aan persoonsgegevens op straat.


Klimaat - Westen van Canada getroffen door overstromingen en bosbranden
6 Mei 2023, 00:02 Skynet
Het westen van Canada wordt getroffen door overstromingen en tientallen bosbranden, waardoor duizenden mensen hun woningen hebben moeten verlaten. In de regio worden ongewoon hoge temperaturen opgemeten, op sommige plaatsen tien graden Celsius boven de normale temperatuur voor deze tijd van het jaar.


Al 139 organisaties melden dat ze getroffen zijn door datalek
9 April 2023, 00:11 NU.NL - Tech
De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) heeft inmiddels 139 meldingen gekregen van organisaties die door datalekken zijn getroffen, blijkt uit een inventarisatie. Door die lekken zijn klantgegevens op straat komen te liggen. In veel gevallen gaat het om gegevens die de organisaties aan onderzoeksbureaus hadden verstrekt.


Ook VodafoneZiggo getroffen door datalek: gegevens 700.000 klanten op straat
3 April 2023, 00:03 NU.NL - Tech
VodafoneZiggo is getroffen door een datalek. Daarbij zijn de persoonlijke gegevens van zo'n 700.000 klanten naar buiten gekomen, waarschuwt de provider woensdag.


VodafoneZiggo meldt ook te zijn getroffen door datalek bij marktonderzoeker
30 Maart 2023, 00:24 Tweakers
Provider VodafoneZiggo blijkt ook te zijn getroffen door een datalek bij een softwareleverancier van marktonderzoeksbureau Blauw. Dinsdag werd duidelijk dat onder meer de NS samenwerkte met het bureau. In totaal zijn veertien partnerbedrijven van Blauw getroffen.


Acronis getroffen door datalek van 12,2 GB
12 Maart 2023, 00:07 Techzine
Acronis bevestigt een datalek van 12,2 GB. Eerder werd op een populair hackersforum het datalek bekendgemaakt. In een verklaring aan The Register bevestigt de CISO van Acronis dat de systemen inderdaad zijn gecompromitteerd. De schade zou zich hebben beperkt tot een enkele klant. Er is geen toegang verkregen tot alle andere data die bij Acronis […]


GoDaddy jarenlang getroffen door cyberaanval
21 Februari 2023, 00:47 Techzine
GoDaddy blijkt jarenlang te zijn getroffen door een cyberaanval waarbij broncode is buitgemaakt en malware op servers is geplaatst. Dit schrijft de Amerikaanse domeinregistrar en webhoster in een verklaring aan beurstoezichthouder SEC. Volgens de veklaring werd december vorig jaar ontdekt dat het bedrijf al jarenlang te maken heeft met een cyberaanval. Het bedrijf kwam de […]


Oracle Cloud en NetSuite getroffen door wereldwijde uitval
20 Februari 2023, 00:50 Techzine
De public cloudomgeving van Oracle, Oracle Cloud Infrastructure (OCI), en daarmee ook de NetSuite-omgeving van Oracle zijn eerder deze week getroffen door langdurige uitval. In meerdere regio’s was de cloud onbereikbaar. Volgens Oracle heeft de wereldwijde OCI-infrastructuur tussen maandag 13 februari en woensdag 15 februari last gehad van uitval in diverse regio’s. Het ging hierbij […]


NAVO Special Operations HQ getroffen door cyberaanvallen
15 Februari 2023, 00:09 Techzine
Een pro-Russische hackersgroep zou verantwoordelijk zijn voor het lam leggen van de websites van het NSHQ. De websites van de NAVO waren zondag het doelwit van een cyberaanval, meldde het Duitse persbureau dpa. Hierbij verwees het naar de woordvoerder van de alliantie, Oana Lungescu. Volgens bericht van het persbureau heeft de hacker meerdere websites tegelijk […]


NFL-speler Hamlin is wakker na hartstilstand en toont 'opmerkelijke' verbetering
6 Januari 2023, 00:05 NU.NL - Sport
De situatie van Americanfootballspeler Damar Hamlin, die maandag tijdens een wedstrijd in de National Football League (NFL) werd getroffen door een hartstilstand, is donderdag een stuk verbeterd. De Amerikaan van Buffalo Bills is wakker geworden en heeft schriftelijk gecommuniceerd met zijn artsen.


Britse krant The Guardian vermoedelijk getroffen door ransomwareaanval
25 December 2022, 00:08 NU.NL - Tech
The Guardian is vermoedelijk getroffen door een ransomwareaanval, meldt de Britse krant zelf. Medewerkers moeten daardoor vanuit huis werken.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn