NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Gerucht

2News.be / Trefwoorden / Gerucht

Gerucht: Amazon werkt aan ontwikkeling van thuisrobot
Gisteren, 15:36 Tweakers
Amazon werkt aan de ontwikkeling van een thuisrobot, melden ingewijde bronnen aan persbureau Bloomberg. Het bedrijf zou momenteel mensen aannemen voor het project en eind dit jaar willen beginnen met interne tests.


Gerucht: AMD en MSI brengen bundels met Ryzen-cpu, moederbord en videokaart uit
Gisteren, 14:24 Tweakers
Er zijn afbeeldingen online verschenen van zogenaamde Combat Crates. Dat zijn pakketten met een Ryzen-cpu en een videokaart met AMD-gpu in combinatie met een bijpassend moederbord. Die laatste twee zijn dan weer afkomstig van MSI.


Gerucht: LG voorziet G7 ThinkQ-smartphone van speciale Assistant-knop
Vrijdag, 18:00 Tweakers
Volgens nieuwe geruchten zal LG zijn aankomende G7 ThinQ-toestel voorzien van een hardwareknop die als enige functie het aanroepen van Google Assistant heeft. Deze zou niet te herprogrammeren zijn. De Zuid-Koreaanse fabrikant wil de smartphone op 2 mei presenteren.


Gerucht: Intel brengt NUC met Cannon Lake-U-cpu en AMD Radeon 500-gpu uit
Vrijdag, 17:24 Tweakers
Intel brengt naar verluidt een NUC-mini-pc met de codenaam Crimson Canyon uit, die van een 10nm-processor in de Cannon Lake-U-lijn voorzien zal zijn. Daarnaast zou Intel een gpu uit de RX500-serie van AMD solderen op het moederbord van een NUC.


Gerucht: multiplayer in CoD: Black Ops 4 krijgt wellicht Overwatch-elementen
Vrijdag, 14:24 Tweakers
Volgens een gerucht wordt de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4 wellicht vergelijkbaar met games als Overwatch en Lawbreakers. Elementen uit deze games zouden zijn ge´mplementeerd, al kon dit naar verluidt niet rekenen op een positief oordeel van gameplaytesters.


Gerucht: Netflix overwoog bioscopen te kopen
Vrijdag, 07:48 Tweakers
Streamingdienst Netflix heeft overwogen om bioscopen te kopen, om zo zijn films te kunnen laten zien op een groot scherm. Het zou interesse hebben gehad in een Amerikaanse bioscoopketen, maar die deal gaat niet door.


Gerucht: Call of Duty: Black Ops 4 bevat geen singleplayercampagne
Woensdag, 08:24 Tweakers
Call of Duty: Black Ops 4, de volgende Call of Duty-game die op 12 oktober uitkomt, krijgt geen modus waarin spelers een singleplayerverhaal kunnen doorlopen. Dat meldt gamewebsite Polygon op basis van meerdere anonieme bronnen die kennis zouden hebben van de plannen.


Gerucht: Nest wil Nokia's Health-divisie kopen
17 April, 06:36 Tweakers
Google-bedrijf Nest zou interesse hebben om Nokia's Health-divisie te kopen. Het Finse bedrijf maakte eerder bekend dat het onderzoekt of het zijn Health-tak wil verkopen of niet. Het is onbekend wat Nest zou willen betalen.


Gerucht: Xiaomi overweegt overname van GoPro
13 April, 19:42 Tweakers
Volgens recente geruchten overweegt de Chinese fabrikant Xiaomi een overname van de Amerikaanse actiecameramaker GoPro. De ceo van het bedrijf, Nick Woodman, heeft eerder te kennen gegeven open te staan voor verkoop aan een grotere onderneming.


Gerucht: HP en Dell weigeren zich bij Nvidia's GeForce Partner Program te voegen
13 April, 11:18 Tweakers
HP en Dell weigeren het contract voor Nvidia's GeForce Partner Program te tekenen en behouden zich daarmee het recht voor om hun gamingmerken niet exclusief te liŰren aan GeForce-videokaarten. Dat claimt HardOCP.


Gerucht: verkoopaantallen Homepod-speaker voldoen niet aan verwachting Apple
12 April, 16:06 Tweakers
De Homepod-speaker van Apple lijkt niet zo goed te verkopen als de fabrikant had gedacht. Op de Amerikaanse markt van 'slimme' speakers ligt het marktaandeel veel lager dan dat van concurrenten Amazon en Google, zegt een analistenbureau.


Gerucht: Sony brengt mogelijk in 2020 PlayStation 5 uit
11 April, 20:18 Tweakers
Sony brengt mogelijk in 2020 een PlayStation 5 uit. Dat heeft gamesite Kotaku gehoord van diverse bronnen. Details van de vermoedelijk aankomende console zijn nog onbekend en de release lijkt nog niet vast te staan.


Gerucht: Intel Tiger Lake-processors van 35W gaan idle 9mW verbruiken
6 April, 19:36 Tweakers
Naar verluidt werk Intel aan de Tiger Lake-generatie van processors, die in idle-modus slechts 9mW verbruiken. Intel zou daarnaast met drie 10nm-generaties komen, waarna de chipgigant op 7nm wil overstappen.


Gerucht: Asus brengt AMD Radeon-gpu's uit onder aparte Arez-merknaam
6 April, 17:12 Tweakers
Volgens een gerucht is Asus van plan om zijn AMD Radeon-gpu's onder een nieuwe merknaam, Arez, uit te brengen. Daardoor zouden ze niet meer de Republic of Gamers-merknaam dragen. Die zou het bedrijf alleen nog gebruiken voor zijn Nvidia-kaarten.


Gerucht: tweede versie Microsoft Hololens heeft ARM-soc en 4g-ondersteuning
5 April, 08:06 Tweakers
De tweede versie van Microsofts augmented reality-headset Hololens heeft mogelijk een ARM-soc en ondersteuning voor 4g-netwerken. Microsoft zou de tweede versie van de bril eind dit jaar of volgend jaar willen presenteren.


Gerucht: Microsoft werkt vooral aan Windows-functies voor zakelijke gebruikers
4 April, 20:42 Tweakers
Microsoft zou in de nabije toekomst vooral werken aan functies in Windows 10 voor zakelijke gebruikers en functies voor consumenten een lage prioriteit geven. Dat beweert een blog van een Microsoft-volger gehoord te hebben van mensen binnen het bedrijf.


Gerucht: Apple experimenteert met naar binnen gebogen oledscherm voor iPhone
4 April, 15:18 Tweakers
Apple werkt aan een iPhone met een scherm dat naar binnen gekromd is, van boven naar beneden. Dat zegt financieel persbureau Bloomberg aan de hand van bronnen. Het scherm zou nog in een vroege fase van ontwikkeling zijn.


Gerucht: LG levert oledpaneel aan Huawei voor Mate RS Porsche Design
3 April, 19:30 Tweakers
LG zou de leverancier zijn van het oledscherm in de Huawei Mate RS Porsche Design. Het zou de eerste keer zijn dat Huawei een oledpaneel van LG zou gebruiken. Alleen LG zelf, Google en Xiaomi gebruikten de panelen tot nu toe.


?Apple stopt in 2020 met gebruik Intel-chips in Macs?
2 April, 23:36 Techzine
Apple schijnt van plan te zijn om vanaf 2020 niet langer Intel-chips te gebruiken in zijn MacBooks. In plaats daarvan zou de fabrikant eigen ontwikkelde chipsets willen integreren. Het gaat om een plan dat nog in een vroeg ontwikkelingsstadium verkeert, maar het is geen onlogische beslissing. Het doorgaans welingelichte persbureau Bloomberg meldt dit op basis […]


Gerucht: HMD gaat nieuwe variant van Nokia 2010 maken
2 April, 11:06 Tweakers
In de lijn met heruitgaven van klassieke Nokia-telefoons gaat HMD vermoedelijk een nieuw toestel uitbrengen. Het zou gaan om de Nokia 2010, die aanvankelijk in 1994 uitkwam. De nieuwe versie zou volgend jaar uit moeten komen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be